Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

16 noiembrie 2015

Vladimir Putin: Statul Islamic e finantat de 40 de tari. Reteaua terorista Statul Islamic este finantata de 40 de tari, inclusiv state membre G20, sustine presedintele rus Vladimir Putin, care spune ca a primit un raport al serviciilor secrete in acest sens, scrie Russia Today. Liderul de la Kremlin a facut aceste declaratii in timpul summit-ului G20 care are loc in Antalya (Turcia). "In timpul summit-ului, am oferit exemple, care se bazeaza pe informatiile obtinute de noi, cu privire la finantarea Statului Islamic. Acesti bani, asa cum am stabilit, provin din 40 de tari, iar o parte dintre acestea sunt membre G20", le-a spus Vladimir Putin jurnalistilor. Cu alte cuvinte, Putin se tine de cuvant si spune lucrurilor pe nume: in vreme ce tarile G20 s-au adunat in Turcia pentru a discuta despre masuri impotriva Statului Islamic, iata ca o parte din aceste tari finanteaza reteaua terorista - ipocrizie la maxim! De asemenea, Vladimir Putin a vorbit si despre necesitatea reducerii comertului ilegal de petrol si produse petroliere, o practica a Statului Islamic in Irak si Siria. "Le-am aratat colegilor nostri imagini filmate de la o inaltime de 4-5 mii de metri care arata coloane de vehicule-cisterna incarcate cu produse petroliere intinzandu-se pe zeci de kilometri".

Paris / Bataclan: 10 minute de adevar Analistul politic Gearoid O'Colmain arata ca masacrul din capitala Frantei este folosit de guvern pentru a deschide actiuni de razboi in Siria (unde nu are, evident, nici un drept). Mai mult, el arata ca Franta a devenit o simpla papusa manipulata a politicii hegemoniste a SUA, si face "jocul" elitei murdare mondiale ce urmareste instaurarea unui guvern unic mondial tiranic. Gearoid O'Colmain arata ca NU exista razboi impotriva terorismului; exista un razboi dus cu ajutorul grupurilor teroriste ce sunt folosite de catre elita mondiala pentru a macelari populatiile ce opun rezistenta planului lor schizofrenic, si pentru a genera haos in Orientul Mijlociu (prin accentuarea razboiului din Siria) si in Europa Centrala si de Est (prin declansarea imigratiei uriase ce este "directionata" prin Turcia catre Europa). Toate acestea au loc acum pentru ca Rusia a distrus deja in cea mai mare parte infrastructura terorista din zona Siriei. Vom asista in continuare la o intensificare a unor astfel de atacuri "teroriste"?1 noiembrie 2015

Keshe a publicat planurile detaliate ale unitatii generatoare Free Energy - Magrav Power, asa cum a promis. In pachetul publicat exista 3 documente ce descriu textual si vizual (scheme si fotografii) fiecare etapa de producere a acestui generator ce functioneaza cu plasma. Varianta publicata necesita conectarea la o sursa de electricitate (fie 220 V / 50 Hz pentru folosirea in scopuri casnice, fie 12 V cc pentru folosirea intr-un autovehicul) si asigura o suplimentare cu 60 % a energiei disponibile, actionand ca un amplificator de energie. Puterea maxima ce se poate obtine din aceasta varianta este de 2,2 KW. Planurile detaliate ilustreaza pe etape modul de realizare a componentelor necesare generatorului Magrav Power.
Pachetul cu documente se gaseste la: Mai multe detalii, inclusiv programul saptamanal VIDEO oferit gratuit prin care oricine poate participa la demonstratii LIVE in care se vor produce elementele constructive necesare unui generator Magrav Power, gasiti la KesheFoundation.ORG.

28 octombrie 2015

Oferta Keshe este neasteptat de valoroasa: La numai 4 zile de la publicarea conferintei integrale a Fundatiei Keshe la care au participat mai multi ambasadori la Roma (la care a fost reprezentata si Romania, conform unor surse), conferinta la care toti participantii au primit o cutie ce contine un mini-generator de energie electrica ce foloseste principiile Free Energy, iata ca site-ul Active Information Media a fost STERS complet, fara ca sa poate fi recuperat vreun fisier! Gazda noastra de internet a confirmat ca nu mai exista NIMIC pe acel server. Din fericire, am reusit sa refacem site-ul AIM dintr-o copie mai veche, asa incat suntem din nou prezenti si vom continua sa va informam ca si pana acum. Desi ipoteza unui simplu accident nu poate fi exclusa, totusi este posibil ca defectiunea sa fi fost rezultatul unei incercari reusite de a opri difuzarea acestor informatii uluitoare despre tehnologia Keshe, ceea ce dovedeste valoarea si importanta acesteia.

19 octombrie 2015

Inregistrarea video COMPLETA a conferintei Fundatiei Keshe organizata la Roma (16 octombroe 2015) la care au participat ambasadori din mai multe tari este disponibila prin bunavointa Keshe Foundation Spaceship Institute (Kf-SSI)! Intra in articol pentru cateva fotografii, si a afla daca Romania a fost reprezentata la acest eveniment istoric la care Mehran Keshe a distribuit ambasadorilor prezenti tehnologie Free Energy!

14 octombrie 2015

OZN transparent fotografiat in India: Pe 7 octombrie 2015, deasupra localitatii indiene Manipur, cativa baieti au fost martorii aparitiei unui OZN transparent, in jurul orei locale 13:30. Fotografiile realizate stau marturie ca obiectul plutea destul de aproape, deasupra locuintelor. O analiza atenta exclude posibilitatea unor falsuri editate pe calculator. Sa fie aceasta dovada unui OZN care si-a pierdut partial scutul de invizibilitate? Interesant de subliniat, dincolo de "umbra" transparenta a OZN-ului se vede un curcubeu.

9 octombrie 2015

NASA face un anunt istoric legat de colonizarea planetei Marte: NASA a anuntat astazi ca oamenii vor locui si vor munci pe planeta Marte, in colonii complet independente fata de Pamant, pana in anul 2030. Odata cu anuntul, organizatia a facut cunoscut si un plan, in care se specifica faptul ca oamenii vor merge pe planeta vecina "pentru a ramane acolo". De ce pe Marte? Raspunsul il da tot organizatia: "Pe Marte s-au gasit resurse valoroase".

Iata ca acest anunt se constituie intr-o noua dovada circumstantiala ce probeaza veridicitatea dezvaluirilor lui Corey Goode care a aratat ca pe planeta Marte exista colonii umane ce sunt conduse despotic pentru a mentine o organizare de tip sclavagist a micro-societatilor din aceste colonii. Anuntul NASA nu face decat sa manipuleze constiintele oamenilor de pe Pamant pentru respingerea acestei realitati.

6 octombrie 2015

Serviciile secrete folosesc programe informatice cu ajutorul cărora pot prelua CONTROLUL TOTAL asupra telefoanelor mobile inteligente: nu doar interceptează convorbirile sau ne localizează, ci controlează de la distanţă funcţiile acestor smartphone-uri, astfel că ele pot fi folosite de exemplu şi ca microfoane ce transmit sunetele din jurul nostru, a declarat luni postului BBC fostul agent american Edward Snowden, făcând referire la cazul particular al GCHQ (Centrul de ascultări şi decodificări al serviciilor secrete britanice).

Unul dintre aceste programe este aşa-numitul 'Dreamy Smurf', cu ajutorul căruia telefoanele pot fi închise ori deschise de la distanţă fără ca utilizatorul să-şi dea seama. Un alt instrument se numeşte 'Nosey Smurf', care poate activa microfonul telefonului astfel încât să se poată asculta discuţiile din apropierea aparatului. Folosit împreună cu 'Dreamy Smurf', 'Nosey Smurf' poate activa microfonul chiar şi atunci când posesorul şi-a închis telefonul.

O facilitate mai cunoscută oferită serviciilor secrete de tehnologia telefoanelor mobile este localizarea posesorului acestora cu ajutorul semnalului emis de telefon, folosind metoda triangulaţiei. Dar GCHQ a pus la punct un alt instrument de geolocalizare mai performant, şi anume 'Tracker Smurf', ce permite urmărirea deplasărilor posesorului cu o precizie sporită faţă de cea a triangulaţiei.

Pentru ca toate aceste intruziuni să nu poată fi detectate, serviciile secrete britanice au creat şi un instrument de protecţie, denumit 'Paranoid Smurf'. De exemplu, dacă un utilizator suspectează că ar putea fi spionat chiar cu ajutorul propriului său telefon şi decide să ducă aparatul la un tehnician, acesta din urmă cel mai probabil nu va reuşi să obţină dovezi care să confirme respectivele temeri.

Dar serviciile de informaţii pot face multe alte lucruri prin manipularea de la distanţă a telefoanelor mobile, inclusiv să facă fotografii cu ele, susţine în continuare fostul consultant al Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA (NSA), în prezent refugiat în Rusia.

El subliniază că serviciile secrete pot accesa orice telefon mobil cu ajutorul unor mesaje SMS denumite 'exploit'. 'Este un mesaj specific care ne este expediat la fel ca orice alt mesaj, dar este ascuns şi nu va fi afişat' [asa cum este afisat orice mesaj SMS], explică Snowden. 'Noi plătim (pentru telefoane) [si credem ca suntem "stapanii" aparatului], dar adevăratul lor stapan este cel care controlează programele informatice', conchide el.21 august 2015Aceasta imagine arata un Obiect Zburator Neidentificat ce pluteste deasupra apelor. Dupa primele impresii, pare ca este una din navele folosite intr-unul din Programele Spatiale Secrete descrise de Corey Goode. Desi nu se poate estima marimea acesteia, nava este destul de mare si pare capabila sa gazduiasca un echipaj numeros...

19 iulie 2015

Milioane de tone de PLATINA se apropie de Terra: SkyNews anunta ca un asteroid cu un nucleu ce se crede a fi din platina va trece prin apropiere de Pamant. Aceasta stire este folosita pentru a continua inocularea ideilor de exploatare miniera a resurselor spatiale. Dar, din moment ce toate tarile au semnat inca din 1967 un tratat prin care s-au angajat sa nu revendice nici-un corp ceresc, singura modalitate de a pune stapanire pe uriasa bogatie in valoare estimata de 5400 miliarde USD este pur si simplu inceperea exploatarii miniere a zacamintelor de pe acest asteroid de catre una sau mai multe CORPORATII. Si, pentru a face spectacolul si mai credibil (urmarind sa inoculeze ideea ca suntem la inceputul erei exploatarilor miniere spatiale), jurnalista Sarah Cruddas s-a exprimat astfel: "Ne aflam, in termeni de exploatarea resurselor spatiale, unde eram in urma cu 20 de ani cu internetul, si cine ar fi crezut ca va exploda si va schimba lumea in felul in care a facut-o?". Toata aceasta discutie vine sa completeze (ca un fel de comentariu explicativ, pentru cei care inteleg mai greu) un eveniment care nu poate fi trecut cu vederea: corporatia Planetary Resources a lansat joia trecuta (pe 9 iulie 2015) o sonda spatiala de pe Statia Spatiala Internationala incepand o misiune de 90 de zile pentru testarea sistemelor de zbor, a sistemelor de control, si a software-ului necesar pentru a mina un asteroid.13 iulie 2015

SUA forţează declanşarea unui război atomic în Europa: Rusia a condamnat un test nuclear efectuat recent de armata americana, acuzand Statele Unite si NATO ca examineaza posibilitatea lansarii unui atac atomic pe teritoriul rus din tari est-europene, informeaza agentia Sputnik, citand declaratii facute de oficiali din Ministerul Apararii de la Moscova.

Fortele Aeriene americane au efectuat pe 1 iulie un test militar in Desertul Nevada, lansand o bomba nucleara inactiva dintr-un avion de vanatoare F-15E in Poligonul Tonopah. Dispozitivul nuclear testat, B61-12, a fost creat in timpul Razboiului Rece, iar acum este parte a unui program de prelungire a duratei de utilizare, a comunicat Pentagonul.

Controversatul test militar a atras reactia vehementa a Rusiei. "Recentul test nuclear efectuat de Statele Unite reprezinta o provocare. Actiunile intreprinse de Statele Unite in actualul context international sunt provocatoare", a declarat luni Anatoli Antonov, adjunct al ministrului rus al Apararii. "Suntem foarte preocupati de testul efectuat cu un avion de vanatoare de tip F-15E. Aceasta situatie ne face sa credem ca testul a fost efectuat pentru analizarea posibilitatii folosirii unei bombe nucleare B61-12 transportata de avioane militare NATO stationate in Europa", a atras atentia oficialul guvernamental rus.

"Testul militar confirma intentia Statelor Unite de a mentine in Europa arme nucleare care sa poata fi lansate pe teritoriul Rusiei; in plus, se intentioneaza maximizarea eficientei acestor arme. Noi consideram acest test o dovada a reticentei persistente a Statelor Unite de a coopta state NATO care nu au capabilitati nucleare la misiuni comune care incalca direct obligatiile asumate in cadrul Tratatului de neproliferare nucleara", subliniaza oficialul rus. "Sub pretextul unei amenintari fictive din partea Rusiei, Statele Unite nu doar ca suplimenteaza capacitatile militare si prezenţa în ţări NATO situate in apropierea frontierelor vestice ale Rusiei, dar modernizeaza si arsenalul nuclear", arata Antonov.

La inceputul lunii iunie, Pentagonul a anunţat că analizează "in mod activ" posibilitatea de a folosi arme nucleare impotriva unor obiective din Rusia, tara acuzata ca nu respecta Tratatul INF, Moscova anuntand ca urmareste cu atentie informatiile despre planul SUA de instalare a unor rachete nucleare in Europa si in Asia. Administratia Obama analizeaza un plan care prevede instalarea de rachete nucleare in Europa si Asia pentru a putea distruge tinte nucleare pe teritoriul Rusiei. Mai precis, potrivit agentiei Associated Press, Pentagonul analizeaza "in mod activ" posibilitatea folosirii armelor nucleare impotriva unor tinte militare din Rusia, ca reactie la presupusa incalcare de catre Moscova a Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare (INF), semnat in anul 1987.

10 iulie 2015

Au facut-o din nou! Guvernul american a fost din nou victima unui atac informatic prin care au fost accesate datele a peste 21 de milioane de americani. Baza de date cu informatii confidentiale despre angajatii guvernamentali a fost piratata zilele trecute, incident care survine dupa unul similar petrecut la inceputul lunii iunie 2015 cand au fost obtinute informatii secrete despre rangul militar si nivelul de acces a peste 14 milioane de angajati guvernamentali, ofiteri de informatii si personal din companiile ce au contracte cu guvernul SUA.

3 iulie 2015Inregistrarea VIDEO de mai sus provine din transmisia oficiala NASA a Statiei Spatiale Internationale filmata cu camera de inalta definitie (HD-ISS camera) ce in mod normal nu este intrerupta niciodata. Inregistrarea arata secvente in care se pot observa cate un punct luminos ce decoleaza de pe Pamant spre spatiul cosmic. Desi majoritatea internautilor s-au declarat convinsi ca existenta OZN-urilor este astfel complet demonstrata, nu trebuie sa eliminam posibilitatea ca inregistrarea sa arate, de fapt, 3 decolari ale unor nave spatiale terestre ce sunt folosite de Programele Spatiale Secrete (despre care vorbeste Corey Goode). La viteza de deplasare estimata, se pare ca distanta pana la Luna este parcursa in numai cateva minute, iar pana la Marte in cateva zeci de minute (observatie consistenta cu declaratiile lui Corey Goode).

28 iunie 2015

Implicatii terestre oficiale ale conditiilor de sclavie a muncitorilor din coloniile de pe Marte: Congresul SUA pregateste o lege care va proteja orice companie americana ce ar stabili operatiuni de exploatare miniera pe alte planete, anunta dr. Michael Salla de la ExoPolitics, intr-un articol ce analizeaza continutul legii si implicatiile acesteia asupra muncitorilor din coloniile stabilite in spatiul extraterestru. Elitele britanice (oameni de stiinta, ingineri, filozofi si fauritori de politici) au analizat cum poate fi rasturnata o conducere dictatoriala a unei presupuse colonii umane de pe Marte, conform unui articol publicat de BBC in aceeasi zi cu raportul lui Corey Goode ce semnaleaza conditiile de sclavie a muncitorilor din coloniile umane de pe planeta Marte. Aceste doua aparent coincidente care sunt semnalate de dr. Michael Salla nu fac altceva decat sa intareasca convingerea ca raportul lui Corey Goode este real si adevarat.24 iunie 2015Intr-un efort disperat al Elitei conducatoare de a ne oferi asa-zise semne ca ceva-ceva totusi se misca in directia buna pe aceasta planeta, iata ca aflam informatii surpinzatoare...

Politia franceza a primit mandat de aducere in instanta pe numele unuia dintre cei mai bogati aristocrati din Europa intr-un caz de frauda in care victimele sunt cateva sute de pensionari britanici. Baronul David de Rotschild este inculpat in acest caz dupa ce acesti pensionari englezi, majoritatea traind in Spania, au formulat alegatii cu privire la modul fraudulos de imprumut pus la cale de baron.

Magnatul bancar va fi audiat in Franta, la 5 ani dupa ce o firma de avocatura din Marbella a deschis un caz impotriva sa. Politia franceza a primit ordin de la un judecator din Paris de a-l gasi pe bogatasul care are in proprietate mai multe locuinte in Franta.

Rothschild Financial Services Group, compania detinuta de baron, este acuzata de inselatorie prin publicitate mincinoasa cu privire la schemele sale de imprumut. Cazul a devenit penal dupa ce mai mult de 20 de pensionari din Spania au deschis actiune judecatoreasca impotriva companiei lui Rothschild dupa ce si-au pierdut proprietatile de lux si sume de mii de euro.

Avocatul Antonio Flores din Marbella a declarat ca inculparea baronului reprezinta un moment de cotitura in acest caz. "Este un pas inainte in directia buna", a declarat el. "Judecatorii sunt de acord cu noi ca exista suficiente dovezi pentru a-l interoga pe baron".

Sa realizam, totusi, ca aceasta actiune vrea cumva sa demonstreze piublicului ca, in sfarsit, celebrul anunt "Arestarile in masa au inceput" capata o oarecare realitate (daca se va ajunge la arestare). Chiar daca el este gasit si arestat, chiar daca este declarat vinovat de judecatori, aceasta ar fi "praf in ochi" in comparatie cu violenta, crimele, inselatoriile si manipularile ce se revarsa asupra omenirii de prea mult timp. Totusi, acesta ar putea fi un semn ca Elita conducatoare, odata strans unita, se pare ca s-a fracturat in mai multe grupuri, iar fiecare din acest grup incearca sa se mentina la putere, macar un timp, actionand pentru a slabi autoritatea (financiara, de putere) a celorlate grupuri.


Bitdefender, Kaspersky, AVG si alti 20 de producatori de solutii antivirus au fost atacati de NSA si de agentia britanica GCHQ, arata cele mai noi dezvaluiri ale lui Edward Snowden, publicate de The Intercept. Companiile nu se arata surprinse, nefiind prima oara cand sunt tinta unor atacuri. Agentiile de securitate au luat inca din 2008 "la ochi" producatorii de solutii antivirus, dat fiind ca la ei gaseau informatii extrem de pretioase.

18 iunie 2015

JUPITER I I - un scurt film artistic (sub 4 minute) realizat in studiourile R-studios din Moscova de Maxim Zhestkov arata tehnologiile de vindecare si de materializare folosite in Programele Spatiale Secrete finantate din bugete "negre" despre care vorbesc Corey Goode si David Wilcock. Folosind tehnologii de vindecare, orice afectiune sau traumatism fiziologic poate fi vindecat in timp record. De asemenea, folosind tehnologia de materializare, se poate obtine orice complex de substante (compuse din orice elemente din tabelul periodic) a carui reteta se cunoaste dinainte. Vizionare placuta!16 iunie 2015

Odata cu cea mai mare scurgere de informatii confidentiale guvernamentale din istoria SUA, datorata accesului neautorizat al unei grupari de hackeri la baza de date personale ale fiecarui angajat federal, incep sa iasa la iveala cele mai ascunse secrete a 14 milioane de oameni.

Fiecare angajat federal american care necesita un permis de acces de inalta securitate emis conform unei anumite trepte ierarhice trebuie sa completeze in detaliu Formularul Standard nr. 86 (SF86). Asa dupa cum au aratat multi cunoscatori, formularul este atat de detaliat incat omul poate sa scrie chiar si 115 pagini pline cu date personale.

Aceste pagini contin detalii concrete despre orice aspect al vietii angajatului. Membrii de familie, vecini si rude, sunt doar cateva dintre aspectele cuprinse in formular. Dar exista acolo si date personale intime despre care chiar si parintii acestuia pot sa nu cunoasca nimic. Este vorba de tratamente psihice, datorii bancare, folosirea medicamentelor, istoricul sexual, chiar si fanteziile erotice. Totul in ideea ca guvernul sa poata folosi orice aspect al vietii personale a angajatului.

Vestea surprinzatoare este ca oricine ar fi autorul operatiunii de hacking in reteaua informatica a Oficiului de Administrare a Personalului, acum dispune de toate aceste informatii! "Este destul de neplacut faptul ca cineva strain [din afara guvernului] cunoaste despre noi atat de multe detalii personale", a declarat un fost diplomat in fata reporterului Reuters, pastrandu-si anonimatul. Dar aspectul cel mai neplacut este acela ca sute de ofiteri de spionaj ar putea fi compromisi, aflandu-se acum toate datele despre ei.

In timp ce oficialii americani s-au grabit sa declare public ca atacurile sunt legate de guvernul Chinei, trebuie subliniat ca inca nu dispun de nici-un fel de dovada in acest sens. China neaga ca ar fi avut vreun rol in aceasta operatiune.

12 iunie 2015

In lanurile de grau din republica Adygea din sudul Rusiei au aparut 6 cercuri ce au fost descoperite de fermierul Serghei Anisimov. Spicele de grau sunt culcate la sol in directia rotirii acelor de ceas. Cercurile au diametrul intre 7 si 13 metri si au aparut peste noapte. Nici macar paznicii locului nu au vazut nimic suspect pe timpul noptii. Acesta nu este singurul eveniment de acest gen din regiune: la sfarsitul anului 2014 au aparut marcaje similare intr-un lan de floarea-soarelui din regiunea invecinata Krasnodar.11 iunie 2015

Conferinta anuala a grupului Bilderberg are loc intre 11 - 14 iunie 2015 la Telfs-Buchen, in Austria. Se anunta ca participanti figuri publice din domeniul financiar, politic, si stiintific din intreaga lume. Pe ordinea de zi a conferintelor Bilderberg se afla subiecte ca inteligenta artificiala, securitatea cibernetica, probleme economice curente, strategia europeana, globalizarea, etc. Participantii sunt figuri marcante din marile corporatii si zone strategice din lume: Google, Goldman Sachs, AXA Group, Deutche Bank, Serviciul Secret Danez, Royal Dutch Shell, Banca Santander, Banca Centrala Europeana, Axel Springer, Fiat Chrysler, HSBC, UniCredit, Siemens, Bloomberg, Michelin, Volvo, etc. Pe de alta parte, in urma cu doar cateva zile, Corey Goode a publicat o informare despre participarea sa (ca reprezentant al Aliantei Sferelor) impreuna cu un reprezentant al Aliantei Programelor Spatiale Secrete Terestre la o intrunire a Comitetului celor 200 (o ramasita a celebrului Comitet al celor 300) care incearca sa obtina un acord cu privire la incetarea temporara a dezvaluirilor in sensul decalarii lor pana dupa luna noiembrie 2015, si ascunderea in continuare a majoritatii faptelor si tehnologiilor secrete ale Elitei. Este de asteptat ca la intrunirea Bilderberg participantii sa fie informati cu privire la toate aceste negocieri.29 mai 2015

Roboti care se adapteaza rapid, un SF devenit realitate: Robotii care sunt deteriorati in actiune se pot vindeca singuri, invatand din experientele anterioare, releva un nou studiu condus de Jean-Baptiste Mouret, expert in robotica la Universitatea Pierre si Marie Curie din Paris. Un subiect demn de domeniul stiintifico-fantastic a devenit realitate, iar oamenii de stiinta spun ca aceste abilitati pot conduce la fabricarea unor roboti mai robusti, mai eficienti si autonomi. In experimente, un robot cu sase picioare s-a adaptat in mai putin de un minut pentru a continua sa mearga chiar daca doua din picioarele sale au fost distruse, deteriorate, sau pierdute (indepartate). De asemenea, un brat robotic a invatat sa aseze un obiect in locul corect, chiar daca a avut mai multe motoare sau incheieturi distruse. "Un lucru care ne-a surprins a fost marimea daunelor la care se pot adapta robotii. Am supus acesti roboti la tot soiul de abuzuri si ei au gasit mereu o cale de a continua sa functioneze", arata Jean-Baptiste Mouret.

25 mai 2015

Fetiţa care leviteaza: Aceasta inregistrare video publicata initial pe 2 martie 2009 de catre Jevgenij2000 si apoi imbunatatita prin stabilizarea imaginii de catre godzpark la 21 martie 2012, infatiseaza o fetita care aparent leviteaza sub privirile mamei sale (probabil). Autorul inregistrarii spune ca iesise in padure cu cainele sau dresat si tocmai lansase comanda "Aport" cand animalul a luat-o la fuga spre locul scenei. Dupa ce fetita coboara la sol, fuge impreuna cu mama sa, probabil realizand ca a fost vazuta...19 mai 2015

Razboiul Stelelor devine oficial: Statia Spatiala Internationala care orbiteaza in jurul Terrei ar putea fi dotata cu un tun laser si un "radar" performant numit EUSO (Extreme Universe Space Observatory) in 2017, conform The Space Reporter. Laserul va fi construit in tehnologia Coherent Amplification Network (mai multe fascicule formate prin accelerarea protonilor cu energie inalta) ce va furniza 10 mii de fascicule in fiecare secunda cu o putere totala de sute de kilowatti. Cercetatorii pun bazele construirii unor sateliti care vor fi dotati cu astfel de arme laser. Desi motivul invocat se refera la "gunoiul" inutil si periculos care orbiteaza in jurul planetei (de la resturi milimetrice pana la cele mai mari) si pune in pericol reteaua satelitilor de telecomunicatii dar si viitoarele misiuni spatiale, uriasa putere de distrugere a unui astfel de tun ar putea fi folosita impotriva oricarei tinte prestabilite, fie ea din spatiul cosmic imediat, sau de pe suprafata terestra. Cercetarile actuale sunt finantate de Uniunea Europeana, Japonia si SUA (plus alte 9 ţări). Multe voci atentioneaza ca sub aceasta masca va incepe inarmarea spatiului cosmic din apropierea Terrei... impotriva cui?14 mai 2015

Românii sunt sclavii marilor companii externe: Adrian Porumboiu, proprietarul grupului de firme Racova, cu afaceri în agricultură şi industria alimentară, a dezvăluit unele detalii în legătură cu marile lanţuri de magazine, aratand că acestea vor să compenseze reducerea preţurilor la alimente (anunţată de la 1 iunie în contextul scăderii TVA), prin majorarea taxelor de marketing. "Eu cred că preţurile vor rămâne aceleaşi pentru că retailerii ne cer taxe mai mari, nouă, producătorilor. Eu vând produse lactate către Kaufland unde trebuie să plătesc 8 taxe care însumează 90% din preţul final al produsului. După ce s-a anunţat reducerea TVA, ne-au trimis notă că mai vor 7%". El a mai spus ca situaţia este întâlnită în toate reţelele de hipermarketuri. "Câte impozite se plătesc din acest adaos comercial de 90%?", se mai întreabă retoric Porumboiu, care crede că este vorba despre miliarde de euro neimpozitate care se repatriază în ţările de origine ale respectivelor reţele. "Diferenţa de preţ de la fabrică la hipermarket este 90%. Este o umilinţă totală", adaugă Porumboiu.

24 aprilie 2015

Uniunea Europeana a autorizat vineri importul si comercializarea a 19 organisme modificate genetic (OMG), doua zile dupa ce a propus statelor membre o reforma care le permite interzicerea folosirii lor pe teritoriul national. Este vorba de 11 produse ale multinationalei americane Monsanto - mai multe varietati de soia, porumb, rapita si bumbac - si alte opt produse care apartin firmei americane Dupont si grupurilor germane Bayer si BASF. Daca guvernele europene aproba reforma prezentata miercuri, ele pot interzice utilizarea OMG pe teritoriul lor. Altfel, ele nu mai pot interzice aceste OMG. Greenpeace l-a acuzat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ca actioneaza in favoarea intereselor Statelor Unite si ale Monsanto.


21 aprilie 2015

Justitie la comanda politica - Scandal de proportii in sistemul judiciar din SUA: Criminalistii FBI au falsificat probe timp de 30 de ani. Departamentul Justitiei din SUA si Biroul Federal de Investigatii au recunoscut ca aproape toti expertii unitatii FBI de analizare a probelor criminaliste au facut marturii false contra unor infractori, in procese din ultimii 30 de ani, situatie ce ridica dubii privind sistemul judiciar american. Dintre cei 28 de experti ai Laboratorului FBI de analize microscopice, 26 au exagerat conformitatea probelor de păr în moduri care au favorizat procurorii in 95 la suta dintre cele 268 de procese verificate până acum, potrivit Asociatiei Nationale a Avocatilor de Aparare Criminalisti (NACDL), potrivit Washington Post. Printre cazurile verificate sunt si 32 in care inculpatii au fost condamnati la moarte, iar 14 dintre ei au fost deja executati sau au murit in inchisoare. Pe baza dezvaluirilor, condamnatii si procurorii din 47 de state americane si din capitala federala, Washington DC, au fost instiintati ca dosarele trebuie reanalizate pentru a se stabili daca sunt necesare apeluri in justitie. Patru inculpati au fost deja achitati. Se analizeaza peste 21.000 de cazuri posibil afectate de acest scandal, care arata ca prin probe falsificate si acuzatii nefondate au fost condamnati oameni.

19 aprilie 2015

Un moment de relaxare - Vizionati in mod FullScren (pictograma in coltul dreapta-jos)
17 aprilie 2015

Libertate furata - Produsele de creditare reprezinta "o privare fata de bucuriile vietii", considera romanii care au contractat, in ultimii zece ani, credite imobiliare, ipotecare ori de nevoi personale, arata un studiu realizat in luna aprilie 2015 de o firma specializata in domeniul cercetarii de piata. Potrivit cercetarii, cei care au apelat la astfel de produse de creditare sunt constienti ca acestea reprezinta un ajutor pe care nimeni altcineva nu il putea oferi ori o solutie relativ rapida la o problema avuta. "Acest lucru nu ii impiedica, insa, pe clienti sa perceapa banca drept o entitate care pune stapanire pe existenta lor: din cauza costurilor mari pe care trebuie sa le achite lunar timp de ani, micile momente de bucurie si răsfăţ dispar, fiind inlocuite de stres, griji si, adesea, frustrari", se mentioneaza in studiu.

6 aprilie 2015

OFICIAL: Monsanto vinde cancer. Un studiu stiintific califica erbicidul folosit de Monsanto drept produs periculos pentru sanatate. Circ (Centrul international de cercetari asupra cancerului), care are sediul in Lyon si functioneaza in cadrul OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), a clasificat acest erbicid ca fiind "probabil cancerigen" (nivel 2A). Avizul publicat de Lancet Oncology apare in contextul in care Uniunea Europeana se indrepta, cel mai probabil, spre o noua autorizare a produsului, pentru urmatorii zece ani. Glifosatul (glyphosate), cunoscut sub denumirea comerciala Roundup (fabricat de Monsanto), este cel mai folosit erbicid in lume. Clasificarea Circ are cinci nivele: fara riscuri cancerigene, neclasificabil, posibil cancerigen, probabil si sigur cancerigen. Concret, a clasa o molecula ca fiind probabil cancerigena arata ca "indicatiile la animalele de laborator sunt suficiente dar sunt limitate la oameni", explica Dana Looms, epidemiolog la Circ. Patologiile in discutie sunt legate de o forma de cancer al sangelui. Grupul de cercetatori independenti care a redactat avizul a trecut in revista intreaga literatura stiintifica, respectiv aproape 300 de studii provenite de la industria de resort sau de la laboratoarele independente. Cele efectuate asupra animalelor (marea majoritate) au stabilit caracterul cancerigen. In schimb, acest lucru nu a fost posibil pentru 20 de studii efectuate asupra omului.

28 martie 2015

Active Information Media informeaza cititorii ca principalul sau furnizor web nu mai este in stare de functionare. Este prima data in ultimii 15 ani cand un astfel de eveniment se petrece. A fost necesara o relocare pe un alt furnizor web, dar operatiunea a durat un anumit interval de timp - de aceea AIM Romania nu a fost disponibila pana acum. Oare sa fie aceasta o urmare a publicarii celor mai recente noastre articole?

UPDATE 29 martie 2015: La cateva minute dupa relocare, n-a mai functionat nici furnizorul de rezerva... Dupa numai cateva ore, situatia s-a remediat. Un specialist ne-a confirmat ipoteza ca AIM Romania a fost tinta unui atac informatic.

18 iulie 2014

Avionul Boeing 777 ce opera pe linia Malaysian Airlines MH17 s-a prabusit in apropiere de regiunea separatista Donetsk din estul Ucrainei. Avionul plecase din Amsterdam (Olanda) cu destinatia Malaezia, a pierdut contactul cu autoritatile aeriene de la sol cand se afla in VESTUL Ucrainei, si a continuat sa zboare spre EST catre regiunea aflata in conflict.

Un anunt al Agentiei Federale Ruse de Transport Aerian (Rosaviatsia) face lumina in acest caz uluitor: Ucraina A INCHIS SPATIUL AERIAN DIN EST in urma cu 3 zile.

"Consiliul National de Securitate si Aparare al Ucrainei a luat decizia de a inchide spatiul aerian din zona de conflict pentru toate zborurile comerciale inca de acum 3 zile, a anuntat Agentia Federala Ruse de Transport Aerian (Rosaviatsia) in data de 17 iulie 2014", conform ITAR-TASS.

Intrebari ce asteapta raspuns:

1) Ce cauta MH17 intr-o zona cu spatiu aerian inchis?
2) De ce a pierdut contactul cu orice autoritate aviatica de la sol de indata ce a intrat in spatiul aerian Ucrainian?

17 iulie 2014

Dupa ce ieri tarile BRICS au infiintat o Banca de Dezvoltare comuna pentru finantarea proiectelor de infrastructura (care nu va folosi dolarul american), astazi SUA au anuntat noi sanctiuni economice la adresa Rosneft (gigantul petrolier din Rusia), motivand implicarea Rusiei in conflictul din Ucraina.

Statele Unite ale Americii au extins miercuri sanctiunile impotriva Rusiei pentru rolul sau in criza din Ucraina, inclusiv asupra gigantului petrolier rus Rosneft, dar si asupra bancii Gazprom. Se prefigureaza o izolare financiara a Rusiei fata de zona occidentala.

Grupul petrolier, cu o influenta tot mai mare de cand este condus de un apropiat al presedintelui Vladimir Putin, Igor Sechin, va avea inghetate activele din SUA, iar intreprinderile americane nu sunt autorizate sa efectueze tranzactii cu aceasta companie. Noua runda de sanctiuni, anuntata miercuri, vizeaza si Gazprombank. Liderii europeni reuniti la summitul de la Bruxelles au decis inghetarea programelor desfasurate in Rusia de catre Banca Europeana de Investitii (BEI) si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD)."Noua decizie a administratiei SUA de a introduce sanctiuni sub un pretext fals fata de un numar mare de entitati si persoane fizice din Rusia nu poate fi descrisa decat scandaloasa si inacceptabila", a declarat Rybkov, adaugand ca Moscova va lua masuri "care vor fi primite de Washington in mod dureros".

"Asteptam ca liderii rusi sa-si dea seama ca actiunile lor au consecinte grave in Ucraina, inclusiv slabirea economiei rusesti si o izolare diplomatica tot mai mare", a declarat Obama in timpul unui discurs.

Vladimir Putin: "Fara nici o indoiala, aceste noi sanctiuni duc relatiile ruso-americane intr-un impas si cauzeaza un prejudiciu grav. Sunt convins ca aceste masuri vor afecta pe termen lung interesele statului si ale poporului american".

14 iulie 2014

Zaharul si orice alti carbohidrati dauneaza creierului, afectand structura si functia acestuia, potrivit unui studiu recent. O echipa de specialisti din cadrul Centrului Medical de la Universitatea Charite din Berlin a descoperit ca un nivel ridicat al glucozei este asociat cu pierderea memoriei si cresterea riscului de dementa.

Noul studiu aminteste de cercetarile anterioare, care au aratat ca diabetul, caracterizat printr-un nivel crescut al glucozei in sange, a fost asociat cu un risc crescut de aparitie a dementei. De asemenea, studiile anterioare au aratat ca nivelul mare de zahar din sange are legatura si cu o marime mai mica a hipocampusului, regiunea din creier implicata in rememorarea evenimentelor si a lucrurilor.

Specialistii germani au vrut sa afle daca glucoza are sau nu efecte negative asupra memoriei in cazul oamenilor care nu sufera de diabet. In cadrul cercetarii, au fost monitorizati 141 de adulti sanatosi, care au fost supusi unor analize precum imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), pentru a li se studia structura hipocampusului. Rezultatele au aratat ca un nivel mare al glucozei era asociat cu probleme ale memoriei si cu un hipocampus mai mic.

Neurologul Agnes Floel, unul dintre cercetatori, a afirmat ca rezultatul studiului arata ca glucoza poate contribui direct la atrofia hipocampusului.

13 iulie 2014

Numarul de cutremure mari s-a dublat in 2014 (in primele 6 luni, fata de media multianuala de pana acum), dar cercetatorii nu vad in asta nimic neobisnuit, avansand explicatii care se bazeaza pe legile statistice ale intamplarii... Studiul bazat pe date ale USGS a luat in considerare cutremurele cu magnitudinea de cel putin 7 grade pe scara Richter care au fost masurate incepand cu anul 1979.

27 iunie 2014

Pamantul s-a ciocnit cu o alta planeta - exista dovezi certe: O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Harvard a analizat o serie de probe prelevate din adancul scoartei Pamantului, propunand o ipoteza uimitoare. Bazandu-se pe faptul ca raportul intre diferiti izotopi ai gazelor rare masurat la adancimi diferite difera substantial, ei au declarat ca o posibila explicatie ar fi ciocnirea, in trecutul indepartat, a Pamantului cu o alta planeta, in urma careia a rezultat actualul Pamant. Raportul intre izotopii Neon-22 si Heliu-3 este semnificativ mai mare in apropierea suprafetei decat la adancime. Aceleasi diferente mari au fost gasite si la raportul intre izotopii de Xenon-120 si Xenon-129. Ciocnirea nu a topit intreaga masa a Pamantului vechi, ci numai o parte, astfel ca exista ramasite intacte ale acestuia adanc ingropate, acoperite insa de amestecul materiei terestre topite cu cea provenita de pe cealalta planeta. Amintim ca aceste aspecte uimitoare sunt deja prezente in diferite mituri si legende pe tot cuprinsul Terrei, si ca ele su fost prezentate in detaliu de Zecharia Sitchin care a studiat timp de mai multe decenii celebrele tablite de lut din Sumer, avansand teoria conform careia planeta noastra (denumita de sumerieni Tiamat) a fost ciocnita de planeta Nibiru (Marduk, conform textelor sumeriene), rezultand centura de asteroizi aflata intre Marte si Jupiter. Prezenta acestor detalii incredibile in textele sumeriene nu poate fi explicata decat prin transmiterea lor direct de catre Annunaki, extraterestrii care au fost martorii acestor evenimente.20 iunie 2014

Soarele aduce fericire: Expunerea indelungata si repetata la soare declanseaza eliminarea endorfinelor, asa-numitul "hormon al fericirii", conform rezultatelor unui studiu care a fost realizat pe cobai. Expunerea prelungita la soare a determinat dependenta fizica. Un alt beneficiu al expunerii la lumina solara este producerea naturala a vitaminei D prin intermediul pielii.Transformari planetare - Pamantul isi modifica magnetismul: Conform celor mai recente date trimise de cei 3 sateliti SWARM lansati de Agentia Spatiala Europeana anul trecut, au fost compilate imagini color care arata variatia campului magnetic al planetei noastre. Masuratorile din ultimele 6 luni arata o scadere drastica si accelerata a campului magnetic in emisfera vestica. In schimb, in zona Oceanului Indian campul magnetic a inceput sa se intensifice din ianuarie 2014. De asemenea, s-a evidentiat faptul ca polul Nord se deplaseaza catre Siberia. Toate aceste aspecte arata ca Terra se pregateste de o inversare a polilor magnetici...11 iunie 2014

Furtuna de vara care s-a abatut asupra orasului Koln (Germania) a facut un spectacol uluitor. Iata o fotografie reusita:19 mai 2014

ANUNT IMPORTANT de la Fundatia KESHE:"Asa cum a fost anuntat azi 15.05.2014 in cadrul acestui workshop, proiectarea si structura variantei de pre-productie a generatorului de energie propus de Keshe este complet realizata, iar prototipul ce va fi folosit pentru demonstratie va fi aratat public imediat ce corectiile necesare pentru productie vor fi finalizate. Miezul cantareste 2-3 kg si are o inaltime de cel mult 40 cm si un diametru de 20 cm", a anuntat Mehran Tavakoli Keshe.

14 mai 2014

Telefonul mobil cauzeaza cancer daca este folosit minim 15 ore lunar, timp de cativa ani. Aceasta este concluzia unui studiu desfasurat in Franta la Universitatea Bordeaux. Studiul a fost realizat pe un grup de pacienti diagnosticati cu boli canceroase in zona capului (meningiom si gliom) din Gironde, Calvados, Manche si Herault. Astfel, cercetatorii francezi au demonstrat ca folosirea timp indelungat a telefonului mobil, mai ales in zone urbane, creste riscul dezvoltarii de tumori canceroase la creier.13 mai 2014

Mafia conducea Italia: Silvio Berlusconi, fostul premier italian si unul din cei mai cunoscuti politicieni ai lumii, a facut afaceri cu Mafia siciliana timp de aproape doua decenii. Aceasta este concluzia Curtii Supreme de Casatie din Roma, care a pronuntat un verdict, luni, impotriva senatorului Marcellor Dell'Utri, cel ce a actionat ca intermediar intre miliardarul Berlusconi si Mafia. Marcello Dell'Utri a fost condamnat la sapte ani in inchisoare pentru asociere cu Mafia.

Berlusconi, in varsta de 77 de ani, a negat mereu ca ar avea legaturi cu crima organizata si ca Mafia s-ar afla in spatele investitiilor masive cu care si-a lansat imperiul media si de constructii in anii '70-'80. Berlusconi nu va fi insa judecat pentru legaturile cu Mafia, intrucat infractiunile privind crima organizata se prescriu dupa 20 de ani.

19 aprilie 2014

Fotografia unui Obiect Zburator Neidentificat face furori pe internet, după ce pilotul unei linii comerciale de zbor din Australia a reuşit să fotografieze pe 18 aprilie 2014 o misterioasă lumină ce se mişca atipic şi extrem de rapid pe cerul localităţii Caloundra. Cu ochiul liber el a văzut o lumină portocalie ce se deplasa atipic şi rapid pe cer, ceea ce l-a făcut să îşi folosescă camera foto pentru a imortaliza evenimentul. La început a crezut că este un lampion chinezesc, dar destul de repede şi-a dat seama că lumina se mişca prea repede, prea atipic şi în direcţii impredictibile. El mărturiseşte că înainte de eveniment era cel mai sceptic om în legătură cu subiectul OZN. După ce a examinat cu atenţie fotografia, şi-a dat seama că a fost un OZN. Forma clară de aparat de zbor revelată în fotografie nu o putea desluşi cu ochiul liber, astfel că surpriza sa a fost una de proporţii. Pilotul recunoaşte că nu a mai văzut aşa ceva în toata cariera sa, dar nu exclude posibilitatea să fi fost un proiect militar ultra-secret. Totuşi, din fotografie se vede clar că întregul aparat de zbor emană o lumină puternica, ceea ce elimină din start ipoteza că luminozitatea aparatului s-ar datora prezenţei pe corpul aparatului a unor lămpi de semnalizare (ca cele care se folosesc pe aparatele de zbor comune). Se pare că efectul luminos are o cauză total diferită. Poate că este vorba de plasma luminoasă ce se formează în jurul obiectului atunci cand îşi reduce frecvenţa de vibraţie din spectrul eteric pentru a se "materializa" în spaţiul tridimensional al acestei lumi?15 aprilie 2014

Institutul Pasteur din Franta a recunoscut ca a pierdut peste 2.000 de flacoane ce contineau virusul SARS. Descoperirea a fost facuta in urma unui inventar realizat in luna aprilie 2014. Sindromul Respirator Acut Sever (SARS) a ucis 775 de asiatici la inceputul anului 2000. Virusul SARS este redutabil, reusind o "performanta" de a ucide peste 10 % din pacientii infectati. Cu toate acestea, Institutul Pasteur ne asigura ca flacoanele ce lipsesc "nu sunt un pericol pentru sanatate", fara a da nici-un detaliu suplimentar. Deocamdata nu exista "leac" pentru virusul SARS.

10 aprilie 2014

Boala Parkinson - cauzată de o proteină. Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire foarte importantă legată de modul în care este declanşată maladia Parkinson. Conform articolului apărut în revista "Cell", specialiştii de la institutul american John Hopkins au identificat proteina S15, cea care declanşează o asemenea afecţiune gravă. Proteina este activată de o enzimă (LRRK2) ce duce la apariţia procesului degenerativ neuronal. Mutaţiile suferite de enzima LRKK2 provoacă boala. Se pare că stilul "modern" de viaţă favorizează această boală: o alimentaţie bogată în proteine animale (care azi sunt crescute aproape artificial prin hrănirea lor cu amestecuri proteice modificate genetic) dezechilibrează mecanismele naturale ale trupului uman, conducand la mutaţii ciudate ale enzimei ce este responsabilă pentru activarea proteinei declanşatoare a acestei cumplite boli.

7 aprilie 2014

Autoritatile olandeze investigheaza moartea suspecta a lui Jan Peter Schmittmann, director executiv la banca ABN Amro din Olanda, care a fost gasit pe 5 aprilie fara suflare in casa sa impreuna cu sotia si o fiica. Acesta tragedie se adauga la multe altele similare din sectorul bancar, una din cauze fiind, se pare, nivelul de stres care afecteaza sanatatea mintala; desigur ca nici santajul sau alte metode similare nu sunt excluse.

27 martie 2014

Omul de ştiinţă american Richard Hoover, fost angajat al NASA, mărturiseşte în interviul dat jurnalistului Lee Speigel de la ziarul Hufington Post despre faptul că agenţia spațială americană a distrus în mod deliberat dovezile despre existenţa vieţii pe planeta Marte. Mărturia lui a fost dată în contextul congresului Open Minds UFO International Congress and Film Festival din Fountain Hills, Arizona, 2014.

Hoover menţionează de asemenea că el era demult convins de existenţa vieţii extraterestre, prin cercetările pe care le-a efectuat asupra meteoriţilor căzuţi pe Pământ. Ne vorbeşte extrem de convingător, sigur şi în acelaşi timp în mod detaşat un savant de renume mondial, care ştie foarte bine ce anume a descoperit. Şi el nu este deloc singurul om de ştiinţă care afirmă astfel de adevăruri.

Atunci ne întrebam şi noi, întocmai ca Lee Speigel în acest interviu: pentru ce mulţi oameni şi o mare parte din comunitatea ştiinţifică prefera să nege cu înverşunare, în continuare, existenţa vieţii extraterestre? Pentru ce această întreagă cacealma, care oricum se va sfârşi repede, deoarece dovezile devin pe zi ce trece tot mai covârşitoare? Există mai multe explicaţii, mergând de la domeniul psihologic, până la cel politic. Lăsăm însă aceste aspecte în seama altora să le disece...12 martie 2014

Un fascilul de lumină polarizată creează "valuri" în cristale, iar aceste "valuri" pot fi modificate - un fenomen care deschide noi posibilităţi tehnologice. La Universitatea California, fizicienii Dimitri Basov şi Siyuan Dai au focalizat un fascicul laser cu lumină în infraroşu pe suprafaţa unui mic cristal de azotat boric. Pentru aceasta, ei au folosit un microscop special ce transmite lumina într-un mod foarte exact, şi anume la scară atomică.

În felul acesta, ei au observat că laserul ajuns pe suprafaţa cristalului a dat naştere la "valuri" concentrice, similare cu cele care apar atunci când o piatră este aruncată pe suprafaţa apei. Aceste "valuri" din cristal, numite polaritoni fotonici, aveau lungimi de undă de numai 300 - 400 nanometri (specifice luminii ultraviolete). S-a descoperit astfel că acest cristal avea capacitatea de a transforma lumina polarizată de frecvenţă relativ joasă (infraroşu) în energie specifică cu frecvenţă înaltă (spectrul ultraviolet). Cristalul este, practic, un transformator de energie!

Acest experiment arată că un cristal poate fi folosit pentru a transmite informaţii (prin modificarea mărimii "valurilor"). "Putem direcţiona informaţia exact acolo unde dorim, şi asta la scară moleculară, atomică", a afirmat Basov. Controlul "valurilor" deschide noi perspective nebănuite pentru a creea astfel circuite de transmitere a informaţiei la scara nanometrica, circuite bazate pe cristale. Tehnologia actuală este specifică transferului de informaţii prin electroni (întreaga civilizaţie umană se bazează pe circuite electronice, de la calculatoare şi până la sateliţii de telecomunicaţii). O nouă tehnologie, mai curată, mai puţin consumatoare de energie, şi mai eficientă, se întrezăreşte la orizontul acestor experimente uluitoare. Umanitatea ar putea, în viitor, să renunţe la tehnologia electronică, şi să dezvolte o tehnologie bazată pe cristale şi lumină polarizată.6 martie 2014

Lunetiştii care au ucis protestatari şi poliţişti în confruntările din Kiev au fost angajaţi de organizatorii şi conducătorii protestelor, conform unei înregistrări audio publicată pe internet. Este vorba de înregistrarea unei convorbiri telefonice între Catherine Ashton, comisarul european pentru afaceri externe, şi ministrul de externe al Estoniei. "Acum este din ce în ce mai clar ca în spatele lunetiştilor nu s-a aflat Ianukovici, ci persoane din noua coaliţie". Răspunsul comisarului Ashton a fost "Cred că vrem să investigăm toate acestea. Vreau să spun că nu m-am prins de treaba asta. Oooohh".20 februarie 2014

Bancheri morţi: După cinci sinucideri în luna ianuarie, un alt bancher de 33 de ani de la JP Morgan s-a aruncat de pe clădirea băncii din Hong Kong. Moartea sa e doar ultima dintr-o serie lungă de decese violente din lumea băncilor. În ianuarie 2014, un fost director executiv al Deutsche Bank a fost găsit spânzurat în Londra. Apoi, un director al sucursalei londoneze a JP Morgan s-a sinucis aruncându-se de la etaj. La fel a procedat şi economistul şef al băncii de investiţii Russell Investements, aruncându-se de la etajul 50 al unei clădiri. Fondatorul firmei American Title Services s-a împuşcat, în contextul în care firma sa era cercetată de autorităţile de control bancar din SUA. Un director executiv al JP Morgan (în vârstă de 37 de ani) a fost găsit mort în casa sa din Connecticut. Directorul de comunicare al firmei Swiss Re AG, Tim Dickenson, a fost găsit mort, iar decesul său este încă investigat. Se pare că unii nu au rezistat presiunilor venite din partea adevăraţilor conducători care preferă să rămână în umbră, iar alţii au fost "ajutaţi" să se sinucidă, poate pentru că urmau să facă dezvăluiri importante...

17 februarie 2014

Preşedintele Islandei: Am ales democraţia şi drepturile omului, în loc să fim sclavii finanţelor internaţionale.
Pe măsură ce sistemul bancar islandez se prăbuşea la începutul crizei economice mondiale, toată Europa s-a aflat sub o imensă presiune de a accepta măsurile economice de austeritate care vor afecta popoarele timp de mai multe generaţii. Cu toate acestea, mica naţiune islandeză a uimit uriaşul European alegând democraţia şi drepturile omului, deşi se afla pe marginea prăpastiei falimentului. Ce ne poate învăţa Islanda despre puterea poporului şi a legii? Preşedintele Olafur Grimsson ne oferă răspunsuri tranşante în interviul următor:4 februarie 2014

INTERNET / POLITICĂ - PREMIERĂ: Prim-ministrul australian, Tony Abbott, şi-a văzut contul de YouTube suspendat după ce una din propriile înregistrări video publice au fost semnalizate de către diverşi utilizatori ca fiind mincinoase şi înşelătoare!FREE ENERGY: Preocuparea oamenilor pentru surse de energie ne-poluante şi gratuite este în continuă creştere. Iată ce anunţă Flavian pe blogul lui:

"Am făcut astăzi o vizită la Cătălin împreună cu încă patru prieteni. Ataşez mai jos un mic filmuleţ realizat cu ocazia întâlnirii. Motoraşul demonstrativ este real, funcţionează, produce între 50 şi 70 Watt, nu are baterii sau alte jucării ascunse. Motorul cel mare aflat în fundal pe jos, va avea magneţi mult mai mari şi mai puternici. Este proiectat cu trei statoare şi rotoare, iar puterea estimată va fi undeva la minim 3 KWh, posibil chiar 5 KWh.""După cum se vede în imagini, sunt cam două rânduri de aproximativ 40 de magneţi pe stator şi vreo două rânduri de 8-9 magneţi pe rotor. [..] Poate fi însă conceput şi cu mai puţini magneţi".

Aşa după cum deja aţi ghicit, "cheia" secretă a acestui tip de motor exclusiv magnetic este poziţionarea inteligentă a magneţilor de pe stator şi de pe rotor la un anumit unghi bine calculat, astfel încât mişcarea de rotaţie să fie perpetuă.

3 februarie 2014

Argentina: Banca Centrală a interzis importurile în totalitate după ce, timp de 4 zile, moneda naţională s-a depreciat vertiginos, prăbuşindu-se în urma deficitului de dolari care a crescut cu 2 miliarde numai în luna ianuarie 2014. Un casier de la Banca Naţională a declarat că aproape toţi clienţii care au apelat la serviciile instituţiei în ultima săptămână au făcut-o pentru a retrage dolari. Argentina are una dintre cele mai ridicate rate de inflaţie, în anul 2013 valoarea situându-se la 25 %, conform unor surse private.

31 ianuarie 2014

Fenomene uimitoare în anul 2013

Retrospectiva fenomenelor uimitoare şi stranii pusă în format VIDEO de la S.O.T.T. vine să confirme creşterea numărului de apariţii OZN şi a altor fenomene spectaculoase în anul 2013. Vă invităm să le urmăriţi: