Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Extratereştrii sunt aici ca să ajute umanitatea

Extratereştrii sunt aici ca să ajute umanitatea

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 07.01.2014
Citit de: 1724 ori
Conţine: 2559 cuvinte
9.87
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=898


Traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM)

Multe specii de extratereştri vizitează Pământul de mii de ani, afirmă fostul ministru al Apărării din Canada, care adaugă că ei sunt îngrijoraţi de faptul că oamenii ar putea să distrugă iremediabil întreaga planetă.

"Ceva îngrozitor se poate petrece pe această planetă dacă nu devenim mai înţelepţi şi dacă nu schimbăm modul în care acţionăm", spune Paul Hellyer, care a fost ministru al Apărării în anii 1960.

El este primul oficial de rang înalt din țările G8 care dezvăluie că viața extraterestră există. Aceste afirmații le-a făcut într-un interviu pentru Russia Today.

Hellyer spune că 80 de specii diferite de extratereștri vizitează în mod regulat Pământul, incluși fiind așa-zișii "micii cenușii" care sunt intens popularizați până și în desenele animate, dar și extratereștrii "blonzi nordici" și cei "albi înalți" care pot fi ușor confundați cu oamenii de pe Pământ.



El spune că cei "înalți și albi" lucrează cu Forțele Aeriene Americane în Nevada, SUA, și că două dintre femeile extraterestre ce fac parte din acest grup s-au îmbrăcat ca niște calugărițe și au fost în Las Vegas să facă cumpărături.

Hellyer mai adaugă că extratereștrii vin din toate colțurile galaxiei, inclusiv de pe Venus, Marte, și de pe una din lunile planetei Saturn numită Andromedia, dar și din alte sisteme solare.

El a subliniat că toate speciile de extratereștri cu excepția uneia sau două sunt în totalitate binevoitoare și benefice și vor să ajute umanitatea, dar că nu pot să acționeze prea direct fiind obligați să respecte regula non-amestecului intern.

"Extratereștrii respectă anumite reguli și legi, iar una dintre ele este aceea că ei nu pot să interfereze cu civilizația pamânteana decât atunci când noi îi invităm în mod explicit să o facă, iar acesta este motivul pentru care până acum încă nu am văzut foarte mulți extratereștri plimbându-se liber printre noi", a spus Hellyer.

Fostul ministru canadian a dezvăluit că recente investigații militare au găsit probe indubitabile că cel puțin patru specii de extratereștri vizitează Pământul încă de la începuturile umanității, iar vizitele lor au devenit mai dese după ce omenirea a descoperit tehnologia atomică.

"Avem deja o lungă perioadă din istoria recentă în care există probe despre survolarea cerului planetei de diverse OZN-uri, iar în ultimele zeci de ani acestea s-au intensificat considerabil, mai ales după ce a fost testată prima bombă atomică, și ei sunt foarte îngrijorați de faptul că umaninatea ar putea să folosească din nou bombe atomice, și fiindcă acest Cosmos este practic o unitate, iar efectele devastatoare ar lovi nu numai planeta Pământ și umanitatea, dar și alte civilizații din cosmos", a dezvăluit Hellyer. "Ei se tem că oamenii de pe Pământ ar putea fi încă atât de proști încât să înceapă un război atomic, iar asta ar fi foarte rău atât pentru Terra, cât și pentru ceilalți extratereștri din cosmos".

Extratereștrii au acceptat faptul că oamenii de pe Pământ au dreptul să-și administreze planeta (Terra), deși au existat îngrijorări în legătură cu modul în care reușim să facem aceasta.

"Cheltuim prea mult timp luptându-ne între noi, cheltuim prea mulți bani în domeniul militar și mult prea puțin pentru hrănirea celor săraci și pentru ajutorarea celor bolnavi, poluăm apele și aerul acestei planete, în timp ce ne jucăm jocuri periculoase cu arme exotice, arme termonucleare, arme atomice, care au un efect atât de devastator încât afectează Pământul și Cosmosul, iar ei (extratereștrii) nu sunt de acord cu toate acestea", a afirmat Hellyer.

Fostul ministru al Apărării dezvăluie că extratereștrii își doresc să ne învețe noi tehnologii, dar se tem că le-am putea folosi în scopuri războinice.

"În ceea ce privește domeniul tehnologic, ei sunt cu ani-lumina mai avansați decât noi, deși noi am învățat deja multe (tehnologii) de la iei", a spus Hellyer. "O mulțime de lucruri pe care le folosim zilnic astăzi le cunoaștem de la ei - tehnologia LED, circuitele integrate (microcipuri) și vestele din Kevlar, și multe astfel de tehnologii le avem de la ei, și am putea să beneficiem de încă și mai multe, mai ales în domeniul agriculturii și al medicinei, dar numai dacă le-am folosi în mod pașnic".

"Dar, mă gândesc că o parte din oamenii de aici sunt mai interesați să primească tehnologie aplicabilă în domeniul militar, dar această gândire este foarte greșită, și asta trebuie să schimbăm noi, pentru că va trebui să conlucrăm de acum încolo împreună, cu toții, pretutindeni pe această planetă", a conchis Hellyer.



Câteva extrase din interviul transmis la postul TV Russia Today:

Sophie Shevardnadze: De ce sustineti ca OZN-urile sunt la fel de reale ca avioanele ce zboara pe cer?

Paul Hellyer: Pentru ca asa si este. De fapt, ne viziteaza planeta de mii de ani, si unul din cazurile ce v-ar interesa, este acela din timpul razboiului rece, în 1961, au fost cam 50 de OZN-uri ce zburau în formatie spre Sud din Rusia pe deasupra Europei, iar Comandamentul Aliat Suprem [al tarilor occidentale] era foarte îngrijorat si pregatit sa apese butonul "PANICA" atunci când acestea s-au întors si au zburat înapoi spre Polul Nord. S-a decis apoi sa se faca o investigatie ce a durat 3 ani, dupa care s-a gasit, cu probe indubitabile, ca cel putin patru specii au vizitat planeta noastra de mii de ani.

SS: Nici-un om de ştiinţă serios nu deţine probe confirmabile public cu privire la întâlnirile cu extratereştri; de ce oare oamenii de ştiinţă nu sunt capabili să confirme faptele din moment ce ele există?

PH: Mi-e teamă că ei depun eforturi uriaşe că să nu le găsească... Dacă ei ar face doar 10 % din cercetările pe care le-am realizat eu doar în ultimii 8 ani, atunci ei s-ar convinge ca şi mine. Probabil că ar reuşi să o facă într-un timp mult mai scurt, dacă ar vrea. Sau ar putea să dureze mai mult, dacă nu au cunoştinţe în domeniul militar.

Mă refer la faptul că există atât de multe cărţi minunate în care se descriu toate aceste întâmplări care au fost autentificate prin multiple probe, atât de martori oculari, cât şi de înregistrările radarelor, iar aterizările au avut loc în diferite şi variate locuri de pe glob, inclusiv Rusia.

Există un caz faimos petrecut pe meleagurile ruseşti care a fost intens semnalat la acea vreme, apoi cineva a scris chiar o carte detaliată despre eveniment, după care francezii au cumpărat drepturile totale asupra cărţii pentru a o scoate din circulaţia liberă...

Există atât de multe probe concludente, iar dacă cineva şi-ar aloca un timp suficient pentrua realiza o cercetare corectă, atunci totul ar fi evident. Unii sunt cu adevărat interesanţi şi cheltuie mult timp cu asta, însă alţii preferă să spună "Aaaa, ştiu eu, astea sunt fantezii...".

De când am dezvăluit public preocuparea mea pe această temă, primesc cel puţin 3-4 mesaje email în fiecare săptămână din întreagă lume, de la martori care au văzut personal OZN-uri, iar alţii care s-au aflat la bordul acestor nave extraterestre, în timp ce alţii au călătorit pe alte planete cu aceste nave.

Aceste informaţii... sunt atât de TOP SECRET încât e greu să vă imaginaţi... guvernele nu scot o vorbă despre asemenea evenimente. În schimb, dacă eşti atent, apar dezvăluiri de la cei care au lucrat în domeniul respectiv, sunt oameni din "interior" care ştiu foarte multe... Există foarte multe informaţii preţioase care aşteaptă să ajungă la public.

SS: Vedeţi, problema este că o parte din cei care raportează OZN-uri o fac pentru a se îmbogăţi sau pentru a deveni faimoşi, sau doar pentru a se "distra". Cum deosebim un fapt real de o înscenare?

PH: Trebuie să aloci mult timp ca să îţi dai seama de deosebiri... să reuşeşti "separarea grâului de neghină", şi necesită mult efort.

SS: Aţi avut până acum vreo întâlnire personală cu extratereştri?

PH: Nu întâlnire, nu. Dar am văzut un OZN, cam la 200 de km distanţă de Toronto (Canada), deasupra lacului Muskoka, pe malul căruia am o cabană. Acum doi ani, în luna octombrie, soţia mi-a spus că vrea să iasă afară să privească stelele... dar, deşi eu nu sunt un fan al privitului la stele... am ieşit să o însoţesc, şi privind spre răsărit ea a spus "Uite o stea", apoi eu am privit într-o altă zonă şi vazsnd o alta am spus "Uite una mai strălucitoare aici".

Am privit-o timp de 20 de minute, aproape că aveam dureri de ceafă, era în mod sigur un OZN deoarece îşi schimba poziţia pe cer cu câteva grade în doar 3 secunde. Apoi am verificat dar nu era nici-un satelit în zonă, iar staţia spaţială nu putea să facă astfel de manevre rapide. În lipsă de alte explicaţii plauzibile, acela a fost un OZN!

Două zile mai târziu am mers în apropiere într-un loc cu cer deschis, în întuneric, m-am aşezat confortabil într-un scaun şi am privit. A apărut aproape în aceeaşi zonă de pe cer, şi mi-a ţinut atenţia captată atât timp cât am fost eu în stare să-l urmăresc... Se deplasa pe cer foarte rapid, apoi revenea înapoi, făcea o rotaţie parţială de câteva grade, apoi un cerc, toate astea la viteze astronomice!

SS: Deci arată ca o stea căzătoare care se înalţă înapoi pe cer?

PH: Ei bine, arată exact ca o stea.

SS: Pur şi simplu ca o stea?

PH: Nu ştiu dacă dvs. aţi citit Biblia, dar cred că Steaua de la Bethleem a fost un astfel de OZN trimis de Dumnezeu.

SS: Mi-aţi spus că în mesajele pe care le primiţi, unii martori vă dezvăluie că s-au întâlnit cu extratereştri... V-au descris şi cum arată aceşti extratereştri?

PH: Prima întrebare pe care trebuie să o formulezi este "Câte specii de extratereştri există?"... Înainte credeam că sunt cel puţin două şi cel mult 12. Astronautul Edgar Mitchell care a făcut parte din echipajul de pe Apollo, atunci când a vizitat Toronto, mi-a spus că sunt între 2 şi 12 specii. Dar cele mai recente rapoarte la care am avut acces care aveau la bază diverse surse credibile arată că există cam 80 de specii diferite de extratereştri, dintre care unii se aseamănă atât de bine cu noi, oamenii, încât dacă i-ai întâlni pe stradă nu ai putea să-ţi dai seama că sunt extratereştri. Poate doar te-ai întreba "Oare este din Danemarca, sau de unde?"

SS: Aceste specii despre care ne spuneţi, sunt unele binevoitoare şi altele răuvoitoare?

PH: Este o întrebare dificilă. Fiecare specie are scopurile ei proprii. Dar, aşa cum Rusia şi China şi SUA urmăresc fiecare scopurile lor proprii, aş spune că aproape toţi extratereştrii sunt binevoitori şi beneficisi vor să ne ajute, deşi există una sau două specii care sunt malefice.

SS: Aceste creaturi extraterestre, de unde au venit, şi cum au ajuns aici, pe Pământ?

PH: Ei vin din diferite locuri. Până de curând ştiam doar despre extratereştrii care vin din diverse sisteme stelare (Pleiade, Zeta Reticuli, şi altele), dar în urmă cu câteva luni am aflat că există aici extratereştri care vin de pe o planetă numită Andromedia aflată în sistemul nostru solar, fiind de fapt un satelit al planetei Saturn, iar alţii vin de pe Venus, sau de pe Marte, şi interacţionează între ei, pentru că există ceea ce se numeşte o "Federaţie", iar ei respectă nişte reguli universale. Una dintre ele este că ei nu pot interveni în acţiunile umanităţii decât dacă noi le-o cerem în mod explicit.

Ei nu doresc să ne spună cum să ne conducem planeta, au acceptat faptul că este planeta noastră şi că avem dreptul de a o administra aşa cum dorim. Dar, fiindcă noi poluăm apele şi cerul planetei, fiindcă nu administrăm prea bine "casă noastră", ei sunt îngrijoraţi. De fapt, ne-au transmis chiar un mesaj, o avertizare foarte clară.

SS: Cum adică, ce au făcut mai exact?

PH: Au vorbit cu oameni. Unul dintre martorii cu care am vorbit în urmă cu o lună, a interacţionat cu ei în anul 1974, împreună cu fratele său, în Peru.Aceşti doi oameni au fost duşi pe planeta Andromedia, au fost teleportaţi acolo! Le-au fost adusă la cunoştinţă opinia extratereştrilor de acolo despre situaţia de aici, despre faptul că noi practic "scufundăm" această planetă minunată, şi că ceva îngrozitor se va petrece aici dacă nu schimbăm nimic.

Ei vor să ne înveţe noi tehnologii, noi moduri mai armonioase de a acţiona, dar asta o pot face numai dacă noi îi invităm. Deocamdată ei interacţionează cu noi doar individual; îşi aleg pe acei oameni care nu sunt înspăimântaţi "de moarte" să întâlnească un extraterestru, pentru că - să ştiţi - este un şoc totuşi! Dar, o relaţie fructuoasă trebuie clădită o bază de încredere reciprocă care va face ca aspectele fizice ce ne diferenţiază să devină secundare.

SS: Ca fost ministru al Apărării al Canadei, vă întreb dacă un război cosmic interstelar este posibil? Oare umanitatea ar trebui să îşi construiască o flotă stelară care să ne apere de o eventuală invazie extraterestră?

PH: Cred că este şi asta o posibilitate, însă ea apare doar dacă începem şi doborâm la sol fiecare OZN care survolează cerul planetei noastre... fără să întrebăm ce caută aici şi ce urmăresc. Trebuie să vă spun că, încă de la început, au fost trimise avioane care să urmărescă OZN-urile extraterestre, dar fiindcă tehnologiile lor erau mult superioare, acţiunile n-au avut vreun efect. Mai mult, dacă ei ar fi vrut să ne invadeze planeta, cu siguranţă ar fi făcut-o deja până acum datorită avantajului tehnologic!

Aşa că, în loc să ne construim propria flotă stelară de apărare, ar trebui să conlucrăm cu speciile extraterestre benefice, care constituie o imensă majoritate, şi să ne bazăm pe ajutorul lor. Cred că nu are nici-un rost să începem să ne înarmăm creindu-ne o flotă galactică cu care să "intrăm în bucluc".


SS: La ce vă aşteptaţi să se schimbe atunci când oamenii vor începe să creadă în existenţa extratereştrilor pe Pământ?

PH: Sper să fie aşa, şi eu susţin fără rezerve o dezvăluire totală, completă, în această direcţie. Aceste lucruri trebuie cunoscute de toat alumea, cu toţii avem dreptul să le aflăm. Viaţa se va schimba total odată cu această dezvăluire completă.

SS: Şi totuşi, dacă ei se află aici de aşa de mult timp, şi sunt dornici să ne ajute, de ce oare lumea noastră se află acum într-un asemenea haos? Dacă vrei să ajuţi pe cineva, atunci pur şi simplu îl ajuţi, nu aştepţi să îţi ceară ajutorul, nu?



PH: Cred că uneori părinţii spun copiilor lor "uite aşa ar trebui să faci", dar asta nu-i împiedică pe copii să facă totuşi cum "vor ei", nu? Cosmosul se bazează pe liberul arbitru, pe alegerea liberă a fiecăruia. Fiecare dintre noi avem posibilitatea să facem greşeli, să alegem greşit. Umanitatea deja a făcut mult prea multe greşeli, şi prea puţine alegeri inspirate.

Aşa că va trebui să ne schimbăm priorităţile, şi să încetăm să cheltuim atât de mult timp şi efort pe arme cu care să ne ucidem unii pe alţii, sau cu care să-i dominăm pe ceilalţi, în schimb să începem să ne ajutăm mai mult între noi, pentru o viaţă mai bună, mai sănătoasă, pentru o societate mai justă.

Atunci când viaţa este sănătoasă, când alimentele sunt din abundenţă, când aerul şi apa sunt mai pure şi mai curate, când toate acestea aşteaptă să fie înfăptuite, atunci haideţi să mergem cu toţii în această direcţie, pentru că este cu adevărat posibil, şi este chiar necesar.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=898

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Peste 4.000 vizite
Cercurile din lanuri, un ghid pentru viitor
În vara anului 2008, mai precis pe 15 si 23 iulie, au apărut două formaţiuni absolut interesante în apropiere de Avenbury, Anglia.
nota 9.69 din 7112 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting