Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Congresul SUA pregateste un pachet de legi care sa permita continuarea sclaviei in coloniile de pe Marte

Congresul SUA pregateste un pachet de legi care sa permita continuarea sclaviei in coloniile de pe Marte

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 27.06.2015
Citit de: 869 ori
Conţine: 1179 cuvinte
9.96
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=981


Congresul SUA pregateste un pachet de legi care sa permita continuarea sclaviei in coloniile de pe Marte

traducere si adaptare de Marian Apostol (AIM) dupa un text de Michael Salla (ExoPolitics)

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a facut un pas important la data de 15 iunie 2015 pentru a facilita aprobarea unei legi care va oferi protectie legala mineritului exoplanetar de catre corporatiile americane care isi stabilesc puncte de lucru in afara planetei Pamant. Desi probabil ca majoritatea membrilor Comitetului de Stiinta, Tehnologie si Cosmos a Camerei care au dat aviz pozitiv acestei legi au facut-o cu impresia ca astfel se ofera protectie drepturilor corporatiilor americane in viitoare misiuni spatiale de explorare, ceea ce au facut ei de fapt este ca au protejat drepturile corporatiilor americane care au condus in secret pana acum astfel de operatiuni de exploatare de resurse timp de mai multe zeci de ani. Aceasta lege trebuie privita in legatura cu recentele afirmatii despre faptul ca unele corporatii americane ce desfasoara activitati in afara Terrei se folosesc de forta de munca in conditii de sclavie in coloniile de pe Marte si din alte locuri din sistemul solar.

"HR 1508: Legea din 2015 despre exploatarea si utilizarea resurselor din spatiul cosmic", asa cum este numita, a fost introdusa pe ordinea de zi in Comitetul de Stiinta, Tehnologie si spatiu cosmic de catre un grup de reprezentanti din ambele partide (de la guvernare si din opozitie!) - 8 membri - la data de 19 martie 2015. Pe 15 iunie dupa un vot de 18/15 dat cu doua zile mai inainte pentru a se face unele amendamente, legea a fost in mod OFICIAL trimisa Congresului SUA pentru a fi votata in sesiunea urmatoare. O lege identica sustinuta de senatori din ambele partide a fost trimisa la Senat de catre Marco Rubio (Republican-Florida) si Patty Murry (Democrat-Washington).



Legea de utilizare si explorare a resurselor din spatiul cosmic protejeaza in mod ostentativ si fara echivoc drepturile companiilor miniere care doresc sa investeasca resurse financiare in viitoarele activitati de explorare spatiala. Daca, de exemplu, o companie miniera isi stabileste o baza de lucru pe planeta Marte, atunci ar avea dreptul sa exploateze resursele de pe Marte si in acelasi timp sa fie protejata de Legea federala SUA. Iata ce propune aceasta lege in sectiunea 51302:

a) Comercializarea explorarii si utilizarii resurselor spatiale
1) In general - Presedintele, actionand prin agentiile federale corespunzatoare, va FACILITA explorarea si utilizarea comerciala a resurselor spatiale pentru a satisface necesitatile nationale;

Aceasta clauza ofera posibilitatea ca, sub umbrela generoasa a "necesitatilor nationale", Presedintele SUA sa poata furniza resurse si asistenta catre companiile miniere pentru a stabili baze de lucru in afara Pamantului.

Dar urmatoarea clauza din lege ridica serioase semne de intrebare:

2) descurajeaza barierele guvernamentale din calea exploatarii industriale stabile, viabile si sigure si utilizarea resurselor spatiale in moduri consistente cu obligatiile internationale ale SUA;

Se pune intrebarea ce inseamna de fapt "descurajeaza barierele guvernamentale"? Asta pare sa fie o expresie ce desemneaza faptul ca orice regulamente pe care guvernul ar dori sa le impuna pe aceasta tema nu sunt necesare si chiar sunt un impediment (o bariera) in calea profitabilitatii operatiunilor de exploatare a resurselor spatiale. De exemplu, daca acea companie miniera ar exploata lucratorii sai ca pe niste sclavi, asta ar fi o problema ce ar trebui rezolvata numai de compania miniera, iar legile federale referitoare la standardele de munca in SUA nu ar trebui sa se aplice in acest caz!

Clauza care urmeaza e si mai alarmanta:

3)promoveaza dreptul entitatilor comerciale americane de a explora spatiul cosmic si de a utiliza resursele spatiale, in acord cu obligatiile internationale existente ale SUA, fara nici-un fel de interferente neplacute...

Ce inseamna "fara nici-un fel de interferente neplacute"? In cazul unei companii miniere ce impune muncitorilor conditii de sclavie, aceasta clauza sugereaza ca organizatiile internationale cum ar fi Curtea Penala Internationala nu ar avea putere sa intervina! Adica, administratorii acelei baze de operatiuni miniere spatiale ar fi protejati de Legile Federale americane impotriva organizatiilor internationale care ar putea investiga activitatile lor de acolo!

Iar la final, legea specifica in mod clar ca numai Tribunalele Districtuale au jurisdictia exclusiva in aceste cazuri:

Jurisdictie exclusiva: Tribunalele districtuale din SUA vor avea jurisdictia originara asupra unor actiuni de acest fel fara a se tine cont de celelalte date din controversa.

Practic, asta inseamna ca orice problema care tine de drepturile omului ce ar apare in operatiunile de minerit spatial ale corporatiilor americane va trebui sa fie rezolvata numai de tribunalele districtuale din SUA.

Legea din 2015 despre exploatarea si utilizarea resurselor din spatiul cosmic ridica serioase semne de intrebare de natura legala despre viitoarele operatiuni miniere spatiale ale corporatiilor americane. Totusi, chiar daca se prefigureaza spectrul unor dezbateri viitoare despre ipotetice probleme de natura legala in aceasta lege, deja avem dovezi si marturii ca exista operatiuni secrete de minerit spatial. Mai mult decat atat, s-a afirmat ca aceste operatiuni miniere folosesc forta de munca in conditii de sclavie pe Marte si in alte locatii din sistemul solar.

Conform unei afirmatii a unui martor ocular, s-a realizat o inspectie la una din bazele de minerit de pe Marte la data de 20 iunie 2015. Intr-un raport detaliat scris doua zile mai tarziu, Corey Goode afirma ca el impreuna cu Lt. Col. Gonzales (pseudonim) au fost primiti intr-un tur al bazei respective care este proprietatea Conglomeratului Corporatiilor Interplanetare. Inspectia a urmarit sa verifice acuzatiile de sclavie din bazele Conglomeratului. Conform lui Goode, un fost muncitor de acolo ce a parasit planeta Marte si a ajuns in cadrul unei organizatii rivale numita Alianta Programelor Spatiale Secrete a spus ca doreste sa depuna marturie in viitoarele demersuri legale impotriva oficialilor responsabili din Conglomerat. Un consiliu ce conduce Alianta Programelor Spatiale Secrete a facut aranjamentele necesare pentru ca Goode si Gonzales sa calatoreasca pe Marte si sa inspecteze baza de lucru a Conglomeratului. Bazat pe ceea ce au vazut in mod direct Goode si Gonzales, exista deja dovezi si marturii ca in prezent se foloseste forta de munca in conditii de sclavie la bazele de minerit de pe Marte ale Conglomeratului.

Daca raportul lui Goode este corect, atunci efectul viitoarei legi este acela de a oferi protectie federala americana oricarui administrator, conducator si proprietar al acestor corporatii care folosesc conditii de sclavie , impotriva oricarei investigatii legale posibile conduse de catre organizatii ale drepturilor omului, inclusiv Curtea Penala Internationala.

Dezvaluirile cutremuratoare ale lui Goode sunt in curs de investigare suplimentara. Este probabil ca si Lt. Col. Gonzales sa depuna marturie in scurt timp. In plus, Goode afirma ca vor apare o multime de documente care vor dovedi afirmatiile sale.

Astazi, legea de utilizare si explorare a resurselor spatiale a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Reprezentantilor pentru dezbateri si votare in urmatoarea sesiune legislativa, in timp ce Senatul va face acelasi lucru la scurt timp cu propria versiune a legii. Este mai mult decat coincidenta ca in acelasi timp cu acuzatiile de munca in sclavie la bazele secrete de minerit de pe Marte ce sunt investigate pentru posibile condamnari penale viitoare, Congresul SUA este in plin proces de a legifera protectia legala perfecta pentru oficialii corporatiilor responsabili de astfel de crime.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=981

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Peste 2000 vizite
Dezvăluirile unui renumit actor roman: masoneria infiltrată în cultură
Un renumit actor mărturiseşte: cultura româneasca e sufocată de masoni şi neaveniţi. Dezvăluiri zguduitoare despre acţiunile francmasonilor în teatrele româneşti.
nota 9.77 din 2189 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting