Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Vandalism pe cer (3)

Vandalism pe cer (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 21.05.2009
Citit de: 748 ori
Conţine: 1203 cuvinte
9.89
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=205


continuare din partea a II-a

BULE DE PARTICULE ELECTRICE

În cartea "Angels Don't Play This HAARP" sunt incluse şi interviuri cu oameni de ştiinţă independenţi, precum dr. Elizabeth Rauscher. Ea are o carieră vastă şi impresionantă în domeniul fizicii marilor energii şi a publicat materiale în reviste ştiinţifice de prestigiu, precum şi cărţi.

Dr. Rauscher afirmă despre programul HAARP: "Veţi pompa cantităţi imense de energie într-o configuraţie moleculară extrem de delicată ce alcătuieşte structura multistratificată pe care o numim ionosferă." Ea explică faptul că ionosfera este predispusă la reacţii catalitice: dacă se modifică o mică parte, se poate produce o schimbare majoră în ionosferă.

Pentru a descrie ionosfera ca pe un un sistem cu un echilibru delicat, dr. Rauscher a comparat-o cu o bulă sferică de săpun ce înconjoară atmosfera Pământului, cu vârtejuri pe suprafaţa bulei. Ea prezice că bula se va sparge dacă se va face o gaură destul de mare în suprafaţa sa.

FELIEREA IONOSFEREI

Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirmă că emisiile de înaltă frecvenţă ale sistemului HAARP se pot cupla cu pulsurile cu lungime mare de undă (cu frecvenţe joase sau extrem de joase) pe care reţeaua magnetică a Pământului le foloseşte pentru a distribui informaţie sub formă de vibraţii pentru a sincroniza dansul vieţii în biosferă.

Winter numeşte această acţiune geomagnetică "fluxul sanguin informaţional al Pământului" şi susţine că este foarte probabil ca asocierea dintre frecvenţele înalte ale sistemului HAARP şi frecvenţele naturale extrem de joase să declanşeze efecte secundare nebănuite.

David Yarrow din Albany, New York, este cercetător specializat în electronică. El descrie posibilele interacţiuni dintre radiaţiile HAARP cu ionosfera şi reţeaua magnetică a Pământului:

"HAARP nu va "găuri" ionosfera. Aceasta e o subestimare periculoasă a ceea ce va face fasciculul gigantic cu putere măsurată în gigawaţi emis de HAARP.

Pământul se roteşte şi faţă de straturile electrice fine ale "iono-sferelor" ce protejează suprafaţa Pământului de radiaţia solară intensă, incluzând şi furtunile de particule încărcate din vântul solar. Rotaţia Pământului în jurul axei sale face ca HAARP - printr-o rafală care poate dura ceva mai mult de câteva minute - să taie o felie din ionosferă ca un cuţit cu microunde. Acesta nu produce o gaură, ci o incizie mare."

TRĂGÂND CU BRUTALITATE DE CORZILE HARPEI

"Al doilea concept: Pe măsură ce Pământul se roteşte, HAARP va tăia de-a lungul fluxului geomagnetic... o formă toroidală din benzi magnetice asemănătoare meridianelor. Poate că HAARP nu va "tăia" aceste benzi din stratul magnetic protector al Gaiei, dar le va bombarda pe toate acestea cu impulsuri dizarmonioase, brutale, de înaltă frecvenţă. Aceste impulsuri zgomotoase vor face să vibreze liniile de flux geomagnetic, vibraţiile propagându-se prin toată reţeaua geomagnetică.

Imaginea care îţi vine în minte este aceea a unui păianjen aşezat pe plasa lui. Aterizează o insectă, iar vibraţiile pânzei semnalează păianjenului prada. HAARP va fi ca un deget artificial din microunde care, dacă nu va reuşi să rupă plasa, măcar o va zgândări, trimiţând semnale derutante.

Efectele acestei interferenţe cu simfoniile harpei geomagnetice a Gaiei nu sunt cunoscute şi cred că nici nu au fost luate în calcul. Chiar dacă aceste efecte au fost luate în considerare, intenţia [programului HAARP] este să înveţe să exploateze orice tip de efecte, şi nu să cânte în armonie cu simfoniile globale."

Printre alţi cercetători citaţi se numără şi Paul Schaefer din Kansas City. Acesta este licenţiat în electrotehnică şi a construit arme nucleare timp de patru ani. "Majoritatea teoriilor în care savanţii ne-au învăţat să credem par să se prăbuşească," spune el. El vorbeşte despre dezechilibre provocate deja de epoca industrială şi atomică, în special de iradierea mediului înconjurător cu particule mici, de mare viteză, "ca nişte titireze minuscule".

Nivelul nenatural de mişcare a particulelor de energii înalte din atmosferă şi din centurile de radiaţii care înconjoară Pământul este răspunzător de schimbarea vremii, conform acestui model care înfăţişează o planetă Pământ ce îşi descarcă excesul de căldură şi îşi recapătă echilibrul prin cutremure şi activitate vulcanică.

UN PĂMÂNT CUPRINS DE FEBRĂ

"Starea energetică anormală a Pământului şi a atmosferei sale poate fi comparată cu o baterie de maşină supraîncărcată, cu fluxul normal de energie blocat, rezultatul fiind puncte fierbinţi, arcuri electrice, crăpături fizice şi turbulenţă generală în timp ce energia blocată încearcă să iasă."

Într-o a doua analogie, Schaefer spune:

"În afara de cazul în care dorim moartea planetei noastre, trebuie să oprim producerea de particule instabile ce generează febra Pământului. O primă prioritate în prevenirea acestui dezastru ar fi închiderea tuturor centralelor nucleare şi stoparea testelor cu arme atomice, a războiului electronic şi a «Războiului stelelor»."

Între timp, armata îşi construieşte cel mai mare încălzitor ionosferic de până acum, pentru a crea în mod deliberat şi mai multe instabilităţi în stratul uriaş de plasmă - ionosfera - şi pentru a ridica nivelul energetic al particulelor încărcate electric din ea.

PLOAIA ELECTRONICĂ

Armata a publicat documente legate de "precipitaţiile" de electroni din magnetosferă (centurile exterioare de particule încărcate electric ce se întind spre polii magnetici ai Pământului), cauzate de undele electromagnetice de frecvenţă foarte joasă create de om:

"Aceste precipitaţii de particule pot să producă o ionizare secundară, să emită raze X şi să cauzeze perturbaţii semnificative în ionosfera inferioară."

Doi specialişti în radiodifuziune de la Universitatea Stanford oferă dovezi asupra modului în care tehnologia poate afecta cerul prin intermediul undelor create pe Pământ. Aceştia au arătat că undele radio de frecvenţă foarte joasă pot face magnetosfera să vibreze şi particulele de mare energie să se reverse în atmosfera Pământului. Prin pornirea sau oprirea emisiei radio, poate fi oprită revărsarea acestor particule.

CONTROLUL VREMII

Avalanşele de energie declanşate de astfel de unde radio ne pot izbi în plin. Acţiunea lor sugerează că tehnicienii pot controla vremea la nivel global prin trimiterea unor "semnale" relativ reduse în centurile Van Allen (centurile de radiaţii din jurul Pământului). Efectele de rezonanţă Tesla pot astfel controla cantităţi enorme de energie prin intermediul unor semnale de dirijare mici.

Cartea scrisă de Begich şi Manning ridică întrebarea dacă această cunoaştere va fi folosită de către savanţii implicaţi în ştiinţa războiului sau de către cei specializaţi în biosferă.

Armata a lucrat timp de 20 de ani la metodele războiului climatic, pe care le numesc eufemistic "modificarea vremii". Tehnologia de provocare a ploii, de exemplu, a fost testată de câteva ori în Vietnam. Ministerul Apărării S.U.A. a oferit exemple de studii de manipulare a fulgerelor şi a uraganelor prin proiectele Skyfire şi Stormfury.

S-au avut în vedere tehnologii complicate care să producă efecte pe scară mare. "Angels Don't Play This HAARP" citează un expert care afirmă că armata a studiat atât laserele cât şi substanţele chimice care ar putea deteriora stratul de ozon aflat deasupra unui inamic.

Studierea căilor de a provoca şi detecta cutremure a reprezentat în urmă cu zeci de ani o parte din proiectul Prime Argus. Finanţarea acestui proiect a fost acordată de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA, acum cu acronimul ARPA).

În 1994 Aviaţia Militară a Statelor Unite şi-a făcut public planul Spacecast 2020 care include controlul vremii. Oamenii de ştiinţă au făcut experimente de manipulare a vremii încă din anii '40, dar cu toate acestea în Spacecast 2020 se făcea observaţia că "folosirea tehnicilor de modificare a mediului pentru a distruge sau produce pagube unui alt stat [este] interzisă". Afirmând acest lucru, Aviaţia Militară pretindea că progresul tehnologiilor "impune o re-examinare a acestei teme delicate şi riscante".

continuare în partea a IV-a



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=205

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la www.newxusmagazine.ro

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: 2012, Marea Schimbare
2012 a trecut... Teoria sfarsitului lumii se bazeaza pe Calendarul Lung Maya care se termina exact la data de 21 decembrie 2012. Desi multi sustin faptul ca mayasii au prezis sfarsitul lumii, nu exista dovezi care sa sustina asta. Calendarul Maya doar se reseteaza la aceasta data, in timp ce un ciclu se termina, alt ciclu incepe. Un film documentar ce merita vazut pana la capat... ca sa fructificam ocaziile ce deja sunt la indemana noastra.
nota 9.98 din 2384 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting