Vladimir Putin - agentul trezirii?


Vladimir Putin – agentul trezirii?

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8

Anul trecut, pe scena politică a lumii a avut loc o masivă răsturnare de situaţie. Putin a îndrăznit să schimbe regulile jocului politic, spunând lucrurilor pe nume. Preşedintele Rusiei a fost cât se poate de direct, calm şi credibil la summit-ul ONU din septembrie 2015 şi în alte discursuri şi interviuri care au urmat, comparativ cu aceeaşi veche şi falsă bravadă americană din discursul reprezentantului SUA. Renunţarea la limbajul sforăitor şi lipsit de conţinut al declaraţiilor de faţadă cu care liderii lumii ne obişnuiseră a fost ca un duş rece. Asemenea discursuri directe au puterea de a trezi conştiinţele şi de a aduce în lume transformarea de care este stringent nevoie.Numeroase voci, chiar şi din America, au folosit cuvinte apreciative la adresa lui Putin. Un astfel de exemplu este jurnalistul independent şi scriitorul Zen Gardner, a cărui opinie o redăm în continuare:

„Ceea ce admir la Putin este comportamentul său rece şi tactul plin de artă în modul de abordare a subiectelor majore foarte sensibile. A trebuit să învelească tot ce dorea să spună într-un «discurs diplomatic» bineînţeles, pentru a ajunge la tipul de audienţă al nivelurilor de comunicare care erau impuse, dar a făcut aceasta într-un mod magistral. Nu se simte factorul de «aburire» şi plin de o propagandă decepţionantă pe care o primeşti de obicei de la marioneta cititoare de discursuri Obama.

Ştiu că tocmai aceasta este scena politică – confuză, dar nimic nu este scris în piatră şi mereu există «radicali liberi». Oricare ar fi planurile puse la cale, există întotdeauna suficient loc pentru erori în programul lor – precum şi în presupunerea că restul lumii va crede tot ceea ce zic ei, aşa cum cred ei în mod imperios.

Îmi aminteşte de fenomenul Donald Trump. La început americanii au crezut că va «fâsâi» şi va pleca, după care vom rămâne cu aceiaşi corporatişti de carton, fără alte opţiuni, pe scena teatrului american al absurdului. Dar acum el a obţinut atât de multă simpatie, tot datorită onestităţii sale proaspete versus factorul de «aburire» al curentului marilor afacerişti, care seamănă cu un canal de scurgere, aşa încât «băieţii mari» încearcă cu disperare să coopteze «cartea» sălbaticului Trump, căci după cum ştim controlarea opoziţiei este tactica lor predilectă. Acum îi puteţi vedea cum se luptă pentru a contribui la popularitatea lui – dar fiţi siguri că sunt foarte ocupaţi încercând să-şi înfigă pliscurile pline de răutate şi otravă în potenţiala lor gazdă nouă (adică în Donald Trump în ipostaza de partener – n.t.).

Viermele se transformă în fluture

Nu-mi fac iluzii că majoritatea evenimentelor la care suntem martori zi de zi nu sunt masiv manipulate. Totuşi omenirea se trezeşte, şi nu-i putem stăvili manifestarea în niciun mod. «Puterile care nu ar trebui să fie» au implodat de ceva vreme în timp ce participau la desfăşurarea acestui show de forţe în toate formele, aproape comic.

În acest context, recentele discursuri ale lui Putin sunt extrem de puternice dacă sunteţi atenţi la ton, la claritate şi la simţul autorităţii morale, foarte rar văzut pe scena lumii.

Jocul s-a schimbat, viermele se transformă în fluture.

Discursurile recente ale lui Putin de la întâlnirea clubului Valdai şi de la summit-ul ONU – o analiză briliantă a situaţiei globale şi a psihopatiei americane – sunt profund oneste şi pline de adevăr şi de tact, permiţând celor cărora li se adresează să ajungă la o înţelegere a erorii din modul lor de a privi lucrurile.

Astfel mi-a elevat înţelegerea asupra a cât de strigător la cer de evidentă a devenit axa vestică a răului în ochii multora, chiar dacă le lipseşte curajul de a arăta că «împăratul nu are haine» şi că toţi soldaţii lui - marionete sunt simpli mercenari plătiţi.

Puterea noastră de a co-crea realitatea

Aceasta este o schimbare majoră pe care consider că o putem lua în considerare cu mult curaj. Aşa cum ştim, este nevoie de o masă critică pentru a determina societatea să privească cu onestitate la ceea ce se petrece şi să adopte o nouă paradigmă la scara majorităţii. Când o figură politică de prim rang la nivel mondial dezvăluie greşeala abjectă în care se află acum americanii – fiindu-le impusă până acum maselor, spunându-li-se că această realitate este necesară şi că trebuie să adere la ea – cu o claritate plină de calm, de curaj şi care reîntăreşte puterea de acţiune, cuvintele sale sunt semnificative şi transmit un semnal foarte puternic.

Trezirea, la toate nivelurile, implică de obicei revelaţii uluitoare ale adevărului, care adesea se afla chiar în faţa noastră, dar pe care eram incapabili să îl observăm fiind efectiv hipnotizaţi ca să nu înţelegem, ci doar să acceptăm ceea ce se petrece ca fiind destinul nostru inevitabil.Acest om, indiferent cum percepem întreaga scenă globală, determină exact acest tip de trezire a maselor. Şi puterea de acţiune. Ruşii i-au somat pe americani să plece din Siria, în timp ce lansează foarte puternice represalii asupra hoardelor de mercenari angajate de vestici, care ameninţă poporul sirian şi întreaga regiune. Fără îndoială că vestul turbat, împreună cu Israelul şi cu statele apropiate lor vor lansa atacuri disperate, isterice şi generatoare de genocide, pentru a produce confuzie asupra problemei, încercând să provoace o confruntare încă şi mai mare. În timp ce bestia lor este pe moarte şi se zvârcoleşte în chinuri prin expunerea la lumina adevărului şi a conştienţei publice, forţele întunericului vor face următoarea lor mutare

Este inevitabil, până la un anumit punct, îmi pare rău să spun aceasta. Sunt psihopaţi.

Să sperăm că trezirea globală poate face lumea să acţioneze adecvat în orice formă posibilă pentru a salva situaţia şi pentru a depăşi această nebunie planificată de mult şi care poate conduce la o confruntare majoră: scenariul celui de-Al Treilea Război Mondial care deja există pe agenda lor.

Se pare că locuitorilor planetei li se dă o şansă pentru a evita aceasta.

Depinde de fiecare dintre noi

Nu lăsaţi niciodată garda jos. Știm bine cine aşteaptă pe margini ca să umple orice gol creat prin schimbări regizate sau neplanificate. Acesta este modul lor de acţiune.

Totuşi, o populaţie trezită nu se va întoarce la somn. Amintiţi-vă, totul este posibil! Aceste recente schimbări majore ale situaţiei pot determina o asemenea ridicare a conştiinţei la niveluri foarte înalte, precum şi la nivelul întregii societăţii, încât să producă o transformare majoră.

Depinde de noi. Urmarea orbească a direcţiei care i-a fost impusă a condus umanitatea la captivitatea în care se află. Haideţi să devenim cu toţii conducătorii propriilor vieţi, trăind în totală conştienţă, cu intenţia de a iubi cu o puternică determinare şi de a scoate adevărul la lumină.”

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8


Despre autor

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8