Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Atmosfera respirabila si baze secrete pe Marte - mai multe marturii si dovezi

Atmosfera respirabila si baze secrete pe Marte - mai multe marturii si dovezi

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 03.07.2015
Citit de: 1155 ori
Conţine: 2547 cuvinte
9.50
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=983


de Marian Apostol (AIM)

Dr. Michael Salla, cercetator la ExoPolitics, a publicat pe 2 iulie 2015 un articol extrem de interesant ce mi-a reamintit de faimosul film Total Recall din 1990 regizat de Paul Verhoeven cu Arnold Schwarzenegger in rolul pricipal (versiunea din 2012 cu acelasi titlu nu se ridica la inaltimea primului film): in colonia umana de pe Marte el descopera uluit realitati nebanuite...

Acesta este inca un exemplu care intareste regula că unele filme contin informatii si aspecte reale ce ne sunt "servite" pe marele ecran, dar toate sub eticheta "e doar un film", pentru ca astfel omul de rand sa nu-si mai puna problema daca poate fi adevarat sau nu (omul obisnuit "functioneaza" in mod simplu, folosindu-se de asa-numite "etichete" ce le ataseaza de situatii sau evenimente considerand ca daca ii poate da o descriere - etichetă, atunci nu mai merita cercetat subiectul deoarece pare deja cunoscut - "vezi ca e doar un film, nu-i asa?").

Ideea unei atmosfere respirabile pe planeta Marte este un pas important in relatarea adevarului, si odata ce este confirmata va distruge imediat falsa paradigma ce ne face sa credem orbeste ca Marte este o planeta "moarta". Iata ce scrie dr. Salla intr-un articol publicat recent la ExoPolitics:

Atmosfera respirabila si baze secrete pe Marte - mai multe marturii si dovezi

Astazi [2 iulie 2015] a fost publicata transcrierea unui interviu cu Randy Cramer (ce s-a folosit de pseudonimul Capitanul Kaye) care afirma ca a petrecut 17 ani pe Marte ca faza initiala a unei perioade de 20 de ani intr-un Program Secret (1987 - 2007). Interviul s-a desfasurat pe 8 aprilie 2014, si aceasta transcriere face mai usoara comparatia intre marturia lui Cramer si cea mai recenta dezvaluire pe aceasta tema ce a fost obtinuta de la un alt participant - Corey Goode (GoodETxSG) - care afirma de asemenea ca a petrecut ceva timp in bazele secrete de pe Marte in timpul serviciului sau ce a durat 20 de ani activand in alt Program Secret. O comparatie a marturiilor celor doi arata consistenţa afirmatiilor lor cu privire la existenta bazelor secrete de pe Marte ce sunt conduse de anumite corporatii. Dar poate cel mai surprinzator aspect al dezvaluirilor celor doi este faptul ca planeta Marte dispune de o atmosfera respirabila ce face ca sa existe acolo vegetatie si mici animale - iar toate acestea sunt CONFIRMATE in mod uluitor chiar de fotografii ale NASA.



Cramer arata ca prima amartizare pe planeta Marte a avut loc la mijlocul anilor 1960 si a condus la desfasurarea ulterioara a mai multor misiuni de explorare inainte ca sa se stabileasca acolo operatiuni de exploatare a resurselor minerale (1975) ce au fost conduse pe atunci de "Corporatia Coloniei de pe Marte".

Iata ca umanitatea s-a aflat inca din anii 1960 pe planeta Marte, dar nu s-au facut pasi importanti decat abia in anii 1970, cand a fost trimisa acolo o misiune speciala ce a avut ca scop ramanerea pe Marte cat mai mult timp posibil. Abia dupa cativa ani s-a decis ca umanitatea este pregatita pentru a construi o colonie acolo (ca proprietate a Mars Colony Corporation) cu scopul de a incepe activitati de exploatare a resurselor minerale care ar fi ajutat la finantarea ulterioara a operatiunilor. Aceasta a fost in 1975 cand Mars Colony Corporation s-a stabilit pe Marte si a inceput primele activitati miniere.

Cramer arata ca garda militarizata in care a servit in timpul cat s-a aflat pe Marte, numita "Mars Defense Force", este controlata de Mars Colony Corporation, si nu de vreun program militar oficial al SUA sau al ONU.

Daca descrierea lui Cramer este corecta, atunci situatia pe Marte este foarte asemanatoare cu cea descrisa in filmul Avatar - unde un conglomerat de corporatii conduce activitatile de exploatare a resurselor minerale pe o planeta numita Pandora cu ajutorul unui personal militar aflat sub contract, pe post de armata privata.

Interesant este ca modul in care Cramer a fost instruit sa actioneze fata de locuitorii NATIVI de pe Marte (ce foloseau foarte putina tehnologie avansata) este din nou similar cu cele descrise in Avatar. Pe scurt, nativii martieni ar fi atacati daca ar interfera cu operatiunile miniere ale Mars Colony Corporation.

Pe de alta parte, Corey Goode afirma ca unul din cele 5 Programe Secrete pe care el le-a dezvaluit este condus de un Conglomerat Interplanetar al Corporatiilor, pe care il descrie astfel:

"[Programul lor este] concentrat in principal pe dezvoltarea si achizitia de tehnologie prin ORICE MIJLOACE. De asemenea, dezvolta si produc tehnologie pentru comertul cu Terra si cu alte grupuri din spatiul extra-terestru intr-un sistem de tip barter (troc, sau "la schimb"). Foarte puternici, foarte secreti, si mereu dispun de cea mai noua tehnologie".

Conglomeratul s-a infiintat cam in aceeasi perioada de timp in care Cramer afirma ca a luat fiinta Mars Colony Corporation - pe la mijlocul anilor 1970. Goode explica faptul ca acest Conglomerat controleaza fortele militare de pe Marte, la fel cum Cramer descrie situatia Mars Derefense Force si a Mars Colony Corporation. Desi terminologia si numele atribuite entitatilor corporatiste descrise de Goode si Cramer difera, observam ca modul in care functioneaza aceste entitati corporatiste este foarte asemanator.

Personalul din fortele de securitate de pe Marte se afla sub conducerea directa a corporatiilor, afirma atat Goode cat si Cramer. Grupurile militare care, dupa incheierea stagiului lor pe Marte, vor reveni inapoi in cadrul Programelor Secrete de unde au venit, sunt complet izolate de populatia si personalul care traieste si munceste in coloniile, bazele si depozitelor industriale ale corporatiilor pe care aceste forte le pazesc. In raportul sau din 22 iunie 2015 publicat ca urmare a inspectiei sale la una din bazele si coloniile secrete de pe Marte, Goode descrie modul in care este condusa colonia de catre personalul de securitate al Conglomeratului: exact ca un stat politist dictatorial.

Implicarea companiilor si corporatiilor private in aspectele semnificative si costisitoare ale Programelor Spatiale Secrete este o urmare logica a secretului desavarsit ce cuprinde aceste activitati. Asta deoarece contributiile financiare masive ce sunt necesare finantarii unor astfel de operatiuni de construire si operare a unor colonii umane in afara Terrei nu pot veni prin canalele oficiale si obisnuite ale SUA sau a altor tari. Pentru ca aceste guverne ar trebui sa explice (datorita legilor in vigoare) solicitarile lor de buget si chiar ar fi expuse oricarei solicitari publice in acest sens! In anul 2013 Edward Snowden a publicat dosare ale NSA ce aratau ca bugetul ascuns ("negru") ce era folosit pentru a finanta operatiunile de spionaj si informatii si programele secretizate a fost de 52 miliarde dolari in anul fiscal 2013.

Din acest punct de vedere, finantarea pe scara larga necesara operatiunilor de construire si administrare a coloniilor de pe Marte (sau de pe alte planete) ar depasi cu mult "bugetul secret oficial" de 52 miliarde, si ar necesita ocolirea totala a procesului de stabilire a bugetului care trece prin Congresul american (in SUA), pentru a mentine secretul.

Un alt raport din 2003 a aratat existenta unui al doilea "buget negru neoficial" estimat la o cifra medie ANUALA de 1700 miliarde dolari in perioada 1998 - 2000, ce este de 5 ori mai mare decat intregul buget al Departamentului Apararii (care in 2001 era de numai 291 de miliarde dolari). Acest "buget negru neoficial" este aproape sigur folosit pentru a finanta programele secrete extra-planetare ca cele de pe Marte sau din alte locuri din cosmos.

Companiile care ar administra diversele aspecte ale programelor spatiale secrete ar putea sa o faca fara interferenta aprobarii publice si intr-un secret total. Atat timp cat companiile care controleaza operatiunile de exploatare miniera si alte aspecte ale programelor spatiale secrete ar obtine un profit de pe urma unor astfel de activitati, proprietarii acestor companii ar fi multumiti si nu ar interfera in treburile conducerii. Daca este corecta marturia lui Corey Goode despre existenta unui intreg si complex Conglomerat al Corporatiilor Interplanetare, atunci devine clar ca multe activitati si proprietati spatiale secrete sunt deja exploatate pentru profit.

Cea mai semnificativa asemanare intre marturiile lui Goode si Cramer este despre atmosfera de pe planeta Marte. Cramer afirma ca atunci cand el a amartizat pe Marte, a iesit din nava si a vazut cum este atmosfera acolo: "Parea o zi foarte calduroasa acolo, insorita, dar afara era un vant rece puternic ca facea sa ma simt ca si cum as fi pe un munte la o altitudine de 2500-3000 metri. Aerul era sarac, dar era complet respirabil. Am fost extrem de surprins, ca sa fiu sincer, sa-i vad pe ceilalti cum au deschis usa navei spunand sa iesim afara!"

Iata ce spune Corey Goode despre experienta sa pe Marte:

"Exista o foarte slaba si saraca atmosfera (asa cum e pe Pamant la altitudini mari) dar presiunea atmosferica e foarte scazuta, la fel ca si temperatura in majoritatea timpului. Exista anumite perioade pe Marte (ce depind de anotimpuri si vremea locala) cand este posibila expunerea directa dar de scurta durata la atmosfera de la suprafata planetei. Imi imaginez ca unii s-au obisnuit cu aceste conditii. Dar eu nu as alege sa ma aflu afara mai ales imbracat in costumul acela subtire daca ar trebui sa fac vreo treaba ce implica efort fizic. Acolo, la suprafata, exista mici forme de viata si vegetatie, asa cum am vazut eu in zona din jurul contructiilor".

Conform NASA, atmosfera de pe Marte este compusa din dioxid de carbon CO2 in proportie de 95%, cu usoare urme de oxigen de numai 0,13% (insuficient pentru a sustine viata). In octombrie 2014, nava Maven a NASA a transmis date conform carora oxigenul scapa din atmosfera martiana in spatiul cosmic, iar originea lui se datoreaza descompunerii moleculelor de apa si dioxid de carbon in straturile superioare ale atmosferei. O alta explicatie este ca oxigenul este produs la suprafata planetei Marte de vegetatia ce variaza ca marime in functie de anotimpuri, si care apoi se disipa gradat in atmosfera.



In imaginea de mai sus publicata de NASA, sunt figurate fotografiile furnizate de sonda Maven ce figureaza disiparea atomilor de Carbon (stanga), Oxigen (mijloc) si Hidrogen (dreapta) de la suprafata planetei Marte in spatiul cosmic din imediata apropiere.

Dr. Thomas Van Flandern, fostul astronom-sef de la Observatorul Naval al SUA, a publicat rezultatele cercetarilor sale in legatura cu fotografiile obtinute de pe Marte de nava Global Surveyor declarand ca exista vegetatie pe Marte sub forma de mici tufisuri si copaci ce variaza in functie de anotimp. Pe 5 aprilie 2001, la o conferinta de presa organizata la National Press Club din Washington, el a prezentat dovezile fotografice ale existentei vegetatiei pe Marte, impreuna cu dovezi despre existenta unor structuri artificiale:



Imaginea obtinuta de la Mars Anomaly Research figureaza mai multe structuri geometrice foarte inalte ce formeaza un grup compact si extins.

Van Flandern a aratat de asemenea ca exista o puternica opozitie organizata impotriva sa care a publicat articole defaimatoare si ridiculizante despre descoperirile sale, fapt ce demonstreaza scopul de a minimaliza importanta studiului sau ce arata dovezi fotografice despre existenta vietii pe Marte. In ciuda statutului sau profesional excelent de care se bucura in comunitatea astronomilor, NASA si restul comunitatii stiintifice au ignorat complet cercetarile sale de pionierat care arata ca vegetatia de pe Marte fluctueaza in functie de anotimp.

Au existat cateva fotografii transmise de roverul Curiosity de pe Marte care par sa contina mici animale ce se afla pe suprafata planetei Marte: mici şopârle, veveriţe si chiar raţe, care ajuta la confirmarea afirmatiilor lui Goode despre existenta vietii pe Marte, dar si existenta unei atmosfere rarefiate dar respirabile. Dar, poate, cel mai important aspect din marturiile celor doi ce sunt sustinute de dovezile fotografice este faptul ca la suprafata planetei Marte este produs oxigen ale carui nivele (de densitate) fluctueaza cu anotimpurile. Oxigenul apoi se disipă catre straturile superioare, pentru ca in final sa paraseasca atmosfera scapand in spatiul cosmic. Prin urmare, oxigenul observat de nava Maven nu este un rezultat exclusiv al descompunerii moleculelor de apa si dioxid de carbon, ci se datoreaza in parte si fluctuatiilor nivelului de oxigen de la suprafata planetei.

Un alt aspect semnificativ al marturiei lui Cramer este afirmatia ca rasariturile si apusurile soarelui vazute de pe Marte sunt purpurii, in timp ce culoarea cerului pe parcursul zilei este rosiatica datorita existentei in atmosfera a oxidului de fier ce blocheaza trecerea spre suprafata planetei a lungimilor de unda mai scurte cum ar fi cele albastre. Iata ce spune el despre apusurile pe Marte:

"... exista o scurta perioada de timp de vreo 15 sau 20 de minute ce depinde de anotimp, cand soarele trece sub orizont si din rosu devine purpuriu. Pentru vreo 15 minute totul in jur capata aceasta nuanta de purpuriu".

Din nou, aceasta se potriveste cu experientele lui Goode: "Cerul avea o nuanta de albastru foarte deschis catre mov-rosiatic si chiar roz in timpul apusului atunci cand nu era mult praf in atmosfera superioara (care mai tot timpul este acoperita cu praf, cel putin cat m-am aflat eu la suprafata)".

Pe 15 mai 2015, roverul Curiosity a facut primele fotografii color ale apusului pe Marte. In timp ce NASA si mass-media au descris imaginile ca fiind apusuri albastre, asa cum vedeti in urmatoarea inregistrare video, culoarea cerului in timpul apusului devine usor-usor si progresiv purpurie pe masura ce soarele coboara la orizont. Asta este asemanator cu ceea ce au dezvaluit Cramer si Goode, si ajuta la coroborarea martiriilor lor.



Pana la aceasta data (2 iulie 2015), nu a existat nicio dovada pentru a sustine afirmatiile lui Randy Cramer. In interviurile sale el pare sincer, si atent la detalii, oferind o viziune consistenta a experientelor sale pe Marte. Mai mult, marturia sa este asemanatoare cu ale altor oameni ce s-au aflat acolo, cum sunt Michael Relfe si Corey Goode. Asemanarile intre marturiile lui Relfe si Goode sugereaza ca exista unul sau mai multe Programe Spatiale Secrete ce recruteaza personal pentru un stagiu de 20 de ani, dupa care urmeaza re-integrarea in societate prin tehnologii de stergere a memoriei, regresie fizica si calatorie in timp.

Este foarte improbabil ca Cramer sa inventeze toate cele ce le descrie, dar este posibil ca o parte din amintirile sale sa fie doar aspecte "implantate" in mintea sa cu scopul de a-si forma o parere gresita si a dezinforma pe altii despre diversele aspecte ale Programelor Spatiale Secrete. Este posibil ca informatia reala, adevarata, sa fie amestecata cu false amintiri - in revelatiile lui Cramer despre bazele secrete de pe Marte. Exact asta este cazul afirmatiei lui Cramer care a spus ca a suferit doua transplanturi de cap in timpul serviciului sau militar de pe Marte, pana acum cand am aflat din mass-media ca o astfel de procedura medicala ar fi posibila aici pe Pamant si va fi experimentata in curand.

In absenta unor dovezi incontestabile, fizice, sau a unor documente care sa confirme marturia lui Cramer, analiza detaliata a afirmatiilor sale, cum ar fi culoarea rasariturilor si apusurilor Martiene si rarefiata atmosfera Martiana, coroborate cu date stiintifice disponibile este de un real ajutor.

De asemena, un studiu comparativ cu dezvaluirile altor participanti la operatiuni secrete pe Marte, cum sunt Goode si Relfe, va ajuta la confirmarea marturiilor sale. O analiza comparativa precedenta cu afirmatiile lui Goode a aratat ca nu a existat nici-o posibilitate ca cele doua marturii sa se "contamineze" reciproc, si ca ele sunt in mod sigur independente. Combinarea analizei stiintifice cu studiile comparative ale acestor marturii va ajuta la revelarea adevarului despre bazele secrete de pe Marte.




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=983

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
Peste 2000 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (23a)
Multe dintre civilizaţiile ce fac parte din Federaţia Galactică a Luminii există într-o dimensiune superioară a realităţii, în special 5D, dar există şi membri ce aparţin densităţilor 3D (fizică) şi 4D (eterică).
nota 9.79 din 2002 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting