Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Călătorie "acasă" la extratereştri

Călătorie "acasă" la extratereştri

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 11.03.2014
Citit de: 1586 ori
Conţine: 1756 cuvinte
9.78
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=923

Călătorie "acasă" la extratereştri

de Marian Apostol (AIM)

Sistemul educaţional oficial ne învaţă că suntem singuri în Univers, iar apariţiile de OZN-uri sau extratereştri sunt marginalizate, oricât de evidente şi bine documentate ar fi. Interacţiunea umanităţii cu civilizaţiile extraterestre nu este deloc recentă, pentru că există o serie de dovezi ce atestă faptul că extratereştrii s-au implicat în istoria umanităţii.

Mai toate relatările despre întâlnirile cu extratereştri se referă la cazul generic în care evenimentele se petrec pe Pământ, sau în apropierea planetei (pe navele extraterestre). Dar, să nu uităm că mai există o posibilitate, şi anume aceea a vizitării acelor lumi extraterestre. Se pare că destul de puţini oameni au reuşit aceasta...

Unul dintre cei care au fost "acasă" la extratereştri este Gilles Mansillon, care a oferit public unele relatări despre călătoriile sale. El a învăţat (de la un extraterestru) cum să călătorească în orice zonă din Univers, folosindu-şi propriile resurse disponibile.

Iată mai jos metoda descrisă de el pentru a călători în Univers, atât în spaţiu, cât şi în timp!

Călătorie în spaţiu şi timp folosind un cristal

"Cristalele sunt fiinţe vii, nu sunt obiecte. Dar ele există în două stări: închise (adormite) şi deschise (active). Cristalele sunt receptive la comenzi mentale şi la o serie de vibraţii sonore specifice. Cristalele deţin o mulţime de informaţii despre propriul nostru cristal (corpul uman), iar înţelegerea acestor informaţii conduce la o legătură mai bună cu sufletul şi cu spiritul omului.

Cristalele sunt de doua tipuri: organice (cele de care dispunem acum), şi genetice (cele ce vor fi disponibile în viitorul apropiat). Cristalele organice sunt programate să ne conducă la înţelegerea proceselor de creaţie, de evoluţie, şi de asimilare a celor genetice.

Cristalele răspund prompt la comenzi mentale, dar şi la anumite vibraţii sonore specifice (sunetele emise de boluri tibetane sau alte dispozitive sonore). Cristalele sunt extrem de receptive la anumite frecvenţe, mai ales la frecvenţa de vibratie a iubirii necondiţionate.

Cristalele genetice sunt proiectate, dezvoltate sau create pentru anumite funcţii specifice, cum ar fi prelucrarea de date, transmiterea de energie, câmpuri energetice protectoare, sisteme de propulsie, însănătoşire, dispozitive de detecţie. Metalul cupru este un foarte bun conductor al unor asemenea energii, din punct de vedere tehnic.

Astfel de cristale create tehnologic au fost folosite în Atlantida, şi vor fi folisite aici în viitor pentru a renunţa la tehnologiile poluante şi nocive, şi a creşte calitatea vieţii pe Pământ. Prin intermediul cristalelor putem avea acces la un ocean de energie inteligentă abundentă care este energia fotonica, deja prezentă în ambianţa planetei Pământ, dar care încă nu este folosită decât de foarte puţini oameni...

Pentru a putea utiliza în mod corect un cristal, acesta trebuie să fie ancorat la sursa energetică telurică (a Pământului), pentru a putea să conducă această energie pe trepte superioare ce vor fi folosite pentru anumite activităţi sacre, cum ar fi călătoriile spaţiale şi temporale, oriunde în Univers.

Mi-a fost prezentată această tehnologie de către un prieten şi ghid personal de pe Chiron. Eram foarte curios să interacţionez cu extratereştri, şi, la solicitarea mea, el mi-a explicat că am mulţi prieteni în diferite dimensiuni, şi că este mai uşor ca o fiinţă umană terestră să viziteze alte planete sau dimensiuni, decât ca un extraterestru să vină pe Pământ (pentru că fiinţele umane nu sunt aşa de receptive şi deschise la ideea prezenţei extratereştrilor pe Pământ).

El mi-a explicat apoi cum pot să construiesc un astfel de vehicul pe care-l voi folosi la călătorii inter-dimensionale. De atunci am participat la peste 200 de călătorii, şi devin din ce în ce mai familiarizat cu acest proces. Fiecare fiinţă umană are dreptul şi capacitatea de a călători în spaţiu, dar comunitatea oamenilor de ştiinţă de pe Pământ nu a aflat sau ignoră toate acestea.

Albert Einstein a fost primul om de ştiinţă care realiza astfel de călătorii pentru a obţine informaţii şi viziuni din planurile superioare; el a fost un vizionar care a făcut posibilă lărgirea înţelegerii umane a timpului, spaţiului şi materiei.

Pentru a călători în spaţiu (sau în timp), nu este deloc necesară construirea vreunei maşini sau nave spaţiale complexe şi greoaie. În schimb, este suficient un vehicul energetic. Atunci când vedem pe cer un OZN, în majoritatea cazurilor nu este vorba de o apariţie fizică. Abia atunci când nava extraterestră intră în atmosfera superioara a planetei (stratosfera) ea se materializează într-o formă fizică. Majoritatea OZN-urilor sunt făcute din forme-gând, prin putere mentală focalizată.

Iată ce trebuie să ştiţi pentru a creea un vortex inter-dimensional, sau un vehicul formă-gând:

Mai întâi trebuie să vă adunaţi un grup de oameni (cel puţin cinci) care să aveţi aceleaşi intenţii de a vă tele-transporta în altă dimensiune. Se poate face şi de unul singur, dar nu este recomandat decât dacă sunteţi foarte experimentat şi cunoaşteţi foarte bine acest proces.

Mambrii acestei echipe trebuie să fie foarte focalizaţi pe scopul acţiunii lor - călătoria. Nimic altceva nu trebuie să le "străbată" mintea. Este obligatoriu să nu folosească deloc alcoolul sau alte asemenea droguri, şi nici să nu fie cu stomacul încărcat după vreo masă copioasă. Echipa trebuie să găsească un loc unde să nu fie deranjaţi de nimeni şi de nimic, un loc unde liniştea, pacea, şi armonia sunt evidente.

Un asemenea loc poate fi pregătit prin aducerea unui cristal aşezat în centru, iar dacă nu există un cristal fizic, atunci participanţii trebuie să invoce şi să vizualizeze un astfel de cristal în spaţiul sacru al minţii. Deşi prezenţa fizică a unui cristal face procesul mai la îndemână, el nu este necesar.

În absenţa unui cristal fizic, am folosit propria energie pentru a unifica participanţii şi a-i conduce la destinaţia stabilită în prealabil. Dacă este folosit un cristal mare, el poate fi programat ca să faciliteze transportul la o anumită destinaţie bine stabilită dinainte, şi poate ajuta la "scanarea" fiecărui participant, astfel încât, dacă cineva nu este pregătit, acesta va părăsi echipa, altfel va îngreuna călătoria grupului.

Toate acestea le-am aflat, la început, în cadrul unor cercetări ştiinţifice care aveau ca scop călătoria spre anumite tărâmuri ale existenţei sau spre viitor unde existau tehnologii avansate pe care eu urma să le înţeleg şi să le găsesc aplicabilitate aici, pe Pământ, în prezent. Dar, am aflat că prietenii cu care realizam aceste călătorii erau mai interesaţi de turism, aşa că aceste vehicule energetice create la voinţă au servit acestui scop, până acum.

Călătoria se desfăşoară şi este percepută în lumile invizibile fizic, iar detaliile devin din ce în ce mai clare pe măsură ce ne adaptăm şi ne obişnuim cu acest mod de a experimenta. Abia mai târziu vom afla modul de a "aduce" cu noi chiar corpul fizic (cu toate moleculele ce formează trupul fizic), prin crearea unor "capsule" ale timpului.

Aşadar, echipa este reunită într-o locaţie privată, adecvată scopului călătoriei, şi este gata de lucru. Ei se pot decide să călătorească spre Pleiade, spre Chiron, sau spre a cincea dimensiune. Pentru aceasta, încep printr-o vizualizare creatoare (cu ochii închişi) în care creează o navă spaţială sferică (pentru că sfera este o formă foarte uşor de vizualizat) facută din propria lor energie mentală, navă cu care ei se conectează cu toţii.

Atunci când întreaga echipă se află într-o stare de semi-transă, şi simt că noua navă ce tocmai a fost creeată se află în jurul lor, protejându-i, cristalul se deschide şi energia aceasta este eliberată - moment în care nava spaţială îşi începe călătoria împreună cu întreaga echipă (ale căror trupuri fizice rămân aici, pe Pământ).

După un timp scurt, ei încep să simtă vibraţiile dimensiunii în care au ajuns. La prima experienţă, de obicei se percep doar simple modele vizuale (cum ar fi forme geometrice), emoţii, sau viziuni fugare. Pe măsură ce echipa devine mai experimentată, ei pot să vadă detalii din lumea în care au ajuns, şi pot să interacţioneze mental cu ghizii şi fiinţele din acele lumi.

Atunci cand călătoria se realizează având un scop foarte concret, timpul petrecut acolo este folosit pentru a culege informaţiile dorite, dar în cazul unei vizite turistice informaţiile primite sunt foarte personale şi specifice fiecărui participant.

De obicei, după 30 - 45 de minute aduc echipa înapoi, pentru a ne împărtăşi fiecare experienţă. Această etapa este foarte importantă, pentru că anumite elemente de detaliu pot scăpa atenţiei (mai ales în cazul noilor veniţi), dar sunt validate de îndată ce ele sunt amintite de vreun membru al echipei.

O a doua vizită este întotdeauna mult mai puternică, mai bogată şi mai clară, în cazul începătorilor. Majoritatea începătorilor nici nu prea vor să se mai întoarcă înapoi, pe Pământ, pentru că se simt foarte bine în dimensiunile superioare, iar acest proces de revenire poate să dureze, în cazul lor, chiar şi câteva minute (dacă nu cumva au adormit între timp).

Acest procedeu este cumva diferit de călătoria astrală, pentru că mereu căutăm să ajungem în lumi superioare dimensiunii a patra (care este un tărâm "mediu"), lumi în care totul este armonios şi cunoasterea este perfect integrată divin.

Un lucru important: energia care apare şi este la dispoziţia echipei este mult mai mare şi mai focalizata decât dacă experimentul ar fi realizat de o singură persoană!



Cu acest fel de vehicul am avut ocazia să vizitez multe planete şi dimensiuni. Am fost invitat să vizitez nave extraterestre uriaşe făcute din lumină, să întâlnesc fiinţe uimitoare, şi să aflu informaţii nebănuite despre scopul existenţei mele ca parte dintr-o imensă energie vie. Am înţeles că trebuie să devin un fel de antenă pentru cunoaşterea provenită din lumile spirituale, şi apoi să pun aceste cadouri la dispoziţia celor care sunt dispuşi să le înţeleagă."

Acestă metodă oferită de Gilles Mansillon se foloseste de energia specifică a cristalelor pentru a "suplimenta" propria energie a echipei. Desigur, există şi cazul în care nu este necesar un cristal, dacă energia spirituală de care dispune măcar unul din membrii echipei, este suficient de mare.

În încheiere, merită să amintim de experimentele Montauk, desfăşurate în secret în anii '70, prin care s-a reuşit călătoria în spaţiu şi teleportarea fizică în diverse locuri (chiar şi pe planeta Marte, în dimensiunea fizică).



"Cheia" reuşitei experimentelor a fost forţarea continuumului spaţiu-timp cu o imensă energie elctromagnetică provenită de la câteva generatoare uriaşe, energie care a fost modulată specific folosindu-se înregistrarea computerizată a semnalelor specifice unor forme-gând (corespondente vizualizării unui tunel - gaură de vierme, "wormhole" - spre planeta Marte).

Calatoriile în spaţiul interstelar şi în timp reprezintă una din preocupările umanităţii, iar în timp ce unele grupuri obscure preferă să desfăşoare cercetări secrete prin care să puna la punct dispozitive de teleportare fizică ce folosesc energie electromagnetică, există şi oameni ce reuşesc să călătorească (chiar şi în scopuri turistice) pretutindeni în Univers, bazându-se pe anumite disponibilităţi spirituale care sunt la îndemâna fiecărui om. Chiar şi a ta.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=923

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Nave extraterestre deasupra oraşului Vaslui, 30 iunie 2013 COMPLETARE
Active Information Media are privilegiul să vă ofere relatarea documentată VIDEO a unui eveniment OZN excepţional: cel puţin 15 nave extraterestre au fost filmate la Vaslui în noaptea de 29 - 30 iunie 2013 (mulţumim Ancăi pentru material). COMPLETARE 14 iulie 2013
nota 9.94 din 3306 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting