Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Faţa ascunsă a terorismului (3)

Faţa ascunsă a terorismului (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 01.06.2009
Citit de: 625 ori
Conţine: 1879 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=239

[continuare din partea a doua]

Din 1996 pana in 1998 am deschis canale neoficiale intre Sudan si administratia Clinton. M-am intalnit cu persoane oficiale din ambele tari, inclusiv cu Clinton, Samuel R. Berger, consilierul in probleme de securitate nationala a Statelor Unite, presedintele Sudanului si seful contraspionajului sudanez.

Presedintele Omar Hassan Ahmed Bashir, care dorea sa fie ridicate sanctiunile impotriva Sudanului (pentru terorism), a oferit arestarea si extradarea lui bin Laden precum si date detaliate despre retelele globale construite de ?Jihadul Islamic? egiptean, Hezbollah-ul iranian si Hamas-ul palestinian. Printre membrii acestor retele erau si cei doi teroristi care au deturnat si pilotat avioanele comerciale spre World Trade Center. Tacerea administratiei Clinton la aceste oferte a fost asurzitoare."

Sudanul i-a oferit lui Bill Clinton ocazia ideala de a-l prinde pe bin Laden si de a preveni viitoare atacuri teroriste. In loc sa o foloseasca, Statele Unite au presat Sudanul sa-l faca pe bin Laden sa plece, "in ciuda parerilor [sudanezilor] ca ar putea fi monitorizat mai bine in Sudan decat in alta parte". Bin Laden si banda sa de criminali au plecat in Afganistan:

"Bin Laden a plecat in Afganistan, luandu-i cu el pe: Ayman Zawahiri, considerat de S.U.A. ca fiind principalul proiectant al atacurilor din 11 septembrie; Mamdouh Mahmud Salim, care a calatorit frecvent in Germania pentru a obtine echipament electronic pentru al-Qa'ida; Wadih El-Hage, secretarul personal si emisarul lui bin Laden, care se afla acum in S.U.A. cu o condamnare pe viata pentru rolul jucat in atacurile cu bombe asupra ambasadelor americane din Tanzania si Kenia; Fazul Abdullah Mohammed si Saif Adel, acuzati de asemenea pentru participarea la atacurile asupra ambasadelor. Unii dintre acestia sunt acum pe lista FBI-ului cu cei mai cautati douazeci si doi de teroristi."

In Afganistan, regimul taliban l-a protejat pe bin Laden si reteaua sa al-Qa'ida. Exista o simetrie ciudata revelata de aceasta relatie. Atat bin Laden cat si regimul taliban erau ceva mai mult decat o creatie a CIA-ului. Selig Harrison, expert in Asia de Sud de la Woodrow Wilson International Center for Scholars, a prezentat acest fapt intr-o conferinta care a avut loc in Londra. Times of India relateaza revelatiile facute de Harrison:

"LONDRA ? Un expert american de frunte in Asia de Sud a declarat ca CIA a uneltit impreuna cu Pakistanul la crearea ?monstrului? care este regimul taliban ce conduce astazi Afganistanul.

?I-am avertizat ca suntem pe cale de a crea un monstru? a spus Selig Harrison de la Woodrow Wilson International Center for Scholars intr-o conferinta care s-a desfasurat aici saptamana trecuta pe tema ?Terorism si securitate regionala: infruntand provocarile din Asia?."

Pentru americanul mediu, regimul taliban poate fi doar o banda de maniaci care au constituit un guvern rebel fanatic. Harrison afirma insa ca este vorba de fapt despre un proiect bine coordonat al serviciilor secrete: "Talibanii nu sunt doar recruti din madrassas (scoli teologice musulmane) ci sunt si pe statul de plata ISI (Inter-Services Intelligence, serviciul de contraspionaj al guvernului pakistanez)."

Un plan guvernamental secret

Guvernul a avut toate mijloacele necesare pentru a detecta si preveni atacurile de la 11 septembrie. Cercetatorul Russ Kick face o afirmatie semnificativa referitor la acest lucru:

"S.U.A. dispune de Agentia Centrala de Contrainformatii (CIA), Biroul Federal de Investigatii (FBI), Agentia de Securitate Nationala (NSA ? National Security Agency), Serviciul Secret, Defense Intelligence Agency, National Reconnaissance Office si o gramada de alte agentii de contraspionaj si securitate. Aceste agentii folosesc sistemul Echelon, care monitorizeaza majoritatea comunicatiilor electronice din lume; sistemul Carnivore, care intercepteaza email-urile; sistemul Tempest, cu o tehnologie care poate citi ce afiseaza monitorul unui computer situat in alta cladire; satelitii Keyhole care au o rezolutie de 10 cm si alte tehnologii de spionaj, multe dintre ele fiindu-ne probabil necunoscute.

In anul 2001 S.U.A. a cheltuit treizeci de miliarde de dolari pe culegerea de informatii si alte douasprezece miliarde pe antiterorism. Cu toate aceste resurse (plus altele), noi ar trebui sa credem ca guvernul nu a avut nici cea mai vaga banuiala ca teroristii planuiau sa atace Statele Unite, cu atat mai putin ca intentionau sa deturneze avioane pe care sa le indrepte spre tinte majore."

Dupa trecerea in revista a acestor fapte, trebuie luata in considerare o posibilitate mult mai sinistra, ca anumite factiuni din cadrul guvernului S.U.A. au creat amenintarea "bin Laden" si de fapt chiar au dorit atacurile. Fie ca Moran realizeaza sau nu aceasta, articolul sau, Bin Laden Comes Home to Roost ("Bin Laden vine acasa pentru a se odihni"), reveleaza dovada ca este posibil ca CIA sa fi echipat reteaua lui bin Laden pentru alte scopuri decat lupta impotriva sovieticilor:

"Agentia CIA, constienta ca intotdeauna de necesitatea de a-si justifica ?misiunea?, la mijlocul anilor '80 avea dovezi decisive despre adancirea crizei din infrastructura Uniunii Sovietice. CIA, dupa cum a recunoscut directorul sau adjunct Robert Gates in anul 1992, cand a fost chestionat de Congres, s-a hotarat sa ascunda acele dovezi fata de Reagan si consilierii sai principali si a continuat sa exagereze flagrant posibilitatile militare si tehnologice sovietice, pana in anul 1990, in raportul sau anual, intitulat ?Puterea militara sovietica?."

Se pune acum o intrebare tulburatoare. Datorita colapsului iminent al Uniunii Sovietice si mortii inexorabile a comunismului, implicarea lui bin Laden in campania anticomunista pare lipsita de importanta. Mai succint, ea este irelevanta. Totusi, in ciuda implicarii sale desuete in campania anticomunista, bin Laden a continuat sa primeasca fonduri. Deoarece o astfel de finantare nu reprezenta o investitie pentru razboiul aflat in desfasurare impotriva sovieticilor, trebuie sa fi existat motive ulterioare pentru a sustine reteaua lui bin Laden.

Care a fost planul adevarat care a motivat CIA-ul sa-l sustina pe cel care va deveni mai tarziu, pentru intreaga lume, monstrul lui Frankenstein? Este posibil ca fostul director adjunct al operatiunilor CIA, Theodore Shackley, sa fi raspuns deja la aceasta intrebare in cartea sa, The Third Option:

"Ofiterii de informatii mai vechi, ca mine, care au experienta in operatiuni paramilitare, au afirmat intotdeauna ca Statele Unite ar trebui sa aiba in vedere si o a treia optiune: utilizarea razboiului de gherila, a tehnicilor de contrarevolutie si a actiunilor sub acoperire pentru a atinge diferite scopuri politice? Razboiul politic este deseori un element care elimina alternative mult mai sangeroase si mai costisitoare."

Este posibil ca atacurile din 11 septembrie sa reprezinte o reala punere in scena a celei de a treia optiuni a lui Shackley. Legaturile lui bin Laden cu serviciile secrete sustin o astfel de afirmatie. Au fost al- Qa'ida si bin Laden considerate ca o parte din cea de a treia optiune, ce urmarea promovarea unor schimbari politice si sociale in Statele Unite?
Analizati o conversatie ce a avut loc intre fostul agent DEA, Michael Levine si un agent CIA. Aceasta sugereaza ca CIA este pregatita si doreste sa utilizeze cea de a treia optiune in America. Discursul este consemnat in lucrarea The Triangle of Death:

"Cum poti sa fi atat de bun in ceea ce faci si totusi sa intelegi atat de putin cine te manipuleaza? Nu realizezi ca exista fractiuni in guvernul tau care vor sa declanseze o situatie de urgenta ? situatie mult prea fierbinte pentru ca un guvern constitutional sa se poata descurca. Cu ce scop? am intrebat. O suspendare a constitutiei, binenteles. Legislatia este deja pregatita. Totul este perfect legal. Controleaza. Se numeste FEMA ? Federal Emergency Management Agency. Predati-va armele, voi gloata de agitatori antiguvern... Si cine va fi atunci rege, Michael? CIA am spus."

In Statele Unite terorismul este una dintre metodele ce sunt folosite pentru a declansa schimbarile dorite de catre prietenul din CIA a lui Levine. Terorismul a oferit un pretext pentru introducerea unor legi draconice si a unor masuri care inainte ar fi fost de neconceput. Deputatul Henry Gonzalez a recunoscut acest fapt atunci cind a facut urmatorul comentariu:

"Adevarul este ca aveti deja pregatite toate aceste masuri de precautie, iar planurile de urgenta, stabilite prin lege, exista deja si prin urmare cu ajutorul lor ati putea ca in numele stoparii terorismului sa mobilizati armata, sa arestati cetateni americani si sa ii tineti in lagare de detentie."

Adaugati la lista "planurilor de urgenta reglementate prin lege" Patriot Act, decretul aprobat ca raspuns la atacurile din 11 Septembrie."

In conformiate cu redactorul ziarului Washington Post, Jim McGee aceasta lege: "...imputerniceste guvernul sa modifice misiunea principala a FBI-ului, de la solutionarea crimelor la adunarea de informatii domestice (supravegherea populatiei). In plus, Ministerul de Finante a fost insarcinat cu construirea unui sistem ce va reuni toate informatiile din domeniul financiar, a carui date pot fi accesate de catre CIA. Si lucrul cel mai important, CIA va avea pentru prima data dreptul de a influenta operatiunile de supraveghere ale FBI-ului pe teritoriul S.U.A., va avea acces la dovezile adunate de catre Marele Juriu Federal si la monitorizarea convorbirilor telefonice"

Patriot Act are ca scop transformarea Americii intr-o societate supravegheata. Monitorizarea convorbirilor telefonice a fost extinsa, invadand astfel viata privata a unei mari parti a populatiei. In numele luptei impotriva terorismului ochii indiscreti ai guvernului pot acum supraveghea pe aceia care sunt pur si simplu considerati "suspecti". In plus, monitorizarea convorbirilor telefonice nu mai este doar un instrument in anchetele criminalistice. Datorita noului decret, aceasta devine un mijloc de colectare de informatii despre cetatenilor.

Din nefericire, surprizele nu se opresc aici. Decretul anuleaza de asemenea multe din constrangerile impuse asupra puterii CIA. McGee scrie: "Noua lege permite ca CIA sa aiba acces la cea mai puternica arma de investigatie din S.U.A.: Marele Juriu Federal. Acesta are puteri aproape nelimitate in colectarea in secret de informatii, incluzand aici marturiile, transcrierile unor interceptari audio, inregistrarea convorbirilor telefonice, accesul la documentele medicale... Noua lege permite FBI-ului sa furnizeze informatii provenite de la Marele Juriu catre CIA, fara un mandat judecatoresc, atata timp cat informatiile se refera la serviciile secrete straine sau la terorismul international."

Toate cele de mai sus indica inspre o concluzie infricosatoare: exista anumite fractiuni ale guvernului care considera terorismul ca pe un instrument de inginerie sociala. Directia inspre care societatea este condusa cu ajutorul acestui "instrument" este insa si mai infricosatoare.

Terorismul: un instrument al elitei conducatoare

Terorismul este folosit pentru a mentine gloata sub control, in folosul unei elite ce doreste sa isi mentina si sa isi expansioneze puterea. In lucrarea The Power Elite, sociologul C. Wright Mills prezinta acesti indivizi puternici:

"Elita conducatoare este compusa din oameni a caror pozitie le permite sa transceanda conditiile mediocre de viata ale omului de rand; ei se afla intr-o pozitie care le permite sa ia decizii ce au consecinte majore. Daca iau sau nu astfel de decizii este mai putin important decat faptul ca ei ocupa asemenea pozitii centrale; esecul lor de a actiona, esecul lor in luarea unor decizii este in sine insusi un act care este de multe ori de o importanta mai mare decat deciziile pe care le iau.

Deoarece ei se afla in varful celor mai mari ierarhii si organizatii ale societatii moderne. Ei conduc marile corporatii. Ei conduc masinaria statului si revendica privilegiile acestuia. Ei controleaza institutiile militare. Ei ocupa pozitiile strategice de comanda ale structurii sociale, in mainile carora sunt acum concentrate puterea politica, bogatiile si celebritatea de care se bucura. Discutiile despre oligarhi ar putea sa invoce imaginile unor stapani feudali medievali. Cu toate acestea, un studiu al Federal Reserve arata faptul ca elitismul este viu si este prezent in "taramul celor liberi" ? S.U.A.

[continuare în partea a patra]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=239

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Inversarea polilor magnetici ai Soarelui
La sfârşitul unui ciclu de 11 ani (cu aproximaţie), Soarele nostru trece printr-un proces remarcabil de inversare a polilor săi magnetici: polul care a fost negativ devine polul pozitiv, şi invers.
nota 9.67 din 1339 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting