Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Vandalism pe cer (2)

Vandalism pe cer (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 21.05.2009
Citit de: 881 ori
Conţine: 1796 cuvinte
9.83
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=204


continuare din partea I-a

ISTORIA PROGRAMULUI HAARP

Brevetele descrise mai jos constituie pachetul de idei controlat iniţial de ARCO Power Techonlogies Incorporated (APTI), o sucursală a companiei Atlantic Richfield, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume. APTI a fost contractorul care a construit locaţia HAARP. În iunie 1994, ARCO a vândut acest subproiect, brevetele şi contractul pentru a doua fază a construcţiei lui E-Systems.

E-Systems este unul dintre cei mai mari contractori de servicii de informaţii din lume, lucrând pentru CIA, organizaţii din apărare şi din alte domenii. 1,8 miliarde de dolari din cifra anuală realizată de companie provin din vânzări către aceste organizaţii. 800 de milioane de dolari sunt atribuiţi unor proiecte secrete - atât de secrete încât nici măcar Congresul Statelor Unite nu este informat despre modul de utilizare a acestor bani.

Contractul HAARP a fost cumpărat de la E-Systems de către Raytheon, unul dintre cei mai mari contractori de apărare din lume. În 1994, Raytheon s-a clasat pe locul 42 în topul celor mai de succes 500 de companii. Raytheon are mii de brevete, unele dintre acestea fiind valoroase pentru proiectul HAARP. Douăsprezece dintre aceste brevete constituie coloana vertebrală a lui HAARP, iar acum acestea sunt îngropate printre miile de brevete deţinute de Raytheon.

Brevetul american al lui Bernard J. Eastlund cu numărul 4.686.605: "Metoda şi aparatura pentru alterarea unei regiuni din atmosfera, ionosfera şi/sau magnetosfera Pământului", a fost etichetat ca secret timp de un an.

Încălzitorul ionosferic Eastlund este diferit: radiaţia frecvenţei radio este concentrată şi focalizată într-un punct din ionosferă. Se trimite astfel în ionosferă o cantitate de energie de o cantitate fără precendent. Dispozitivul Eastlund ar permite o concentrare de energie de 1 Watt/cm3, comparativ cu alte dispozitive capabile să producă doar o milionime de Watt.

Această diferenţă uriaşă poate înălţa şi modifica ionosfera pentru a obţine efectele futuriste descrise în brevet. Conform brevetului, activitatea lui Nikola Tesla de la începutul anilor 1900 a stat la baza acestei cercetări.

Ce avantaj i-ar aduce această tenologie lui ARCO, proprietarul brevetelor? ARCO ar putea obţine profituri enorme prin transmiterea fără fir a energiei electrice, de la centrala electrică la consumator.

Un timp, cercetătorii HAARP nu au putut demonstra că acesta a fost unul dintre scopurile intenţionate pentru HAARP. În aprilie 1995, Begich a găsit totuşi alte brevete, care aveau legătură cu o listă de "personal cheie" pentru APTI. Unele dintre aceste noi brevete APTI erau într-adevăr legate de un sistem de transmisie fără fir a energiei electrice.

Brevetul lui Eastlund spunea că tehnologia poate bruia sau deturna complet sistemele sofisticate de ghidare ale avioanelor şi proiectilelor. Mai mult, capacitatea sa de a răspândi unde electromagnetice de diverse frecvenţe pe suprafeţe întinse ale Pământului şi de a controla schimbările acestor unde face posibilă întreruperea comunicaţiilor pe uscat, pe mare şi în aer. În brevet se afirmă:

"Astfel, această invenţie oferă capacitatea de a plasa cantităţi fără precedent de energie în atmosfera Pământului în locaţii strategice şi de a menţine nivelul influxului acesteia, în special dacă se foloseşte o pulsaţie aleatorie, într-o manieră mult mai precisă şi mult mai controlată decât tot ce s-a realizat până în prezent, în special prin detonarea de dispozitive nucleare de diferite mărimi, la diferite altitudini...

...este posibilă nu doar interferenţa cu comunicaţiile unei terţe părţi, ci şi folosirea unuia sau mai multor astfel de fascicule care să realizeze o reţea de comunicaţii chiar dacă restul comunicaţiilor mondiale sunt scoase din funcţie. Altfel spus, ceea ce e folosit pentru a distruge comunicaţiile altora, poate fi folosit în acelaşi timp de către cel care cunoaşte această invenţie ca o reţea de comunicaţii proprii.

... zone mari din atmosferă pot fi înălţate la altitudini neaşteptat de mari astfel încât proiectilele să întâlnească forţe de frecare neluate în calcul, ceea ce le poate distruge...

Controlul vremii este posibil, spre exemplu, prin modificarea tiparului vânturilor din atmosfera superioară ...

... pot avea loc modificări moleculare ale atmosferei astfel încât să se obţină efecte pozitive asupra mediului. Pe lângă schimbarea propriu-zisă a compoziţiei moleculare a unei regiuni atmosferice, poate fi mărită concentraţia unei anumite molecule sau a anumitor molecule. De exemplu, concentraţiile de ozon, azot, etc. din atmosferă, pot fi mărite artificial..."

Begich a mai descoperit încă alte 11 brevete APTI. Acestea indică cum se pot realiza "explozii de puterea celor nucleare fără emisie de radiaţii", sisteme de fascicule de energie, radare cu rază de acţiune până dincolo de orizont, sisteme de detectare a proiectilelor cu focos nuclear, pulsuri electromagnetice produse de arme termonucleare şi alte trucuri gen "Războiul stelelor". Această multitudine de brevete se află la baza sistemului de luptă HAARP.

Cercetarea legată de acest proiect, realizată de Begich şi de Manning, a dus la descoperirea unor scheme bizare. De exemplu, documente ale Aviaţiei Militare Americane au relevat că a fost dezvoltat un sistem de manipulare şi alterare a proceselor mentale umane prin folosirea radiaţiei pulsatorii de radiofrecvenţă (în genul lui HAARP) asupra unor zone geografice mari.

Cele mai cutremurătoare date despre această tehnologie provin din însemnările lui Zbigniew Brzezinski (fost consilier pe probleme de securitate naţională al Preşedintelui Carter) şi ale lui J. F. MacDonald (consilier ştiinţific al Preşedintelui Johnson şi profesor la catedra de geofizică a UCLA), care au scris despre folosirea emiţătorilor de fascicule puternice de energie în războiul geofizic şi climatic. Documentele indică modul în care pot fi cauzate aceste efecte, pe lângă celelalte efecte negative asupra sănătăţii şi gândirii umane.

Posibilităţile de afectare a gândirii de către HAARP sunt extrem de îngrijorătoare. Mai mult de 40 de pagini ale cărţii, cu zeci de note de subsol, consemnează munca unor profesori de la Harvard, strategi militari şi oameni de ştiinţă în timp ce dezvoltau şi testau această utilizare a tehnologiei electromagnetice.

Una dintre aceste lucrări provine, de exemplu, de la Crucea Roşie din Geneva. Ea indică chiar şi frecvenţele la care pot apărea aceste efecte - aceleaşi frecvenţe care pot fi emise de HAARP.

Următoarea declaraţie a fost făcută în urmă cu peste 25 de ani, într-o carte scrisă de Brzezinski, pe când era profesor la Universitatea Columbia:

"Strategii politici sunt tentaţi să exploateze cercetările asupra creierului şi comportamentului uman. Geofizicianul Gordon J. F. MacDonald - specialist în probleme de război - spune că atacuri bine sincronizate, realizate cu electroni excitaţi artificial «pot duce la un set de oscilaţii care să aibă efecte puternice asupra anumitor zone ale Pământului...

Se poate dezvolta astfel un sistem care să afecteze grav activitatea cerebrală a unor populaţii foarte mari din zonele alese pe o perioadă lungă...» Indiferent cât de deranjantă poate fi ideea de a folosi mediul înconjurător pentru manipularea comportamentului în interese naţionale, tehnologia care să permită astfel de întrebuinţări va fi probabil dezvoltată în următoarele câteva decenii."

Aşa cum geofizicienii din trecut au prezis progresele actuale, încearcă oare managerii programului HAARP să ne transmită viziunea lor? Geofizicienii au recunoscut că prin adăugarea de energie în mediul nostru înconjurător se pot obţine efecte puternice. Totuşi, omenirea a adăugat deja mediului cantităţi substanţiale de energie electromagnetică, fără a şti care este masa critică.

Cartea lui Begich şi Manning ridică multe întrebări. Oare aceste adăugări nu au avut nici un efect sau există o cantitate cumulativă de la care stricăciunile sunt ireversibile? Este HAARP încă un pas al unei călătorii fără întoarcere? Ne aflăm oare pe punctul de a ne îmbarca într-un experiment energetic ce va elibera alţi demoni din cutia Pandorei?

Încă din 1970, Zbigniew Brzezinski a prezis că va apărea gradat "o societate mai controlată şi mai direcţionată", societate legată direct de tehnologie. Această societate va fi dominată de o elită care îi va impresiona pe alegători prin cunoştinţe ştiinţifice "superioare". "Angels Don't Play This HAARP" îl citează în continuare pe Brzezinski:

"Lipsită de constrângerile valorilor liberale tradiţionale, această elită nu va ezita să îşi atingă ţelurile politice prin folosirea unor tehnologii de ultimă oră care permit influenţarea comportamentului public şi menţinerea societăţii sub control şi observaţie strictă. Avântul tehnico-ştiinţific se va alimenta apoi din situaţia pe care o exploatează."

Această previziune s-a dovedit corectă. Astăzi apar noi instrumente pentru "elită", iar tentaţia de a le folosi creşte constant. Legile care permit folosirea lor au fost deja create. Cum ar putea fi transformate Statele Unite, bucăţică cu bucăţică, în tehno-societatea controlată prezisă? Printre "treptele" la care se aştepta Brzezinski se aflau crizele sociale de durată şi manipularea mass-mediei pentru a câştiga încrederea publicului.

Într-un alt document guvernamental, Aviaţia Militară Americană susţine că:

"Aplicaţiile potenţiale ale câmpurilor electromagnetice artificiale sunt foarte largi şi pot fi folosite în situaţii militare şi semi-militare... Printre întrebuinţările potenţiale sunt incluse lupta cu grupurile teroriste, controlul mulţimii, controlul spargerii sistemelor de securitate al instalaţiilor militare şi tehnici anti-personal în războiul tactic. În toate aceste cazuri, sistemele electromagnetice ar fi folosite pentru a produce distrugeri fiziologice uşoare sau grave, distorsionări ale percepţiilor şi dezorientare.

În plus, capacitatea de funcţionare a indivizilor ar putea fi degradată într-o asemenea măsură încât să devină inapţi pentru luptă.

Un alt avantaj al sistemelor electromagnetice este acela că un singur sistem poate acoperi zone mari. Ele sunt silenţioase, iar măsurile de combatere a lor sunt greu de dezvoltat... Un ultim domeniu în care radiaţiile electromagnetice se pot dovedi valoroase este cel al amplificării capacităţilor paranormale ale indivizilor."

Aceste comentarii se referă oare la utilizări deja dezvoltate într-o anumită măsură? Autorul raportului guvernamental face referire la un document mai vechi al Aviaţiei Militare, cu privire la folosirea radiaţiei cu frecvenţe radio în situaţii de luptă. (Begich şi Manning fac aici observaţia că HAARP este cel mai adaptabil şi mai mare transmiţător de radiaţie cu frecvenţe radio din lume.)

În rapoartele Congresului se vorbeşte de utilizarea sistemului HAARP pentru penetrarea Pământului prin semnale reflectate de ionosferă. Aceste semnale vor fi folosite pentru a privi în interiorul planetei până la o adâncime de mulţi kilometri, în scopul de a localiza depozite de muniţii, minerale şi tuneluri subterane.

De exemplu, numai în anul 1996, senatul S.U.A. a alocat 15 milioane de dolari exclusiv pentru dezvoltarea acestei capacităţi: tomografierea Pământului. Problema constă în faptul că frecvenţa necesară pentru radiaţiile de penetrare a Pământului se află în gama care provoacă alterări ale funcţiilor mentale umane. Ea ar putea avea efecte profunde şi asupra migraţiei peştilor şi animalelor sălbatice, migraţie care se bazează pe câmpuri energetice neperturbate pentru parcurgerea traseelor fireşti.

De parcă pulsurile electromagnetice din cer şi distrugerea capacităţilor mentale nu ar fi de ajuns, Eastlund s-a lăudat că încălzitorul ionosferic de mare putere ar putea controla vremea. Begich şi Manning au scos la lumină documente guvernamentale care indică faptul că armata deţine tehnologia de control al vremii.

Dacă sistemul HAARP ar fi construit pentru a funcţiona la capacitate deplină, el ar putea induce schimbarea climei unei întregi emisfere. Dacă un guvern face experimente cu tiparele climatice globale, ceea ce este perturbat într-o anumită zonă ne afectează pe toţi. Lucrarea "Angels Don't Play This HAARP" explică un principiu aflat la baza unora dintre invenţiile lui Nikola Tesla - rezonanţa - care influenţează sistemele planetei.

continuare în partea a III-a



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=204

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la www.newxusmagazine.ro

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
Zborul MH 370 - situaţia de facto
După ce toate variantele posibile au fost "aruncate" în public pentru a explica misterul dispariţiei avionului MH 370, iată că realitatea este mai uimitoare decat ne-am fi aşteptat. E.G.S. arată unde se află avionul dispărut, cine, şi cum l-a deturnat...
nota 9.87 din 2137 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting