Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Raport special: francmasoneria (4)

Raport special: francmasoneria (4)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 1215 ori
Conţine: 1693 cuvinte
9.67
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=126


Raport special de urgenţă: Francmasoneria (partea IV)

[partea a III-a]

În Francmasonerie sunt atrase personalităţi din toate domenile, dar în special oameni cu înalte funcţii politice. Aceştia sunt abili păcăliţi de către francmasoni, care le promit susţinerea în realizarea intereselor pe care le au, posesia unor mari sume de bani şi obţinerea de foarte multe favoruri.

Realitatea este de fapt alta: în mod diabolic, Francmasoneria se foloseşte un timp de aceşti oameni dându-le senzaţia că îi ajută în realizarea intereselor lor şi apoi, când este necesar să fie găsit un "ţap ispăşitor", fără nici un scrupul, conducătorii secreţi ai francmasoneriei îi sacrifică fără a ezita nici o clipă pe cei care au fost de fapt nişte simpli pioni în mâinile Francmasoneriei (asa cum s-a întâmplat şi cu Ceausescu).

Francmasoneria are o ierarhie precisă: unităţile în care sunt grupati membrii ei se numesc loje. În fruntea fiecarei loje se află un aşa-zis "venerabil", ajutat de un consiliu. Mai multe loje formează o mare lojă, condusă de un aşa-zis "mare maestru", înconjurat de venerabilii lojelor componente. Există ritualuri de iniţiere ale căror simboluri variază de la gradele inferioare, unde se prezintă o faţă umanitară a Francmasoneriei, complicându-se apoi şi schimbându-se cu totul la gradele superioare, în special la primirea gradelor 18 şi 33 spre a corespunde scopului malefic al Francmasoneriei şi mijloacelor cunoscute numai membrilor acestor grade superioare şi a celor absolut secrete.

Homuth demonstreaza că cele trei grade ale "Lojei Albastre" - ucenic, calfă şi maestru - sunt momeala ("viermişorul") din care muşcă peştele cel mic, omul ignorant, "dobitoacele creştine"(dupa cum se exprimă francmasonii în protocoalele lor secrete).

Principiile, doctrina afişata de membrii Lojei Albastre reprezintă paravanul umanist al adevăratelor scopuri malefice ale Francmasoneriei. Aceste scopuri malefice ale Francmasoneriei încep să fie cu adevărat cunoscute de Clubul celor 500, adică de cei mai bogaţi şi mai influenţi oameni din lume. La un nivel mai înalt se află Consiliul celor 33 constituit din francmasonii cu cele mai înalte grade , o reţea formată din politicieni, oameni de afaceri, preoţi. În vârful piramidei se află Consiliul celor 13, care au senzaţia că ei conduc lumea (hotărăsc deciziile pe care le iau şefii de stat ).

De fapt şi cei 13, datorită orientării negative pe care o au, sunt la rândul lor conduşi şi manipulaţi de entităţi satanice care urmăresc să distrugă aceasta planetă.

Din păcate atât marea masă a oamenilor, cât şi francmasonii care îi manipulează şi au senzaţia că pana în anul 2000 (acum până în 2050; n.m.) vor impune o nouă ordine internaţională (care nu este la unison cu Armonia Divina) nu-şi dau seama că se îndreaptă cu paşi repezi spre autodistrugere!

În mediocritatea şi orgoliul lor demonic, francmasonii nu înţeleg că distrug această planetă pe care stau şi ei (facând în acest fel jocul SATANEI).

Noua ordine economică pe care doreşte să o impună Consiliul Europei (care este controlat de francmasoni), faptul că una din condiţiile de intrare a României în Uniunea Europeana este să legifereze homosexualitatea , precum şi maşinaţiile malefice ale Francmasoneriei de a-i modela pe oamenii acestei planete în rău (emisiuni la radio si TV care promovează violenţa, crima, homosexualitatea, drogurile, alcoolul, ţigările, cafeaua, etc.) demonstrează fără nici un dubiu orientarea satanică a Francmasoneriei.

Treptele Francmasoneriei sunt: Francmasonii fără şorţ Lojele Albastre; Rotary, Lions; Ritul York; Ritul Scotian (gradele 1-33); Comunismul; Grand Orient; B'NAI B'RITH; Clubul celor 500; Consiliul celor 33; Consililul celor 13 şi s-ar mai putea adăuga planurile subtile malefice care conduc cu adevărat Francmasoneria.

Vrem să fim bine înţeleşi că nu avem nimic împotriva cunoştinţelor deţinute de francmasoni (fie ele esoterice sau doar ştiinţifice), ci modul în care aceste cunoştinţe sunt folosite, orientate şi ţinute secret de o mână de oameni care promovează prin mijloacele mass-media falsele valori, violenţa, lipsa de credinţă în Dumnezeu, minciuna, preocuparea excesivă pentru lux, denigrând sistemele spirituale autentice care îşi centrează sursa inspiraţiei în Dumnezeu, şantajând şi corupând oamenii politici, promovând drogurile (pentru a-i controla mai uşor pe oameni), muzica satanică (metalic rock, trash, death, punk), homosexualitatea, etc.

Un moment important al masoneriei este înfiinţarea în 1118 la Ierusalim, de către Hugues de Payus, a Ordinului Templierilor, după numele ruinelor templului legendarului rege al iudeilor, Solomon, unde şi-au format prima reşedinţă. Începând cu anul 1163, toţi membrii trebuiau să jure supunere necondiţionată marelui Maestru, având reuniuni de două tipuri: secrete şi publice. Este ştiut faptul că Ordinul Templierilor a înfiinţat Masoneria operativă.

În anul 1315, şapte templieri deghizaţi în meşteşugari constructori au ajuns la Londra şi au format prima Mare Lojă Masonică Speculativă. Astazi, iniţierea în gradul 30 din ierarhia masonică aminteşte de cavalerii templieri din vremea lui Filip cel Frumos.

Un alt satelit al Francmasoneriei este Prioriatul Roman al Cavalerilor de la Malta, care a dobândit personalitate juridică în România la 21 octombrie 1992. Deşi atunci când depun jurământul de supunere, celor care aderă la aceste organizaţii li se spune: "Îmbracaţi Crucea şi Mantia în numele fraternităţii (Francmasoneriei) universale, în lupta pentru PACEA şi ONOAREA ţării voastre, în spiritul ecumenic universal", adevărul (faţa malefică a Francmasoneriei) este altul.

Crucea Albă de la Malta în 8 colţuri semnifică, chipurile, cele "8 beatitudini": Bucuria Spirituală, Gustul amar al Răutatii, Plânsul Propriilor Păcate, Umilinţa celor care fac rău, Dragostea pentru Dreptate, Credinţa, Puritatea şi Sinceritatea în Inimă, Suferinţa Persecuţiei, iar prin bratele ei reprezintă, chipurile, cele 4 virtuţi cardinale.

În realitate însă, aceste organizaţii tainic masonice urmăresc să atragă în plasa lor malefică cât mai multe personalităţi din România: oameni politici, oameni de afaceri, bancheri, specialişti din toate domeniile de activitate, cu scopul de a-i manevra (folosi) în interesele tainic satanice ale Masoneriei.

Din buletinele informative de seară şi de noapte ale canalului de televiziune "EuroNews" din 26 octombrie 1994 a reieşit că Regele Cioabă (care conduce o comunitate de 400000 de ţigani) este singurul ţigan primit în acest ordin format de cruciaţi la Ierusalim în 1118.

Cunoscând modul pervers în care Francmasoneria îi foloseşte pe unii dintre membrii săi (pioni pe care îi manipulează, exploatează şi apoi îi sacrifică) ne dăm uşor seama că această organizatie satanică urmăreşte să se folosească de autoritatea pe care o are Regele Cioabă asupra ţiganilor.

De asemenea, nu întâmplător spiritul masonic pan-european se manifestă pentru creşterea rolului minorităţilor naţionale. În felul acesta Francmasoneria urmăreşte să fărâmiţeze cat mai mult unitatea unui popor (şi în special unitatea poporului român), să fărâmiţeze teritorii baâandu-se pe sloganul diabolic: "Dezbină şi stăpâneşte"!

Este semnificativ faptul că organizaţiile masonice Ordinul Cavalerilor de la Malta, Ordinul Templierilor, urmăresc să racoleze cât mai mulţi membri în România, iar loja masonică americană "B'nai B'rith", exclusiv evreiască, cu orientare pro-comunistă şi cu un formidabil fond de trezorerie urmăreşte să medieze problemele minoritatii ungare în România! De ce oare această lojă masonică evreiască se amestecă în problemele minorităţii ungare din România? Sunt ei oare atât de altruişti (dezinteresaţi) şi vor să rezolve (din compasiune!!!) problemele noastre sau ale ungurilor? Are ea vreun drept pentru a face acest lucru?

Pentru orice om care gândeste este evident faptul că această organizatie malefică (Francmasoneria) se amestecă în problemele politice ale României pentru a controla şi exploata poporul român!

La ora actuală întreaga lume este condusă din umbră de Francmasonerie spre o perioadă de incertitudini. Astfel, omul de pe stradă (ignorant) poate fi folosit foarte uşor, manipulat, el nebănuind măcar ce viaţă i se pregăteşte.

Ce a vrut să spună Bush (racolat şi manipulat şi el de Francmasonerie), când vorbea cu atâta insistenţă de "Noua Ordine Internaţională"? Oamenii lucizi şi informaţi realizează că toate evenimentele internaţionale care se succed cu atâta rapiditate sunt dirijate din umbră de un grup diabolic (Francmasoneria - cei 13 care consideră că conduc lumea) ce are ca scop instituirea unui "Guvern al lumii".

Francmasoneria este susţinută de anumiţi ziarişti (neinformaţi despre adevărata ei faţă sau mituiţi de către această organizaţie satanică), de scriitori care se lasă păcăliţi de minciunile francmasonilor şi scriu cărti care prezintă într-un mod fals Francmasoneria (de exemplu cartea "Pendulul lui Foucault" a lui Umberto Eco).

Datorita modului pervers în care acţionează, Churchill a denumit Francmasoneria "Bestia fără chip".

Tot haosul care există la ora actuală pe această planetă (şi în special în România) a fost şi este în continuare dirijat într-un mod diabolic de Francmasonerie. Întrebarea firească pe care şi-o poate pune orice om cu bun simţ este: de ce provoacă ei atâta mizerie şi suferinţă? Răspunsul e simplu: datorită faptului că francmasonii (conducatorii lor in special) se închină diavolului, sunt susţinuţi în acţiunile lor de diavol, iar acesta urmăreşte prin ei să distrugă , să înrăiască, să subjuge, să exploateze, să se hrăneasca cu energia oamenilor de pe această planetă care permit prin comportamentul lor sa fie vampirizaţi şi folosiţi pâna la distrugere de către planurile satanice (vezi cartea lui FRANZ BARDON - "FRABATO MAGICIANUL", Ed. ESOTERA & Ed. VOX, 1995). O buna paralelă vizuală este imaginea imensului câmp de cultură din filmul Matrix, în care oamenii erau cultivaţi ca orice alte animale şi plante si folositi pentru energia lor.

Diavolul şi exponenţii săi în planul fizic (cei 13 conducători secreţi ai lumii) folosesc cu multă abilitate suprema înşelătorie (minciună) a răului, şi anume să-i facă pe oameni să creada ca el, răul (diavolul sau cei 13), nu există!

În România, mai mult decăt în orice altă ţară, Francmasoneria urmăreşte să înrobească poporul (iniţiaţii masoni în magie neagră fac chiar ritualuri satanice pentru a adormi (înăbuşi) sufletul naţional român), deoarece ei ştiu că pământul României va fi centrul spiritual al planetei (pământul ales).

Francmasonii consideră (în mediocritatea lor) că dacă vor stăpâni această ţară şi se vor stabili aici (pe pământul ales), vor deveni astfel poporul ales!

Din aceasta cauză ei fac tot ce le stă în putinţă pentru a oprima poporul român. Pentru aceasta ei se folosesc de unii oameni politici ca să genereze haosul şi mizeria care la ora actuală există din plin în România.

Urmăresc să-i compromită astfel pe toţi oamenii politici români oneşti şi curaţi, pentru ca în final să aducă la conducerea acestei ţări oamenii lor, care vor înrobi şi mai mult poporul român.

Din păcate, Francmasoneria se bazează şi pe ignoranţa şi delăsarea multor români, care pot fi astfel foarte usor manipulaţi prin presă, radio, televiziune.

[partea a V-a]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=126

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5268 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting