Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Raport special: francmasoneria (5)

Raport special: francmasoneria (5)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 945 ori
Conţine: 1608 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=127


Raport special de urgenţă: Francmasoneria (partea V)

[partea a IV-a]

Datorită impactului deosebit de mare pe care televiziunea îl are asupra subconştientului marilor mase de oameni, Francmasoneria foloseşte emisiunile TV (abil şi malefic realizate) pentru a-i manipula şi "programa" pe cei ignoranţi.

Omul modern, "homo televisiens", a devenit dependent de televizor şi pierde cel puţin trei-patru ore pe zi în faţa micului ecran.

La întocmirea programelor TV, alături de specialişti din cele mai diverse domenii de activitate, lucrează şi psihologi care, în conformitate cu planurile malefice ale Francmasoneriei, manipulează prin sugestie conştiintele oamenilor, creează opinii de masă, influenţează politic şi educaţional telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare în forme atractive imagine - sunet, prin sugestie, apar în subconştientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care acţionează insidios, permanent şi distructiv.

Astfel, fără să-şi dea seama, telespectatorul se lasă condus, manipulat. Comoditatea preluării mesajului audio - vizual a făcut telespecatatorii să accepte bucuroşi informaţii prefabricate subtil malefic, aranjate şi decupate, care le captează atenţia, transformându-i astfel, din fiinţe care ar trebui să gândeasca în fiinţe gândite.

Francmasoneria urmăreşte ca prin diverse şi atractive jocuri şi concursuri să abată atenţia oamenilor de la modul pervers în care urmăresc să instaureze noua "ordine mondială" prin care vor să exploateze oamenii acestei planete ca pe un simplu minereu.

În timpul emisiunilor TV abil şi atractiv concepute, atunci când este captată atenţia conştientului (care ar trebui să cenzureze informaţiile care ajung în subconştient) prin fraze, cuvinte, sunete şi mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea în subconştient a mesajului urmărit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reacţiona conform modului în care le-a fost programat subconştientul!

În faţa micului ecran, vrând-nevrând, fiinţa umană îşi formează psihologia de consumator, devine foarte receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generând boli psihice), aşa cum este alcoolul pentru un beţiv sau cum sunt ţigările pentru un fumător.

Libertatea telespectatorului de a alege este limitată, lui i se propun emisiuni special create, având scopuri prestabilite, fiecare din ele având un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este foarte receptiv (pasiv) în faţa televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fără nici un discernământ mesajul primit.

Francmasoneria urmăreşte ca majoritatea filmelor prezentate la televizor să aiba scene violente, de groază, care să genereze perturbari psihice celor care vizionează aceste filme. Reputatul psiholog japonez din Tokio, Seichi Tomojo, a facut un studiu de aproape 7 ani, observând 46 de femei însărcinate având vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. Concluziile cercetărilor sale sunt:

Femeile însărcinate care privesc filme de groază şi poliţiste nasc prunci subponderali şi lipsiţi de farmec, pe când femeile care se delecteaza cu filme de dragoste sau spectacole muzicale vor avea bebeluşi grăsuţi, simpatici şi bine dispuşi.
Femeile însărcinate care vizionează la televizor imagini violente, muzică metalic rock, au statistic şansa de a naşte copii nervoşi, perturbaţi psihic, scuturaţi de spasme musculare.
Femeile gravide care urmăresc evenimente sportive, nasc copii mai bine dezvoltaţi fizic, bebeluşii lor fiind mai agresivi decât ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.
Copii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armonioşi.
"Evitarea televizorului nu-i o soluţie", spune reputatul psiholog japonez, "căci copii mamelor care nu privesc la micul ecran sunt mult mai proşti şi mai inerţi decât orice alt grup de copii studiat".

Mesajul audio - vizual al filmelor de groază, poliţiste, violente, spectacolele de metalic rock încurajate şi susţinute (sponsorizate) de Masonerie, muzica rock în general, dar în special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzică ci doar nişte strigăte animalice ce pun fiinţa umană în rezonanţă cu ceea ce este malefic), generează grave dezechilibre psihice şi mentale.

Statistic s-a constatat că în urma spectacolelor metalic rock foarte mulţi fani devin violenţi, provoacă scandaluri şi bătăi violente, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, în urma unor astfel de manifestări satanice ale formaţiilor rock, guvernul german a interzis pătrunderea în Germania a oricărei formaţii rock din afara ţării.

În cazul "trăirii televizate", mesajul transmis copiilor şi adolescenţilor provoacă o contagiune emoţionala imediată, propice pentru mimetism, şi chiar îndemnul de a trece imediat la fapte cum ar fi: furturi, tâlhării, spargeri de maşini, crime, fapte antisociale, acţiuni violente, etc. În acest sens putem da exemplul celor 29 de tineri din S.U.A. care şi-au tras câte un glonte în cap, după vizionarea la TV a filmului "Voiaj la capatul infernului". Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul în care un film satanic perturbă psihicul oamenilor şi-i determină să se auto-distrugă.

În urma studiilor şi statisticilor făcute a reieşit clar că televiziunea poate realiza prin mesaje induse la copii şi la adolescenţii care au structuri psihice mai fragile, stări de violenţă şi agresivitate, tendinţe de teribilism, dar şi lucruri extrem de periculoase: dorinţa de sacrificiu suprem, tendinţa către terorism sau sinucidere.

Cu ajutorul televiziunii poţi dezinforma, forma opinii greşite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale, etc. despre un grup de oameni, o societate sau un popor.

Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanică, B.B.C., (care este controlată şi dirijată de Francmasonerie), prezentând maltratarea lui Mihail Cofariu la Targu - Mures ca fiind o acţiune de purificare etnica a românilor împotriva minoritarilor unguri. Aceasta a fost o acţiune mascată, a Francmasoneriei, de "manipulare ordinară" a opiniei telespectatorilor englezi în favoarea Ungariei, pentru a fărâmiţa teritoriul României. Francmasonii urmăresc prin tot felul de acţiuni politice să slăbească forţa poporului român, ce constă tocmai în unitatea sa.

Confuza recomandare 1201 este de natură geopolitică. Dacă va deveni un document juridic obligatoriu, ea va da satisfacţie Francmasoneriei, care este interesată să dezintegreze Europa.

O Europă a "Găgăuzilor" este mult mai uşor de controlat şi stăpanit decât o Europă a naţiunilor! Deşi pare incredibil pentru oamenii naivi şi superficiali, Consiliul Europei dovedeşte încă o dată prin recomandarea 1201, prin proiectul de spargere a statelor naţionale, că este o organizaţie masonică.

Recomandarea 1201 poate "Yugoslaviza" Europa Centrală şi de Est, fiind o posibilă nouă Yalta.

Statele din această zonă a Europei (şi în primul rând România) sunt foarte mult defavorizate de noua "directivă" a Consiliului Europei, acest pseudonim postmodern al Kominternului. Dar cine mai apără Europa naţiunilor în faţa acţiunilor diabolice ale Francmasoneriei?

Dacă nu vom înţelege aceste aspecte şi nu vom acţiona cât mai repede şi mai eficient împotriva acţiunilor malefice ale Masoneriei, vom trăi mâine într-o Europă a "Găgăuzilor"!

A afirma că Romania nu este deloc vizată şi obligată să respecte recomandarea 1201 datorită prevederilor articolului 11 din recomandare poate fi o mare păcăleală!

Spunem acest lucru pentru că recomandarea 1201 poate fi un prim pas pentru realizarea planului malefic al francmasoneriei de a fărâmiţa unitatea acestui popor, aşa cum de altfel au procedat şi în 1940 prin Ultimatumul ruşilor şi prin Dictatul de la Viena.

Acesta este adevăratul motiv pentru care oamenii politici din Occident (manipulaţi de Francmasonerie) fac tot ce le stă în putinţă să susţină Ungaria în ceea ce priveşte pretenţiile lor absurde la adresa Ardealului şi să împiedice reunirea Republicii Moldova cu România.

Nu întâmplător francmasonii de la B.B.C. au transmis de mai multe ori fapte deformate despre România şi despre poporul român. Cei care lucrează la Televiziunea Română ar trebui să înţeleagă aceste aspecte şi să realizeze numai emisiuni care să-i ajute pe oameni să-si ridice nivelul de conştiinţă şi să le deschidă ochii asupra modului în care francmasonii urmăresc să subjuge acest popor.

Dacă majoritatea oamenilor ar înţelege aceste aspecte, dacă s-ar transforma în bine, dacă ar evolua spiritual, atunci francmasonii (care generează dezastrul din România bazându-se pe ignoranţa şi răutatea oamenilor) ar fi demascaţi şi n-ar mai putea acţiona.

Românii ar trebui să-şi amintească o zicală românească care spune: "S-a întâlnit hoţul cu prostul". Deci, cu alte cuvinte, pentru ca hoţul să poată fura trebuie să existe prostul care să accepte situaţia de fapt.

Din această cauză românii nu ar mai trebui să se complacă în această situatie, să ia o atitudine fermă, să fie vigilenţi, să respinga sistematic răul, să se transforme în bine, nemaipermiţând astfel francmasonilor să-şi bată joc de ei şi să-i manevreze din umbră pentru realizarea scopurilor lor mârşave.

Este necesar să menţionăm că pentru a-şi atinge acest ţel francmasonii profită de slăbiciunile oamenilor, de nivelul scăzut de conştiinţă al unora dintre ei, de laşitatea lor, de lipsa unui ideal superior pentru marea majoritate a oamenilor, de coruptibilitatea lor morală etc.

Este cunoscut faptul ca Francmasoneria a animat şi a condus toate curentele anticreştine, ale ultimelor două secole. De asemenea, este cunoscută violenţa şi neîndurarea cu care masonii s-au străduit să distrugă Biserica creştină.

Oare de ce în aceste condiţii Biserica Ortodoxa Română nu ia o atitudine hotărâtă împotriva Francmasoneriei? Răspunsul este foarte simplu şi îl putem deduce amintindu-ne de vechiul proverb românesc: "Corb la corb nu-şi scoate ochii".

La ora actuală constatăm faptul că unii dintre preoţii creştini sunt trimişi la "studii" în Occident, fiind astfel formaţi conform intereselor Francmasoneriei! De asemenea, este necesar să precizăm că la ora actuală, la Fascultatea de Teologie, programa de învăţământ şi modul în care sunt pregătiţi preoţii corespund intereselor acestei organizatii malefice!

Având în vedere aceste aspecte putem să înţelegem mai bine de ce preoţii creştini au primit indicaţia să spună în biserici că ştiinţa yoga îi îndepărtează pe oameni de creştinism şi de ce ei nu condamnă public francmasoneria.

Pentru a-şi atinge scopurile de dominare malefică, francmasonii lovesc şi încearcă să distrugă orice formă autentică de spiritualitate şi credinţă în DUMNEZEU.

Adriano Lemni, fost primar al Romei, şeful suprem al Francmasoneriei internaţionale în anii '40, a strigat în plin congres internaţional: "Război lui DUMNEZEU! Ură lui DUMNEZEU!", iar un alt mason, belgianul Lafargue a spus: "Infamul este DUMNEZEU! Trebuie să distrugem Infamul!".

[partea a VI-a]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=127

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Planete şi stele - o călătorie în Univers
Vă invit să veniţi în această călătorie cosmică neobişnuită, şi să descoperim împreună surprizele uluitoare care ne aşteaptă şi care ne-au fost pregătite de Dumnezeu încă de la începutul începuturilor.
nota 9.88 din 2028 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting