Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianta Sferelor: dezvaluirea totala a Programelor Negre

Alianta Sferelor: dezvaluirea totala a Programelor Negre

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 01.06.2015
Citit de: 1390 ori
Conţine: 2110 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6177
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=973


de Marian Apostol (AIM)

Exista o inerenta atractie si un interes justificat ale oamenilor pentru orice este sau poate fi extraterestru, secret, ascuns, altfel, diferit... Pentru ca oamenii simt ca exista adevaruri care le sunt ascunse, exista actiuni care se petrec "in spatele scenei", dincolo de "spectacolul" generat de mass-media... Subiectul existentei fiintelor extraterestre nu este deloc unul nou, insa recent a cunoscut o dezvoltare fabuloasa, gratie acestui interes al publicului.

Active Information Media isi propune sa va informeze in legatura cu ceea ce pare a fi cea mai recenta evolutie pe aceasta tema din Occident, transmisa prin mediile de informare alternative.

De la inceput este important sa mentionam faptul ca toate aceste informari la care ne vom referi sunt publicate sub pseudonimul Corey "GoodETxSG", si recent au inceput sa fie disponibile la adresa http://spherebeingalliance.com. Autorul aduce in discutie subiecte precum Extraterestri, Programele Spatiale Terestre Secrete, Programele Negre , programele pe care el le numeste MILAB - fiind vorba despre programe militare secrete prin care copii cu varsta chiar si de numai 6 ani sunt rapiti si indoctrinati pentru a fi pregatiti de a participa in Programele Negre "Black Ops", etc.

Mesagerul

Conform propriilor sale dezvaluiri, Corey "GoodETxSG" este un american care a lucrat 20 de ani in domeniul tehnologiei, ca specialist de suport al Operatiunilor, atat in domeniul asigurarii protectiei fizice (securitate), cat si al protectiei informatice (IT). De asemenea, a lucrat in domeniul comunicarii si relatiilor umane in industria bancara, dar si in domenii "non-civile": supraveghere electronica, armata (domeniul militar).

A fost unul dintre copiii rapiti si antrenati (MILAB: 1976 - 1987), a participat apoi in 17 Proiecte Negre Secrete si Programe Spatiale Terestre Secrete (1987 - 2007); dupa anul 1989 a inceput sa isi descopere toate aceste "activitati" care erau ascunse constiintei sale obisnuite. A participat in programe speciale ca specialist de suport de tip "empat-intuitiv" pentru delegatiile terestre participante la diverse conferinte ce au avut loc in afara Terrei, a facut parte timp de 6 ani din echipajul unei nave spatiale de clasa inter-stelara, cu rol de cercetare si investigare, de tip ISRV (Inter Stellar Research Vessel), etc.

Corey "GoodETxSG" afirma ca scopul lui este de a dezvalui adevarul despre experienta avuta pana in prezent ca specialist "empat-intuitiv" din echipa delegatiei umane terestre care a participat la intalnirile cu o Federatie Extraterestra de Umanoizi, despre variatele Programe Spatiale Terestre Secrete, despre Programul de Colonizare si Schimb din afara Terrei, despre Guvernele Secrete de pe Pamant, despre razboiul finaciar global, si despre puterea individuala si de grup a fiintelor umane de pe acasta planeta.

Iata ce consemneaza Corey "GoodETxSG":

"Cu toate aceste evenimente care se desfasoara astazi atat aici pe Pamant cat si in spatiul cosmic, exista multa informatie, dar si multa dezinformare, si exista mai multe planuri ce sunt in desfasurare (cu diverse scopuri) - toate cauta sa isi gaseasca un teren fertil pentru a se dezvolta in propria noastra constiinta: adevarate seminte ce sunt plantate in mintea nostra."

"Unii oameni au ales sa se focalizeze pe (sa ia in considerare) evenimentele si bataliile de natura financiara care sunt mai mult sau mai putin evidente pentru majoritatea oamenilor. In acesta directie exista o asa-numita Alianta care se opune planurilor Elitei ce conduce (inca) sistemul financiar planetar."

"Alti oameni au ales sa se focalizeze pe evenimente si batalii mai putin evidente, secrete, ascunse, nevazute care se desfasoara in afara atmosferei acestei planete, si care sunt in legatura cu ceea ce multi numesc Programe Spatiale Terestre Secrete si Civilizatii Desprinse."

"Exista foarte multe tehnologii clasificate ca STRICT SECRET care se folosesc in mod uzual in aceste Programe, si care ar schimba complet natura si calitatea vietii fiecarei fiinte umane de pe Pamant, dar sunt complet suprimate si interzise..."

"Tehnologiile de tip "Free Energy" (energie gratuita) ar face ca sa devina nejustificata existenta companiilor din industria petrolului, tehnologiile de vindecare ce folosesc frecventa si lumina ar pune capat corporatiilor farmaceutice, tehnologiile ce stau la baza "interfetei neurologice" ar face inutile institutiile de educatie actuale, iar tehnologiile de "replicare alimentara" si cele de "restaurare si purificare a mediului inconjurator" ar pune capat saraciei, foametei si ar incepe vindecarea distrugerilor pe care umanitatea le-a provocat acestei planete."

"Asa dupa cum va imaginati, adevarata amenintare la adresa Dezvaluirilor nu este aceea ca umanitatea nu le-ar putea face "faţă" sau nu ar putea sa reconcilieze realitatea cosmica cu credintele religioase. Motivul adevarat este ca toate aceste tehnologii ar prabusi imediat economia mondiala si ar face ca actualul sistem monetar sclavagist sa devina complet inutil. Aceasta ar conduce la pierderea controlului, a principalei "manete" de manipulare prin care Elita (0,01 % din poulatie) stapaneste populatia globului. Ar fi o schimbare de paradigma uriasa. Pe scurt, inseamna adevarata libertate. Libertate reala, pentru prima data in istoria cunoscuta a umanitatii."

"A existat pana de curand un razboi civil ascuns care s-a desfasurat intre variatele grupuri participante in numeroasele Programe Spatiale Secrete, cu scopul de a obtine acest rezultat. Relativ recent, la Alianta Grupurilor din Programele Spatiale Secrete s-a alaturat un grup de fiinte pe care nimeni nu le mai intalnise. Este vorba de fiinte din dimensiunile 6 - 9 care sunt denumite ca Alianta Sferelor. Aceste fiinte nu numai ca au creeat atunci o "blocada" energetica in jurul planetei Pamant, dar au creeat una si in jurul sistemului nostru solar. Ei sunt un grup de fiinte non-violente, care si-au oferit ajutorul mai ales sub forma unul Mesaj."

"Unii oameni au ales sa se focalizeze asupra acestui mesaj care a fost facut public de cei ce sunt numiti "Blue Avians". Ei sunt unul dintre cele 5 grupuri ce formeaza Alianta Sferelor, din care mai fac parte grupul fiintelor sferice, grupul fiintelor cu capul triunghiular aurit, si inca alte doua grupuri care au considerat deocamdata ca nu este necesar sa se reveleze."

"Fiintele sferice viziteaza de mai mult timp zeci de mii de oameni sub forma unor mici sfere de lumina albastru-indigo, in timp ce alti oameni au fost vizitati de "Blue Avians" care au adus un mesaj si o formula de salut specifica, pentru a fi cunoscuti."



Mesajul

"In fiecare zi focalizati-va atentia si actiunile pentru a deveni mai mult de ajutor pentru ceilalti. Deveniti mult mai iubitori, si urmariti sa va ridicati nivelul vibrational si de constiinta, si invatati sa va iertati pe voi insiva si sa-i iertati pe ceilalti. Aceasta va schimba vibratia comuna a intregii planete, constiinta intregii umanitati. Urmariti sa va schimbati pe voi insiva, si apoi sa actionati ca un model viu pentru ca schimbarea sa apara si in ceilalti."

"Tratati-va propriul trup ca un adevarat templu, si adoptati o alimentatie de o factura vibrationala mai elevata pentru a va facilita schimbarile in bine pe care le urmariti."

"Desi acest mesaj pare similar cu multe altele de acest gen, "calea" nu este deloc usoara. Apoi, chiar daca (prin absurd) toate tehnologiile vor ramane inaccesibile, imaginati-va ce lume superioara am crea daca fiecare dintre noi am face aceste eforturi personale!?"

"Grupul Blue Avians a enuntat si un avertisment in legatura cu acest Mesaj. Ei au transmis acest mesaj catre umanitate de inca 3 ori inainte, dar de fiecare data a fost distorsionat de catre oameni. Ei s-au exprimat acum foarte clar ca mesajul lor nu este cazul sa devina un fel de cult sau miscare religioasa, si nici ca mesagerul (Corey "GoodETxSG") sa nu indrazneasca sa se impuna egotic in vreo pozitie de conducator. Oricine va face asta trebuie sa fie evitat si expus, inclusiv mesagerul."

Acesta este mesajul pe care Corey l-a adus umanitatii. El continua cu unele lamuriri:

"Atitudinea cea mai buna este aceea de a nu cauta salvarea in exterior. Oamenii continua sa rastalmaceasca ceea ce am transmis despre Alianta Sferelor, interpretand ca acestia sunt "Salvatori din dimensiunile superioare", desi eu am subliniat ca nu este asa.

"Mesajul lor v-a fost prezentat cu un scop. Este o cale simpla dar nu usoara, aceea pe care suntem invitati sa mergem. Putem schimba lumea in sens evolutiv, rand pe rand cate o persoana, fiecare pe sine. Am constatat ca nu acesta este raspunsul pe care oamenii il vor. Imensa majoritate vor sa vina un salvator al umanitatii, fie el extraterestru sau din alte dimensiuni, sa coboare din cer si sa elimine definitiv intreaga negativitate din aceasta realitate in care traim. De fapt, fiecare dintre noi am venit in aceasta lume pentru a invata; lumea este asa cum este pentru ca noi sa invatam, si sa fim capabili sa ne rezolvam propriile probleme. Inca de la inceput fiecare dintre noi am dispus de tot ceea ce aveam nevoie pentru a toate acestea."

"Fiecare fiinta umana are puterea de a participa activ la Creatie, dar aceasta putere ne-a fost deturnata prin manipulare impotriva noastra de catre Elita conducatoare. Dispunand acum in mod constient de aceasta putere pe care fiecare dintre noi o avem, ne putem manifesta libertatea, si putem schimba in bine realitatea in mod surprinzator de repede."

"Aceste aspecte incep sa fie descoperite de mai multi oameni, in fiecare zi. Atunci cand vom atinge acea "masa critica", tinand cont si de schimbarile energetice subtile ale Sistemului Solar, vom rezolva toate problemele. Noi suntem cei care am produs problemele, si tot noi suntem cei care le vom rezolva, atunci cand ne ridicam la un punct superior. Trebuie doar sa acceptam faptul ca aceste schimbari sunt necesare in fiecare dintre noi, sa le realizam, si apoi rezolvarile vor apare in mod firesc."

Care este scopul acestor dezvaluiri?

"Initial am vrut sa fac dezvaluirile rezervandu-mi statutul de anonim, oferindu-mi cunostintele catre cercetatori din domeniu care insa primeau si multa dezinformare. La inceput (in urma cu 8 ani) eram multumit sa ofer informatii valoroase anumitor cercetatori. Pe atunci incepusem sa raspund unor intrebari adresate public pe un forum in urma unui interviu audio pe care l-am oferit unuia dintre cercetatori."

"Mai apoi am intrat in contact cu David Wilcock. L-am rugat sa analizeze informatiile oferite de mine si apoi sa ma anunte daca doreste sa ofere public unele dintre ele. M-a contactat prin Skype, si a fost uimit de vastitatea temelor de discutie pe care le atingeam in dezvaluirile mele. Apoi a urmat o lunga perioada in care el m-a verificat in mod detaliat, urmarind sa vada daca ceea ce spuneam eu era sustinut si de alti "insideri". De multe ori el formula intrebari intr-un anume fel astfel ca cineva care ar fi scornit acele informatii i-ar fi cazut in capcana si ar fi devenit evident ca dezinforma. A fost o intreaga serie de convorbiri lungi in urma carora a afirmat ca a gasit 200 de elemente unice in dezvaluirile mele care se confirmau prin alte surse de informare. De asemenea, mi-a spus ca nu a gasit nici-o urma de falsificare sau dezinformare in marturiile mele. Dupa aceea am continuat sa comunicam, insa la un nivel de incredere superior."

"I-am dezvaluit cateva detalii personale in legatura cu experientele cutremuratoare la care am luat parte. Exista anumite actiuni pe care le-am facut in trecut ca parte a acelor Programe Secrete, de care imi este foarte rusine, si de care ma simt incarcat cu o mare vina. Aceste dezvaluiri au actionat partial ca un fel de terapie pentru mine, si m-au ajutat sa trec peste acele traume, mai ales pentru ca umanitatea merita sa stie toate acele detalii."

"La scurt timp dupa ce am facut publice dezvaluirile, am fost contactat din nou de "Blue Avians" si mi-au oferit o misiune din partea lor, daca as accepta-o. Am incuviintat si mi-au spus ca evenimentele vor incepe sa se precipite. La scurt timp am fost contactat de Alianta Programelor Spatiale Secrete, care si-au manifestat imediat si fara echivoc nemultumirea ca au aflat numele meu de la grupul "Blue Avians", mai ales ca acestia i-au informat ca eu eram persoana de contact, reprezentantul oficial si "purtatorul de cuvant" al Aliantei Sferelor in convorbirile cu ei, si ca eu ii voi reprezenta ca "delegat oficial" in toate conferintele Federatiei Extraterestre."

"La inceput, Alianta Programelor Spatiale Secrete era cumva ostila in cea ce priveste persoana mea, si chiar au refuzat sa ma asiste in multe moduri atunci cand i-am solicitat (inclusiv in legatura cu tehnologia de vindecare pentru recentele accidentari pe care le-am suferit) [el a fost supus recent unei interventii chirurgicale - nota AIM]. Relatia dintre Alianta Sferelor si Alianta Programelor Spatiale Secrete a fost inca de la inceput destul de aspra, dar in ultimile luni s-a imbunatatit considerabil."

Vom continua sa va prezentam detalii din dezvaluirile lui Corey "GoodETxSG" in articole viitoare.

UPDATE: Intr-un mesaj din 31 mai 2015, Corey Goode anunta ca impreuna cu Alianta Sferelor coopereaza cu Dr. Michael Salla [de la ExoPolitics] pentru a incepe devaluirile despre Programul Spatial Secret. Exista o infruntare intre Flota Neagra si Flota Solara? Cum raspunde Vaticanul dezvaluirilor despre extraterestri? Cat de departe trebuie sa avansam cu cercetarile despre Programele Spatiale Terestre Secrete si fenomenul OZN?


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=973

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
Europarlamentarul britanic Nigel Farage: UE tinde spre dictatură
Nigel Farage, europarlamentar britanic are curajul si verticalitatea morala sa spuna public si in plenul parlamentului european ca UE este o creatie artificiala care nu poate duce decat la colaps si extreme violente in tarile membre si se tinde spre dictatura care nu s-a putut infaptui dupa cel de-al 2-lea Razboi Mondial. Dealtfel, discursurile lui i-au adus "intamplator" un accident de avion din care a scapat cu viata... oare chiar intamplator? Din inregistrarea video a discursurilor lui Nigel Farage reiese faptul ca sistemul economic european este in pragul colapsului si nu mai are niciun viitor...
nota 10.00 din 1470 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting