Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cometa ISON = biosfera Xanterrex

Cometa ISON = biosfera Xanterrex

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 09.12.2013
Citit de: 2308 ori
Conţine: 951 cuvinte
9.77
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=879

Tolec de la Consiliul Andromeda anunţa pe 23 octombrie 2013 că i-au fost semnalate de către un corespondent anonim unele informaţii uluitoare, fapt ce l-a determinat să solicite confirmarea sau infirmarea lor de la sursele sale din Consiliul Andromeda.

Un consultant NASA (care foloseşte numele de Eric Norton pentru a rămâne anonim - numele său adevarat fiind altul - neprecizat) a semnalat într-un video publicat de secureteam10 pe YouTube în data de 20 octombrie 2013 că există două nave "parcate" pe "dosul" Lunii (acea parte a satelitului natural al Pământului care nu este vizibilă niciodată de pe Pământ). Cele doua nave au forma literei L.

Interviul a cuprins discuţii despre motivele care au stat la baza hotărârii guvernului SUA să oprească programele oficiale de supraveghere a spaţiului cosmic din imediata apropiere a planetei noastre. Unul dintre aceste motive este apariţia evidentă a celor două nave în formă de L pe suprafaţa Lunii (în toate imaginile oficiale NASA), staţionate pe acea parte care nu este vizibilă niciodată de pe Pământ, dar care a fost, până acum, monitorizată de sateliţii artificiali de supraveghere cosmică.



Acest interviu i-a fost semnalat lui Tolec, care a contactat sursele sale din Consiliul Andromeda în legătură cu toate acestea. Pe scurt, Consiliul Andromeda a confirmat că există cele două nave staţionate pe Lună, dar că ele deocamdată vor rămâne acolo, şi că scopul lor este să faciliteze o conştientizare a prezenţei extraterestre în oamenii de pe Pământ. Aceste nave nu au nici-un fel de intenţii malefice, iar echipajele lor provin de pe sistemul Alpheratz vizibil de pe Pământ în Constelaţia Andromeda. Oamenii din aceste nave sunt fiinţe 3D, organice ca şi noi, şi vin dintr-o altă lume.



Ei nu sunt nici membri în Federaţia Galactică, şi nici în Consiliul Andromeda, însă Consiliul Andromeda le-a solicitat prezenţa aici deoarece ei sunt fiinţe 3D care dispun de tehnologie foarte avansată. Mai mult, navele lor sunt echipate cu ceea ce s-ar putea numi în termeni SF "motoare warp". Prezenţa lor a fost solicitată în eventualitatea că oricine de pe Pământ ar încerca vreo acţiune negativă (aici referindu-se la cei malefici dornici de Apocalipsă), echipajele din Alpheratz dispun de tehnologia necesară pentru a împiedica din primele secunde orice astfel de eveniment negativ.

Cele doua nave din Alpheratz sunt doar un grup de fiinţe 3D care colaborează cu Consiliul Andromeda pentru a ajuta, la nevoie, oamenii de pe Pământ.



O altă temă pe care Tolec a abordat-o a fost cea despre faimoasa cometă ISON. Conform informaţiilor de care dispune Tolec, ISON este de fapt o biosferă a Consiliului Andromeda numită Xanterrex şi este acompaniată de două nave uriaşe. Dealtfel, acestea au fost detectate de un astronom amator care urmărea cometa ISON şi au fost fotografiate, astfel încât realitatea existenţei lor este de acum evidentă.

Mai jos este un ghid după care oricine este interesat poate să găsească cele două nave care acompaniază "cometa" ISON:



Imaginea cu cele doua nave care acompaniau aşa-zisa "cometă" ISON au făcut înconjurul internetului, dar "experţii" NASA nu s-au sinchisit să cometeze. Dacă ISON era o cometă, atunci cele două obiecte care se aflau permanent lângă ea şi care aveau o formă de cilindru alungit, fiind uriaşe, nu aveau cum să fie obiecte naturale. "Cometa" ISON a fost escortată de aceste două nave-mamut în toată călătoria ei prin sistemul nostru solar, cât timp a fost "luminoasă".

Motivul pentru care Xanterrex este singura biosferă luminoasa, este acela că în acest mod vizibil, cei din Consiliul Andromeda au dorit să atragă atenţia oamenilor de pe Pământ, să ne facă să privim cerul, să conştientizăm existenţa lor. Deşi mass-media oficială a dezinformat afirmând că aşa-zisa "cometă" ISON nu a supravieţuit trecerii pe lângă Soare, Xanterrex este în continuare pe parcursul său dinainte stabilit şi va ajunge în apropierea Pământului în viitor, deşi acum nu mai este luminoasă.

Tolec anunţă că atât biosfera Xanterrex, cât şi cele două nave care o acompaniază şi care provin de pe planeta Kaena din sistemul Procyon, au fost recent ţinta unui atac îndreptat asupra lor de către forţele malefice de pe Pământ, atac care a pornit de la una din bazele oculte ale cabalei aflate pe Lună. Scopul atacului a fost acela de a împiedica navele extraterestre să se apropie de Pământ, însă acesta a eşuat lamentabil (pentru cabalişti)!

Pe 3 decembrie 2013, Tolec anunţa că, indiferent ce au făcut cabaliştii sau aşa-zişii Illuminati pentru a distruge biosfera Xanterrex (care are un diametru de 500 km), biosfera Xanterrex este în continuare complet funcţionala, şi se află pe parcursul său neschimbat de a ajunge în apropierea planetei noastre, stabilindu-se atunci pe o orbită staţionară la foarte mare distanţă de Pământ.

Xanterrex a fost ţinta unui atac disperat iniţiat de forţele cabalei de la una din bazele de pe Lună, cu scopul de a distruge atât biosfera, cât şi cele două uriaşe nave-mamut care o escortează. Incidentul nu a avut nici-un efect asupra biosferei şi nici asupra celor doua nave de escortă.

Tolec anunţă că odată cu sosirea biosferei Xanterrex şi a celor două nave de escortă, în apropierea Pământului, oamenii vor trăi evenimente extraordinare unice, aşa cum nu au fost încă experimentate de umanitate. Toate acestea vor fi eminamente pozitive şi vor cataliza transformările evolutive necesare pentru ca umanitatea să ascensioneze în dimensiunea superioară.

Tolec confirmă faptul că biosfera Xanterrex (aşa-zisa "cometă" ISON) este acea Kachina albastră, acel semn prezent în intregul folclor al nativilor amerindieni (inclusiv indienii Hopi) care anunţă transformările ireversibile benefice ce vor începe pe Pământ, odată cu intrarea în cea de-a cincea lume, o lume din dimensiunea a 4-a. Confirmarea a venit de la cele două contacte ale sale din Consiliul Andromeda, care provin de pe planeta Dakote din sistemul solar Taygeta (constelaţia Pleiade), care este şi căminul de unde au venit strămoşii indienilor Hopi.





Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=879

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Comisia Europeană se înfruptă din banii populaţiei
A rămas furtul instituţionalizat singura cale de ieşire din criză a Europei? Comisia Europeană pregăteşte confiscarea tuturor economiilor populaţiei.
nota 10.00 din 778 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting