Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » ITCCS cheama in instanta la Bruxelles pe 31 martie pe actualul papa si inca 30 de oficiali

ITCCS cheama in instanta la Bruxelles pe 31 martie pe actualul papa si inca 30 de oficiali

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 17.03.2014
Citit de: 1209 ori
Conţine: 1274 cuvinte
9.76
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=928



ITCCS cheama in instanta la Bruxelles pe 31 martie pe actualul papa si inca 30 de oficiali

de Marius Sumedrea, 14 martie 2014

Click pentru varianta mai mare

Click pentru varianta mai mare


Pe acest subiect am mai scris cateva articole si anul trecut. Revin cu noutati si aceasta deoarece trebuie sa redau oamenilor speranta ca intr-o lume total corupta, plina de nedreptati fata de cei saraci, abuzati si maltrati de catre actuala elita care detine inca puterea planetara, exista oameni care-si sacrifica poate familia si chiar propria viata pentru a scoate la lumina abuzurile celor puternici.

Kevin Annet, secretarul Tribunalului International pentru Abuzurile Statului si Bisericii ( ITCCS ) este unul dintre aceste persoane. In ultimii ani a actionat cu consecventa, pentru a aduce in instanta pe actualul papa, regina Marii Britanii, primul ministru al Canadei si multe alte oficialitati politice sau de la Vatican care au fost implicate in trafic cu copii si abuzuri sexuale impotriva minorilor, precum si in ritualuri satanice cu sacrificii umane folosind copii rapiti.

Actiunile lui Kevin Annet inainteaza si tot mai multi oameni se trezesc si-i sustin campaniile de condamnare a celor implicati pe baza a sute de dovezi. O astfel de campanie a fost in 7 februarie la New York.

In prezent exista o somatie lansata de catre acest Tribunal, pentru a chema in instanta pe acesti oficiali in data de 31 Martie 2014.

In baza unei cereri facuta de catre Procuratura din 10 februarie 2014, in data de 31 Martie 2014, Curtea de la Bruxelles va incepe procedurile de judecata impotriva urmatorilor : Jorge Bergoglio ( Papa Francisc 1 ) ; Adolfo Nicolas Pachon ( General Superior al Ordinului Iezuit ) ; Justin Welby ( arhiepiscop de Canterbury ) si alte persoane implicate in crime impotriva umanitatii.

Acesti inculpati vor fi judecati pentru organizare si complicitate la trafic, tortura si viol asupra copiilor, precum si la conspiratie pentru a ascunde aceste infractiuni.

Curtea din Bruxelles cheama aceste persoane sau reprezentantii lor legali pentru audieri in data de 31 martie 2014, ora 09.00 GMT.

Tribunalul solicita oamenilor cu constiinta, ca duminica 30 martie sa stea in post si rugaciune pentru copiii maltrati si abuzati de catre biserica atat in trecut cat si in prezent.

Spre exemplu :

Albert Hance, de 9 ani care a murit de foame in Scoala Anglicana din St. George, Lytton – British Columbia ;

Richard Thomas de 15 ani, batut pana la moarte de catre preotul catolic Terrance MacNamara la scoala din Kuper Island, British Columbia ;

Shirley Tatooche de 10 ani, violata pana la moarte de catre preoti catolici in scoala Fort Albany din Ontario … si cel putin inca 50.000 de copii numai in Canada.

Video cu declaratia lui Kevin Annet :



Exact cu un an in urma, in 25 februarie 2013, Tribunalul International de Drept Comun de la Bruxelles a condamnat 30 de oficiali ai bisericii si statului pentru crime impotriva umanitatii. Curtea a emis o hotarare de anulare a tuturor agentiilor acestor organisme, inclusiv Vaticanul, Coroana Angliei si Guvernul Canadei.

Acest ordin completeaza desfiintarea legala a institutiilor vinovate, politie, sistem judiciar, cler, soldati si toti angajatii acestor organisme care au depus juraminte de credinta fata de fostul sef al statului, a Commonwelth-ului, Elizabeth Windsor si papalitatea de la Roma.

Aceasta Hotarare neaga autoritatea tuturor acestor oficiali si anunta ca loialitatea oamenilor din cadrul acestor structuri va fi considerata complicitate cu infractorii si ca atare, act de tradare impotriva poporului si legii si poate duce la arestarea si incarcerarea lor.

In acelasi timp, Curtea a autorizat infiintarea unui departament de politie de drept comun, pentru a pune in aplicare verdictul Curtii si de a inlocui autoritatile desfiintate.
Kevin Annet, intr-o conferinta de presa spunea :

"Aceasta, pur si simplu este o revolutie. Pentru a anula autoritatea judecatorilor, politiei si politicienilor, care sunt agentii ale institutiilor penale, consecinta inevitabila si legala este ca aceste organisme sa fie acuzate de crime impotriva umanitatii de catre aceasta Curte. Conform legii, nu mai exista ceea ce am stiut ca Vaticanul, Coroana Angliei sau guvernele Marii Britanii sau Canadei. Populatia din jurisdictia acestor institutii se afla de-acum sub jurisdictia dreptului comun si legamintelor pe care oamenii le stabilesc cu Creatorul lor ca fiinte libere si suverane".

"Acum depinde de fiecare dintre noi pentru a pune in aplicare acest ordin, si suntem cu totii abilitati sa facem acest lucru. Autoritatile vechi si legile lor pot si trebuie sa fie ignorate in mod activ. Mandatele de arestare impotriva lui Joseph Ratzinger, Elizabeth Windsor si altele vor fi puse in aplicare".

Pentru toate acestea au fost organizate filiale ale acestui Tribunal de catre cetateni in Canada, SUA, Anglia, Irlanda, Olanda, Spania si Italia.

Video cu Kevin Annet despre acest subiect :



sursa : http://itccs.org

Concluzie

Asa cum spunea si Kevin Annet, de noi cetatenii acestei planete depinde arestarea tuturor acestor criminali ai umanitatii. Nesupunerea civica prin neplata impozitelor si taxelor si nerecunoasterea autoritatii si a legilor nedrepte actuale care sunt facute de ei pentru a-i proteja tot pe ei, sunt doar cateva dintre modalitatile la indemana.

Dar pentru asta trebuie unitate deplina intre noi cei multi. Nu cu actiuni violente. Ce se intampla in Ucraina nu-i revolutie. Este o mare cacialma finantata tot de catre aceasta elita din occident, este ceva asemanator cu ce s-antamplat la noi in Romania in decembrie 1989.

Daca aveti imaginea de ansamblu, peste tot in lume exista aceleasi nedreptati indiferent de natiune, cultura si sistem economico-social. Puterea a fost la noi si am cedat-o de buna voie si cu buna credinta unor impostori. Este si cazul nostru al romanilor aici.

Nu mai credeti oameni buni in minciunile lor. Incredeti-va doar in voi insiva. Suntem fiinte atotputernice, nu ne lipseste nimic din a deveni zei sau ingeri. Trebuie sa ne luam puterea pe care le-am cedat-o inapoi. Toti acesti impostori trebuie sa plateasca pentru tot raul ce l-au facut noua oamenilor de rand.

Iata ca lucrurile incep sa se miste incet, prin crearea acestor institutii alternative, care nu se supun politic sau de orice alta natura. Dar fara sustinerea noastra acestea nu pot avea putere pentru a face dreptate.

Ei au creat acest sistem si tot in acest sistem vor trebui judecati si condamnati.
Nu va veni nicio civilizatie ET sa faca curatenie si dreptate pe acesta planeta. Nu va fi niciun Prim Contact pana ce noi locuitorii acestei planete nu vom darama aceasta paradigma si nu vom schimba lucrurile in sens pozitiv. Cine crede acea idee, este o iluzie.

Simtim si vedem in jurul nostru ca lucrurile se misca greu, multe evenimente pozitive din cele anuntate de cativa ani nu au avut loc. De ce credeti ? Profeti mincinosi, cum sustin inclusiv unii pe blogurile spirituale ? Nicidecum. Universul este in miscare continua si legile lui sunt implacabile. Constiinta noastra misca totul, iar viitorul se modifica permanent functie de deciziile noastre din prezent. Prezentul ce-l traim acum este efectul deciziilor noastre din trecut. Deci nu exista profeti mincinosi sau adevarati, exista doar liber arbitru care ne da libertate sa alegem, dar aceste alegeri trebuie sa le facem constient.

Trebuie sa devenim o fiinta constienta, sa traim constient si responsabil si apoi sa ne asumam schimbarea paradigmei implicit. Nu trebuie sa mai asteptam pentru ca nu avem ce. Noi trebuie sa ne schimbam mentalitatile, modul de viata si de relationare intre noi, sa renuntam la tot ce-i vechi si nociv noii lumi pe care ne-o imaginam si pe care dorim sa o creem aici, acum.

Cine nu crede toate astea si nu doreste aceste schimbari complacandu-se intr-o stare de siguranta iluzorie si larvara data de o situatie financiara si sociala buna va ,,pleca”. Nivelul vibrational le va determina aceasta. Aceasta planeta va deveni curand paradisiaca prin noi.

Asa Sa Fie !!

- Articol original -

Drum drept spre Lumina !

Marius Sumedrea

Nota AIM: Preluare de la http://burebista2012.blogspot.ro



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=928

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marius Sumedrea
http://burebista2012.blogspot.ro

Recomandări:

Aluminiul duce la demenţă
Numarul cazurilor de Alzheimer este in continua crestere in multe regiuni ale lumii datorita factorilor ambientali, dar prin marirea aportului de calciu si magneziu si prin reducerea absorbtiei de aluminiu aceasta maladie poate fi evitata iar simptomele ei pot fi inversate.
nota 9.42 din 1415 vizite
Peste 12.000 vizite
Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete - dezastre planetare
Sunt un politician norvegian. Aş dori să spun că evenimente dificile vor avea loc ?ncep?nd cu anul 2008 şi până în anul 2012.
nota 9.21 din 13625 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting