Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » O nouă confirmare: ISON = planetoid artificial

O nouă confirmare: ISON = planetoid artificial

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 11.12.2013
Citit de: 1233 ori
Conţine: 1435 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=880

După informarea făcută de Tolec în legătură cu adevărata natură a aşa-zisei comete ISON, iată că am primit o confirmare suplimentară, dintr-o sursă independentă, a acestor adevăruri. Întreaga poveste este disponibilă în original numai sub forma PDF la adresa InfiniteShift.wordpress.com.

Tolec a arătat că sursele sale din Consiliul Andromeda l-au informat că ISON este un planetoid creat artificial (o biosferă), gol în interior, care are o traiectorie controlată. Numele sau este Xanterrex, şi are scopul de a declanşa pe Pământ acele transformări evolutive necesare pentru evoluţia umanităţii.

Confirmarea acestor adevăruri vine de la un independent care arată în documentul PDF de mai sus că există o uriaşă dezinformare în legătură cu ceea ce mass-media şi comunitatea astronomică numeşte "cometa ISON". Redăm în continuare dialogul în care se face referire la aceste aspecte.



Întrebare: Este adevărat că ISON s-a dezintegrat în mai multe bucăţi mici atunci când s-a apropiat de Soare, aşa cum afirmă mulţi astronomi? Dacă este aşa, ce s-a petrecut cu navele Federaţiei Galactice care o acompaniau? Cum afectează aceste evenimente misiunea sa în legătură cu planeta Pământ? Oare această dezintegrare a lui ISON a fost cunoscută şi planificată dinainte, sau a fost rezultatul unu atac venit din partea forţelor aliate din Orion/Reptilieni?

Răspuns: Realitatea nu este aşa cum o arată aparenţele. De asemenea, să nu daţi crezare celor care aparent vă informează, dar care în realitate acţioneaza după un plan ascuns. În acest caz se afla cei care doresc să vă facă să credeţi că ISON s-a destrămat, s-a dezintegrat, şi că acum nu a mai rămas din ea decât o grămadă de bucăţele şi particule mici.

Cu toate acestea, adevărul este altul... Există încă acolo anumite nave cosmice, există încă o anumită parte a ceea ce unora le place să numească ISON. Versiunea oficială susţinea că înainte de apropierea acestui corp ceresc de Soare, el avea un nucleu central care era considerat a fi "cometa" ISON, şi care era înconjurat de aşa-zisa "coadă" a cometei care a fost împrăştiată de o explozie solară puternică, lăsând să se vadă clar acel nucleu central care era uriaş. Se susţine că acest nucleu central s-a tot divizat în apropierea sa spre Soare, şi că la periheliu s-a dezintegrat total.

Multi cercetători, unii chiar respectaţi, în domeniul OZN, au venit şi au anunţat că ISON nu mai există, că a rămas din ea doar o grămadă de particule şi bucăţele mici, că a fost distrusă de activitatea solara la trecerea sa pe lângă Soare.

A fost destul de convenabil că la acel moment de apropiere a sa de Soare, brusc au încetat să funcţioneze (pentru public) toţi sateliţii de supraveghere solară care puteau da imagini live... dar şi-au "revenit" abia câteva zile mai târziu. Ceea ce se poate vedea acum încă nu este realitatea, cu toate că se poate observa grupul de bucăţele care sunt "adunate" împreuna în jurul unui centru.

Ceea ce v-am spus încă de acum câteva săptămâni rămane valabil, şi anume că există anumite nave cosmice localizate atât în "coada" obiectului cât şi în nucleul său. Adevărul este că forţele care se folosesc de acest obiect numit în mod greşit "cometă", dispun de tehnologia necesară pentru a aduce în jurul navelor lor mase mari de materie fizică pentru a se deghiza astfel într-un corp ceresc care pare "natural".

În interiorul acelui nucleu care este gol se află mai multe nave cosmice grupate care se deplasează astfel prin sistemul solar. Există, de asemenea, alte nave cosmice localizate în "coada" aşa-zisei comete, după cum s-a arătat în anumite fotografii reale. Toate aceste nave există încă acolo, dar acum sunt ascunse în spatele unui "scut" care le face invizibile (cloaked - în lb. engleză).



Ceea ce s-a petrecut a fost doar eliberarea controlată a materiei fizice principale ce fusese anterior menţinută pentru a forma "miezul", acum ea regăsindu-se dispersată sub forma unor bucăţi. Astronomii de pe Pământ asta au fotografiat şi au interpretat în mod eronat că ISON s-a destrămat.

Cel mai important fapt este acela că nimic nu s-a schimbat din realităţile care sunt cu adevărat importante: materia fizică care a compus nucleul a rămas încă grupată şi se deplasează pe traiectoria planificată spre Pământ. De asemenea, navele cosmice extraterestre care "administrează" această operaţiune se află încă acolo şi vor ajunge în preajma Pământului foarte curând. Dar, cel mai important este faptul că întreaga grupă de materie fizică dispersată are o masă totală uriaşă şi este dispersată pe o zona cosmică foarte vastă. Prin această zonă cosmică va trece planeta Pământ în 26, 27 şi 28 decembrie 2013. Din acest punct de vedere, există multe evenimente care se vor desfăşura. Povestea este departe de a se fi încheiat.

Scopul major al acelora care dezinformează prin anunţul lor că "am scăpat de cometa ISON", este de a arunca în derizoriu importanţa acestui corp ceresc. Este similar cu trucul iluzioniştilor care captează atenţia publicului cu anumite lucruri pentru a le distrage de la adevăratele evenimente importante.

Trucul iluziei este folosit de ambele părţi, atât cei din Federaţia Galactică, care - pentru motivele lor - au ales să nu se arate în mod direct pământenilor în timp ce se apropie, dar şi fostele puteri pământene care nu doresc ca umanitatea să fie conştientă că o flotă de nave extraterestre se apropie de Pământ. Această flotă extraterestră acţioneaza asupra corpurilor cereşti pe lângă care trece direcţionând anumite fascicule de energie pentru a face ca anumite bucăţi de materie fizică să ajungă pe Pamant, cu un scop benefic.

Pe scurt, ceea ce se numeşte "cometa" ISON există încă şi se află pe parcursul său dinainte stabilit, fiind compusă dintr-o flotă de nave extraterestre şi o mulţime de bucăţi de materie fizica care vor ajunge pe Pământ foarte curand. Pe 28 decembrie 2013 planeta Pământ se va afla înconjurată total de aceste bucăţi de materie fizică. Această realitate este ascunsă în mod deliberat publicului de către mass-media şi comunitatea astronomilor, ea având o imensă importanţă, fiind proba concretă a faptului că o flotă extraterestră se apropie de noi.

Rămâne de văzut dacă această realitate va fi anunţată public prin canalele mass-media, şi dacă fostele puteri pământene încă mai au vreo influenţă, atunci cu siguranţă "nu vor sufla o vorbă", încercând să ascundă umanităţii aceste realităţi.

Priviţi pe cer, aflaţi că acolo există realităţi măreţe la care majoritatea oamenilor nici nu s-au gândit vreodată, iar ele vor fi dezvăluite foarte curând aducând transformările necesare în cei care sunt pregătiţi să le primească, să le accepte.



Deşi oficialii susţin că ISON a mai vizitat sistemul nostru solar, realitatea este că "acest" ISON de acum este altceva decât a fost în trecut, fiind, aşa cum am arătat, un planetoid creat artificial printr-o tehnologie avansată, folosind resturi de materie fizică, pentru a da o aparenţă naturală flotei extraterestre care se apropie de Pământ.

O parte din navele extraterestre transmit fluxuri energetice specifice către Soare, le-au transmis şi către planeta Marte atunci cand s-au aflat în apropierea ei, şi au început să le transmită şi spre Pământ, pe măsură ce se apropie de noi. Scopul acestor acţiuni este profund benefic, acela de a îndeplini un Plan Divin, pentru a înlesni transformarile necesare evoluţiei umanităţii şi a întregului sistem solar în ansamblu.

Cei care afirmă ca ISON este doar "o bucată de gheaţă" vor doar să vă ascundă realitatea că în interiorul acestui planetoid se află nave extraterestre care se apropie de Pământ cu scopuri benefice pentru umanitate. Ei vor să vă ascundă adevărul, să vă inducă în eroare, să vă manipuleze.

Este acelaşi joc clasic de a controla concepţiile despre lume ale oamenilor, acelaşi joc de a manipula, de a păcăli, de a minţi cu scopul ca umanitatea să rămână în starea deplorabilă în care se află, cu scopul ca umanitatea să nu se trezească la realitate, să nu întrebe "ce se petrece, de fapt?" sau "cine încearcă să mă manipuleze, de ce, şi cum?". Aceste întrebări vor aduce răspunsuri pe care fostele puteri pământene caută să le împiedice să devină publice, cu orice preţ.

Vă anunţ că această situaţie nu mai poate continua, pentru că deja mulţi au observat "ciudăţeniile" cometei ISON, şi au început să-şi pună întrebări. Totuşi, "jocurile nu sunt făcute" încă, aşa că fostele puteri urmăresc să inducă în eroare, să mintă, să păcălească în continuare, pentru că numai asta le-a rămas. Le vor "cădea în plasă" doar cei care nu cercetează în amănunt, cei care cred tot ce spun oficialii.

Unul dintre scopurile pentru care flota extraterestră a ales să se ascundă sub forma "naturală" a unei comete este şi acela de a expune oamenilor toate minciunile şi manipulările pe care oficialii fostelor puteri pământene le fac şi încă le vor mai face până când ele vor deveni evidente pentru toată lumea.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=880

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
ADN-ul din organismele modificate genetic se infiltrează în sângele gazdei
Un nou studiu publicat recent arată că există suficiente dovezi ştiinţifice că fragmentele de ADN provenite din alimente conţin gene complete care ajung în sistemul circulator omenesc într-un mod misterios... sau poate deja se cunoaşte mecanismul?
nota 9.91 din 1010 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting