Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Ce se petrece in Ucraina?

VIDEO: Ce se petrece in Ucraina?

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 06.03.2014
Citit de: 1605 ori
Conţine: 1787 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1525
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=921

Ce se petrece in Ucraina?

Estonia confirmă autenticitatea unei interceptări telefonice în care şeful diplomaţiei afirmă că nu Ianukovici s-a aflat "în spatele" lunetiştilor, ci cineva din noua coaliţie pro-occidentală. Ministrul estonian de externe i-a acuzat pe opozanţii din Ucraina (proaspat ajunşi la conducere) că au fost cei care au angajat lunetişti (mercenari) în cadrul confruntărilor violente din Maidan, care au precedat demiterea preşedintelui pro-rus Viktor Ianukovici.

Estonia a admis autenticitatea înregistrării audio a unei convorbiri dintre ministrul de Externe Urmas Paet şi seful diplomaţiei europene, Catherine Ashton. Înregistrarea, publicată pe YouTube, a fost difuzată pe larg de televiziunile ruseşti de stat şi de agentia de ştiri RIA-Novosti. Televiziunea de stat Rossyia-24 a sugerat că UE deţine dovezi că lunetiştii au tras atât în poliţie cât şi în manifestanţi.

Lunetiştii provin din rândurile opoziţiei şi aceştia au tras atât asupra poliţiştilor, cât şi a manifestanţilor. "Este un sentiment tot mai puternic că în spatele lunetiştilor nu s-a aflat Ianukovici, ci cineva din noua coaliţie" se afirmă în înregistrarea audio.



şeful forţelor ucrainene speciale Berkut a arătat, pentru Russia Today, că o "a treia parte" implicată în protestele de la Kiev este responsabilă de uciderea protestatarolor, întrucât echipele Berkut nu erau înarmaţi.

"La un moment dat am înţeles că nu mai era ca la protestele paşnice din 2004 şi 2007. De această dată era vorba despre provocare, nu numai violenţă, ci tactici murdare ale protestatarilor. Deşi eram neînarmaţi - nu aveam nici măcar arme non-letale - planul celor ce au pus asta la punct a fost să zdrobească Berkut, să ne demoralizeze, şi să ne preseze să schimbăm taberele, însa nu s-a întâmplat asta. Apoi a venit ce era mai rău: împuşcăturile. Se trăgea în ambele părţi, însă noi nu aveam arme. Era dificil să înţelegi ce se întâmplă, însă ofiţerii au început să cadă, aşa că a devenit clar că oamenii mureau împuşcaţi! Sunt sigur că erau forţe exterioare, o a treia parte implicată în provocări şi în morţile de ambele părţi", a declarat Iuri Abisov.

Iată, deci, că se confirmă intuiţia că nemulţumirile poporului ucrainian au fost deturnate prin acţiuni violente, prin instigare, prin provocare şi înscenare, către alte scopuri ce servesc unor alte interese...

Diversiune în toată regula! Sunt aspecte care seamănă izbitor cu "evenimentele" noastre din decembrie '89 de la Bucureşti. Coincidenţă? Nu. Aceleaşi scenarii bine puse la punct... şi aplicate şi în Ucraina. Copie la indigo.

În confruntările din Kiev au fost ucişi aproape o sută de manifestanţi, şi răniţi încă 900. "Cui bono?" Cine a câştigat din treaba asta? Putin? - nu prea. Nu cred că ar fi vrut să ajunga în situaţia în care să folosească forţa armată (invazia din Crimeea). Ianukovici? El a ieşit cel mai "şifonat". Şi acum, chiar dacă a fugit în Rusia, e "terminat" (după cum a zis chiar şi Putin).

Au fost însă mulţi alţii care au avut de câştigat...

Un aspect esenţial al situaţiei din Ucraina este acela că primul anunţ al noului premier a fost că va căuta de urgenţă ajutorul Fondului Monetar Internaţional (FMI)... Această declaraţie spune totul despre cine sunt cei care vor să profite de pe urma Ucrainei.

Toate teoriile astea conspiraționiste cu forțe oculte care provoacă războaie, cu guverne care își spionează din umbră cetățenii și cu o mafie globală, transnațională, se dovedesc rând pe rând adevărate. Din acest punct de vedere, cred că ne-am lămurit cine au fost teroriștii din Revoluția română.

La Kiev a avut loc un puci armat organizat de un colos militar - SUA ("specialişti" în "revoluţii portocalii" şi "primăveri arabe"), contra altui colos militar - Rusia (un colos mai "primitiv" şi mai neputincios în a "ademeni" oamenii pe străzi) colos care în neputinţa lui de a manipula mai subtil oamenii a scos direct tancurile şi tunurile pe străzi ca ripostă la "revoluţia" armată a primului. Victime "colaterale" (carnea de tun): ucrainienii cu tot cu ruşii, românii, tătarii şi alţii care trăiesc în Ucraina.

Atât SUA, cât şi Rusia îşi fac "jocurile de putere" prin manipulare. Americanii o fac mai subtil, iar ruşii o fac mai direct (a se vedea şi "şantajul" Europei cu preţurile la gaze furnizate de Gazprom).



Dar, "războiul" continuă mai ales în zona mass-media.

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2014, iar conflictul actual din Ucraina ar putea de asemenea figura pe agenda comitetului Nobel.

O ziaristă americană (Liz Wahl) de la postul de televiziune Russia Today (RT) America a demisionat miercuri în direct de la postul de televiziune finanţat de guvernul de la Moscova, în semn de protest faţă de politica Kremlinului în privinţa Ucrainei.

Autorităţile turceşti au dat acordul ca o navă militară americană să treacă prin strâmtoarea Bosfor în Marea Neagră în următoarele două zile, relatează presa din Ankara, citand surse oficiale.

Premierul Norvegiei, Erna Solberg, a declarat că speră ca ţara sa să rămână în relaţii bune cu Rusia, în pofida situaţiei tensionate din Ucraina. Totodată, aceasta a spus ca Norvegia nu va lua nicio măsură împotriva Kremlinului, chiar dacă Norvegia va urma calea UE şi NATO.

Iar presa din SUA "conduce" detaşat campania de "aducere la lumină" a adevărului.

Ministerul american de externe prezintă, pe site-ul său, zece afirmaţii recente făcute de Vladimir Putin, alături de "faptele" pe care acesta le "ignoră sau le deformează".

1. Putin afirmă: Forţele ruseşti din Crimeea acţionează doar pentru a proteja instalaţiile militare ruseşti. Grupuri de auto-apărare şi nu militari ruşi au preluat controlul asupra instalaţiilor militare din Crimeea.

Realitatea: Dovezi puternice sugerează că membrii ai serviciilor ruseşti de securitate se află în centrul forţelor anti-ucrainene din Crimeea, extrem de bine organizate. În timp ce aceste unităţi poartă uniforme fără niciun însemn, conduc maşini militare înmatriculate în Rusia şi se prezintă ca fiind militari ruşi când sunt întrebaţi de presa internaţională sau de soldaţii ucraineni. Mai mult, aceste persoane au arme care, în general, nu sunt disponibile pentru civili.

2. Putin afirma: Actiunile Rusiei se incadreaza in Tratatul de prietenie diintre Rusia si Ucraina, din 1997.

Realitatea: Acordul din 1997 cere Rusiei sa respecte integritatea teritoriala a Ucrainei. Actiunile militare ale Rusiei in Ucraina, care le-au oferit controlul operational asupra Crimeei, reprezinta o violare clara a integritatii si suveranitatii Ucrainei.

3. Putin afirma: Opozitia nu a implementat acordul din 21 februarie semnat cu fostul presedinte Viktor Ianukovici.

Realitatea: Acordul din 21 februarie a stabilit un plan potrivit caruia Rada va aproba o lege prin care se revine la constitutia din 2004, astfel incat sistemul legislativ este recentrat asupra Parlamentului. Potrivit acestui acord, Ianukovici ar fi trebuit sa semneze legea in 24 de ore pentru a conduce la rezolvarea pasnica a crizei. Ianukovici a refuzat sa-si respecte angajamentele. In loc de asta, a fugit, lasand in urma dovezi ale unei coruptii la scara extinsa.

4. Putin afirma: Guvernul Ucrainei este ilegitim. Ianukovici este inca presedintele legitim al Ucrainei.

Realitatea: In 4 martie, chiar presedintele Putin recunostea ca Ianukovici nu mai are un viitor politic. Dupa ce a parasit tara, chiar si partidul sau, Partidul Regiunilor, s-a intors impotriva sa, votand demiterea sa si sprijinul pentru noul guvern. Noul guvern a fost aproba de parlamentul ales democratic cu 371 de voturi - o majoritate de peste 82%.

5. Putin afirma: Exista o criza umanitara si sute de mii de oameni fug din Ucraina in Rusia pentru ca cauta azil.

Realitatea: In prezent, nu exista nicio dovada legata de o criza umanitara si nici despre un exod al ucrainenilor in Rusia. Organizatiile internationale au interogat vamesii ucraineni, care au respins aceste afirmatii. Ziaristii independenti nu au observat, de asemenea, un astfel de exod de refugiati.

6. Putin spune: Etnicii rusi sunt amenintati.

Realitatea: In afara de presa rusa si de televiziunile rusesti de stat, nu exista relatari credibile legate de faptul ca vreun etnic rus ar fi amenintat. Noul guvern ucrainean a facut, inca de la inceput, o prioritate din reconciliere. Presedintele Oleksandr Turcinov a refuzat sa semneze legea privind limitarea folosirii limbii rusesti la nivel regional. Etnicii rusi au semnat petitii in care arata ca nu exista amenintari legate de comunitatile lor. Mai mult, de la instalarea noului guvern, calmul a revenit la Kiev. De asemenea, nu s-au inregistrat recrudescente ale criminalitatii, jafuri sau razbunari impotriva oponentilor politici.

7. Putin afirma: Bazele rusesti sunt amenintate.

Realitatea: Instalatiile militare rusesti au fost si sunt in continuare in siguranta, iar noul guvern s-a angajat sa respecte toate acordurile internationale existente, inclusiv cele legate de bazele Moscovei. Din contra, bazele ucrainene din Crimeea sunt supuse amenintarilor.

8. Putin afirma: Au existat atacuri masive impotriva bisericilor si sinagogelor din estul Ucrainei.

Realitatea: Liderii religiosi din tara si militantii pentru libertatea religioasa activi in Ucraina afirma ca nu au existat incidente sau atacuri impotriva bisericilor. Toti liderii bisericilor din Ucraina, inclusiv reprezentantii Bisericii Ortodoxe subordonate Patriarhiei Moscovei si-au exprimat sprijinul pentru noua conducere politica, facand apel la unitate nationala intr-o perioada de vindecare. Grupurile evreiesti din sudul si estul Ucrainei au anuntat ca nu au observat o crestere a incidentelor cu caracter antisemit.

9. Putin spune: Kievul incearca sa destabilizeze Crimeea.

Realitatea: Guvernul interimar a actionat cu retinere si a cautat dialogul. Trupele rusesti, pe de alta parte, au depasit perimetrul bazelor lor pentru a prelua controlul asupra unor obiective politice si a infrastructurii din Ucraina. Guvernul l-a trimis imediat pe fostul sef al Apararii pentru a dezamorsa situatia. Petro Poroshenko, ultimul emisar al guvernului insarcinat cu dialogul in Crimeea, a fost impiedicat sa intre in parlamentul local.

10. Putin afirma: Rada este sub influenta extremistilor sau a teroristilor.

Realitatea: Rada este cea mai reprezentativa institutie din Ucraina. Legislatia recenta a fost aprobata cu o larga majoritate, inclusiv de alesii din estul Ucrainei. Gruparile ultra-nationaliste de extrema dreapta, unele dintre ele implicate in ciocnirile cu fortele de securitate in timpul protestelor din EuroMaidan, nu sunt reprezentate in Rada. Nu exista niciun indiciu ca guvernul intentioneaza sa aplice practici discriminatorii, dimpotriva, a declarat public contrariul.

Realitatea "din teritoriu" se pare că este însă, alta, decât cea care este "servită" din plin de mass-media occidentală. Oameni simpli, care nu au căzut "în capcana" manipulărilor abil orchestrate, caută sincer soluţia cea mai bună: renunţarea la violenţă şi la acţiunile belicoase. În timp ce una dintre femeile ucrainiene participante la un protest paşnic le cerea tuturor celor angrenaţi în acţiuni de forţă să renunţe la ele şi să revină la pace, ea este agresată şi îmbrâncită... Pacea este cel mai mare "dusman" al celor care vor cu obstinaţie să fie război...



Ca o concluzie la toate aceste "bătălii" mediatice, observ că americanii preferă să "aducă la lumină" manipulările flagrante ale ruşilor, iar ruşii profită de orice ocazie pentru a arăta că aşa-zisa "revoluţie" ucrainiana a fost pregătită din timp prin "hrănirea" sentimentului de nemulţumire al oamenilor, prin manipularea lor, şi chiar prin înscenarea unei riposte armate asupra manifestanţilor.

Ca de obicei, timpul va arăta cine a avut de câştigat din aceste evenimente, şi astfel vom şti cine s-a aflat la originea lor.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=921

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Uniunea Europeana este o constructie dictatoriala de tip fascist
Uniunea Europeana se prezinta lumii ca un exemplu stralucit al secolului 21, in realitate insa nimic nu este mai departe de adevar. Intr-o democratie, asa cum se "trambiteaza"sus si tare, puterea apartine poporului. Principiul "separatiei puterilor "intre executiv, legislativ si juridic - stabileste verificari si echilibrari pentru a proteja impotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat dupa ce omenirea a luptat pentru el mii de ani. Prin contrast, "Bruxelles - UE "este lipsit de acest principiu fundamental. Populatia Europei nu are nici un control asupra nivelului executiv si nici asupra procesului legislativ. Nici macar parlamentul pe care europenii il aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri. Actionand contrar principiilor fundamentale ale democratiei, "Bruxelles - UE "este o dictatura.
nota 9.96 din 1660 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting