Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » "Descoperirea" oficiala a vietii extraterestre este iminenta

"Descoperirea" oficiala a vietii extraterestre este iminenta

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 02.08.2015
Citit de: 858 ori
Conţine: 1777 cuvinte
9.33
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=990


"Descoperirea" oficiala a vietii extraterestre este iminenta

Intrebarea legitima a umanitatii "Oare suntem singuri in Univers?" ar putea sa primeasca un raspuns foarte curand. Observand cele mai recente desfasurari de evenimente ce sunt relatate in mass-media oficiala, se pare ca "cineva" are grija ca umanitatea sa fie "pregatita" pentru momentul adevarului.

"Ofensiva" in acest domeniu este din ce in ce mai evidenta, si se desfasoara pe mai multe directii. Pentru cei care sunt destul de atenti si s-au obisnuit sa "citeasca printre randuri", exista ocazii tot mai dese cand astfel de semnale specifice sunt expuse in constiinta publica. Pentru cei mai materialisti, care vor pur si simplu sa afle despre dovezi concrete, exista o amplificare a discursului specific in ultimele luni. Iar pentru cei care deja nu se mai multumesc cu "firimituri" de adevar, o serie de documente ce erau strict secrete au fost "aruncate" in public.

In prima categorie de evenimente amintim doar de celebrul moment din cadrul unui interviu cu presedintele Obama la o emisiune TV din SUA. Moderatorul cauta sa obtina un raspuns clar de la Obama la intrebarea "Ati gasit documente secrete despre Zona 51 si OZN-uri, la care aveti acces ca presedinte?", primind o replica surpinzatoare, rostita pe un ton de gluma: "Extraterestrii nu ne-ar permite [sa dezvaluim public existenta lor]". Moderatorul insista: "Veti fi studiat in detaliu, se va analiza ce expresie faciala aveti... Ati gasit ceva, ati studiat documente de acest gen?". Obama raspunde sec "Nu pot sa dezvalui astfel de informatii". Moderatorul pluseaza spunand "Stiti ca fostul presedinte Clinton a fost intrebat la fel, si a raspuns ca nu a gasit nimic", la care Obama clarifica: "Pentru ca asa am primit instructiuni sa raspundem".



In categoria a doua, se pare ca a inceput o adevarata campanie de convingere a celor mai scepcici, si care nu accepta altceva decat dovezi concrete - este vorba de stiri tot mai dese despre descoperirea unor planete care sunt foarte asemanatoare cu Pamantul, si deci ar putea sa fie locuite de forme de viata inteligenta.

Cea mai recenta veste de la NASA anunta ca misiunea Kepler a descoperit prima planeta de marimea Pamantului care se afla pe o orbita in zona "locuibila" a unei stele similare soarelui nostru. Planeta a fost denumita Kepler-452b, iar descoperirea ei survine "la pachet" cu alte 11 planete ceva mai mici care sunt in conditii similare. Mai jos este o reprezentare grafica comparativa intre Pamant si Kepler-452b:



Noua planeta este cu 60% mai mare ca Terra, insa perioada sa de revolutie in jurul propriei stele este de 385 de zile, cifra foarte apropiata de a lumii noastre. Steaua planetei este cu 20% mai luminoasa ca soarele nostru, are un diametru cu 10% mai mare, dar are aceeasi temperatura. Noul sistem stelar se afla la o distanta de 1400 de ani-lumina in constelatia Cygnus.

La numai 2 saptamani, NASA a anuntat ca a descoperit inca o noua planeta similara cu Pamantul, care se afla la o distanta de numai 21 de ani-lumina in Proxima Centauri. Planeta, denumita HD 219134b, are o greutate de 4,5 ori mai mare ca Pamantul, si orbiteaza in jurul stelei sale in numai 3 zile.

Brad Gibson, profesor la Universitatea Hull din Marea Britanie, a prezentat o cercetare conform careia fiecare sistem stelar din galaxia Calea Lactee este compus din aceleasi elemente de baza ca si sistemul nostru solar. Aceasta descoperire face ca existenta unor alte lumi (planete) locuibile, similare cu Pamantul, sa fie de 3 ori mai probabila decat se credea pana acum.

Profesorul a aratat ca exista numai 4 minerale care sunt la "baza" planetelor din sistemul nostru solar: siliciu, magneziu, carbon si oxigen. Raportul concret intre toate aceste elemente determina o larga varietate de posibilitati ce mai depind si de presiunea atmosferica a planetei respective.

Aceasta descoperire este importanta deoarece, inainte se credea ca exista 3 categorii de "lumi" fizice: cele in care predomina carbonul, cele in care predomina magneziul si siliciul, si cele ca Pamantul nostru.

La sfarsitul lunii iulie 2015, Dr. John Grunsfeld, seful Directoratului pentru misiuni stiintifice de la NASA, a afirmat in fata Comitetului de Stiinta din Camera Reprezentantilor a Congresului SUA ca descoperirea vietii extraterestre este iminenta!

"Suntem noi, oamenii, singuri? Multi, multi oameni de pe Pamant vor sa stie... Suntem acum in pragul raspunsului la aceasta intrebare", a declarat dr. Grunsfeld.

Analizand toate aceste anunturi ce sunt publicate in mass-media oficiala, putem spune ca publicul modest este in acest fel "pregatit" spre a se obisnui cu ideea (uluitoare pentru imensa majoritate a oamenilor) ca viata extraterestra va fi descoperita in viitorul apropiat.

Un document FBI recunoaste ca unii extraerestri nu fac parte din lumea noastra fizica

FBI a facut recent un pas important in aceeasi directie: a declasificat o serie de documente ce par desprinse din celebrul serial SF "Zona Crepusculara". Este vorba de un memorandum de 69 de pagini datand din 1947 in care se face analiza completa a descoperilor in materie de OZN. Documentul guvernamental se refera la un OZN, la trupurile extraterestrilor si la planeta lor de origine. Documentul se gaseste in arhiva oficiala a FBI.

Acest document a fost redactat in mod special pentru o anumita parte a colectivului oamenilor de stiinta, pentru autoritatile militare si aeronautice americane, si pentru anumiti oficiali publici, dupa cum reiese din document. Documentul este o scrisoare trimisa de la oficiul FBI din San Francisco, catre directorul FBI din Washington, avand ca subiect OZN-urile si extraterestrii.

"Lt. colonel X de la G2 [Directia de informatii militare] din San Francisco a declarat ca el nu dispune de alte informatii decat cele de aici, si ca biroul nostru din Seatle dispune de toate informatiile cunoscute de el, si ca transmite mai departe dosarul la Washington".

Documentul continua furnizand o copie a scrisorii redactate de cineva "cu multe grade universitare" si un fost "sef de departament de la o universitate".

Memorandumul afirma ca "chiar faptul ca informatiile continute aici au fost obinute prin mijloace asa-numite "paranormale" este probabil suficient ca sa asigure ignorarea lor de catre aproape toti destinatarii".

Sa observam insa ca documentul recunoaste ca exista totusi anumiti destinatari care vor lua in considerare toate informatiile furnizate, chiar daca ele sunt obtinute pe cai paranormale!

La paginile 21 si 22, documentul arata ca:

"O parte din aceste discuri (OZN) contin echipaj, altele sunt doar teleghidate. Misiunile lor sunt pasnice, vizitatorii doar contempla imprejurimile de pe aceasta planeta. Acesti vizitatori sunt asemanatori cu oamenii, dar mult mai mari ca marime. Ei nu sunt suflete ale unor oameni decedati, ei provin dintr-o lume a lor.

Discurile emit un fel de energie radianta. Ei nu provin de pe nici-o planeta asa cum le cunoastem noi, ei provin de pe o planeta eterica care se suprapune cu a noastra dar pe care noi nu o percepem [cu mijloace fizice]. Trupurile vizitatorilor, si nava de asemenea, se materializeaza automat la intrarea in frecventa vibratorie a materiei dense din lumea noastra.

Ei se intorc ianpoi in lumea eterica la vointa, si astfel dispar pur si simplu din fata noastra, fara nici-o urma. Regiunea din care ei provin nu este planul astral, dar corespunde termenilor Lokas sau Talas. Cunoscatorii studiilor esoterice vor intelege acesti termeni specifici."

Concluzii

"Da, au existat nave prabusite si trupuri recuperate. Nu suntem singuri in Univers, ei vin pe aici de foarte mult timp" - Edgar Mitchell, astronaut NASA in misiunea Apollo 14, fondator al Institutului de Stiinte Noetice

"Exista dovezi abundente ca suntem contactati, ca suntem monitorizati de catre civilizatii extraterestre de foarte mult timp. Se cunoaste ca felul in care ei arata este foarte departe de orice punct de vedere materialost tipic occidental. Acesti vizitatori folosesc tehnologii de constiinta, ei folosesc toroizi, ei folosesc discuri magnetice co-rotative pentru propulsia navelor lor - acesta este un aspect comun intalnit la majoritatea OZN-urilor" - Dr. Brian O’Leary, fost astronaut NASA si profesor de Fizica la Princeton.

Publicarea adevarului despre prezenta extraterestra si fenomenul OZN este in aceste zile un proces de dezvaluire cu surse deschise si oficiale. Numarul documentelor oficiale declasificate se ridica la cateva mii. Marea intrebare nu mai este daca guvernele vor face anuntul, intrebarea este DE CE MASS-MEDIA INCA DOARME?

Incepand din luna martie 2015, a existat o intalnire la una din bazele de pe Luna la care au participat 70 de oameni simpli impreuna cu 120 de oficiali ce reprezentau diferite Programe Spatiale Secrete si Guverne nationale la care s-a discutat despre palnuri de dezvaluire a existentei vietii extraterestre. Intalnirea a fost condusa de un extraterestru inalt de 2,5 metri numit Raw-Teir-Eir (se pronunţă roo-tiăr-iir) care face parte din rasa extraterestrilor numiti Blue Avians (o specie de umanoizi proveniti din pasari, fara aripi) rasa care face parte din asa-numita Alianta Sferelor. Aceasta alianta afirma ca scopul sau este dezvaluirea COMPLETA a existentei vietii extraterestre, pentru oamenii de pe Pamant.

Doi dintre oamenii care au participat la aceasta intrunire secrete de pe Luna au iesit apoi in public. Unul dintre ei este corey Goode, ce furnizase anterior informatii secrete sub pseudonimul GoodETxSG incepand din octombrie 2014. Al doilea este un ofiter militar ce inca foloseste peusonimul Lt. Col. Gonzales. Corey Goode a acceptat sa apara intr-un documentar de mai multe episoade transmis la GaiamTV.

Conform marturiilor lui Goode si Gonzales, oficiali de la NASA si Agentia Spatiala Europeana dar si de la alte agentii similare din alte tari, au fost instiintate ca planurile de dezvaluire a existentrei extraterestrilor au fost devansate foarte mult. Pentru a pregati umanitatea cat mai bine pentru acest eveniment ce va determina un soc psihologic considerabil atunci cand se va afla ca viata extraterestra este cat se poate de reala si ca institutiile guvernamentale au ascuns aceste informatii timp de cateva decenii, iata ca oficiali de genul lui Grunsfeld de la NASA devin acum foarte activi in public punand la cale o asa-zisa "descoperire iminenta" a vietii extraterestre.

In mod sigur, declaratii oficiale de genul celor sustinute de Grunsfeld in fata comitetului specific din Congresul american, sunt o buna ocazie de a genera o polarizare a mass-mediei spre acest subiect sensibil. Vom vedea in timp daca mass-media va "prelua" aceasta idee.

Daca Goode si Gonzales spun adevarul, atunci in spatele anuntului facut de oficialul NASA exista un plan de factura exopolitica. Acest plan sugereaza ca orice anunt al NASA despre descoperirea vietii extraterestre este doar o pregatire (psihologica) a maselor de oameni de pe Pamant pentru a face faţă dezvaluirilor uluitoare despre cand s-a descoperit pentru prima data viata extraterestra, despre cand a realizat umanitatea primul contact cu o civilizatie extraterestra, si care au fost motivele pentru care toate aceste informatii vitale au fost mentinute secrete fata de public timp de cateva decenii...

"Orice adevar are trei stadii de manifestare: prima data este ridiculizat. Apoi "beneficiaza" de o opozitie violenta. Iar in cele din urma este acceptat ca fiind absolut evident". - Arthur Schopenhauer




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=990

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Cine ne dezinformează?
Suntem bombardaţi din toate părţile cu informaţii: televiziune, ziare, radio, reviste, interneţ filme, publicitate, emisiuni de divertisment. Toate aceste mijloace media ne restructurează în permanenţă ideile şi opiniile, valorile şi credinţele, ne influenţează uneori fără să ne dăm seama, înlocuind realitatea cu o imagine deformată despre ea.
nota 9.90 din 1624 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting