Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Aim.edu.tc » Fulford: Vacanţă bancară de 5 zile în Europa înainte de dispariţia EURO

Fulford: Vacanţă bancară de 5 zile în Europa înainte de dispariţia EURO

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 29.05.2012
Citit de: 1840 ori
Conţine: 1289 cuvinte
9.52
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2259
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/aim.edu.tc/?a=articles&p=538


Fulford: Vacanţă bancară de 5 zile în Europa înainte de dispariţia EURO

În timp ce grupul Bilderberg se pregăteşte de întâlnirea anuală ce va avea loc pe 1 iunie în Virginia, SUA, în articolul săptămânal de pe 28 mai 2012, Benjamin Fulford ne anunţă că actul final al războiului financiar care este în plină desfăşurare este iminent. Alianţa ţărilor BRICS formată de 140 de naţiuni se pregăteşte să ofere americanilor cumpărarea întregii cantităţi de monedă USD aflată în circulaţie şi să o înlocuiască cu o nouă valută garantată de un coş de valori, inclusiv metale preţioase, afirmă mai multe surse.

După această schimbare, orice bani tipăriţi după aceea de către gaşca criminală a comitetului de conducere a Rezervei Federale Americane NU vor fi acceptaţi ca bilete purtătoare de valoare de către grupul celor 140 de naţiuni. Aceasta va forţa un joc final pentru Cabala criminală care s-a urcat în mod ilegal în poziţiile de putere din SUA.

Înainte de această mutare, va exista o vacanţă bancară de 5 zile în Europa, urmată de sfârşitul monedei unice europene şi re-introducerea monedelor naţionale vechi, ca Marca Germană (DM) şi Drahma grecească, conform unor surse ale familiei Rothschild.

Situaţia însă rămâne foarte instabilă, şi există numeroase semne că această Cabală criminală va acţiona prin manevre periculoase în acest joc final.

În Japonia, încercarea mass-mediei controlate de cabală de a crea panică folosind subiectul terorismului nuclear de la Fukushima este intensificată de noile zvonuri despre noi atacuri nucleare teroriste. Vasul de foraj maritim la mare adancime Chikyu Maru a fost văzut în largul coastelor complexului nuclear Rokkasho Mura din Prefectura Aomori, conform unor surse din serviciile militare de informaţii japoneze. Nava este condusă de un echipaj american şi mateloţi japonezi spălaţi pe creier.

Rokkasho Mura este un uriaş complex de procesare a plutoniului unde se află deja suficient plutoniu cât pentru 5000 de bombe nucleare. Trimiterea navei Chikyu Maru să foreze la mare adâncime unde să-şi depună câteva focoase nucleare, imediat în vecinatatea coastei Rokkasho Mura este o altă încercare a Cabalei criminale de a şantaja întreaga planetă cu un holocaust nuclear!

Shoichiro Kobayashi, consultant al companiei Kansai Electric Power, şi Yoshiyasu Sato, consultant al Tokyo Electric Power sunt amândoi membri în Comisia Trilaterală, un grup criminal al familiei Rothschild. Aceştia doi vor fi interogaţi foarte detaliat despre acest subiect al terorismului nuclear. Se pare că ei "vor cânta precum canarii" şi vor arăta drept spre bandiţii Rockefeller...

Un mesaj pentru familia Rockefeller: îndepărtaţi pe David, David Jr., Nicholas şi Jay din toate poziţiile de răspundere, şi oferiţi aceste poziţii femeilor din familie. Dacă nu faceţi asta, fiecare descendent al lui John Rockefeller va fi urmărit şi eliminat din toate nivelurile de existenţă, pentru totdeauna.

Dacă tot suntem aici, am dori de asemenea să rugăm frumos familia Du Pont să îndepărteze toate chimicalele cancerigene şi care produc infertilitate din toate produsele fabricate de compania lor, atât în Japonia cât şi în întreaga lume.

Surse din lumea ascunsă a Japoniei afirmă de asemenea că mafiile japoneze Yakuza conduse de Inagawa Kai şi Yamaguchi Gumi s-au fracţionat: o parte sunt cu cei care lucrează pentru Comitetul celor 300, iar ceilalti vor restabilirea independenţei Japoniei. Se vorbeşte despre faptul că cei doi sclavi ai Comitetului celor 300, Yasuhiro Nakasone şi Junichiro Koizumi se îndreapta direct spre o pedeapsă divină.

Întrebare pentru Nakasone: Ce se află în toate acele cutii albastre pe care oamenii tăi le-au încărcat întrun submarin care a ajuns în Coreea de Nord? Erau cumva documente care demonstrau crimele tale, sau era oare plutoniu japonez pentru armele nucleare ale Coreei de Nord?

Alţi japonezi care se află pe listele cu criminali sunt Hisashi Owada de la Curtea Internaţională de Justiţie, şi Eiji Katsu de la Ministerul de Finanţe. Fiica lui Owada, Prinţesa Masako, a încercat recent să-l otrăvească pe Împărat, conform afirmaţiilor unor membri ai Agenţiei Casei Imperiale.

Împăratul s-a întors recent din Anglia unde a vorbit cu Regina Elisabeta despre Societatea Dragonului Alb. Un reprezentant al Împăratului a cerut o întrevedere cu un reprezentant al Societăţii Dragonului Alb pe 26 mai, dar aceasta a fost ulterior amânată de către Împărat. Nu ştim de ce.

Avem încredere că Împăratul Japoniei şi Regina Elisabeta a Angliei s-au înţeles să elimine pe toţi sataniştii din Comitetul celor 300 şi să ajute în campania de eradicare a sărăciei şi a distrugerii mediului. Vor fi înmânate ambelor părţi scrisori scrise de mână în care se va cere colaborarea lor concretă întro asemenea campanie şi apariţia lor voluntară pentru audieri în faţa unui Comitet al Adevărului şi Reconcilierii.

Revenind la situaţia din Europa, în legătură cu această "criză financiară", practic se poate spune că "elefantul se află în sufragerie", referindu-ne la alianţa celor 140 de state şi BRICS.

Următorul raport grafic prezintă clar situaţia financiară a lumii: verde înseamnă BINE, iar maro înseamna RĂU.



Simplu spus, Europa a ajuns la fundul sacului şi nimeni din întreaga lume nu o mai poate ajuta ca până acum. Întreaga regiune trebuie să înceapă negocierea restructurării datoriei sale către restul lumii. Iar restul lumii cere în schimb oprirea ameninţării continue cu războiul. Singura ţară europeană care, în afară de Germania, are la dispoziţie suficienţi bani pentru a rezolva criza fără a apela la restul lumii, este Rusia. Aşa că vorbiţi cu Putin.

Ministrul de finanţe canadian, Jim Flaherty, cel mai longeviv ministru de finanţe din ţările G8 şi care a participat direct la negocierile financiare din ultimii ani, explică situaţia foarte clar în acest raport:

http://www.fin.gc.ca/n12/12-054-eng.asp (în limba engleză)

Pe scurt, el spune că întreaga Europă trebuie să ia acelaşi tratament "medical" pe care FMI l-au administrat până acum tuturor ţărilor care au apelat la ajutorul său.

Concedierea şefului băncii Vaticanului de săptămâna trecută şi scandalul uriaş din Vatican sunt alte semne serioase ale sfârşitului unei ere în Europa.

Situaţia din SUA ajunge la o rezolvare. O sursă de încredere din cadrul unei agenţii americane a cerut ca următoarea informaţie să fie răspândită peste tot în lume:

"Numărul asigurării sociale a lui Obama (042-68-4425) a aparţinut unui anume John Paul Ludwig născut în 1890. Bunica lui Obama, Madelyn Payne Dunham, a lucrat întrun birou probatoriu din Hawaii unde a avut acces la asigurările sociale ale unor indivizi decedaţi. Deoarece Ludwig nu a beneficiat niciodată de asigurarea socială, nu trebuia să înceteze nicio plată în această privinţă, şi de aceea nu a existat nicio cercetare pe acest subiect.

Dunham, ştiind că nepotul ei nu este cetăţean american, pentru că s-a născut în Kenya, şi a devenit cetăţean al Indoneziei prin adopţie, a căutat în registrul de decese până a găsit un individ care murise şi încă nu beneficiase de asigurarea socială, acesta fiind dl. Ludwig, şi i-a copiat numărul asigurării sociale pentru a-l înscrie pe Obama", spune această sursă.

Surse din Indonezia au furnizat dovezi ale activităţilor criminale penale ale lui Henry Kissinger. Pe scurt, Kissinger a fost implicat în uciderea a 14.000 de indonezieni în Papua Noua Guinee pentru a lăsa cale liberă companiei Freeport care dorea să exploateze acolo o mină de aur. Freeport este o companie pentru care Kissinger este consultant. Pentru asta el primeşte 500.000 USD ca membru în consiliul de administraţie, şi în plus încă 500.000 USD ca răsplată pentru serviciile sale de consultanţă.

În orice caz, odată ce guvernul corporatist american va fi "concediat", Renminbi va deveni moneda de schimb a lumii. Data specificată pentru acest evenimant de către două surse de încredere este 16 septembrie. Cu toate acestea, reamintim cititorilor că multe termene şi date concrete s-au vehiculat, dar nu s-au împlinit până acum, aşa că rămâneţi sceptici şi credeţi ceea ce se spune doar atunci când efectiv se realizează.

Totuşi, este adevărat că China a cumpărat deja în mod sistematic tot ce înseamnă produse naturale, copaci, cupru, păşuni, sau orice altceva ce există în mod real pe Pământ şi care poate să fie o garanţie solidă pentru o monedă internaţională puternică.

Sursa: benjaminfulford.net



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/aim.edu.tc/?a=articles&p=538

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Gândul vindecă
Medicina occidentală disocia, în Evul Mediu, mintea de trup, când exista o diferenţă de opinii între matematicianul şi filosoful francez Rene Descartes, care susţinea că lumea materială reprezintă baza a tot ce ne înconjoară, şi Biserica Catolică care insista asupra puterii morale ca fiind creaţia sufletului.
nota 9.91 din 1945 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting