Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Raport special: francmasoneria (6)

Raport special: francmasoneria (6)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 800 ori
Conţine: 1301 cuvinte
9.92
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=128


Raport special de urgenţă: Francmasoneria (partea VI)

[partea a V-a]

Totodată Francmasoneria urmăreşte constant să acţioneze în România în conformitate cu secretele sale "PROTOCOALE". Cei care vor lectura cu atenţie cartea lui Ion Costin Grigore "CUCUVEAUA CU PENE ROŞII", vor descoperi stupefiaţi în ea transcrierea fidelă a unor înregistrări secrete făcute de fosta securitate în care unii francmasoni, care deja acţionau în România înainte de revoluţie, spun adevăruri cutremurătoare pe care deja acest popor le-a trăit şi le trăieşte şi acum. Pentru edificarea celor ignoranţi, vom cita din aceste înregistrări câteva afirmaţii pline de cinism pe care le rostesc nişte francmasoni: "Să nu uitaţi că pământul României a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui DUMNEZEU (care sunt românii). Nimic nu este mai rău decât împlinirea acestei profeţii, pentru pacea copiilor lui Israel (FRANCMASONII)!... Tocmai de aceea trebuie să luptăm şi să cucerim pământul făgăduinţei (România)".

"Noi (Masonii) stăm acum în umbră cu organizaţia noastră secretă. Marile Puteri nu mai pot hotărâ acum nici cel mai neînsemnat acord fără ca noi să nu luăm parte. Autoritatea va trece în stradă, adică într-un loc public, iar noi ne-o vom însuşi! ...Pentru a pune mâna pe opinia publică, trebue să o derutăm cu zvonuri contradictorii, astfel încât creştinii, obosiţi, să renunţe la a mai face politică!... Acesta este primul secret. Al 2-lea secret constă în a înmulţi aşa de tare defectele poporului (a se vedea HOMOSEXUALITATEA, ALCOOLISMUL, CORUPŢIA, DEZBINAREA), OBICEIURILE RELE, PASIUNILE, regulile vieţii în comun, încât să ajungă să nu se mai înţeleagă unii cu alţii!...Atunci vom avea puterea!".

"Cel mai bine aperi un adevăr declarându-l fals. Procedând astfel, în timp ce ei se ceartă, noi ne vedem de treabă."

"Noi am ordonat uciderea informaţiei" "Imbecilii care vor crede că repetă opinia unui ziar independent, vor repeta părerea noastră (a FRANCMASONILOR) sau pe aceea care ne va place nouă"...

"Dacă stricăm o parte din maşinaria statului (aici în România ca şi oriunde), statul se va îmbolnăvi, ca şi corpul uman, şi va muri!..."

"Nevoia pâinii zilnice îi va face pe creştini să tacă şi îi va transforma în servitori umili!..."

"Dacă pâine nu avem, să le dăm, deocamdată, puţin circ!..."

Chiar dacă aceste citate vor parea pentru cei ignoranţi sau pentru intelectualii speculativi şi naivi prea uluitoare pentru a fi adevărate, ar fi bine ca românii să fie vigilenţi şi să nu se lase înşelaţi sau manipulaţi de inteligenţa diabolică a francmasonilor care deja acţionează complet nestingheriţi în România.

Ceea ce le facilitează mult francmasonilor activitatea şi puterea de influenţă atât iî România, cât şi în toate celelalte ţări este prostia fără margini a maselor care nici nu bănuiesc faptul că sunt păcălite şi manipulate cu viclenie. Prostia, sub diferitele ei forme de manifestare, nu trebuie niciodată subestimată: activă, geloasă, cuceritoare, ea clasifica, ordonează sau exclude; capricioasă nu recunoaste niciodată ca s-ar putea înşela. Prostia este lucrul cel mai din abundenţă împărţit în această lume pentru ca de "favorurile" ei nu scapă decât înţelepţii. Zilnic prostia se revarsă din ecranul televizorului odată cu ştirile de ultimă oră sau poate fi regăsită în diferite formule stereotipe la unii dintre cei care ne înconjoară. Dincolo de deruta marilor ideologii contemporane, pândeşte prostia ce alimentează deopotrivă puterea diabolică de influenţă a marilor loje francmasonice şi spectrul războaielor mondiale. Tocmai de aceea, pentru voi, astăzi ca şi întotdeauna, hotărâtoare - mai mult decât lupta de clasă sau conflictul între generaţii - trebuie să fie bătălia cu prostia. Dacă prostia şi naivitatea oamenilor nu ar fi atât de mari, FRANCMASONERIA şi acţiunile sale criminale ar fi fost de mult demascate.

De asemenea, merită să aflaţi un alt secret teribil, cunoscut de foarte puţini oameni în această ţară, în legătură cu scandalul declanşat pe vremea lui Ceauşescu cu privire la "Meditaţia Transcedentală". În realitate nu prea se ştie că Francmasoneria mondială a luat la un moment dat legătura cu conducatorul acestei şcoli MAHARISHI MAHESH YOGHI, cu care a realizat un fel de pact de colaborare pentru a putea în realitate să acţioneze mascat prin intermediul grupării "Meditaţiei Transcedentale" în mai multe ţări ale lumii. Dându-şi seama la timp de adevăratele intenţii diabolice ale francmasonilor, MAHARISHI anulat în anul 1981 legăturile cu francmasonii care îi ceruseră lui Ceauşescu să fie lăsată liberă la noi în ţară gruparea "Meditaţia Transcedentală" inca din 1977.

Prin aparitia acestui conflict între FRANCMASONI şi MAHARISHI, care a dus la ruperea relaţiilor de colaborare, era clar în acea situaţie că ei îşi autorizaseră în România o grupare care acum le devenea duşmană. Ştiind toate acestea FRANCMASONII i-au cerut ferm lui Ceauşescu să ia măsuri dure în anul 1981 împotriva grupării "Meditaţia Transcedentală", care fusese autorizată în România încă din 1977, dar care acum era pentru ei un duşman redutabil. Aşa se explică de ce a ordonat Ceauşescu faimoasa anchetă şi de ce a urmat acea prigoană cumplită împotriva celor care aderaseră în România la gruparea "Meditaţia Transcedentală".

Aceasta explică "enigma": cum de a fost posibil ca, într-o ţară atent supravegheată de securitate, să se fi manifestat nestingheriţi cei doi profesori emisari ai "Meditaţiei Transcedentale" încă din anul 1977, aceştia fiind "descoperiţi" de securitate abia în anul 1981, când, ca o "coincidenţă", tot în acelaşi an între FRANCMASONI şi MAHARISHI apăruse deja ruptura.

Aceste aspecte semnificative ajută la dezlegarea enigmei scandalului de răsunet al "Meditaţiei Transcedentale" în România.

Atunci ce e de făcut?

Pentru a dejuca imensa conspiraţie planetară a acestei grupări politice de orientare malefică (FRANCMASONERIA), trebuie să ştim să aplicăm urmatoarele:

Deoarece francmasonii au o iniţiere secretă ce le permite să actioneze pâna la nivelul plexului solar ei sunt dominaţi de: orgoliu, egoism, ambiţii deşarte, dorinţa de a parveni, setea de putere cu orice preţ, dorinţa de a acumula bani şi putere politică, de a-i înrobi pe ceilalţi, etc. Tocmai din această cauză ei sunt subordonaţi şi manipulaţi de forţele răului, de diavol.

Ei pot fi înfrânţi doar de fiinţe spirituale, cu credinţă în DUMNEZEU, care rezonează permanent cu binele şi adevărul, care sunt la unison cu Armonia Macrocosmică, cu voinţa lui DUMNEZEU.

De aceea orice om lucid şi cu credinţă în DUMNEZEU ar trebui să se mobilizeze cu toată forţa ca să rezoneze numai cu binele (să gândească, să vorbească, să acţioneze preponderent benefic, să se gândească (să se roage) cât mai des la DUMNEZEU, să evolueze spiritual şi dacă are forţa necesară, să practice căi spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil să devină o fiinţă benefică excepţională).

Toţi românii trebuie să fim uniţi în bine pentru ca în felul acesta francmasonii să nu ne mai poată dezbina.

Francmasonii se tem de unitatea planetară benefică. Ei se tem de unitatea unui popor, a unei naţiuni, urmărind dezbinarea acesteia pentru a o putea înrobi. Din această cauză este foarte important ca toţi românii (inclusiv cei din Republica Moldova şi din alte ţări) să nu uite că sunt români, să se ajute unii pe alţii, să fie permanent alături unii de alţii, să nu mai accepte să-şi "vânda fraţii" pentru interese meschine şi să lupte pentru reintregirea teritoriului românesc (vechea Dacie).

Adevărul despre această gigantică conspiraţie este foarte departe de a putea fi expus în întregime într-un singur loc. Ceea ce noi v-am prezentat aici nu este decât esenţialul a ceea ce e necesar pentru o persoană cu bun simţ ca să înţeleagă această organizaţie. S-ar putea scrie biblioteci întregi cu ororile (ce depăşesc orice imaginaţie), pe care le fac, le-au făcut şi intenţionează să le facă cei din această organizaţie satanică. Pentru o confirmare în cazul revoluţiei de la noi din ţară citiţi "Cucuveaua cu pene roşii" a lui Ion Costin Grigore sau revista "Francmasoneria" supliment al "Revistei Misterelor" care apare lunar.

Cum spunea cineva: "LUCRURILE NU SUNT CEEA CE PAR A FI" aşa că vegheaţi ca nu cumva viaţa pe care o duceţi să se transforme în cel mai oribil coşmar.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=128

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american
Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale, rupe tacerea. Chemtrails sau "darele chimice" lasate de avioane pe cerul planetar, si vaccinarile, sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara.
nota 9.71 din 2338 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting