Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Spulberarea dictaturii dintr-o colonie de pe Marte - Britanicii se pregatesc cu adevarat

Spulberarea dictaturii dintr-o colonie de pe Marte - Britanicii se pregatesc cu adevarat

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 27.06.2015
Citit de: 946 ori
Conţine: 1536 cuvinte
9.95
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1305
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=980

Spulberarea dictaturii dintr-o colonie de pe Marte - Britanicii se pregatesc cu adevarat

traducere si adaptare de Marian Apostol (AIM) dupa un text de Michael Salla (ExoPolitics)

La data de 11 iunie 2015, Societatea Britanica Interplanetara (British Interplanetary Society) - prima organizatie non-profit de studiu si consultanta spatiala din lume (fondata in 1933) ce are ca unic scop sprijinirea si promovarea astronauticii si explorarii spatiale - a organizat o intalnire de 2 zile pe o tema extrem de neobisnuita, conform unei stiri oficiale transmise de BBC: "Cum sa elimini o dictatura Martiana". Discutiile au pornit de la premisa ca pe planeta Marte exista o colonie condusa in mod dictatorial si unde cele mai elementare drepturi ale celor ce muncesc acolo sunt incalcate de catre conducerea coloniei formata din reprezentanti ai unor corporatii. Problema discutata in cele doua zile a fost aceea cum sa fie elimitata conducerea dictatoriala fara a fi distrusa intreaga colonie. Autorul articolului transmis de BBC, Richard Hollingham, la discutii au luat parte 30 de participanti: oameni de stiinta renumiti, ingineri si filozofi care si-au luat tema de cercetare in serios, totul la numai doua blocuri distanta de sediul Serviciului Secret Britanic, MI6.



In acele zile de 11 si 12 iunie 2015 cand aceste discutii au avut loc la Societatea Interplanetara Britanica (SIB), s-au intamplat anumite evenimente dramatice intr-una din bazele unei colonii secrete de pe planeta Marte, care au portretizat exact tema de discutie de la Londra. Oare a fost o "simpla" coincidenta, sau fauritorii de politici si oamenii de stiinta britanici se pregatesc in secret pentru eforturi viitoare de a pune in practica planurile lor de a elimina de la putere o conducere dictatoriala de pe o colonie Martiana?

Hollingham a oferit o prezentare a intalnirii SIB care s-a numit oficial "Drepturile extraterestre III - Dizidenta, Revolutie si Libertate in Spatiul cosmic":

"Aceasta este cea de-a treia conferinta anuala despre drepturile si libertatile in spatiul extraterestru. Anul trecut, evenimentul a atins subiectul delicat al scrierii unei Constitutii pentru o asezare in afara Terrei, concluzionand ca este necesar ca orice colonie pamanteaza stabilita in spatiul extraterestru trebuie sa isi bazeze activitatea pe Constitutia SUA si Legile drepturilor elementare".

Conform organizatorului conferintei, Charles Cockell, profesor de astrobiologie la Universitatea Edinburgh, "Anul acesta am discutat despre ce se petrece atunci cand nu-ti mai place de guvernarea pe care ai creat-o si vrei sa o indepartezi de la putere".

Scenariul descris de Cockell era urmatorul:

"Situatiile pe care grupul de lucru le studia sunt cel mai usor de imaginat daca te gandesti la cum ar fi o colonie spatiala. Probabil o baza inchisa catre exterior, cu cateva sute de locuitori, sub cerul prafuit si subtire al planetei Marte. Un avanpost fragil al umanitatii situat la 225 de milioane de km de Pamant. Iar la conducere s-ar afla un dictator brutal ajutat de trepadusii lui care s-ar afla la robinetele generatoarelor de oxigen, de exemplu".

Cel mai probabil dictator de acest gen ar proveni dintr-o Corporatie ce controleaza colonia de pe Marte, corporatie ce-si exploateaza proprii muncitori ca pe niste sclavi, conform lui Cockell:

"Dupa cum stim, corporatiile private pot fi la fel de brutale si despotice ca cele mai ingrozitoare guverne din lume. Daca faci greva, atunci poate corporatie va spune "bine, te voi conduce la iesire si esti liber sa pleci afara", si te trezesti in spatiul vid fara aer".



In mod surprinzator, cu numai doua zile inainte ca BBC sa publice pe 22 iunie 2015 raportul lui Hollingham despre conferinta SIB, un denuntator a afirmat ca a facut parte dintro echipa de inspectie ce a investigat exact situatia descrisa la conferinta SIB.

Conform dezvaluirilor lui Corey Goode, ce a declarat ca a lucrat in mai multe Programe Spatiale Secrete timp de 20 de ani (din 1987 pana in 2007), el a facut parte dintr-o echipa de inspectie trimisa pe planeta Marte pentru a investiga acuzatiile de munca in sclavie la o baza miniera dintr-o colonie a Conglomeratului Corporatiilor Interplanetare. Goode a publicat un raport complet si detaliat la data de 22 iunie 2015 (coincidenta - aceeasi zi in care articolul BBC a aparut) in care a descris cum el impreuna cu Lt. Col. Gonzales (pesudonim) au condus inspectia fiind ajutati de propria garda de corp. Turul de inspectie a fost oferit de catre Conglomeratul Corporatiilor Interplanetare pentru a demonstra Aliantei Programelor Spatiale Secrete (ai carei reprezentanti sunt Goode si Gonzales) ca acuzatiile de munca in sclavie in aceste colonii Martiene sunt nefondate.

Ceea ce au gasit Goode si Gonzales intr-una din bazele coloniilor de pe Marte la data de 20 iunie 2015 a fost mai mult decat o simpla dovada ca acuzatiile de sclavie erau extrem bine de fondate! Conform unei intelegeri anterioare, descrisa in raportul lui Goode, o familie de muncitori din colonia martiana ar fi trebuit sa-i fie permisa plecarea de pe Marte impreuna cu echipa de inspectie pentru a isi inceta activitatea acolo si a se stabili inapoi pe Pamant sau in alta parte. Atunci cand insa un membru al acelei familii a fost mentinut in secret in acea colonie de catre comandantul bazei pentru a pune presiune pe restul familiei sa mentina tacerea, Gonzales a iesit din nava lui ce se pregatea de plecare pentru a-i cere explicatii comandantului bazei in legatura cu ceea ce facuse. Comandantul bazei l-a trimis pe Gonzales sub escorta armata in inchisoare, impreuna cu garda sa de corp, si apoi a trimis o echipa de securitate din subordinea sa ca sa-l aresteze pe Goode care descrie ce s-a petrecut cand a fost luat de pe nava de catre echipa martiana:

"Militarii ne-au condus pe langa comandantul bazei ce era foarte nervos si infierbantat discutand in contradictoriu cu reprezentantul Conglomeratului. Ceva se intamplase, ceva grav care ii afectase egoul si autoritatea de conducator in fata propriilor oameni. Era extrem de suparat si nu-l mai asculta pe reprezentantul Conglomeratului care tocmai il destituia".

"Am fost condusi catre un zid ce brusc s-a deschis sub forma unei usi duble ce nu era inainte vizibila. Au deschis usile si am fost condusi intr-un centru de detentie pe care nu-l vazusem in turul pe care-l facusem acolo! Pe masura ce inaintam pe langa celulele de detentie am vazut multi oameni in spatele gratiilor ce erau in diferite stari de suferinta psihologica".

"Cand am ajuns la ultima celula, am vazut ca acolo era Gonzales si cei doi empati-intuitivi care erau cu el. M-am simtit usurat vazand ca sunt in viata. Am fost inchisi si noi in aceeasi celula, fara nici-o explicatie. Gonzales a spus ca acel comandant al bazei era un tiran si megalo-maniac care nu era obisnuit sa discute diplomatic cu oamenii".

Iata ca evenimentele descrise de Corey sunt surprinzator de similare cu scenariul discutat la conferinta SIB din 11 - 12 iunie 2015 care a fost descrisa pe scurt in articolul BBC semnat de Hollingham si publicat pe 22 iunie 2015. Avem un comandant pus de corporatie care era un "tiran si megalo-maniac" care nu permite nimanui sa il contrazica sau sa-i puna la indoiala punctul de vedere si autoritatea, inclusiv oficiali ai corporatiei mai in varsta decat el.

Goode a afirmat ca destul de surand vom fi martorii publicarii masive de documente ce vor dezvalui adevarul despre programele spatiale secrete si despre abuzurile criminale ce au avut loc in unele dintre acestea. Merita mentionat ca, in acelasi timp Wikileaks a reluat publicarea masiva de documente secrete dupa ce se oprise in urma cu 5 ani. In luna mai 2015, dupa o pauza de 5 ani, Wikileaks si-a pus din nou in functiune si a restabilit accesul la platforma de publicare libera pe care o foloseau denuntatorii ce aveau la cunoastinta informatii ascunse publicului. Asadar, totul este ACUM pregatit pentru ca o organizatie ca Wikileaks sa publice documente ce ar dezvalui totul, spune Goode.

Imediat dupa ce aceste dezvaluiri sustinute de documente vor deveni publice, Goode sustine ca vor fi infiintate de catre Alianta Programelor Spatiale Secrete tribunale speciale de crime de razboi. Recenta patrundere ilegala prin hacking in sistemul informatic al personalului federal al Guvernului SUA si al contractorilor corporatisti finantati de guvern este o parte importanta al procesului de pregatire necesar.

Asemanarile intre scenariile discutate la conferintele SIB din 11 si 12 iunie si raportul din 22 iunie semnate de Goode si Hollingham conduca spre o concluzie uluitoare. Oameni de stiinta, ingineri, filozofi si formatori de politici britanici, avand suportul tacit al oficialilor Serviciului MI6 pregatesc in mod evident elita stiintifica si politica britanica pentru viitoare dezvaluiri despre coloniile secrete de pe Marte si de pe alte planete ce sunt conduse despotic prin dictatura de catre tirani corporatisti megalo-maniaci ce-si abuzeaza muncitorii de ani de zile. Cum sa indepartam pe acesti dictatori fara sa punem in pericol vietile lucratorilor din acele colonii si fara sa distrugem valoroasele baze de lucru de acolo, este o importanta problema cu care umanitatea va trebui sa se confrunte foarte curand.

IMPORTANT: O alta "coincidenta" deloc intamplatoare ce este in legatura cu raportul lui Corey Goode despre organizarea scl;avagista a muncii din coloniile umane de pe planeta Marte este analizata intr-un articol de dr. Michael Salla: Congresul SUA are in pregatire o lege care va proteja orice corporatie americana ce ar deschide operatiuni de exploatare miniera pe alte planete, inclusiv fata de acuzatii de incalcare a drepturilor omului! Citeste articolul aici!




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=980

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Isteria încălzirii globale
Incalzirea globala ar trebui privita ca o problema care necesita o rezolvare imediata din partea noastra, sau, aceasta este o stare normala in evolutia Pamantului? Poate ca ar trebui sa reflectam mai mult asupra actiunilor noastre.
nota 9.35 din 1984 vizite
Peste 4.000 vizite
Metode pentru tâmpirea populaţiei
V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, etc?
nota 9.63 din 6253 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting