Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » "Făuritorii cu aripi" sau "Înaripaţii" - dovezi incontestabile ale unor vizitatori extratereştri în Chaco Canyon, statul New Mexico (SUA)

"Făuritorii cu aripi" sau "Înaripaţii" - dovezi incontestabile ale unor vizitatori extratereştri în Chaco Canyon, statul New Mexico (SUA)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 10.04.2014
Citit de: 1305 ori
Conţine: 987 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=935

"Făuritorii cu aripi" sau "Înaripaţii" - dovezi incontestabile ale unor vizitatori extratereştri în Chaco Canyon, statul New Mexico (SUA)



Există atât de multe dovezi care s-au strâns aproape peste tot în lume despre existenţa extratereştrilor şi despre interacţiunea lor cu civilizaţia umană, atât în trecut cât şi în prezent, încât a nega acest "dosar" extrem de voluminos este similar cu a nega faptul că Pământul se roteşte în jurul Soarelui. Şi totuşi, paradoxal, cei mai mulţi oameni preferă să gândească şi să aibă în continuare o mentalitate de Ev Mediu, chiar inchizitorială, prin raport la subiectul extratereştrilor.

Există însă şi o parte însemnată a populaţiei, care având o minte mai deschisă şi o inteligenţă mai vie, realizează că guvernele marilor puteri ale lumii ascund cu bună ştiinţă o serie întreagă de dovezi extraordinare şi artefacte despre prezenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ, în antichitate, ori despre tehnologia lor extraordinar de sofisticată. Cu alte cuvinte, ascunzând cu bună ştiinţă astfel de descoperiri timp de zeci de ani, aceste guverne dovedesc cu claritate că ele nu acţionează de fapt în interesul cetăţenilor, ci pentru împlinirea altor interese obscure şi particulare. Însuşi faptul că o organizaţie precum ACIO (Advanced Contact Intelligence Organization) există și funcționează, înlătură ideea că guvernele principale ale lumii (şi în special cel american) nu a găsit până în prezent nicio dovadă a inteligenţei extraterestre în spaţiu sau pe planeta noastră, așa după cum se afirmă în mod repetat, într-un mod penibil. ACIO nu este altceva decât un departament ultrasecret ce face parte din NSA (Agenţia Naţională de Securitate) a Americii, fiind responsabilă cu ingineria reversă ce are la bază tehnologii foarte avansate, recuperate de la extratereştri (situri ascunse, camere secrete cu artefacte antice, OZN-uri prăbuşite etc).

În regiunea Chaco Canyon din statul american New Mexico, ruinele aşa-numitelor "pueblo" sunt remarcabile, ele fiind practic intacte prin comparaţie cu rămăşiţele altor pueblo sau ruine construite de indienii tribului Anasazi sau "Anticii". Dovezile şi informaţiile despre artefactele lăsate în urmă de aşa-numiţii "Înaripaţi" au evoluat spectaculos în timp. Cele 24 de camere săpate într-o formaţiune foarte complicată în piatra nisipoasă a stâncilor sunt o dovadă vie pentru aceasta.

Camerele înseşi reprezintă dovada clară a unei tehnologii foarte avansate, iar faptul că despre toate acestea nu se vorbeşte practic deloc, că locul nu este menţionat în cărţile de istorie, că mass-media internaţională, manipulatoare şi lașă, evită în mod constant prezentarea acestor informaţii populaţiei planetei noastre, dovedeşte fără dubiu că în realitate acestea sunt nişte realităţi foarte palpabile, care ar putea schimba paradigma gândirii actuale în legătură cu existenţa extratereştrilor.

În anul 1996 doi prieteni studenţi făceau autostopul în nordul statului New Mexico, în apropierea unui sit arheologic numit Chaco Canyon, când au descoperit aparent întâmplător un artefact antic de o importanță colosală pentru omenire.



Printr-un lanţ de evenimente "misterioase", artefactul din zona Chaco Canyon a ajuns în administrarea ACIO. El a fost denumit Compasul. S-a stabilit repede că originea lui este extraterestră şi că scopul lui a fost acela de a sluji ca locuinţă pentru anumite fiinţe. Aceasta i-a făcut pe cei din ACIO să tragă concluzia că acesta nu este un artefact izolat sau descoperit întâmplător, ci mai curând o parte dintr-o configuraţie mai mare de artefacte, ce pot conduce chiar la o navă spaţială.

"Compasul" a condus echipa de cercetători ai ACIO către o structură complicată, scobită în interiorul peretelui canionului.



Un coridor în formă elicoidală i-a condus spre în sus, către 23 de camere dispuse cam la 10 metri una de cealaltă. Iniţial s-a crezut că această descoperire extraordinară reprezintă o "capsulă extraterestră a timpului", ce a fost lăsată de o rasă extraterestră în antichitate. Fiecare cameră conţine un perete pictat în mod enigmatic, ca în figura de mai jos:



De asemenea, în fiecare cameră se găseşte şi un artefact ce nu a putut fi descifrat:



În camera cea mai de sus, savanţii au descoperit un disc optic, despre care s-a presupus că ar conţine informaţii despre creatorii acelui loc şi acelei construcţii, precum şi despre ţelul lor pe Pământ.

După multe eforturi de a accesa informaţia de pe acel disc, echipa ACIO - condusă de profesorul Jamisson Neruda - a reuşit aceasta şi a aflat că cei care au realizat acea construcţie se numesc "Făuritorii înaripaţi" şi par să fie reprezentanţii Rasei Principale, adică cea mai veche rasă care există în Univers.

Totodată, ei par să fie legendarii "zei" care au dat naştere vieţii în alte galaxii. Într-un fel, ei se prezintă ca "geneticienii" universului, despre care fiinţele umane cu care ei au interacţionat în trecutul foarte îndepărtat al planetei noastre credeau că sunt "zei".

Cu mai multe mii de ani în urmă, conştienţi de viitorul planetei noastre, Înaripaţii au construit anumite "depozite ale cunoaşterii", ce au fost plasate în anumite zone precise de pe glob, pe fiecare dintre cele şapte continente:



Situl din New Mexico a fost primul descoperit. Cele şapte locuri speciale sunt legate între ele prin anumite conexiuni misterioase. Scopul informaţiei pe care ele o conţin nu este însă înţeles cu claritate.

Dr. Neruda şi asociata sa, Samantha Folten, au devenit tot mai implicaţi în această descoperire şi curând după aceea ei au dorit să reveleze lumii întregi şi comunităţii ştiinţifice materialul numit "Săgeata Antică", ce sintetizează informația de la Chaco Canyon.

Conducerea ACIO a fost pusă atunci într-o situaţie foarte delicată, deoarece un asemenea act ar fi însemnat deconspirarea întregii lor agende oculte, precum şi a Guvernului din Umbră pe care îl slujeşte. Neavând altă soluţie, dr. Neruda a părăsit ACIO cu materialele corespunzătoare "Săgeţii Antice", conştient de pericolul foarte mare la care se expune în acest fel.

De ce nu sunt cunoscute toate aceste aspecte? De ce nu sunt ele dezvăluite de mass-media? De ce oamenii nu sunt lăsaţi să cunoască ceea ce în mod evident i-ar face să aspire la înălţimile spiritualităţii şi evoluţiei? Întrebările noastre sunt retorice, pentru că aproape oricine cunoaşte, fie doar şi intuitiv, răspunsul.

Mai multe informaţii asupra subiectului pot fi obţinute din acest document PDF: WINGMAKERS INTRODUCTION

Preluare de la http://www.galactis.net/fauritorii-cu-aripi-sau-inaripatii-dovezi-incontestabile-ale-unor-vizitatori-extraterestri-chaco-canyon-statul-new-mexico-sua/



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=935

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://www.galactis.net/fauritorii-cu-aripi-sau-inaripatii-dovezi-incontestabile-ale-unor-vizitatori-extraterestri-chaco-canyon-statul-new-mexico-sua/

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Referendum planetar
Extratereştrii există. Toate radarele armatei le-au putut observa navele încă din urmă cu peste trei decenii. Momentul din 1971 este, însă, cel mai cutremurător dintre toate. 35 de obiecte zburătoare neidentificate au apărut pe radarele armatei.
nota 9.33 din 7942 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting