Fiinte non-umane conduceau vehicule gigantice pe Pamant in urma cu milioane de ani - urmele sunt inca vizibile


Fiinte non-umane conduceau vehicule gigantice pe Pamant in urma cu milioane de ani - urmele sunt inca vizibile

de Marian Apostol (AIM)

Un cercetator rus afirma ca o civilizatie straveche non-umana dispunea si conducea vehicule de teren gigantice pe suprafata Pamantului in urma cu 12 - 14 milioane de ani, iar urmele acestor vehicule lasate pe pamant sunt inca vizibile chiar si astazi.

Dr Alexander Koltipin sustine ca a gasit urmele lasate de aceste vehicule stravechi in Turcia. El este un reputat geolog in mediul academic din Rusia. Descoperirile sale au fost facute in Valea Frigiana din zona Turciei centrale unde a gasit o serie de urme adâncite in terenul din zona: acestea NU sunt rezultatul unui proces natural!

Dr Alexander Koltipin este director al Centrului de Cercetare Stiintifica al Stiintelor Naturii din Universitatea Independenta Internationala de Ecologie si Politologie din Moscova. Koltipin s-a intors recent dintr-o calatorie in Anatolia (Turcia) impreuna cu trei colegi.



El a descris aceste urme ca fiind "santuri pietrificate formate de rotile uriase in depozite dure de turf" - rezultat prin compactarea cenuşelor vulcanice. "Putem presupune ca pe aici au mers vehicule stravechi cu roti, iar solul era moale, poate umed. Pentru ca vehicululele erau foarte grele, urmele sunt atat de adanci. Apoi aceste urme - si toata suprafata din jur - s-a pietrificat, si astfel aceste dovezi au ajuns pana la noi astazi".

Koltipin a continuat: "Asemenea cazuri sunt chiar foarte bine cunoscute de geologi, de exemplu urmele de dinozauri au fost pastrate in mod similar". Descriind ce fel devehicule puteau lasa astfel de urme, el afirma: "Toate aceste terenuri sunt brazdate de aceste şanţuri ce s-au format in urma cu milioane de ani... asa ca nu putem vorbi aici de civilizatia umana actuala".

"Este vorba de vehicule de teren", ce se puteau deplasa in astfel de conditii. "Perechile de santuri se intersecteaza in unele zone, iar unele dintre acestea sunt mai adanci decat altele", adauga el.

Conform observatiilor lui Koltipin, "aspectul acestor urme (santuri) nu lasa nici un dubiu asupra faptuluica ele sunt stravechi, iar in unele locuri suprafata pietroasa a suferit crapaturi in urma eroziunii si umezelii la care a fost supusa de-a lungul timpului".

Conform calculelor, aceste urme au o varsta intre 12 si 14 milioane de ani. "Metodologia prin care se determina varsta rocilor vulcanice este foarte bine studiata" a adaugat el. "Ca geolog, cu siguranta va pot spune ca au existat vehicule capabile sa se deplaseze pe un astfel de teren din timpurile ante-diluviene, iar urmele acestora lasate acum 12 - 14 milioane de ani se pot vedea in zona Turciei Centrale", arata Koltipin.

"Toate aceste zone pietroase au fost acoperite cu astfel de santuri in urma cu milioane de ani... asa ca nu putem vorbi de fiinte umane", subliniaza dr. Koltipin. Mai mult, el arata ca arheologii "evita mereu sa se refere la aceste dovezi deoarece le vor ruina toate teoriile lor clasice. Cred ca vedem semnele unei civilizatii ce a existat inaintea momentului la care aceasta lume a fost creata", adauga el. "Poate ca fiintele acestei civilizatii stravechi nu erau ca oamenii din ziua de azi", referindu-se la faptul ca dimensiunea acestor vehicule trebuie sa fi fost foarte mare judecand dupa adancimea si marimea urmelor lasate de rotile lor pe solul moale.

Koltipin subliniaza ca "aceste urme de vehicule" sunt numai unul dintre multiplele indicii care "dovedesc existenta unor civilizatii stravechi pe Pamant" dar sunt, cel mai adesea, ignorate cu buna-stiinta de cercetatorii din stiintele oficiale. El arata ca distanta dintre fiecare urma a unei perechi de santuri "este mereu aceeasi"!

El observa ca "distanta intre urme dintr-o aceeasi pereche se potriveste destul de bine cu cea intalnita in vehiculele din ziua de azi", dar urmele sunt prea adanci pentru a putea fi puse in legatura cu vreun vehicul modern. "Adancimea maxima a unei urme este de un metru", arata el.

Mai mult, acesta observa ca "in zonele laterale de langa aceste urme, exista zgarieturi orizontale, ca si cum acestea ar fi fost facute de axele rotilor acestor vehicule stravechi. Am gasit multe santuri cu astfel de zgarieturi", arata Koltipin.





Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM
Free Web Hosting