Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Ce substanţe TOXICE conţin VACCINURILE?

Ce substanţe TOXICE conţin VACCINURILE?

Publicat de: Bogdan25 colaborator AIM
Publicat la: 02.11.2013
Citit de: 565 ori
Conţine: 3746 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1052
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1305
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=876

V-ati intrebat vreodata ce se gaseste de fapt in vaccinuri? Pe pagina de internet a Centrului pentru Controlul Bolilor din America, putem regasi urmatoarele substante folosite in mod obisnuit ca aditivi in vaccinuri:

- aluminiu – metal usor ce cauzeaza dementa si Alzheimer; n-ar trebui sa va injectati niciodata aluminiu;

- antibiotice – chimicale ce promoveaza superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoara zeci de mii de americani in fiecare an;

- formaldehida - substanta folosita la imbalsamarea cadavrelor. Foarte toxica pentru sistemul nervos, cauzand orbire, leziuni ale creierului si atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sanatatii si Serviciilor Sociale recunoaste in mod deschis ca formaldehida provoaca cancer. Puteti citi asta pe site-ul Programului National de Toxicologie, in al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo insa este uitata mentionarea folosirii formaldehidei in vaccinuri. Acesta este “secretul murdar” al guvernului si al industriei vaccinurilor. Se mentioneaza totusi ca “…formaldehida provoaca leucemie mieloida, precum si forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal.”

- monoglutamat de sodiu - o substanta neurotoxica numita “excito-toxina”. Produce supra-excitarea neuronilor pana la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic si atunci cand este consumat in mancaruri, cauzand migrene si leziuni endocrine. Nu ar trebui sa va injectati NICIODATA MGS in organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci cand va vaccineaza.

- timerosal – un compus al mercurului care provoaca leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. Mercurul este foarte toxic pentru creier. Nu trebuie niciodata atins, inghitit sau injectat. Orice doza este periculoasa. Doctorii si promotorii vaccinurilor MINT atunci cand spun ca nu exista mercur in vaccinuri. Pana si CCB recunoaste ca vaccinurile inca mai contin mercur (timerosal).

Mai mult, Programul National de Toxicologie admite in propriile documente ca:

- Vaccinurile “pot provoca o crestere mica, dar masurabila a nivelurilor de mercur din sange”.

- “S-a descoperit ca timerosal poate traversa barierele sange-creier si sange-placenta”.

- “Pericolele timerosalului includ neuro si nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului si a rinichilor).”

- “Profilurile toxicologice similare dintre etil si metilmercur cresc posibilitatea aparitiei neurotoxicitatii chiar si in cazul dozelor mici de timerosal.”

- “Nu exista inca reguli orientative pentru expunerea in siguranta la etilmercur, metabolitul timerosalului.”

- “Evaluarea a determinat ca folosirea timerosalului ca si conservant in vaccinuri poate rezulta intr-un consum de mercur in primele 6 luni din viata care depaseste normele recomandate de Agentia de Protecie a Mediului.”

- “In Statele Unite, timerosalul se regaseste inca sub forma conservantilor in componenta vaccinurilor pentru copii, precum si in cateva produse biologice recomandate in timpul sarcinii. Timerosalul ramane conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescentilor si adultilor. Mai mult, timerosalul continua sa fie folosit international ca si conservant in vaccinuri.”

Raportul continua cu afirmatia ca studiile FDA au gasit totusi ca timerosalul nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate. Mai spune de asemenea ca producatorii “lucreaza” la eliminarea timerosalului din vaccinuri, dar in realitate acesta se regaseste inca in compozitia lor.

Interesant este ca FDA cere ca timerosalul si conservantii similari sa se adauge doar in vaccinurile “multi-doza” – flacoane ce contin mai mult de o doza de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, daca ar dori, produce vaccinuri “curate”, fara mercur/timerosal. Dar aleg sa ignore aceasta varianta deoarece este mult mai profitabil sa produci vaccinuri multi-doza.

Cum mentioneaza raportul: “Conservantii nu sunt necesari in produsele impachetate in flacoane de o singura doza. Flacoanele multi-doza sunt preferate de catre anumiti doctori si anumite clinici datorita faptului ca acestea sunt adeseori mai ieftine si mai usor de depozitat.”

Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu asa ceva se reduce la atingerea unui profit cat mai mare si optimizarea spatiilor de depozitare de catre birourile de sanatate!

“Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspiratiei!”

Mi-a fost spus de catre numerosi “sceptici” si doctori ca nu exista un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri, si ca orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decat o “teorie nebuna a conspiratiei”. Acest fapt arata cat de ignoranti sunt toti scepticii, doctorii si toti ceilalti muncitori din domeniul medical: nu au NICI CEA MAI MICA IDEE ce se afla in compozitia vaccinurilor pe care le administreaza pacientilor.

Tot ce trebuie sa faca este sa viziteze pagina web a CCB, unde vor gasi recunoasterea fara echivoc a faptului ca aceste chimicale sunt folosite in vaccinuri la ora actuala. Se pare ca nu este o teorie conspirativa. Este status-quo-ul societatii moderne de producere a vaccinurilor. Si in cazul in care CCB va sterge pagina respectiva, citam direct de acolo:

Ati simtit migrena de dupa un vaccin? Aceea este senzatia substantelor chimice ce va mananca din creier. Luati in considerare urmatorul fapt: cel mai raspandit efect secundar al injectarii unui vaccin este durerea de cap. CCB admite ca mai mult de 30% dintre cei vaccinati acuza dureri de cap sau migrene.

Ia ganditi-va: ce ar putea fi in vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehida, alumimiul si monoglutamatul de sodiu?… Chiar daca esti adeptul teoriei vaccinurilor ca si cale ajutatoare de a invata sistemul imunitar sa recunoasca patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor -, ca este in regula sa injectezi fiinta umana cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehida si aluminiu?

Argumentul promotorilor vaccinarii este acela ca fiecare vaccin contine doar o doza minuscula din aceste substante foarte toxice, si deci este in regula sa fii injectat cu ele. Insa acest argument contine o greseala fatala: copiii din SUA sunt vaccinati de 20 de ori pana implinesc varsta de 6 ani!!! Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul injectarii mercurului intr-un copil ce sufera de o deficienta nutritionala cronica?

Cercetatorii nu cunosc raspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodata facute. Deci pot pretinde linistiti ca nu se va intampla nimic rau si continua sa administreze tot mai multe vaccinuri bebelusilor, copiilor si chiar mamelor insarcinate. Joaca ruleta ruseasca pe seama copiilor nostri, cum ar veni, joc in care fiecare injectie ar putea produce un atac de apoplexie, coma, autism sau moarte.

Daca vaccinurile sunt bune pentru tine, atunci de ce contin atatia aditivi care iti fac rau? Nu cred ca ti-ai dori mercur in pestele pe care-l mananci. Nu cred ca ti-ai dori monoglutamat de sodiu in sandvis si in mod sigur nu ti-ai dori formaldehida in bautura racoritoare. Deci de ce ai vrea sa te injectezi cu aceste substante ucigatoare? Si, cel mai important, de ce producatorii nu ofera vaccinuri “curate”?

Ganditi-va: cand cumperi mancare bio, iti doresti alimente FARA mercur, FARA monoglutamat de sodiu, FARA aluminiu si bineinteles FARA formaldehida. Niciun om intreg la minte nu ar consuma aceste otravuri neurotoxice. Si totusi, uimitor, exact aceiasi oameni stau aliniati pentru a fi INJECTATI cu exact aceleasi otravuri, autojustificandu-si ignoranta.

Si mai absurd, industria vaccinurilor sustine ca aceste ingrediente toxice sunt adaugate tocmai pentru a le face mai eficiente! Da, acesta e motivul: mercurul face vaccinurile mai eficiente! Dati click aici pentru a vedea un reportaj in care se afirma ca mercurul creste eficienta vaccinurilor, imbunatatindu-le copiilor “comportamentul si performanta mentala”. Nu, nu inventez nimic.

Mass-media afirma la modul cel mai serios ca mercurul este BUN pentru bebelusi. Vitaminele s-ar putea sa te ucida, dar mercurul este benefic! Dar stati putin: parca teoria din spatele vaccinurilor era ca virusii slabiti invata sistemul imunitar sa dezvolte anticorpi impotriva adevaratilor virusi. Unde intra mercurul, MGS si formaldehida in teoria asta?

Deci… Exista vreun vaccin “curat”? Va provoc sa descoperiti unul. Pur si simplu nu exista niciunul pentru marea majoritate a populatiei. Aproape toate vaccinurile destinate maselor sunt formulate cu substante neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu stiinta vaccinarii, dar au absolut totul de-a face cu autismul, Alzheimer, dementa prematura, suprimarea imunitatii, prostirea la scara larga a functiilor creierului. Atentie la vaccinul antitetanos ! 1.) Vaccinul antitetanos

a.) Generalităţi

- Vaccinul conţine toxina tetanică, cu o mortalitate de 50 de ori mai mare decât cea naturală, dar inactivată de formol; deci nu putem vorbi de un virus viu sau inactivat, de aceea trebuie tratat altfel decât un vaccin ce conţine viruşi.(ibidem, 120)

- Sugarii au un risc foarte mic de a se infecta cu bacteria care provoacă tetanosul. În consecinţă, nu ar trebui vaccinaţi. Prin intermediul trivaccinului DTP (administrat de 4 ori până la vârsta de 12 luni) sunt introduşi în organismul sugarului toxina tetanică, alături de toxina difterică, antigenul pertussis şi adjuvantul alergizant – hidroxidul de aluminiu – putând provoca boli alergice, boli autoimune, boli neurologice sau chiar moartea subită.(Viera Scheibner, 2000).

b.) Adjuvanţi din vaccinul antitetanos

- Hidroxidul de aluminiu:

Prin intermediul vaccinurilor, în primele luni de viaţă, sugarului i se administrează 2,4 miligrame de aluminiu care se depozitează în măduva oasoasă, sistem nervos, rinichi şi muşchi. (Keith 2000). La un sugar de 6 kg care primeşte doar hexavaccinul (include şi DTP), este depăşită doza limită de aluminiu prevăzută de “American Society for Clinical Nutrition”, de 60 de ori. O parte din copii nu mai pot elimina aluminiul din organism.( Bradstreet 2004).

În România, vaccinul DTP, în care se găseşte hidroxid de aluminiu, se administrează de 4 ori până la vârsta de un an. Aluminiul provoacă infecţii la nivelul muşchilor şi a nodulilor limfatici, până la formarea de abcese. Uneori persistă ani de zile un prurit (mâncărime) la nivelul unor noduli restanţi, mici şi roşii. Prin formarea de IgE ( imunglobuline E), aluminiul duce la apariţia unor boli cronice alergice. ( Fujimaki 1984, Lindblad 1997).

Efectele neurologice sunt cele mai de temut: aluminiul este transportat cu ajutorul unor substanţe la sistemul nervos unde provoacă reacţii alergice şi toxice. (Redhead 1992). Tulburările nervoase provocate de aluminiu sunt: tulburări de comportament, somnolenţă, depresii, tulburări de memorie. Concentratia mare de aluminiu va provoca la sugari distrugerea neuronilor şi a conexiunilor interneuronale, modificări identice fiind observate şi în intoxicaţii cu mercur, plumb şi alcool.(Waly 2004).

c.) Efectele secundare ale vaccinului

Reacţii locale:

- durere şi inflamaţie la locul injecţiei;

- nu rareori se formează la locul injecţiei noduli şi chiste care durează saptămâni întregi până se vindecă;

- frecvent se inflamează şi nodulii limfatici regionali, de la gât şi din axilă, uneori foarte dureroşi, putând forma abcese sterile;

- cauza acestor reacţii locale este hidroxidul de aluminiu folosit ca adjuvant în vaccin( Pro & Contra, p. 147);

- cu fiecare revaccinare creşte posibilitatea unei astfel de reacţii locale ( Werner 1987). La prima revaccinare a elevilor din Suedia, efectuată la vârsta de 10 ani, s-au putut observa astfel de reacţii locale la 73% dintre ei.(Blennow 1984);

- în prima zi după vaccinare, sugarii au o stare de agitaţie şi plâns, însoţită de febră; copiii mai mari acuză o stare generală uşor alterată, cu greţuri şi dureri de cap;

Alergii:

- urticaria cronică şi simptome astmatice apari la 1 din 100.000 de cazuri;

- şocul alergic este rar, dar poate fi mortal;

- la 2 săptămâni după vaccin poate apare o glomerulonefrită ( afecţiune renală ) (Quast 1997);

- dacă vaccinul este combinat cu unul sau mai multe vaccinuri (trivaccin, tetravacci, pentavaccin, hexavaccin), creşte frecvenţa cazurilor de alergie. E.L.Hurwitz ( 2000) arată că, la copiii vaccinaţi, alergiile sunt de două ori mai frecvente până la vârsta de 16 ani, comparativ cu copiii nevacinati;

- modul în care se pot produce reacţiile alergice după vaccinul antitetanos a fost descris de către imunologul italian Adriano Mari în felul următor: după vaccin, organismul produce anticorpi nu doar împotriva toxinei antitetanice, ci şi împotriva unor componente imunologice înrudite de pe mastocite, numite receptori pentru IgE ( Imunglobuline E). Ca rezultat, va avea loc eliminarea din mastocite a unor mediatori care pot provoca reacţii alergice precum dermatite alergice şi boli autoimune. ( ibidem, p. 148-149).“Putem lua în considerare faptul că vaccinul antitetanos a contribuit foarte mult la creşterea frecvenţei bolilor alergice din ultimii 30-40 de ani prin marea răspândire a acestuia în întreaga lume “ , afirmă autorul (Mari 2004);

Trombocitopenie

- este o complicaţie a vaccinului, caracterizată prin tulburări în coagularea sângelui, care necesită supraveghere medicală şi tratament.

Miocardita

- este o complicaţie severă, mai ales la sugari, la care poate provoca decesul (Shye – Jao 2006).

Afecţiuni neurologice

- cel mai frecvent sunt afectaţi nervii de la mână: plexul brahial sau nervul median, având ca rezultat paralizii ale mâinii ( uneori definitive) sau tulburări de sensibilitate, însoţite de dureri accentuate.( HRSA 1997, Read 1992, Topaloglu 1992, Pollard 1978, Schlenska 1977);

- mai rar sunt afectaţi nervii centrali sau periferici ( radiculite), sau mai mulţi nervi deodată ( polinevrite);

- nu sunt de neglijat sindromul Guillain-Barre, mielitele transverse şi encefalitele, care sunt complicaţii mai rare ce apari după vaccin, în special între zilele 4 şi 14. Se cunosc cel puţin 6 cazuri în Germania când sindromul Guillain – Barre a fost recunoscut de către STIKO în Germania ( Comisia permanentă pentru vaccinare) ca fiind o complicaţie a vaccinului antitetanos (Ehrengut 1994).

2.) Tetanosul

Este o boală provocată de o bacterie numită Clostridium tetani, care pătrunde în organism la nivelul rănilor. Bacteria poate forma spori care sunt foarte rezistenţi în mediul înconjurător, mai ales la nivelul solului şi în excrementele animalelor (în special a cailor).

Cel mai uşor se infectează rănile provocate prin muşcături, arsuri, înţepături şi mai ales rănile provocate de corpuri străine: lemn, sticlă, metal. ( Behrmann 1999). O rană sângerândă, fiind bine oxigenată, nu va conţine niciodată toxina tetanică.

Ea se găseşte doar în condiţii de anaerobioză ( medii fără oxigen). ( Dr.med G.Buchwald, Impfen, das Geschäft mit der Angst, 2008, 121-131). Odată cu apariţia mijloacelor de transport moderne în oraşe, care au luat locul trăsurilor cu cai, au scăzut mult focarele de infecţie cu acest bacil.

Infecţia este favorizată de boli precum diabetul zaharat şi ateroscleroză (ATS), când bolnavii au o circulaţie deficitară. Bacteria se înmulţeşte foarte bine în condiţiile unei proaste circulaţii, a lipsei de oxigen.

Otrava bacilului, numită toxina tetanică, are o mare afinitate pentru sistemul nervos. Ea se propagă de-a lungul nervilor şi ajunge la sostemul nervos central (SNC). În funcţie de cât de aproape de nervi sau măduvă este rana, se ajunge la boală în timp de 4 zile – 2 săptămâni.

Toxina tetanică afectează activitatea motorie ( a muşchilor), ceea ce duce la contracţii musculare generalizate şi foarte dureroase, cu păstrarea cunoştinţei. Cele mai periculoase sunt laringospasmul şi contracţia musculaturii respiratorii. Tratamentul este unul de urgenţă.

Mortalitatea era mare în trecut. Ulterior, ea a scăzut foarte mult şi datorită tehnicilor moderne ale Medicinii :2,3 % la vârsta de 20 de ani şi 18% la cei trecuţi de 60 de ani.( EB 1999). Începând cu anul 1980, nu s-a mai înregistrat niciun caz mortal la copiii din Germania.

Chiar şi la vârstnici, se observă o scădere importantă a cazurilor mortale, cauza fiind probabil şi răspândirea tot mai mică a bacteriei (prin mecanizarea agriculturii, modernizarea transporturilor, etc). Din 2001 nu mai este considerată o boală care trebuie raportată în mod obligator. ( Pro & Contra, 2008, 142).

În ţările lumii a 3-a, OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii), “ne asigură” că sunt încă numeroase cazurile mortale de tetanus, motiv pentru care, a recomandat şi vaccinarea gravidelor care transmit o protecţie postnatală de 6 luni la copiii lor.(WHO 2000). Vaccinarea la femeile gravide se face şi în România […] Să fie chiar aşa?

Tetanosul este considerată o boală care ţine de civilizaţie, fiind mai frecventă în ţările subdezvoltate. Pe un studiu efectuat la 89 de oameni nevaccinaţi din Mali, s-a constatat că aproape jumătate dintre ei aveau o protecţie sigură faţă de tetanus, având suficienţi anticorpi şi pentru copil în cazul unei sarcini. ( Ehrengut 1983).

Este posibil ca mâncarea precară şi în condiţii neigienice ale copiilor să ducă la o frecventă infectare cu bacteria care provoacă la nivelul intestinului o apărare eficientă prin formare de anticorpi. Copiii mici duc mereu la gură diferite obiecte şi acest lucru poate fi pus în legătură cu prezenţa bacteriei dar şi a anticorpilor încă de la o vârstă fragedă.

Chiar şi la cei nevaccinaţi, tetanosul poate fi prevenit dacă rana este imediat tratată şi dezinfectată corespunzător. În cazul bolii, inclusiv în tările mai puţin dezvoltate, 93% din pacienţii tineri cu boală de gravitate medie pot fi vindecaţi cu tratamente obişnuite ( antibiotice : Penicilină şi Metronidazol).

Renumitul chirurg german, Profesorul Hackethal, scrie despre acest vaccin că timp de 30 de ani a încercat să-l evite în cazul plăgilor deschise. Explicând pacienţilor la ce eventuale riscuri se pot expune după vaccin, aproape niciunul nu s-a mai lăsat vaccinat şi cu toate acestea, nu a avut niciun caz de tetanus.(Dr.med G.Buchwald, Impfen. Das Geschäft mit der Angst, 2008, s.118-119). Legătura dintre autism şi vaccinul ROR (ROR = rujeolă-oreion-rubeolă). Medicii care iau atitudine împotriva vaccinurilor sunt “scoşi din Sistem”

La mijlocul anilor’90, mulţi părinţi a căror copii aveau autism, au observat o legătură între debutul bolii şi vaccinul ROR (MMR). (Martin Hirte 2008, p. 268). În anul 1998, medicul gastroenterolog Wakefield scria în revista medicală Lancet, despre 11 cazuri de autism la copiii care sufereau în acelaşi timp şi de infecţii intestinale cronice, o posibilă cauză a autismului fiind vaccinul ROR. (Wakefield 1998).

El descrie boala ca fiind o “enterocolită autistă”, adică o infecţie intestinală cronică ( boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragică, etc) combinată cu autism. ( Wakefield 2000). Wakefield scria: ”am descoperit la copii o enterocolită cronică asociată cu tulburări neuro-psihice. În cele mai multe cazuri simptomele apari după vaccinul MMR (ROR). Este nevoie în continuare de studii pentru a demonstra legătura dintre acest sindrom şi vaccinul MMR (ROR).”

Si din analiza Sistemului American al SUA – VAERS – reiese un risc crescut pentru autism la copiii care sunt vaccinaţi cu toate cele trei vaccinuri simultan: împotriva rujeolei, a oreionului şi a rubeolei.(Geier 2004). În Japonia sunt relatate rezultate asemănătoare. (Takahashi 2003).

După teoria lui Wakefield, vaccinul ROR produce reacţii încrucişate între tipurile variate de virusuri vaccinale şi sistemul imun al copilului care induc boli autoimune cronice cu o evoluţie nefavorabilă, chiar dezastroasă. Se pare că unii oameni au un sistem imun particular ( cu o predispoziţie genetică) care reacţionează greşit la vaccinuri şi alţi factori externi, provocând în final boli autoimune, inclusiv autismul. De aceea în unele familii autismul afectează mai mulţi membrii. ( Comi 1999).

Mulţi alţi autori observă acelaşi lucru în urma unor studii. Rezultatele analizelor efectuate la copiii cu autism arată o înmulţire dramatică a virusurilor în organism, cu formarea unor anticorpi atipici, total ineficienţi. Analizele arată următoarele modificări patologice ( Singh 1993, Vijendra 1999, Kawashima 2000, Uhlmann 2002, Singh 2003, Sandal 2003) :

- anticorpi anti-ROR atipici la nivelul peretelui intestinal;

- titru (concentraţie) foarte mare de anticorpi antirujeolici atipici în sânge;

- material genetic viral rujeolic în LCR ( lichid cefalorahidian).

După ce Wakefield îşi enunţă teoria conform căreia vaccinul ROR este în strânsă legătură cu debutul autismului la copii, a scăzut dramatic vaccinarea în Anglia, în special cu ROR. Drept urmare, Wakefield a fost atacat în mod vehement de către unii dintre colegii săi dar mai ales de către autorităţile sanitare din Anglia.

În final Wakefield îşi pierde serviciul de gastroenterolog de la Royal Free Hospital din Londra şi se vede nevoit să emigreze în SUA. Unii dintre colegii săi care au fost coautori la revista Lancet, se distanţează de el şi îşi retrag afirmaţiile. Între timp s-au “găsit” împotriva lui şi alte “dovezi” conform cărora el ar fi primit sume mari de bani de la un Birou de avocaţi care coordonează şi despăgubeşte părinţii afectaţi şi păgubiţi.

Wakefield ar fi primit aceste sume drept recompensă pentru activităţi de consiliere şi alte binefaceri. (Kaulen 2007). O serie de studii au fost făcute pentru ca teoria lui Wakefield să fie combătută, printre care şi un studiu danez, folosindu-se actele medicale a 500.000 de copii (Madsen 2002) dar rezultatele obţinute au fost refuzate categoric spre publicare de către cele două mari reviste medicale JAMA şi Lancet. Un alt studiu a fost făcut şi finanţat de către conducerea Marii Britanii (Demicheli 2005).

Concluziile la care s-a ajuns sunt lesne de înţeles : nu există nicio cauzalitate între autism şi vaccinul ROR. Peter Fletcher, fostul Director al secţiei pentru cercetare al Ministerului Sănătăţii şi membru al Comitetului pentru vaccinuri, caracterizează conducerea Marii Britanii în legătură cu descrierea vaccinului ROR în Mail on Sundaydin 5 februarie 2006, ca fiind de o “indiferenţă absolută şi de neînţeles”.

Ca întotdeauna, reacţiile secundare foarte rare rămân necunoscute, fără studii medicale. Fiind lipsite de o bază ştiinţifică, ele nu pot fi nici dovedite…. În schimb tot mai multe date clinice şi ştiinţifice arată că “ virusurile vii din vaccinul ROR pot produce, la o anumită categorie de copii, grave modificări la nivelul creierului, a intestinului şi a sistemului imun (…).

Este uşor de înţeles că sistemul imun la o anumită categorie de copii este total depăşit prin prezenţa a trei virusuri vii la care se adaugă vaccinurile tot mai multe din ultimii ani”.(The Mail 2006).

Să nu uităm că şi Harris Coulter face legătura între autism şi vaccinul DTP iar apoi ROR. El afirma că modificările produse de virusuri la nivelul creierului produc o “encefalită autoimună”, care duce în final la autism sau/şi sindromul ADHD, pe care le-a clasificat în “sindromul postencefalitic”.

După Harris Coulter au urmat multe alte studii (mai ales din ultimii 5-8 ani) care au demonstrat că la baza acestei “encefalite autoimune postvaccinale” stau nu doar modificările produse de către virusurile vii ( cum s-a crezut până atunci) ci şi metalele grele ( aluminiu şi mercur) din vaccinuri.

Toate împreună alergizează sugarul şi afectează în mod grav sistemul imun al acestuia, provocând reacţii alergice (la nivelul creierului, a intestinului, etc) care se cronicizează şi în final duc la boli alergice ( astm bronşic) sau boli autoimune : digestive ( boala Crohn, celiachia, colita ulcero-hemoragică, etc), nervoase ( autism, ADHD, etc), reumatismale ( ARJ la copii şi Poliartrita reumatoidă la adult, scleroza multiplă), etc.

Nu este nevoie întotdeauna de o reacţie particulară a sistemului imun a copilului la vaccinuri ca să se producă aceste boli. Și la copiii cu un sistem imun sănătos se poate produce o alergizare a acestora, cu bulversarea sistemului imun care este suprasolicitat de atâtea virusuri dar este şi intoxicat de metalele grele şi alte substanţe chimice din vaccin.

Doar odată cu înmulţirea vaccinurilor şi combinarea acestora ( trivaccin, tetravaccin, hexavaccin, heptavaccin) din ultimii 40-50 de ani ne confruntăm cu boli noi apărute la copii şi adulţi şi mai ales cu o explozie a cazurilor de boli rare şi cronice din trecut.

Bolile acute sunt tratate cu mult “succes” cu ajutorul antibioticelor care sunt tot mai multe, mai variate şi mai scumpe ( nelipsite şi ele de atâtea efecte secundare) dar pentru cele cronice nu este vindecare… În schimb se fac eforturi mari în continuare pentru obţinerea de noi vaccinuri, “de viitor”, “consumabile“, din roşii, banane şi cartofi modificate genetic. (Nicht impfen-was dann?, Dr.Friedrich P. Graf, 2010). Copiii noştrii vor trebui doar să le consume…



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=876

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

http://www.naturalnews.com/037653_vaccine_additives_thimerosal_formaldehyde.html Natural News http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/06/14/atentie-la-vaccinul-antitetanos/ Bucovina Profunda wordpress http://www.pentruviatacluj.ro/ pentru viatacluj.ro

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru
Programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată falsa epidemie de gripă porcină ar putea fi mai rele decît epidemia însăşi.
nota 9.70 din 3000 vizite
Peste 4.000 vizite
Cancerul este reacţia la o ciupercă
"Acum putem trata aproape orice formă de cancer. Informaţiile se găsesc în dosar la Institutul Rockefeller, dacă se va decide vreodată ca să fie dat publicităţii".
nota 9.84 din 6481 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting