Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » O alianta a unor militari din armata SUA conlucreaza cu grupul "Anonymous'' pentru a distruge tirania financiara globala

O alianta a unor militari din armata SUA conlucreaza cu grupul "Anonymous'' pentru a distruge tirania financiara globala

Publicat de: mario6925 colaborator AIM
Publicat la: 28.08.2013
Citit de: 1922 ori
Conţine: 2109 cuvinte
9.76
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4744
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=861

O alianta a unor militari din armata SUA conlucreaza cu grupul "Anonymous" pentru a distruge tirania financiara globala

David Wilcock

Dovezi concludente afirma faptul ca un grup de militari americani patrioti, conlucreaza strans cu grupul "Anonymous" pentru a invinge tirania financiara a cabalei. Toate acestea si multe altele sunt prezentate cu lux de amanunte in cartea recent editata a lui David Wilcock : " Cheia Sincronicitatii " scoasa pe piata in 22 august acest an. Aceasta vine sa deschida ochii si mintea celor care inca nu s-au "trezit", in contextul evenimentelor violente din Orientul Mijlociu, indeosebi Egipt si Siria.

Pentru cine este informat este evident faptul ca elita malefica este incoltita si in disperarea ei incearca sa declanseze un alt razboi mondial prin operatiuni de tip "steag fals" gen atacul cu arme chimice asupra civililor in Siria. In 25 august s-a deschis un portal important energetic pentru realizarea pacii mondiale si dupa spusele lui Cobra a fost un real succes, la meditatie participand un numar mare de fiinte umane ceea ce face sa grabeasca victoria Luminii pe planeta noastra.

David Wilcock in cartea sa specifica faptul ca suntem in pragul unor schimbari spectaculoase pozitive. Dovezi amanuntite expun faptul ca exista un ciclu natural care afecteaza atat galaxiile si planetele cat si fiinta umana in ansamblul ei. Rezultatul pozitiv al evenimentelor va fi generat de legi la fel de consistente ca si legile fizice care functioneaza in planul 3D.

Legea alternantei sau a ciclicitatii precum si legea sincronicitatii sunt doua din legile importante care actioneaza oriunde in Univers. Sincronicitatea de exemplu nu ne afecteaza doar individual prin legea karmei, ea ne afecteaza global de asemenea. Cele mai importante evenimente de pe Pamant nu sunt intamplatoare, ele urmeaza un scenariu scris de inteligenta cosmica.

Viata pe Pamant, in cele din urma este ghidata de aceasta inteligenta cosmica pentru a ne conduce catre o trezire planetara individuala si colectiva.

Dovezi puternic interconectate, din mai multe surse diferite, sugereaza o schimbare semnificativa extrem de pozitiva pe scena geo-politica foarte curand.

Exista dovezi incontestabile ca Federal Reserve Bank(FED) este responsabil pentru cea mai mare parte a problemelor din lume la acest moment.

FED a finantat ambele parti ale celor doua razboaie mondiale si le-a folosit pentru a jefui cea mai mare cantitate de aur din lume-in schimbul unor obligatiuni fara valoare(este vorba despre aurul asiatic al familiilor dinastice chineze si nu numai, precum si de aurul rusesc care pur si simplu a fost jefuit-mii de tone de aur). Acest lucru este expus in Cheia Sincronicitatii, alaturi de implicatiile profund spirituale pentru trezirea colectiva a umanitatii.

Va redau si cateva detalii din aceasta extraordinara carte :

La data de 04 februarie 2013, Anonymous a spart peste 4.600 de conturi ale directorilor Rezervei Federale. In aceeasi noapte megaspectacolul Super Bowl a fost intrerupt din cauza unei intreruperi de curent pentru exact 33 de minute.

Numarul 33 se afla in centrul ideologiei si actiunilor cabalei-pentru multi ani a fost gradul cel mai mare atins de un maestru in francmasonerie. Aceasta intrerupere a avut loc in timpul show-ului vedetei Beyonce(care se stie ca este o marioneta a Illuminati). Asta a facut ca peste jumatate dintre participanti sa renunte si sa plece.

Aceasta intrerupere a fost o mare pierdere pentru agentii de publicitate care cheltuiau pana la 133.000 de dolari pe secunda pentru a fi vazut in cel mai mare show al anului. Anonymous a recunoscut ca totul a fost o actiune premeditata si bine pusa la punct impotriva cabalei. Grupul misterios de hackeri au facut publice pe internet, in toata lumea datele personale din conturile a peste 4.600 de directori ai FED-inclusiv date personale de contact, numere de telefon mobil, conturi "log-in-uri"; adrese IP; si scrisorile de acreditare.

Cateva saptamani mai tarziu, un insider cheie a confirmat faptul ca Anonymous a colaborat cu experti in informatica patrioti din cadrul armatei americane, iar acest lucru face parte dintr-un efort coordonat de a apara Constitutia impotriva tuturor dusmanilor externi si interni.

Dovezi uimitoare de implicare a militarilor americani cu Anonymous in astfel de operatiuni au ajuns pe 09 August, inainte de publicarea acestei carti. Aceasta legatura intre Anonymous si armata americana a fost confirmata de un insider, militar american pe un site foarte popular din SUA, BuzzFeed. Detalii aici : http://www.buzzfeed.com/justinesharrock/anonymous-secret-presence-in-the-us-army

Un capitan din armata, activ si membru al Anonymous descrie modul in care functioneaza organizatia, propria sa implicare in "Primavara Araba ", precum si cum represiunea impotriva lui Bradley Manning si Edward Snowden a afectat soldatii si cat de multe "scurgeri " de informatii sunt pe drum...

Cele mai populare operatiuni printre militari sunt Operation Cartel ; Operation Dark Net; si Operation Payback. In aceste operatiuni si scurgeri de informatii sunt implicati cateva sute de militari si ofiteri de rang inalt, generali si amirali care doresc ca acest sistem sa se prabuseasca si SUA sa-si recastige libertatea.

Pe 28 februarie s-a anuntat pentru prima oara public ca armata SUA este in conexiune cu Anonymous si a avut loc o alta sincronicitate : anuntarea demisiei papei, impreuna cu un fenomen metafizic, fulgerul care loveste catedrala Sf. Petru de la Vatican. Era prima oara dupa 600 de ani cand se intampla aceasta. Detalii aici : http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1111-alliswell

Papa Benedict a fost obligat sa demisioneze, Anonymous aveau la dispozitie informatii scrise si video care compromiteau definitiv Biserica catolica si Vaticanul. A fost oferta lor in schimbul demisiei papei. Schimbarea, totusi, trebuie sa se faca gradual si lent pentru a nu creea convulsii sociale incontrolabile. Simbolul fulgerului este ca demisia papei a fost un eveniment pozitiv din perspectiva divina.

Exista diferente intre informatorii de pe BuzzFeed cu privire la Anonymous si informatiile de la sursele din interior. Unii spun ca aceasta a aparut spontan, este libera si nu are nici un centru de comanda.

Pe de alta parte ce se spune este ca acest grup este foarte organizat si este finalizarea unui plan care a fost initiat acum multi ani in urma. Un insider spune ca in anii 1995, mai multi lideri timpurii ai acestei aliante patriotice au fost ucisi intr-un singur eveniment.

Asa cum se intampla deseori, crimele au fost acoperite, si s-a dat vina pe un accident aleatoriu. Cu toate acestea, aceste crime nu a distrus Alianta. Membrii cheie care au supravietuit s-au mutat in Franta si Europa pentru a putea construi o coalitie. Munca lor a dat acum roade-Alianta a devenit internationala si extrem de eficienta.

Acesti membri de baza ai Aliantei din SUA au un parteneriat cu un grup de rezistenta care a lucrat in liniste in Rusia din anii 1700. Nu se stie cand au elaborat acest acord, dar surse din interior spun ca s-a incheiat un parteneriat. Mai multe informatii despre acest subiect aici : http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1131-nightmare-almost-over-part-1

Ati fi poate surprinsi sa aflati ca Revolutia bolsevica de la 1917 din Rusia a fost finantata si sustinuta de pe Wall Street. Aceasta alianta rusa s-a format ca timp, in imediata creare a Illuminatilor din Bavaria din 1776.

Cel mai surprinzator este ca aceasta alianta crestina a lucrat 60 de ani pentru a alunga bolsevicii - o factiune puternica a cabalei - in anii 1970. Mai multe miscari importante au fost facute sub nasul lor-inclusiv asasinarea lui Josef Stalin, campania de destalinizare a lui Hrusciov din anii '60. Contextul cosmic si sincronicitatea acestor evenimente sunt explicate in amanunt in carte.

Cheia succesului este rabdarea, perseverenta si schimbarea treptata.

Ei stiu ca schimbarea rapida, radicala de orice tip deschide usa unei revolutii - si unde exista revolutie, agentii sionisti vor fi acolo sa-l exploateze.
Acum poate intelegem de ce schimbarile pe care cu totii - cei care stim - le asteptam, parca se desfasoara prea lent, ne pune la incercare rabdarea si perseverenta...

Desi, aparent, aceasta alianta a suferit esecuri in anii 1980 si 1990, Gorbaciov cu siguranta pare a fi o parte din ea. Multe surse din interior spun ca Vladimir Putin este membrul cel mai vizibil de coordonare a acestei aliante astazi.

O alta conexiune de care poate nu o sa fiti surprinsi : Edward Snowden. Acesta a fost aproape sigur in contact cu Alianta tot timpul-si a fost foarte curajos sa-si asume o misiune periculoasa. Din moment ce el n-a fost inca prins si torturat de cabala, ei n-au aflat cu cine lucreaza. Imediat dupa ce Edward Snowden a devenit o figura publica, el a ajuns in Rusia. Oare intamplator ? Iar acum campania de dezinformare impotriva Rusiei si a lui Putin declansata de catre mass-media occidentala cu privire la drepturile homosexualilor... . , tot intamplator ? Cititi despre acest subiect aici : http://benjaminfulford.net/2013/08/20/why-the-%E2%80%9Cjust-following-orders%E2%80%9D-mentality-allowed-the-fascists-to-take-over-the-west/

Un alt indiciu ca Snowden ar face parte din Alianta este ca el a adunat materialele publicate din aprilie 2012. La acea vreme era inca angajat la Dell. Informatii aici : http://www.reuters.com/article/2013/08/15/usa-security-snowden-dell-idUSL2N0GF11220130815

Aceste informatii face ca activitatile lui Snowden par a fi mult mai organizate si premeditate decat au aparut initial. El a fost suficient de increzator pentru a extrage informatii strict secrete de la Dell si apoi sa ocupe un loc de munca de top in domeniul apararii doar pentru a colecta cat mai mult.

Snowden avea mare incredere ca nu va fi prins-sau ca se va putea retrage intr-un loc sigur dupa ce va elibera aceste informatii. Acesta ar fi fost contactat de Alianta dupa ce a publicat in Ars Technica in 2010. Mai multe despre subiect aici : http://www.reuters.com/article/2013/08/15/usa-security-snowden-dell-idUSL2N0GF11220130815

Un insider a dezvaluit ca in prezent cca. 75 % din armata SUA se opun ocultei "Noii Ordini Mondiale".

Ofiteri de comanda a unor divizii sunt acum 100 % de acord acum, cu necesitatea de a distruge Federal Reserve si de a restabili Constitutia (este si un atu cu care spun convins ca nu va fi al 3-lea razboi mondial; N. T. ). Manning si Snowden sunt in general priviti ca niste patrioti singuratici, care au operat in izolare-si nu ar fi membri ai unei aliante mai mari.

Alianta militara a SUA impotriva cabalei a fost prima oara dezvaluita public de catre Sherman Skolnick pe la-nceputul anului 2000. Acesta a fost unul din singurele persoane care a dezvaluit informatii concrete cu privire la Alianta.

La 17 aprilie 1995, opt ofiteri de rang inalt care faceau parte din Alianta au incalcat protocolul si au urcat impreuna la bordul unui avion (este asemanator cu prabusirea avionului in zbor spre Rusia cu staff-ul Poloniei care a fost tot operatiunea cabalei, N. T. ). Toti acestia au murit in urma prabusirii avionului. Si acum atentie ! Dupa doua zile se anunta ca un camion cu ingrasaminte a explodat in Oklahoma City la cladirea Murrah din beton armat in care locuiau personalul FBI. Detalii aici : http://www.apfn.net/messageboard/03-11-04/discussion.cgi.10.html

Era de fapt o alta operatiune de tip "steag fals" executata pentru a distrage atentia publica de la prabusirea avionului in care se aflau cei 8 generali. A fost o explozie controlata ca si in cazul operatiunii din 11 sept. 2001, clar. Ancheta facuta si intr-un caz si in celalat a ingropat definitiv subiectele in loc sa faca lumina. Mod tipic de operare al cabalei... . , cred ca deja v-ati obisnuit cu astea, inclusiv cu scenariile... .

Generalul de Brigada Benton K. Partin distruge versiunea oficiala la acest caz. Detalii aici : http://www.apfn.net/messageboard/03-11-04/discussion.cgi.10.html

Acesti ofiteri patrioti care au fost ucisi urmau ca prin actiunile lor sa invinga Federal Rezerve, datorita unui transfer masiv de aur din Austria si prin care sa se emita moneda cu acoperire fizica in metalul pretios. Cei care faceau parte din staff-ul Aliantei au trebuit sa fuga pentru a-si salva viata.

Acest accident a fost o trezire pentru Alianta, care si-a dat seama ca lupta cu forte foarte puternice si fara scrupul in atingerea obiectivelor lor.

O alta crima a cabalei a fost arestarea si asasinarea a 24 de generali in timpul presedintiei Clinton. Ei au dorit restaurarea Constitutiei si desfiintarea FED. Aceasta s-a facut sub acuzarea de inalta tradare prin eliberarea unor documente strict secrete Chinei.

Toate acestea vor fi publice cat de curand. Sa speram ca se va traduce si-n romaneste cartea si o vom gasi cat mai repede. Noi, trebuie sa ramanem cu ideea ca de mult s-a format o alianta impotriva cabalei care, mai ales in ultima vreme lupta cu mare eficienta. De-a lungul timpului au fost nenumarate sacrificii supreme pentru aceasta cauza nobila, de a scoate omenirea din ghearele acestor fiinte malefice paranoide, iar victoria fortelor Luminii este foarte aproape.

Exista multe indicii ca ne indreptam spre un mega-eveniment - in care vor avea loc schimbari majore intr-o perioada scurta de timp. Atunci, noi cei multi trebuie sa fim pregatiti... .

Aici aveti prezentarea cartii de catre autor :
http://www.youtube.com/watch?v=2XwmhRkAkvg&list=UUqObSfoC2hZh0SmQFMHLdJw


Drum drept spre Lumina !

Sursa : http://divinecosmos.com
traducere si comentariu mario6925


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=861

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

colaborator AIM

Recomandări:

Masonii sunt minţiţi
Modul în care francmasoneria se ocultează este, trebuie să recunoaştem, deosebit de eficient. Este structurată într-o ierarhie foarte strictă, în care cei din gradele inferioare nu ştiu nimic despre cei de deasupra lor. Gradelor inferioare nu li se arată adevăratele scopuri ale francmasoneriei, fiind orientaţi doar spre acţiuni care mai degrabă le testează loialitatea decât îi pune în situaţia de a împlini cu adevărat ceva din planurile malefice.
nota 9.21 din 1983 vizite
Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting