Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in "alternativa" umanitatii!

Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in "alternativa" umanitatii!

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.07.2015
Citit de: 1077 ori
Conţine: 738 cuvinte
9.84
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=982

Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in "alternativa" umanitatii!

de Marian Apostol (AIM)

Motto: "La vremuri noi, venim tot NOI!"

Inca de la inceput, atunci cand grupul BRICS abia se contura, m-am bucurat ca exista inca speranta unei redresari pe cale financiara a umanitatii. An dupa an, am urmarit cu interes diversele evolutii pe aceasta tema, si care erau toate pline de optimism... Dar, evolutiile recente pe acest palier m-au facut sa vad adevarul crud, asa cum este el... si odata cu asta am inteles ca realitatea nu este asa cum o vrem noi... ba chiar uluitor de fiferita fata de cum ne este ea portretizata abil prin manipularea noastra necontenita!

Conducatorii noii banci BRICS sunt aceeasi promotori ai Noii Ordini Mondiale

In timp ce examinam presa non-occidentala despre recenta intalnire pe teme economico-financiare, Forumul Economic International de la St. Petersburg din Rusia, intalnire care a trecut aproape complet ne-observata (mai degrama complet ignorata) de catre mass-media occidentala, mi-a atras atentia un articol semnat de un reporter grec intitulat "Prim-ministrul grec Tsipras s-a intalnit cu seful Gazprom si cu delegatia BRICS in St. Petersburg". Articolul contine un fragment extrem de interesant care mi-a atras atentia in mod deosebit:

"Tsipras s-a intalnit de asemenea si cu reprezentantii noii banci de dezvoltare a tarilor BRICS, care si-au exprimat puternicul lor interes pentru cooperarea cu Grecia. Primul ministru grec a fost insotit de ministrul Reconstructiei, Mediului si Energiei, Panagiotis Lafazanis, in timp ce din delegatia BRICS a participat seful bancii, Kundapur Vaman Kamath, impreuna cu Directorul Executiv al Fondului Monetar International care este si noul Vice-Presedinte al bancii BRICS Paulo Nogueira Batista, si cu Ministrul Finantelor din Rusia Sergei Storchak si seful bancii de stat a Rusiei Vnesheconombank (VEB), Vladimir Dmitriev."

Ati citit bine: directorul executiv al FMI este si noul vice-presedinte al bancii BRICS! Dar asta nu e totul (desi ar trebui sa fie suficient pentru a vedea ca realitatea este cu totul alta decat suntem incurajati sa credem).



Conform site-ului FMI, "Comitetul executiv [al FMI] este responsabil pentru intreaga activitate zilnica a FMI, si este compus din 24 de directori care sunt numiti sau alesi de tarile membre sau de grupuri ale tarilor membre, si care sunt condusi de Directorul Administrativ ce are rang de Presedinte. Comitetul se intalneste de cateva ori pe saptamana".

Unul dintre acesti directori este Paulo Nogueira Batista, ce a fost ales pe 11 iunie 2015 ca Vice-Presedinte al bancii BRICS!

Dar sa vedem CV-ul acestui domn: a absolvit in 1977 Universitatea catolica Pontificala din Rio de Janeiro ce este afiliata la Ordinul Iezuitilor (!), iar in 1978 a obtinut o diploma de Master in economie la Universitatea din Londra ce este condusa de casa Regala engleza.



Articolul publicat de oficiosul BRICS ofera un alt amanunt important:

"Prima intrunire a comitetului guvernatorilor bancii [BRICS] se va desfasura la inceputul lunii iulie 2015 in timpul Forumului din Rusia, ocazie cu care vor fi prezentati presedintele si vice-presedintii bancii. Zhu Xian, vice-presedinte al Bancii Mondiale a fost ales de China ca unul din cei patru vice-presedinti [ai bancii BRICS]".

Deja se intrevede o regula, din moment ce un alt "specialist" financiar din garda occidentala, vice-presedinte al Bancii Mondiale, este ales de China pe post de vice-presedinte al noii banci BRICS!

In media occidentala a aparut doar informatia ca Tsipras s-a intalnit cu Putin, in schimb nu s-a scris nici-un rand despre intalnirea sa cu seful bancii BRICS, Kundapur Vaman Kamath, care - surpiza! - participa in fiecare an la Forumul Economic de la Davos (organizatie occidentala unde se discuta probleme economice si financiare)... Interesanta aceasta "trecere cu vederea" din partea intregii mass-medii occidentale, nu-i asa?



Cred ca deja avem un raspuns, fie si numai partial (deocamdata), la intrebarea fireasca "Cine va conduce noua si proaspata banca BRICS ce promite numai lucruri frumoase?": aceeasi oameni care se perinda pe la Forumul Economic Mondial de la Davos, care efectiv fac treaba murdara prin FMI si Banca Mondiala si care sunt indoctrinati de Iezuitii Vaticanului si stabilimentul Londonez...

In timp ce media alternativa este inundata de articole elogioase la adresa grupului BRICS, si care toate se pot incadra sub umbrela sloganului "Noua banca a BRICS - o schimbare in care putem sa credem!", descoperim cu stupoare ca realitatea este cu totul alta decat suntem manipulati sa credem: Noua Ordine Mondiala si-a mai crescut inca un tentacul cu care vrea sa continue sugrumarea umanitatii sub deghizarea unei "alternative" la vechile si odioasele structuri financiare occidentale (FMI si Banca Mondiala)!






Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=982

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Protejarea adevărului
După statisticile existente, bogăţia a un miliard de oameni din zonele cele mai sărace ale planetei echivalează cu cea acumulată de către o suta dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei.
nota 9.32 din 1547 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting