Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Mesajele apei (2)

Mesajele apei (2)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 15.05.2009
Citit de: 954 ori
Conţine: 1197 cuvinte
9.60
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
874
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=98

[continuare din prima parte]

Ce observăm în aceste extraordinare testări?

Apa răspunde rugăciunii noastre, deci conştiinţa umană poate schimba structura materiei. Faptul că peste 70 la sută din organismul omenesc este compus din apă este relevant şi extraordinar, în acelaşi timp. Pentru că, devine limpede faptul că, atâta vreme cât se purifică apa dintr-un lac, iar structura ei devine cristalină şi vindecătoare, şi rugăciunea noastră poate avea efecte purificatoare asupra noastră sau asupra persoanelor pentru care ne rugăm.

Iată de ce este foarte important felul în care ne gândim la alţi oameni şi felul în care ne gândim la noi înşine. Căci şi gândirea noastră este o formă de rugăciune, iar aceasta poate crea forme vindecătoare pentru noi şi pentru cei din jurul nostru.

Să nu lăsăm de izbelişte mintea şi sentimentele noastre, să facem tot posibilul pentru a ne schimba modul de gândire, "modul de rugăciune" şi de simţire atunci când ştim că ele sunt însoţite de frică, de suferinţă, de ură. Să ne asumăm responsabilitatea de fiinţe creatoare şi să înţelegem că putem fi cântecul şi bucuria noastră şi a celor din jur atunci când înţelegem că simţim, gândim şi făptuim - nu doar pe noi înşine, ci şi pe cei din jurul nostru.

Mai departe, experimentele lui Emoto au arătat că clorul împiedică apa să formeze cristale. Totuşi, prin rugăciune, vibraţia negativă a clorului a fost îndepărtată, iar cristalele s-au format în mod obişnuit. Aceasta nu înseamnă că rugăciunea îndepărteaza clorul ori îl distruge... Este îndepărtată doar informaţia distructivă pe care clorul o are asupra corpului. Ralph Vornehm atrage atenţia asupra faptului că "nu doar compoziţia chimică a hranei sau a apei contează, cât şi vibraţia, adică informaţia pe care o consumăm prin ele".

Pare limpede faptul că o mâncare preparată cu dragoste, cu plăcere, cu bucurie nu produce dureri abdominale, ori alte forme de tulburări la nivelul corpului fizic, pe când cea preparata cu toate gândurile negre are nevoie - dacă nu de schimbarea sentimentelor şi a gândurilor gospodinei - de rugăciunea de purificare a apei şi a hranei.

Apa desenează structura emoţionala a unui cuvânt

Mai mult, s-a constatat experimental că "apa memorează mesajele scrise pe sticlă" şi le tranformă în cristale care imită în mod extraordinar structura emoţioala a cuvântului. Pe câteva pahare cu apă au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: "creştinism, islamism, hinduism şi budism". Apa a format în toate cazurile cristale de o frumuseţe indescriptibilă, dar diferite. Nici unul nu semăna cu celălalt, însă frumuseţea şi puritatea lor erau deosebite. Mesajul apei a fost acesta: "Totul este frumuseţe, dar cu aspecte diferite. Frumuseţea se află, de fapt, în ochii celui care o priveşte".

În mod asemănător, au fost scrise cuvintele "Crăciun fericit" în limba engleză şi în italiană. Cristalele de apă ale Crăciunului englezesc arătau o frumuseţe distinsă, dar rece, pe când cristalele italieneşti erau ca într-un dans, ca într-o zvăpăiată nelinişte şi bucurie. Apa a desenat în sine temperamentul vulcanic al italienilor şi temperamentul răcoros al englezilor.

Extraordinarele experimente ale lui Masaru Emoto i-au adus o recunoaştere mondială, care va rămâne, probabil, înscrisa pentru totdeauna în memoria umanităţii. El a demonstrat că rugăciunea nu este doar un efect placebo, cât faptul că ea, plecată din conştiinţa noastră, schimbă structura materiei şi, în consecinţă, nu doar apa singură este un medicament extraordinar pentru corpul nostru, cât mesajul pe care i-l transmitem apei prin rugăciune.

Apa nepurificată transmite corpului mesajul pe care îl conţine, deja. Iar structura apei poluate sau a apei de la robinet, aşa cum a fost prezentată în imagini, poate transmite corpului mesajele haotice şi - probabil - neprofitabile pentru sănătatea corpului nostru.

"Mesajele ascunse din apă"

Cartea aceasta are puterea de a vă schimba radical viziunea asupra lumii. Folosind tehnici fotografice de mare viteză, profesorul Masaru Emoto a constatat că cristalele ce se formează în apa îngheţată se transformă atunci când către ele sunt îndreptate gânduri specifice, concentrate. A descoperit că apa din izvoarele limpezi şi cea expusa cuvintelor de iubire prezintă modele de cristale strălucitoare, frumoase, complexe şi viu colorate, în forma fulgilor de zăpadă.

În schimb, apa poluată, cea toxică din zonele industriale, cea din zonele intens populate, cea stătută din conductele de apa şi din amontele barajelor de reţinere sau cea expusa gândurilor negative formează modele nedesavârşite, asimetrice, în culori lipsite de strălucire. Implicaţiile acestor cercetări nasc o nouă conştiinţă a modului în care putem avea o influenţă pozitivă asupra Pământului şi a propriei noastre sănătăţi.

Viaţa secretă a apei

Căutând fericirea, ne căutam, de fapt, pe noi înşine. O putem căuta pe tărâmuri îndepărtate, dar o vom găsi, în cele din urmă, doar în propria palmă. O inimă plină de iubire şi recunoştinţă este calea spre fericire! Toate acestea sunt învăţăturile izvorâte din "Viaţa secretă a apei": umpleţi-vă sufletul cu iubire şi recunoştinţă; rugaţi-vă pentru această lume a noastră şi împărtăşiţi mesajul iubirii celor din jur; dorul de pace şi rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; înţelegând că gândurile şi cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom înţelege, că deţinem toate mijloacele pentru a ne schimba viaţa in bine.

În "Viaţa secretă a apei", autorul Masaru Emoto ne poarta de-a lungul fantasticei călătorii a apei pe această planetă, continuând, prin această carte, să dezvăluie omenirii viaţa secretă a apei. El ne arată cum să aplicăm înţelepciunea apei în propriile noastre vieţi; ne arată că, învăţând să respectăm şi să preţuim apa, vom reuşi să facem faţă provocărilor secolului al XXI-lea ? vom reuşi să ne regenerăm planeta. Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile şi rugăciunile. Cu toţii suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi răspândite în întreaga lume.

"Dacă veţi căuta destul de bine prin amintiri, veţi da peste o perioada în care aţi trăit o stare de candidă binecuvântare. Viaţa avea sens şi trăiaţi atât de intens încât timpul fusese, pur şi simplu, dat uitării. A urmat apoi maturitatea, când aţi lăsat de o parte tot ce vă preocupase până atunci şi aţi încuiat uşa în urmă. Se poate chiar să fi uitat unde aţi pus cheia.

Dar acele sentimente de fericire nu s-au pierdut, însă, de tot. Cu puţină străduinţă, aţi putea descuia uşa, aţi putea scoate din nou la iveală acele lucruri despre care aţi crezut că vor rămâne pentru totdeauna o parte a trecutului vostru. Dacă vei fi sincer cu tine însuţi şi vei căuta să fii şi să faci ceea ce doreşti cu adevărat, viaţa îşi va relua cursul firesc.

Odată ce ai descoperit ceea ce ştii să faci cel mai bine şi îţi dai seama că în direcţia aceea trebuie să îţi îndrepţi atenţia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simţi că, într-adevăr, o mare schimbare are loc în viaţa ta". Adică, Fericirea.

Structura apei ne arată conştiinţa noastră

Rezultatele extraordinare ale lui Masaru Emoto ne pot schimba definitiv percepţia asupra vieţii şi a lumii în care trăim. Privind fotografiile obţinute de el, îţi pui legitim întrebarea: "Dacă gândurile pot face asta apei, atunci ce efecte au aceste gânduri asupra noastră?"

Acum dispunem de probe clare că noi ne putem vindeca şi transforma pe noi înşine şi întreaga planetă prin gândurile pe care alegem să le avem.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=98

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: "Cobra, sau Tolec?" - cometa ISON şi EVENIMENTUL în 2014
"Cobra, sau Tolec?" este întrebarea la care primim răspuns dintr-un documentar extraordinar ce ne revelează, prin informaţii primite în mod DIRECT (nu prin "channeling") de la extratereştrii benefici, care este adevărul despre cometa ISON, când va avea loc EVENIMENTUL, şi ce se va petrece după aceea...
nota 9.83 din 2091 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting