Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Extraterestrii vindeca copiii bolnavi dintr-un spital

Extraterestrii vindeca copiii bolnavi dintr-un spital

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 19.02.2014
Citit de: 1345 ori
Conţine: 1008 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1052
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1305
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=916

Extratereştrii benefici intervin discret şi eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pământeni

Din ce în ce mai mulţi oameni au început să accepte ideea că nu suntem singuri în Univers, mai ales după ce anumiţi oficiali de rang înalt au făcut publice informaţii legate de prezenţa extratereştrilor pe Terra.

OZN-urile au putut fi observate mult mai des în ultima vreme, în multe locuri de pe întreaga planetă, chiar și la noi în ţară. În mod semnificativ, apariţii ale unor OZN-uri au fost raportate la scurt timp după ce, în cadrul şcolii de yoga MISA, mii de persoane au răspuns un DA ferm la întrebarea-referendum lansată de o civilizaţie extraterestră benefică, care este dispusă să intervină şi să ne ajute să trecem cu bine într-o etapă superioară de evoluţie, dacă şi noi, oamenii, alegem aceasta.

Modul în care fiinţele extraterestre benefice își semnalează prezenţa este departe de a se limita la simplele dar uimitoarele apariţii luminoase ale navelor lor pe cer. În ultimul timp, din ce în ce mai multe fapte cu totul excepţionale ale acestor fiinţe superioare au ieșit la iveală.

Aşa cum se arată în volumul Vindecări ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice extraterestre, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, extratereştrii benefici sunt deja printre noi de ani buni şi se manifestă, între altele, prin vindecări miraculoase.

Nivelul de cunoaștere pe care l-au atins civilizaţiile extraterestre benefice este mult superior celui al pământenilor. Ei posedă o tehnologie extrem de avansată, cu ajutorul căreia pot vindeca în foarte scurt timp inclusiv boli considerate incurabile de medicina clasică, cum ar fi cancerul aflat în stadiul terminal.

Cartea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru prezintă zeci de cazuri, foarte bine documentate, de fiinţe umane care s-au vindecat de unele boli cumplite sau care chiar au fost salvate de la moarte prin intervenţia unor fiinţe extraterestre.

Studiul acestor vindecări extraordinare evidenţiază prezenţa anumitor tipare după care aceste fiinţe superioare acţionează. În unele cazuri, extratereştrii apar lângă patul fiinţei umane, apoi o transportă la bordul unei nave, unde fac toate testele necesare, și ulterior o informează cu privire la boala de care suferă, dacă aceasta se credea sănătoasă, sau îi dau detalii necunoscute de medicina umană persoanei care ştia că este bolnavă. După aceea, cu ajutorul tehnologiei sofisticate, omul este vindecat de boala respectivă. În alte cazuri, extratereştrii oferă anumite tratamente, iar ulterior boala dispare cu desăvârşire.

Un alt scenariu este acela în care extratereştrii benefici apar în spitale, vin pentru scurt timp lângă o fiinţă bolnavă pe care o ating sau căreia îi injectează o soluţie, după care omul este vindecat. Există chiar şi spitale "volatile", care apar în cele mai neaşteptate locaţii şi dispar fără urmă imediat ce vindecarea a avut loc.

În alte cazuri, intervenţia extraterestră se produce când persoana se afla la volanul maşinii: deasupra vehiculului apare un OZN care proiectează asupra lui un fascicul de lumină, după care dispare. La scurt timp după aceea, omul constată că este vindecat.

În cartea Vindecări ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice extraterestre sunt prezentate, de asemenea, cazuri uluitoare ale unor familii întregi care au fost vindecate de anumite boli, precum și cazuri în care acceaşi persoană a fost vindecată succesiv de diferitele boli grave care îi apăreau.

În toate aceste cazuri de vindecări miraculoase, extratereştrii benefici s-au manifestat cu o discreţie maximă și au dat dovadă de un altruism cu totul aparte, venind să facă bine şi apoi dispărând fără să aştepte măcar un cuvânt de recunoştinţă în schimb.

Recent, pe internet a început să circule o știre extraordinară despre apariţia extratereştrilor benefici într-un spital din localitatea spaniolă Andorra, unde vindecă unii copii care suferă de cancer în fază terminală. Vă oferim în continuare acest articol, aşa cum apare pe una dintre paginile de internet.

Incredibil: Extratereştrii vindecă copii bolnavi de cancer într-un spital din Andorra

Entităţi extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andorra. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entităţi vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.

Cel puţin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat într-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de filmat numeroase entităţi extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în fază terminală.

Extratereştrii au o înălţime de doar 1,50 metri şi sunt extrem de sensibili la boala cu care se luptă copiii. Doar în ultima lună, patru copii au fost vindecaţi de entităţile extraterestre.

"Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă într-o noapte şi după ce am completat rapoartele am privit pe hol şi am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înălţime. La început am crezut că sunt doi băieţi care au ieşit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre.

Ei aveau capetele mari, ochii migdalaţi şi pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în acelaşi timp am simţit un sentiment de dragoste şi bunătate atunci când s-au oprit în faţa mea“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.

Cele două creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un băieţel de numai 7 ani care, după estimările medicilor, ar fi trebuit să moară de leucemie în numai o săptămână. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar şi pe medicul de gardă.

"Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi lângă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereştri i-a atins faţa cu degetul său lung şi imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie“, susţine doctorul Tomas Ruiz.

După ce fiinţele extraterestre au părăsit spitalul, băieţelul a fost supus unor teste şi medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întâmplat şi în cazurile Mariei Munoz, Anitei Pena şi lui Hector Gomez, toţi diagnosticaţi cu cancer în fază terminală.

Conform declaraţiilor medicilor, extratereştrii vin întotdeauna la ora 01:00 şi vindecă cu o atingere pe frunte.

Aceste evenimente se repetă de câţiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.



Preluare de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7895



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=916

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7895

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Medicamente infestate
După ce, de bine, de rău, a reglementat neplăcuta afacere legată de medicamentul anticolesterol Lipobay (care a cauzat moartea mai multor sute de persoane în întreaga lume), renumitul concern farmaceutic BAYER trebuie să facă faţă, în Statele Unite, unor noi şi grave acuzaţii, relatează ediţia on-line a cotidianului francez Le Monde. Despre ce este vorba?
nota 9.92 din 2573 vizite
Peste 2000 vizite
Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru
Programele guvernamentale de vaccinare în masă menite să combată falsa epidemie de gripă porcină ar putea fi mai rele decît epidemia însăşi.
nota 9.70 din 3000 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting