Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Alianta Sferelor: dezvaluirile continua

Alianta Sferelor: dezvaluirile continua

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 11.06.2015
Citit de: 1166 ori
Conţine: 2858 cuvinte
9.86
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=975

de Marian Apostol (dupa un text de Justin Deschamps)

Asa cum am anuntat anterior, redactia AIM continua sa va informeze cu privire la cele mai recente evolutii pe tema ajutorului fiintelor extraterestre benefice. Corey Goode a publicat detalii despre cea mai recenta intalnire cu grupul "Comitetul celor 200" in calitate de reprezentant al Aliantei Sferelor.

In cele ce urmeaza va prezentam anuntul publicat de Corey:

"M-am trezit dupa ce o raza albastruie si roz a ajuns pe pleoapele mele; eram in pat. Ma culcasem extrem de devreme cu o seara inainte pentru ca eram obosit dupa ce facusem mult efort fizic si ma aflam inca in perioada de recuperare de dupa interventia chirurgicala. M-am imbracat repede cu o pereche de blue-jeans si un tricou, mi-am pus pantofii. Am indicat ca sunt pregatit asa cum o fac de obicei prin ridicarea bratelor deasupra capului (si usor departate) si am manifestat intentia ca sfera luminoasa sa cunoasca faptul ca sunt pregatit, si sa inceapa procesul de transport."

Imbarcarea pentru transport

"In acest timp, sfera luminoasa de culoare albastru-indigo se plimba in zig-zag prin camera mea. Apoi a venit repede spre mine si s-a oprit la o distanta de 45 cm de pieptul meu; imediat s-a expansionat foarte mult inglobandu-ma cu totul, eu fiind in centrul ei. A pornit fulgerator prin zid, si cateva momente mai tarziu am vazut ca ma aflam intr-o camera cu pereti din piatra (roca) si un miros de lemn umed. Aproape imediat a aparut o alta sfera: il transportase pe omul ce era reprezentantul Aliantei Programelor Spatiale Secrete Terestre, si el se afla acum langa mine, privind in jur. David Wilcock si cu mine il numim "lt. col. Gonzales", pentru ca seamana cu numele lui adevarat. Gonzales a fost propus de Alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre ca reprezentant al lor in negocierile cu Alianta Sferelor, dar grupul Blue Avians l-a informat apoi in mod direct ca ma prefera pe mine pentru aceasta pozitie. Am aflat apoi ca el fusese in contact cu grupul Blue Avians la fel de mult timp ca si mine. De atunci, el este pentru mine persoana de contact cu Alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre, iar eu comunic direct cu el, si el cu mine in ceea ce priveste relatiile dintre Alianta Sferelor si Alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre."



"M-a intrebat daca am vorbit cu cineva de cand am ajuns, i-am raspuns ca abia sosisem cu cateva momente inaintea lui. El mi-a spus ca urmeaza sa participam la o intalnire cu mai multe grupuri de oameni care fac parte din "Elita" celor care sunt Guvernele Secrete ale Terrei impreuna cu sustinatorii acestora. A spus ca voi recunoaste pe unii dintre membrii "Comitetului celor 200" care fusesera prezenti la o intalnire anterioara la care participasem pentru discutii cu Alianta Draconiana si care de asemenea fusesera "delegati pamanteni" la recentele conferinte "Super-Federatiei extraterestrilor umanoizi". Gonzales doar atat mi-a spus, nici-un alt detaliu."

"El a deschis usa imensa ce parea facuta din lemn masiv, iar dincolo ne asteptau 4 oameni imbracati in costume ce erau asezati pe doua banci de lemn. Acestia ne-au scanat cu detectoare de metal si apoi ne-au condus printr-un hol ce avea mai multe perechi de usi din lemn masiv, fapt ce-mi aducea aminte de un castel. Apoi am intrat intr-o sala mai mare ce era ca un foyer sau o sala de asteptare, unde am observat cateva tapiserii pe pereti si un crucifix pe peretele de la unul din capetele sale. Erau 3 perechi de usi inalte duble, si insotitorii nostri ne-au condus la cea din mijloc, dincolo de care noi puteam auzi mai multe voci si multa miscare."

Intalnirea cu Elitele

"Apoi am auzit ceea ce parea a fi un gong metalic ce a "batut" de 3 ori, dupa care a fost liniste. Am auzit apoi o voce care probabil facea un anunt, iar usile s-au deschis si noi am fost adusi in ceea ce parea o sala imensa ca o catedrala. Aranjamentul era la fel ca intr-o biserica veche, si bancile erau aproape pline de oameni, fiecare imbracati diferit fapt care m-a facut sa cred ca proveneau din natiuni diferite din lume. Toti cei prezenti pareau complet pamanteni (umani). Erau insa prea multi ca sa-i putem numara. Am fost condusi pe o platforma ce se afla in fata adunarii, apoi am urcat pe un balcon ce avea o vedere desupra tuturor acestora. Erau microfoane cu un buton de conectare la fiecare din locurile noastre".

"Se parea ca intalnirea lor se desfasura deja de ceva vreme, probabil incepuse cu mult timp inainte ca noi sa ajungem acolo. Au fost mai multi oameni care au vorbit de pe acel podium (ca o scena) in limbi pe care eu nu le intelegeam. Gonzales a inteles ce spunea cel din Spania si putin din discursul celui din Italia. Se parea ca ei tocmai incheiau ceea ce avusese loc pana sa ajungem noi. Apoi o persoana ce se afla permanent pe podium a spus ceva in limba latina si a batut gongul de 3 ori, dupa care a plecat. O persoana pe care amandoi am recunoscut-o a venit si s-a adresat noua (mie si lui Gonzales). "

"Ne-au anuntat ca ei au ajuns la un consens in Alianta Terestra si spera ca la fel se va ajunge si cu "Alianta Cosmica" (eu nu auzisem acest termen niciodata pana acum). A spus ca din cauza recentelor evenimente a aparut o ruptura in relatia lor cu fostii lor conducatori extraterestri si cu grupurile umane stravechi ce i-au manipulat, si pe care multi dintre cei de fata ii considerasera adevarati "zei". A spus ca au fost fortati timp de multe generatii prin tehnici de control mental si prin amenintari, sa actioneze asa cum au actionat. "

Propunere de manipulare

"A mai afirmat ca ei prefera sa conlucreze cu Aliantele pentru a implementa un nou sistem financiar care sa fie corect pentru toata umanitatea si sa inceapa in mod controlat o serie de dezvaluiri care insa vor mentine ascunse anumite crime si incidente ce i-ar incrimina pe ei insisi, pe parcursul vietii lor. A spus ca ei cred ca aceste informatii ar contine prea multe detalii negative ce ar fi cunoscute intr-un timp prea scurt iar omul obisnuit nu ar avea capacitatea sa le asimileze."

"El a spus ca ei cred ca datorita credintelor religioase si a paradigmei ce a fost creata de catre cei care inca se afla la "comanda" planetei, dezvaluirile prea bruste si cantitatea prea mare de informatii vor conduce la revolte si sinucideri pe scara larga. Luind in considerare toate acestea, ei au propus sa se elaboreze un plan detaliat pentru a incepe anumite dezvaluiri despre informatii si despre tehnologii, dar cu mentinerea secretului asupra unei majoritati a secretelor timp de inca 50 de ani."

"Eu si Gozales stateam si ascultam. Apoi vorbitorul si-a indreptat atentia spre mine si mi-a spus pe nume. A spus ca printr-un act de bunavointa din partea lor, m-au lasat in pace pe mine si familia mea. A spus ca ei inregistreaza si cunosc in mod permanent tot ceea ce facem noi, la orice moment din zi si din noapte., si ca daca ar fi vrut sa ne faca rau, ar fi putut sa actioneze in acest fel, in orice moment ar fi dorit."

"In acest moment eu am devenit foarte suparat si m-am aplecat in fata apasand butonul microfonului si i-am spus furios "Asta pare o amenintare voalata la adresa mea!". Am fost foarte suparat si am inceput sa tremur de furie, dar Gonzales si-a pus palma pe umarul meu."

"Persoana de pe podium parea acum foarte incantata. El a mai spus ca ar fi putut sa ne faca rau, atat mie cat si lui Gonzales daca ei ar fi crezut ca este necesar. L-am privit pe Gonzales si din expresia lui mi-am dat seama ca ei vroiau sa vada cum reactionam la afirmatiile lor. Gonzales este mai diplomat decat sunt eu, si parea ca se descurca destul de bine cu astfel de "probleme". Vazand asta, m-a ajutat sa ma linistesc si sa-mi regasesc calmul."

"Persoana de pe podium a cerut ca sa nu mai existe nici-un fel de dezvaluiri ale Aliantei, nici prin mine si nici prin alti oameni cu care eu comunic inclusiv David Wilcock, pana la o data anume din noiembrie 2015. A spus ca va fi sacrificata o foarte cunoscuta persoana publica ce se afla la ordinele lor pentru ca acest plan al lor de dezvaluiri controlate (gradate si partiale) sa se implementeze."

"La acest moment, persoana de pe podium a spus ca ar fi intelept ca aceasta intalnire sa se incheie acum, si sa ne intalnim ulterior dupa o perioada de reflectie si dupa ce ne vom fi informat superiorii de aceasta propunere a lor. Ne-au multumit pentru participare, si a incheiat cu o alta rostire in limba latina urmata de lovirea gongului."

Plecarea

"Am fost apoi escortati in aceeasi camera in care ne aflam la sosire. Gonzales mi-a spus ca cei din adunarea la care participasem doreau doar sa obtina mai mult timp, si ca in mod evident se petrece ceva mult mai important, ceva ce noi nu cunoastem. Mai vroia sa spuna ceva dar au aparut doua sfere luminoase venind din zid, ce si-au inceput zig-zag-ul caracteristic, apoi a urmat procedura de transport. Cateva momente mai tarziu ma aflam intr-o sfera in fata lui Raw-Tear-Eir [fiinta extraterestra din grupul Blue Avians cu care comunica personal Corey - nota AIM], si prin peretii sferei vedeam valurile energetice cosmice ce se apropiau de Pamant."

"Am avut un scurt dialog cu el, incepand sa-l informez despre ceea ce s-a petrecut la acea intalnire, dar el m-a intrerupt prin ridicarea mainii. El mi-a comunicat ca ceea ce cu totii numim "Dezvaluire Totala" nu se afla in controlul nimanui. Mi-a explicat ca pe masura ce din ce in ce mai multa informatie vom dezvalui, atunci din ce in ce mai multi oameni se vor destepta si aceste dezvaluiri vor intra in constiinta maselor. Evenimentele ce sunt asteptate sunt in mod necesar declansate la momente de timp ce tin de aceasta "trezire" a oamenilor. "

Dezvaluirile vor continua

"Apoi el mi-a comunicat ca trebuie sa continuam actiunile noastre ca si pana acum, ca trebuie sa dezvaluim noi si noi informatii secrete la aceeasi "viteza" fara sa incetinim. Pe masura ce aceste secrete se raspandesc in constiinta oamenilor, evenimentele asteptate de noi se vor "aranja" mai repede si vor avea loc mai devreme, intr-un mod pe care deocamdata, noi oamenii, nu il putem intelege. Apoi am fost transportat inapoi in camera mea unde ceasul arata ca am fost plecat pentru numai 3 minute. Am urmarit sa dorm pentru cateva ore si apoi am vorbit cu David Wilcock pe Skype, si am scris un scurt raport despre aceasta intalnire pe care l-am publicat."

"Intalnirea cu Conglomeratul Interplanetar al Corporatiilor la una dintre coloniile lor de pe planeta Marte inca se afla in faza negocierilor. Voi anunta detaliile despre acea intalnire de indata ce le primesc si daca imi va fi permis sa le comunic public".

Teleportare, sau calatorie astrala?

Ca urmare a acestei informari, Corey a fost intrebat daca transportarea sa se face prin teleportare fizica sau este vorba de o deplasare cu corpul astral in timp ce corpul fizic ramane in camera... Iata raspunsul lui Corey Goode:

"Toate aceste intalniri sunt fizice, fata-in-fata, atat cu Alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre, cu Alianta Sferelor (grupul Blue Avians) si cu alte grupuri si aliante terestre/extraterestre. Sfera luminoasa vine in camera mea si este de marimea unei mingi de golf. Face zig-zag-uri prin camera pana cand ma ridic in picioare si semnalez ca sunt pregatit. Apoi se opreste la o distanta de 45 cm de pieptul meu, si incepe rapid sa se expansioneze pana cand ma cuprinde si ma inglobeaza, moment la care eu ma aflu in interiorul sferei, fara sa simt ca am greutate. Apoi sfera paraseste camera cu o viteza uluitoare si ajunge la destinatie in numai cateva momente. [...] La intoarcere urmeaza un proces similar, si odata ajuns inapoi in camera mea constat ca aici au trecut doat cateva minute".

O alta intrebare: "Acesta deplasare a ta cu sfera se vede cumva cu ochiul liber din afara?"

Raspunsul lui Corey: "Mi s-a spus ca se vede ca o strafulgerare luminoasa palida ce dispare foarte repede de pe cer. Sfera luminoasa ce ma transporta de acasa trece direct prin zid."

Intrebat despre afirmatiile lui Tolec de la Consiliul Andromeda, Corey raspunde: "Nu stiu ce sa spun in legatura cu asta, si nici cum sa explic facand legaturi intre diversele informatii pe care le primesc. Mi s-a spus ca Tolec afirma ca grupul Blue Avians sunt de fapt Annunaki si ca vin de pe Nibiru. Nimic din toate acestea nu este nici pe departe corect. Sferele gigantice ale Aliantei Sferelor nu sunt nave cosmice. Nu este nimeni in interiorul lor. Aceste sfere se afla in sistemul solar incepand din anii 1990 (daca nu chiar anii 1980), dar numai relativ recent au trecut intr-o faza operationala odata ce valurile de energie cosmice au depasit un anumit prag. In nici-una dintre conferintele si intalnirile la care am participat nu s-a identificat nimeni ca reprezentant al Consiliului Andromeda sau al Federatiei / Consiliului Pleiadian. Poate ca dupa aceste denumiri ei se identifica in fata oamenilor de pe Pamant cu care comunica ei, dar nu se numesc asa in nici-una din intalnirile si conferintele diverse la care am participat."

Scalvii din coloniile de pe Marte

Intr-o comunicare publica din 7 iunie 2015, Corey scrie:

"Una dintre propunerile de conferinte este aceea ca delegatiile din Alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre si din Alianta Sferelor sa se intalneasca cu Conglomeratul Corporatiilor Interplanetare la una din bazele din coloniile lor de pe planeta Marte, pentru ca in acest fel sa demonstreze Aliantelor ca oamenii ce muncesc acolo nu sunt sclavii lor si ca se afla acolo ca urmare a propriei lor alegeri. Noi stim ca nu este adevarat, si ca imensa majoritate a oamenilor ce se afla in coloniile de pe Marte sunt sclavi. Unul dintre reprezentantii Aliantei Programelor Secrete chiar a comentat spunand ca afirmatia seamana cu ceva ce ar spune guvernul Nord-Coreean despre propriul popor."

"Deocamdata nu stiu daca aceasta solicitare (a 4-a) va fi acceptata. Ni s-a spus ca vom merge la una din bazele lor de pe Marte unde vom face un tur al bazei si vom avea acces direct la rezidentii de acolo. Aceasta oferta este extrem de interesanta si totodata bizara. Se pare ca este una din "manevrele" lor pentru a ne pacali si pe care o vor putea folosi si la momentul Dezvaluirii Totale. Sincer, nu prea stiu cum sa interpretez aceasta invitatie a lor."

"Au existat solicitari din partea mai multor grupuri de extraterestri ce au dorit sa li se permita evacuarea bazelor lor subterane si submarine ce se afla pe Terra. Unele dintre aceste baze au raportat situatii de urgenta si distrugeri considerabile, inclusiv pierderi de vieti, datorita unor atacuri si lupte intre diferite grupuri."

"Reprezentantii delegatiei Pamantului au fost "pusi pe jar" in acest caz. Cumva, "Comitetul celor 200" a reusit sa aranjeze treburile ca ei sa fie in aceasta delegatie, si de data aceasta (reprezentarea se face de regula prin rotatie). De cand cu tradarea grupului regal Draconian Alb, imi imaginez ca fac si ei tot ce pot ca sa ramana in varful piramidei Elitelor de pe Terra."

"Alianta Sferelor a propus sa fie oferit ajutor umanitar catre acele ambasade ale diverselor grupuri de extraterestri, de catre delegatia Pamantului. Anuntul a iscat rumoare si forfota in ambele tabere. Alianta Terestra (alianta Programelor Spatiale Secrete Terestre) este nemultumita de faptul ca trebuie sa ofere ajutor umanitar unor grupuri extraterestre care si-au dovedit lipsa de umanitate fata de multi oameni de pe Pamant. Astfel, solicitarea grupurilor de extraterestri de a li se permite evacuarea bazelor subterane si plecarea din sistemul solar a fost respinsa, fiind inlocuita cu oferta de ajutor umanitar ce va fi pusa in aplicare de catre reprezentatii Pamantului. Toate fiintele extraterestre din aceste baze subterane vor fi aduse in "Custodie de protectie" de catre Alianta Terestra care trebuie sa le asigure necesitatile de baza."

Extraterestrii care doreau aceasta amnistie (o iertare oficiala pentru actiunile rele pe care le-au facut) s-a incheiat cu revelarea distrugerilor bazelor lor.

Clarificari

"Comitetul celor 200" mentionat de Corey este ceea ce a mai ramas din faimosul Comitet al celor 300, care si-a vazut propria dezintegrare treptata prin reducerea numarului de membri ca urmare a "plecarii" lor, semn ca piramida de putere a Elitelor si-a pierdut coeziunea.

Intrebat despre componenta "Comitetului celor 200", si daca vreunul dintre membri este o figura publica cunoscuta prin intermediul mass-media, Corey raspunde: "Nu, nici-unul dintre ei nu este o figura publica, ei toti se afla la cateva nivele mai sus in ierarhia Elitelor, fata de orice figura publica, guvernamentala sau nu, prezentata in mass-media."

Intrebat despre o eventuala data-limita impusa de Alianta Sferelor pentru ca Dezvaluirile sa aibe loc, Corey raspunde: "NU exista asa ceva, o data fixa. Oricine afirma despre existenta unei date-limita se inseala. Linia de timp in care au loc evenimentele este mereu si continuu fluida si adaptiva la conditiile momentului. Cu cat mai multi oameni se trezesc, si pe masura ce constiinta maselor se focalizeaza din ce in ce mai clar asupra acestor dezvaluiri, cu atat mai repede acestea vor avea loc."



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=975

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Marea iluzie
În mod cert, aceşti şobolani practic controlează băncile, guvernul, mass-media, o mare parte a tehnologiei şi mintea majorităţii oamenilor. Nu pare a fi drept, nu-i aşa? Acesta este punctul în care credinţa şi dreptatea trebuie să devină lumina noastră călăuzitoare.
nota 9.71 din 2253 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting