Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Încălzirea globală (2)

Încălzirea globală (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 19.05.2009
Citit de: 1007 ori
Conţine: 2624 cuvinte
9.04
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=163

[continuare din Încălzirea Globală I]

Administraţia Bush

În perioada administraţiei Bush, s-au discutat teoriile despre topirea calotelor polare dar elita preşedintelui, inclusiv Bush, guvernul şi corporatiile multinaţionale au spus că oamenii de ştiinţă de talie mondială fac greşeli în concluziile lor, cum că ar fi un mare pericol şi că, de fapt, în realitate nu e vorba de nici o problemă majoră.

Cu toate acestea, Bush s-a concentrat asupra atacării lui David King care a publicat în revistele americane de ştiinţă destinate celor mai luminate minţi de pe această planetă despre încălzirea globală. Alături de Sir David King, un număr de peste 1700 de cercetători împreună cu Uniunea Oamenilor de Ştiinţă sunt îngrijoraţi că dl. Bush este foarte prost informat despre acest subiect.

Din moment ce numai SUA "contribuie" cu 25% din emisiile cu bioxid de carbon (CO2) care întăresc fenomenul încălzirii globale, practic orice discuţie cu George Bush despre politica încălzirii globale se loveşte de un paravan greu de trecut. Cel mai bun articol care susţine poziţia lui Bush a fost publicat în ROLLING STONES Magazine din 19 mai 2004 de Tim Dickinson. Redăm aici o porţiune din acel articol:

"Dată fiind ameninţarea iminentă a încălzirii globale, administraţia Bush ar trebui să se aştepte să lanseze un război împotriva căldurii. Bush a jurat să "stabilească ţintele principale de reducere" a emisiilor CO2, spunînd că va face din aceasta o prioritate de vârf în mandatul său de presedinte. Dar odată ajuns preşedinte, promisiunea sa de a reduce emisiile CO2 a fost prima din lista de promisiuni electorale pe care a încălcat-o. La numai 2 luni de la înscăunarea sa în administraţie el va retrage SUA de la tratatul global al protocoalelor de la Kyoto semnat în 1997 de SUA prin care se garantau limite stricte de emisii de CO2. În locul acestui plan, Bush a propus un altul de voluntariat, în care firme care doreau să impună în producţia lor norme de limitare a noxelor, erau libere să o facă. Pâna în present 14 companii au aderat propunerii."

Presedintele a mai fondat un Comitet care să monitorizeze schimbările climatice, condus de - ia ghiciţi de către cine - secretarul Don Evans, fost director executiv in industria petrolului şi gazelor naturale (a pus lupul să pazeasca oile). De asemenea, au mai fost iniţiate diferite cercetari care nu aveau alt rol decât să mai întârzie cu înca 10 ani orice legislaţie. "Nu ştim cât de mult s-ar putea schimba în viitor" declara Bush într-un discurs la Rose Garden, referindu-se la încălzirea globală.

Afirmaţia sa era o insultă la adresa unei scrisori deschise semnată de 20 de laureaţi ai premiului Nobel în ştiinţă care au acuzat administraţia Bush că a subminat consistent gândirea umană şi efortul de a înţelege rolul omului în fenomenul încălzirii globale. Consultantul lui Bush în probleme ştiinţifice a refuzat să fie intervievat pentru acest articol.

Apoi a început cenzura. În septembrie 2002, Agenţia de Protecţie a Mediului a publicat un raport al calităţii aerului, care pentru prima dată dupa 1996 nu a menţionat nimic despre încălzirea globală. 7 luni mai târziu, Casa Alba a făcut "revizuiri" asupra raportului realizat de Agenţia de Protecţie a Mediului minimizându-se rolul influenţei omului asupra climatului, ştergându-se referirile la impactul asupra sănătăţii şi "inserându-se" diverse "aprecieri" primite de la Institutul American al Petrolului.

Agentia de Protecţie a Mediului a protestat asupra modificărilor făcute menţionându-le ântr-un memoriu în care spuneau: "datele introduse nu reprezintă un consens ştiinţific cu schimbările climatice".

Chiar şi unii republicani au fost uimiţi de amestecul lui Bush în treburile Agenţiei de Protecţie a Mediului. "Ceea ce pare a fi în mod constant evident la Bush, este că Agenţia de Protecţie a Mediului este aşteptată să primească ordine în marş de la Casa Albă în chestiuni de actualitate" spunea Russell Train care a condus agenţia sub Richard Nixon şi Gerald Ford. "În perioada mandatului meu aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Niciodată!" Dl. Train, este un exponent al Medaliei Prezidenţiale a Libertăţii sub bătrânul Bush, dar care sub tânărul Bush este calificat drept "complet eronat şi iresponsabil".

În acelaşi articol se mai menţiona: "Ei (adică administraţia Bush) nu au nici un plan credibil, local sau internaţional, de rezolvare a problemei (încălzirea globală), spunea Michael Oppenheimer, climatolog la Princeton University. :"Ei (adică administraţia Bush) se ceartă pe faptul că nu vor să facă afirmaţii despre încălzirea globală, deoarece "ştiinţa este şubredă şi neputincioasă"".

06.2004: Naţiunile Unite

Au loc întruniri a tot felul de comisii şi ?n cele din urmă pe data de 29 iunie 2004 are loc o şedinţă la sediul Naţiunilor Unite pentru a se reconsidera problema încălzirii globale şi a Gulf Stream-ului. 154 de ţări membre au participat la aceasta dar SINGURUL lucru care au considerat că se mai poate face este eliminarea noxelor din utilizarea combustibililor fosili. Nu există nimic altceva ce să se mai poata face. Desigur emisiile de CO2 datorate industriei reprezintă doar o cotă a ceea ce intră ?n atmosferă, dar se crede că prin eliminarea lor s-ar mai amâna inevitabilul eveniment.

Să mai menţionăm faptul că ?n afară de curentul Nord Atlantic care este grav afectat, mai există încă mulţi alţi curenţi ?n restul oceanelor care dacă vor fi şi ei afectaţi atunci omenirea va intra nu într-o "uşoară" eră glaciară ci într-una cât se poate de reală. Istoria ne-a aratat că dacă ar fi să se întimple, atunci civilizaţia nu ar mai vedea o nouă perioadă caldă decât peste vreo 90 de mii de ani.

Să revenim la Gulf Stream. Trebuie să înţelegeţi că a schimba vreun parametru al acestui curent (în sensul creşterii vitezei de exemplu), este pur şi simplu dincolo de posibilităţile tehnologice ale speciei umane de pe această planetă. Domnilor, ESTE PREA TÂRZIU !!!

După estimările celor mai mulţi oameni de ştiinţă, este imposibil de a mai altera cursul evenimentelor. TOT CEEA CE PUTEM FACE ESTE SĂ NE PREGĂTIM PENTRU ŞOCUL TERIBIL şi această pregătire este esenţială iar ?n acest moment ?n care dvs. citiţi rândurile acestea, ea reprezinta MESAJUL domnilor Sir David King şi Andrew Marshall.

07.2004: Pregătiri la NASA

Pe data de 13 iulie s-a lansat primul din seria de 3 sateliţi, ale căror rol este de a studia încălzirea globală. Sateliţii vor studia stratul de ozon (care e o alta problemă) dar pe lângă asta vor studia salinitatea şi temperatura oceanelor. Probabil aceste studii vor putea prezice ?n cât timp se vor manifesta evenimentele teribile.

Schimbări dramatice cauzate de încetinirea curentului Gulf Stream

Să facem acum un scurt istoric al evenimentelor neobişnuite care au avut loc ?n anul de "graţie" 2004. Mai întâi am avut ?n martie un uragan ?n Brazilia, care a reprezentat primul uragan din istoria scrisă a Americii de Sud. În mai 2004, SUA a avut 562 de tornade devastatoare ?n 30 de zile, care au depăşit toate recordurile posibile.

Tornade au fost semnalate ?n Seattle, Washington şi alte zone unde nu au mai fost niciodată înainte. ?n estul Canadei iarna 2003-2004 a fost cea mai cumplită iarnă din istoria scrisă (cu temperaturi de sub minus 40 grade şi distrugerea oraşului Toronto). Pe de altă parte, timp de câţiva ani, incendii forestiere au avut loc pe tot globul. Lista acestor evenimente ar depăşi cu zeci de pagini cadrul acestui articol. Australia de Nord este ?n flăcări. Alaska e ?n flăcări, lucru fără precedent ?n istoria noastră.

Deasemenea, este bine să ştiţi că întreaga coastă vestică a SUA este ?n incendiu neîntrerupt de 6 luni de zile şi nimeni nu îl poate stinge. Focul sare de la o regiune la alta şi autorităţile nu pot face nimic! Guvernul a anunţat că aceasta este cea mai rea secetă din ultimii 500 de ani.

Valul de căldură din 2003 din Franta a ucis 15.000 de oameni şi alţi 30.000 ?n restul Europei, dar mass-media nu a dat suficientă atenţie asupra acestui eveniment! Argentina a avut ?n iulie 2004 cea mai mare furtună din istoria ei. Dar cea mai ciudată climă se întâlneşte acum ?n Mexic unde ?n unele regiuni umezeala a atins asemenea cote încât cresc ciuperci pe toate pietrele iar ?n altele e o secetă fără precedent ?n istoria Mexicului.

Zidul înalt de 20 de metri

În raportul Pentagonului se mai sugerează ideea că SUA trebuie să înceapă urgent construcţia unui zid de 20 metri înălţime care să înconjoare ţara pentru a preveni emigrarea ?n masă spre SUA. Pentagonul crede că apa şi alimentele vor fi problema majoră şi că din moment ce SUA are ?n mână majoritatea finanţelor mondiale, se estimeaza că SUA va rezista mult mai mult acestui haos meteorologic decât restul ţărilor.

Se estimează că mulţi oameni vor dori să emigreze spre SUA tocmai pentru faptul că aici există mâncare din belşug. Asta seamănă cu un scenariu din filme SF precum "Evadare din L.A", dar trebuie să ştiţi că ?n acest moment ?n care dvs. staţi să vă întrebaţi dacă ceea ce citiţi este real sau nu, guvernul SUA a ordonat începerea constructiei zidului ?n zona graniţei cu Mexicul.

Notă: Şi pentru că veni vorba de filme artistice, "Ziua de Poimâine", se bazeaza pe informaţiile Pentagonului şi sugerează scenariul cel mai rău posibil, acela ?n care Gulf Stream-ul se opreşte. Cu toate acestea, Hollywood-ul a exagerat prea mult, astfel că majoritatea oamenilor l-au luat drept o ficţiune de slabă calitate. Dragii mei cititori, este o realitate! Dar vom vedea dacă se va întâmpla ca în film (unde milioane de americani încearcă să plece spre Mexic pentru a scăpa de vremea extrem de rece!) De aceea se construieşte zidul.

Am vorbit cu o persoană din cadrul armatei ?n urma cu 2 săptămâni care mi-a confirmat că este implicată ?n proiectul unui zid de 20 de metri înalţime. Din discuţiile purtate, el nici nu ştia care era motivul construirii zidului; i-am relatat câteva teorii despre Gulf Stream şi mi-a zis "Da, acum încep să pricep despre ce este vorba, şi vă spun că zidul e astfel conceput încât ?n partea americană are trepte şi poate fi urcat, dar ?n partea Mexicană este doar drept. Până acum niciodată n-am putut înţelege ce vrea să facă guvernul şi de ce face asta."

Modificarea traseului curentului Gulf Stream

În raportul Pentagonului se spune că OPRIREA curentului Gulf Stream se poate întâmpla într-un interval de 3 până la 5 ani calculat din octombrie 2003; e înca o supoziţie, şi au admis că e doar o teorie, dar o iau ?n considerare. Dar ceea ce ei nu ştiau, la vremea ?n care alcătuiau raportul, este că Gulf Stream-ul a început deja să ?şi schimbe FORMA!

Această schimbare a formei curentului (foarte recentă) este DOVADA începutului stopării acestui curent de apă calda şi odata cu el a sfîrşitului acestei civilizaţii aşa cum o ştim noi. Vă garantez că există 2 surse de informare pentru această informatie, care deocamdată nu doresc să fie mediatizate, dar ambele aparţin unor grupuri de cercetători dintre cei mai bine pregătiţi.

Dacă e aşa cum zic ei, atunci, tot ceea ce s-a scris ?n "scenariul" Pentagonului va deveni realitate concretă ?n cel mult 3 până la 5 ani începind de azi. În lipsa unei alte informaţii contrare care să o dezmintă pe aceasta, nu am de ales decât să vă ofer ceea ce se cunoaşte. Dacă voi primi vreo dovadă, atunci o voi publica urgent.

Din inimă, pentru voi

Pe masură ce am devenit conştient de această informaţie, am fost foarte şocat şi confuz dacă să scriu sau nu toate acestea. Dar deoarece eu cred ?n ideea că adevarul te înalţă ?n spirit şi iubire, am înţeles că asemenea oamenilor de ştiinta Sir David King şi Andrew Marshall, şi eu trebuie să vorbesc despre toate acestea. Atunci cînd acele vremuri vor veni, ?n care fiecare dintre noi va trebui să luăm decizii asupra vieţilor noastre, credinţa mea este că toţi trebuie sa îl regăsim pe Dumnezeu ?n noi înşine şi să ascultam glasul inimii interioare. Daca vom crede ?n noi înşine şi ?n prezenţa unei ghidari divine, vom şti cu toţii exact ce vom avea de făcut, unde va trebui să plecăm, şi când anume. Fie ca Dumnezeu să ne binecuvinteze ?n tot ceea ce urmează să vină.

Clarificări de ultimă oră

De la publicarea articolului despre încălzirea globală, am primit enorm de multe scrisori ?n care mi s-a cerut să clarific mai bine unele aspecte. Majoritatea acestor mesaje se referă la miezul central al informatiei articolului, şi anume că Gulf Stream ?şi încetineşte curgerea şi că se poate opri foarte curând, ?n maxim 3 - 5 ani conform spuselor Pentagonului, şi ca asta ar pune întreaga umanitate într-o criză fără precedent.

Raportul Pentagonului a fost făcut public ?n ultimele luni şi se confirmă că 40% din gheaţa de la Polul Nord s-a topit ?n ultimii 33 de ani şi că amestecul de apă dulce cu apa sărată produce probleme uriaşe ?n oceanul Atlantic şi posibil şi ?n alte oceane.

Să ştiţi că vă înţeleg perfect şi ştiu ce aţi simţit când aţi citit lucruri atât de îngrozitoare şi care sunt un atac emoţional direct, dar să ştiţi că dacă puneţi mâna la ochi şi ziceţi "nu văd, prin urmare nu există" lucrurile nu se vor schimba cu absolut nimic, aşa că haideţi să deschidem ochii cu toţii şi să vedem ce putem clarifica şi ce putem face.

Puteţi să citiţi ?n original ceea ce s-a scris despre Sir David King la http://news.independent.co.uk

Am afirmat că se crede că se produc crăpături ?n gheţarul Ross Ice Shelf la baza sa, şi că astfel într-o bună zi el s-ar putea rupe. Asta e adevărat. Dar aceste crăpături se află acolo de "câtva timp" (nu ştim ce poate însemna asta). Oamenii de ştiinţă le monitorizează cu mare precizie deoarece consecinţele pentru umanitate ar fi devastatoare dacă acest gheţar s-ar rupe.

În acest moment ştiinţa consideră că Ross's Shelf nu se sparge complet pâna la desprinderea sa, deoarece temperatura încă e suficient de scăzută. Dar subliniez că aceiaşi oameni de ştiinţă au spus imediat după ruperea lui Larsen A că Larsen B nu se poate rupe, deoarece el stă acolo de vreo 12 mii de ani, insă iată că s-a spart. Aşa că haideţi să eliminam din afirmaţii cuvântul "niciodată" pentru că nu concordă cu realitatea.

Mai mult decât atât, există niste site-uri unde se menţioneaza DOVEZI că pe suprafaţa ghetarului tocmai s-au format niste crevase imense şi că se desprind bucăţi mari din el formând aisberguri uriaşe, cele mai mari aisberguri înregistrate vreodată ?n istoria umanităţii. EXISTĂ FILME şi FOTOGRAFII! E real!

Informaţii despre Ross's Shelf:
1. http://www.ilstu.edu/~jrwager/GEO201/project/Ross%20Ice%20Shelf.htm
2. http://nsidc.org/iceshelves/2001_melt.html
3. http://edition.cnn.com/2002/TECH/space/05/09/iceberg.satellite/
4. http://www.ssec.wisc.edu/media/IcebergC-19.html
5. http://www.nsf.gov/od/lpa/news/press/00/pr0012.htm
6. http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap020527.html

Informaţii despre gheţarul Larsen B:
1. http://nsidc.org/iceshelves/
2. Google: Antarctic Ross Ice Shelf
3. http://nsidc.org/iceshelves/larsenb2002/
4. http://nsidc.org/news/press/20031219_speed_up.html

Informaţii despre cel mai mare gheţar din nord, Ward Hunt Ice Shelf care se sparge, din 22-24 septembrie 2003, BBC News: http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3132074.stm

Informaţii despre şapte tornade în Seattle, Washington, 7 iunie 2004: http://www.king5.com

Cineva mă corectează spunând că 5 milioane de acri au ars ?n Alaska. La vremea când am scris articolul arseseră numai 1 milion. Da, este adevărat, dar subiectul este mult mai complex decât atât. Încercaţi şi dvs. să vă imaginaţi ce înseamnă un incendiu care durează de 6 luni fără întrerupere, pentru că eu unul nu pot să-mi imaginez. Aceste incendii au început (pe o scară mai mică) încă din 1940, dar este clar că evenimentele sunt deja dramatice şi că Alaska va deveni din ce ?n ce mai caldă şi mai uscată. Din 1990 însă, când s-a accentuat scăderea activităţitii termosaline a Gulf Stream-ului, aceste incendii au devenit tot mai mari şi au atins cote alarmante.

Informaţii despre incendiile din Alaska:
1. http://ams.confex.com/ams/FIRE2003/techprogram/paper_66025.htm
2. http://www.eurekalert.org/pub_releases/2004-08/osu-ccc080304.php

Informaţii despre topirea gheţurilor arctice: http://www.cbsnews.com

Un articol de la National Geographic: nationalgeographic.com

Vă mai atrag atenţia asupra unui articol scris ?n Time Magazine unde nu numai că s-a admis faptul că Gulf Stream-ul se află ?n grave perturbaţii, dar au apărut situaţii similare ?n Oceanul Pacific. E prima oară că aud aşa ceva. Oamenii de ştiinţă spun că o combinaţie între aceste două probleme este catastrofal de periculoasă.

Autor: Drunvalo Melchizedek
Traducere şi adaptare de Cristian Muresan



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=163

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american
Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale, rupe tacerea. Chemtrails sau "darele chimice" lasate de avioane pe cerul planetar, si vaccinarile, sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara.
nota 9.71 din 2338 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting