Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Faţa ascunsă a terorismului (4)

Faţa ascunsă a terorismului (4)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 01.06.2009
Citit de: 532 ori
Conţine: 1683 cuvinte
9.91
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=240

[continuare din partea a treia]

In lucrarea Secrets of the Temple, fostul editor al ziarului Washington Post, William Greider citeaza din acest studiu:
"...54% din capitalul financiar mondial net era detinut de catre 2% din familii iar 86% de catre primele 10% din familii; 55% din familiile din esantion nu detineau nici un capital sau aveau unul negativ..."

Aceasta concentrare a averilor in atat de putine maini sugereaza cu siguranta faptul ca exista o clasa conducatoare. Este extrem de naiv sa crezi ca aceste elite nu exercita o influenta majora asupra civilizatiei.

In cartea Beyond The Ruling Class: Strategic Elites In Modern Society, profesorul Suzanne Keller afirma: "Ideea unei paturi sociale ce se ridica deasupra maselor de oameni obisnuiti ar putea sa inspire sentimente de aprobare, indiferenta sau disperare, dar indiferent ce gandesc oamenii despre aceasta, vietiile lor, norocul lor si soarta lor, au fost si sunt de mult timp dependente de ceea ce gandesc si fac un mic numar de oameni situati in pozitii inalte."

Fostul director al Central Intelligence Agency (CIA) William Colby a recunoscut existenta unei retele de sange albastru. Cand fostul senator de Nebraska si erou in razboiul din Vietnam, John W. DeCamp, a cercetat implicarea elitelor in abuzul asupra copiilor, in traficul de arme si droguri si in crimele rituale satanice, Colby l-a avertizat asupra acestei aristocratii ascunse si asupra puterii acesteia:

"Ceea ce trebuie sa intelegi tu, John, este ca uneori exista forte si evenimente care sunt atat de mari si de puternice, cu mize atat de mari pentru alti oameni sau institutii incat nu poti face absolut nimic in privinta lor, oricat de rele si de gresite ar fi si oricat de dedicat si de sincer ai fi tu sau de cat de multe dovezi ai avea. Acesta este pur si simplu unul dintre faptele dureroase ale vietii si trebuie sa ii faci fata. Tu ti-ai facut partea ta. Ai incercat sa demasti raul si faptele rele. Acest lucru ti-a facut foarte mult rau. Insa pana in acest moment ai ramas in viata. Asa ca acum iti spun, renunta la toate acestea, inainte de a fi ucis. Uneori lucrurile sunt pur si simplu prea mari pentru noi si atunci trebuie sa ne dam la o parte si sa lasam istoria sa isi urmeze cursul."

Probabil ca cea mai insemnata sursa de informatii din "interior" provine de la un profesor de la Oxford (si mentor al fostului presedinte Bill Clinton), Carroll Quigley. Dupa ce a fost apropiat de fractiunea anglofila pro-britanica a elitei, Quigley a scris:

"Exista si a existat de o generatie, o retea anglofila internationala care opereaza, intr-un anumit grad, in acelasi mod in care radicali de dreapta cred in decretul comunist. De fapt, aceasta retea pe care o putem identifica ca fiind grupurile Mesei Rotunde, nu are nici o aversiune fata de cooperarea cu comunisti sau cu orice alt grup, facand asa ceva frecvent. Cunosc operatiunile acestei retele deoarece am studiat-o timp de douazeci de ani si mi s-a permis timp de doi ani, la inceputul aniilor '60, sa examinez hartiile si documentele lor secrete.

Nu am nici o aversiune fata de aceasta si fata de scopurile acesteia, deoarece o mare parte din viata mea am fost aproape de ea si de multe dintre instrumentele ei. Am obiectat, atat in trecut cat si in prezent, asupra a catorva dintre politicile ei (in special asupra credintei acesteia ca Anglia este mai degraba o putere atlantica decat o putere europeana si ca trebuie sa fie aliata sau chiar unita intr-o federatie cu S.U.A., trebuind sa ramana izolata fata de Europa). In general principala diferenta de opinie consta in faptul ca reteaua doreste sa ramana necunoscuta pe cand eu consider ca rolul ei in istorie este suficient de important incat sa merite sa fie cunoscuta."

Quigley de asemenea ne informeaza ca elita conducatoare are o parere foarte proasta despre oamenii de rand. El exprima acest sentiment elitist atunci cand se refera la acestia ca fiind : "neinsemnata burghezie". Prin urmare, de ce marea masa a civilizatiei umane nu este constienta de prezenta oligarhilor printre ei?

In lucrarea The Architecture of Modern Political Power, Daniel Pouzzner explica de ce: "Institutia se ascunde in spatele unui camuflaj cultural. Intr-un mod subtil si omniprezent, propaganda des realizata hraneste sentimentul public de acceptare si de aprobare al autoritatii ei si a definitiilor sale asupra binelui si a raului, impiedicand astfel publicul sa reflecteze serios asupra faptului ca institutia in sine este foarte des un lucru nefast prin insasi definitia ei.

Institutia repeta mereu mantra care afirma ca presedintele Statelor Unite ale Americii este ?conducatorul lumii libere?, insa o lume libera nu are conducator. Presedintele S.U.A. este pur si simplu cea mai evidenta avangarda a autoritatii sistemului. El aduna putere pe cheltuiala libertatii lumii.

In general, un public ratacit atribuie rezultatul actiunilor intruzive ale institutiilor, intamplarii sau unor motive considerate ca fiind inofensive sau virtuoase. Planul devine evident doar in modelul rezultatelor, sau aducand dovada unor imixtiuni inoportune. Publicul a fost in mod sistematic conditionat sa ignore astfel de modele si sa condamne pe cei care atrag atentia asupra acestora (in mod ironic fiind numiti ?teroristi conspirationisti?).

Controland deci propagarea si accesul la informatiile care ar putea constitui dovada unor imixtiuni inoportune, institutia reuseste in mare parte sa protejeze programul de demascarea publica. Compartimentarea aparatului de acoperire al organizatiei face ca eventualele expuneri ce ar putea sa ?transpire? sa produca doar pagube limitate."

Legatura dintre familiile bin Laden si Bush

Exista oare vreo legatura intre elitele ce detin puterea si actualele retele teroriste? Raspunsul la aceasta intrebare se gaseste ascuns in interiorul dinastiei Bush. Nici Bush senior si nici Bush junior nu pot fi considerati ca fiind presedinti pe linia traditiei lui Lincoln. Nu provin din clasele de jos si nu au o educatie modesta. Investigatia detaliata efectuata de catre Webster Tarpley si Anton Chaitkin si consemnata in excelenta lor lucrare Gerge Bush: The Unauthorized Biography i-a dus la urmatoarele concluzii:

"Una dintre tezele noastre de baza este aceea ca George Bush [senior] este si se considera el insusi a fi un oligarh."
Intr-un articol din London Daily Mail, Peter Allen indica o conexiune intre George W. Bush si fratele lui Osama, Salem bin Laden: "Incredibil, Salem a devenit partener de afaceri cu omul care conduce vanatoarea fratelui sau. In 1970, el si George W. Bush au fost fondatorii companiei petroliere Arbusto Energy in statul natal al lui Bush, Texas.

Pe masura ce si-a construit propriul imperiu financiar, Salem bin Laden a avut o relatie intriganta cu viitorul presedinte. In 1978 l-a numit ca reprezentant al sau in Houston, Texas pe James Bath, un prieten apropiat al lui G. Bush, care a facut serviciul militar impreuna cu acesta. In acel an J. Bath a investit 50.000 $ in compania lui G. Bush, Arbusto.

Niciodata nu s-a aflat daca a investit proprii sai bani sau ai altcuiva. Au existat chair si speculatii conform carora banii ar fi provenit de la Salem. In acelasi an J. Bath a cumparat aeroportul Houston Gulf in numele multimilionarului arab.

Trei ani mai tarziu, G.Bush afirma ca cei 50.000 de dolari investiti in Arbusto au fost singura tranzactie financiara pe care a efectuat-o cu J. Bath." Legatura dintre familiile bin Laden si Bush nu se incheie cu Arbusto Energy. La programul BBC Newsnight, Greg Palast a afirmat: "Tanarul George a primit de asemenea beneficii ca director al unei filiale a Carlyle Corporation, o companie privata, putin cunoscuta, care in doar cativa ani de la intemeiere a devenit unul dintre cei mai mari furnizori ai sistemului de aparare al Statelor Unite.

Tatal sau, Bush senior, este de asemenea pe statul de plata al companiei ca si consilier. Si ceea ce a devenit cu adevarat jenant a fost descoperirea faptului ca bin Laden detinea actiuni la Carlyle, pe care le-a vandut doar dupa 11 septembrie."

Toate aceste legaturi de afaceri pot explica de ce administratia Bush a zadarnicit eforturile FBI-ului de a investiga pe Abdullah si Omar bin Laden. Deoarece investigatiile ar fi putut demonstra faptul ca Osama nu era "oaia neagra" a familiei. Mai degraba ar fi indicat faptul ca terorismul era de fapt afacerea familiei bin Laden. Acest lucru ar fi asociat familia Bush cu terorismul, lucru pe care presedintele in curs nu ar fi putut permite sa il lase sa se petreaca.

Pentru neo-conservatori, imaginea familiei Bush ca un sindicat criminal ce intretine legaturi cu persoane dubioase este reprobabila. Totusi, aceasta afirmatie poate fi bazata pe un precedent major. Ancheta efectuata de catre Webster Tarpley si Anton Chaitkin asupra vietii de culise a fostului presedinte George Herbert Walker Bush a dus la o descoperire uimitoare: aceea ca "norocul familiei presedintelui a fost in mare masura un rezultat al planului lui Hitler". Conexiunile dinastiei Bush cu bin Laden sugereaza faptul ca complotul dintre aceasta si inamicii Statelor Unite nu a incetat niciodata.

Un proiect sociopolitic sponsorizat de stat

Reexaminand afirmatia anterioara a lui Mart?n Baro, conform careia terorismul reprezinta o componenta dintr-un "proiect sociopolitic impus de catre guvern", ne confruntam cu niste intrebari foarte ingrijoratoare.

Care va fi rezultatul acestei guvernari? Unde duce de fapt tot acest terorism sponsorizat de catre stat? Quigley ne furnizeaza o imagine fragmentara a posibilelor rezultate in lucrarea Tragedy and Hope. Profesorul de la Oxford dezvaluie faptul ca o elita cognitiva, in mod arbitrar numiti "experti", va inlocui alegatorul democratic ce controleaza sistemul politic.

Ce fel de viata poate astepta omul de rand sa aiba in cazul in care vor fi eliminati reprezentantii maselor? Quigley declara ca va fi un sistem in care: "...libertatiile si alegeriile indivizilor vor fi controlate pana la cele mai mici alternative datorita faptului ca acestia vor fi numerotati de la nastere si urmariti, ca un numar, pe tot parcursul procesului educativ, al serviciului militar sau a altor servicii publice, a contributiilor la impozit, a sanatatii si a cerintelor medicale si pana la retragerea la pensie."

Materialul este extras din The Hidden Face of Terrorism: The Dark Side of Social Engineering, From Antiquity to September 11, de Paul David Collins. Paul D. Collins a studiat istoria ascunsa si tenebroasele subcurente ale politicii mondiale timp de aproximativ 11 ani. Este licentiat in comunicatii si stiinte politice.

[Articol reprodus din Nexus Magazine, Anul I, Numarul 2]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=240

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Nexus Magazine

Recomandări:

Mesajele apei
Fotografiile şi informaţiile din acest articol reflectă munca lui Masaru Emoto, un cercetător creativ şi vizionar care a publicat cartea "Mesajele apei" ca rezultat al descoperirilor sale. Dacă te îndoieşti că gândurile tale te afectează (dar afectează şi pe cei din jurul tău), rezultatele lui Masaru Emoto, pe care le expunem aici, îţi vor schimba părerea şi convingerile, definitiv.
nota 9.81 din 1868 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting