Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Apa de ocean (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 1063 ori
Conţine: 1559 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=261


[continuare din prima parte]

El credea că o transfuzie va face ca factorii blocanţi de la o persoană să treacă la alta şi să fie capabili să suprime suficient de mult sistemul imunitar al primitorului încât să permită unei tumori să se dezvolte. Noua tumoare îşi va crea apoi proprii factori blocanţi.

Deci cancerul nu ar fi transmis direct, dar în acest fel o transfuzie de sânge ne-ar putea creşte susceptibilitatea la cancer. În timp ce posibilii "factori blocanţi" şi contaminările provenite de la oameni şi de la microbi animali prin rezervele de sânge mă îngrijorează într-o anumită măsură, există alţi factori care îmi dau insomnii...

Cineva pe care l-am cunoscut la colegiu mi-a spus în trecere că o transfuzie de sânge i-a schimbat viaţa. Mi-a descris cum a ieşit de la o operaţie chirurgicală după un accident şi s-a trezit cu o personalitate schimbată. A dat vina pentru acest fapt pe transfuzia de sânge ce i-a fost efectuată.

Din moment ce l-am cunoscut doar după acest incident, nu pot spune dacă schimbarea a fost bună sau rea, dar cine ar dori să i se întample aşa ceva când se află sub anestezie? Dar ceva mult mai rău decât o schimbare de personalitate mi-a afectat opinia în 1981.

În acel an, în Alaska, am dat naştere la singurul meu copil ? un eveniment mult asteptat de mine la vârsta de 34 de ani, şi de către naşa lui, Ceci Clark, o artistă şi propietară de galerie cu un anumit renume în acel stat. Ceci a dezvoltat cancer la oase, fapt ce nu a fost diagnosticat imediat.

Înainte de a-l fi descoperit ea a suferit o operaţie chirurgicală pentru altceva şi a primit o transfuzie de sânge. Când s-a trezit, "creierul" ei mergea pe brânci, să zic aşa. M-a recunoscut dar credea că sunt sora ei şi a devenit confuză când a încercat să îşi dea seama de unde provenea nou născutul. În cele din urmă i-au descoperit cancerul. A murit la scurt timp după.

Tratamentul marin

În anii care au urmat, cercetările mele s-au orientat către tratamente alternative pentru cancer şi remedii pentru bolile cronice degenerative, în special după ce am devenit extrem de bolnavă şi mi-am recăpătat sănătatea eu şi întreaga mea familie fără ajutorul medicamentelor sau al chirurgiei, cu ajutorul unui neobişnuit medic naturist din Spokane, Washington: regretatul dr. Harold Dick.

Extraordinarele lui talente de diagnostician şi vindecător au fost trecute mai departe şi completate de către fiica lui, dr. Letitia Dick-Watrous, care a încheiat o rezidenţă de 3 ani cu el, a devenit partenera lui şi apoi, dupa moartea acestuia, i-a continuat munca.

Dr. Dick nu numai ca m-a ajutat să-mi recapăt sănătatea cu ajutorul unui "instrument" puţin cunoscut, o modalitate de tratament îmbunătăţită care îşi are rădăcinile în vechea "cură cu apă" a faimosului părinte Sebastian Kneipp, în testul de intoleranţă la mâncare O. G. Carroll şi în hidroterapia constituţională, ci a devenit şi mentorul meu trezind în mine dorinţa de a cerceta, iar dr. Dick-Watrous a amplificat această dorinţă. În decursul cercetărilor pe care le făceam pentru a descoperi metode naturale de vindecare, am devenit membru al unui website care prezenta tratamente mai puţin cunoscute pentru cancer şi infecţii.

Printre acestea se includea şi "tratamentul marin", bazat pe lucrarile biologului/fiziologului francez Rene Quinton. El a demonstrat că apa de ocean, în anumite condiţii, este virtual identică cu plasma sanguină a mamiferelor. Cu ajutorul mai multor medici eminenţi, a folosit cu succes apa de ocean ca un agent vindecător la mii de pacienţi din Franţa şi Egipt, la începutul anilor 1900.

Cancerul era aproape necunoscut în acele zile, dar multe alte boli au răspuns la injecţiile cu apă de ocean diluată ? o adevărată "plasmă marină" care poate remineraliza un corp bolnav, normaliza nivelul pH-ului acestuia şi echilibra electroliţii din corp, prin urmare corectând cauzele fundamentale a multor boli prin intermediul regenerării "terenului intern" asa cum l-a numit Quinton.

Raportul includea fotografii ale pacienţilor luate înainte şi după tratament. La fel ca majoritatea oamenilor am fost atras la început de şocantele fotografii vechi de 100 de ani. Copilaşi aflati aproape pe moarte datorită holerei şi altor cauze, salvaţi; corpuri ce semănau cu niste cadavre redevenite durduli, pielea sângerândă datorită eczemelor devenită din nou netedă şi fără răni... toate acestea datorită puterii apei de ocean. Multe nenorociri specifice începutului secolului 20 cum ar fi tuberculoza erau prezentate ca fiind vindecate cu ajutorul acestei remarcabile plasme marine.

Pe plan istoric, apa de ocean (plasma) a avut numeroase aplicaţii bazate pe conceptul reînoirii, purificării şi regenerării fluidelor interne şi pe menţinerea echilibrului corpului. Ea s-a dovedit a fi un sprijin pentru celulă şi un regenerator al funcţiilor ei. Cât de importante sunt mineralele şi micromineralele în corpul uman?

Mulţi cercetători, inclusiv dr. Joel Wallach, autorul casetei de mare succes: Dead Doctors Don?t Lie ("Doctorii morţi nu mint"), susţin că absenţa unui singur mineral de care corpul are nevoie poate da naştere şi la 10 simptome specifice diverselor boli. Bineînţeles, o mare parte din medicina modernă încă mai dă vina pe microbi şi pe codul genetic pentru majoritatea bolilor umane, aşa că teoria "deficienţelor minerale" este în general ignorată.

Dar dr. Wallach crede că o boală de inimă foarte des întâlnită, cardiomiopatia ? o boala care a ucis mii de oameni de la atleţi profesionişti până la specialişti în boli de inimă, sau i-a facut candidaţi pe lista de transplanturi cardiace ? este cauzată de nimic altceva decât de o deficienţă de seleniu, care poate fi vindecată sau prevenita prin consumarea zilnică a unui supliment de seleniu ce valorează câţiva cenţi.

Introduceţi apa de ocean ? veriga lipsă în deficienţele nutriţionale esenţiale! Ea conţine toate mineralele şi micromineralele cunoscute, în forma organică şi în procentul necesar ţesuturilor umane ? şi a fost prezentă acolo tot timpul, ca un agent vindecător şi dătător de viaţă, ascunsă în plină vedere.

În timp ce site-ul pe care am găsit prima dată informaţiile referitoare la tratamentul marin conţine o bună prezentare şi fotografii impresionante, un site şi mai complet asupra acestui subiect era în construcţie. Acolo, pe acest site academic: www.oceanplasma.org, am descoperit că dr. Juergen Buche, era în plin proces de traducere din franceză în engleză a unei mari părţi din cercetările şi documentaţia originală referitoare la apa de ocean.

Ceea ca am aflat m-a impresionat enorm şi a rezonat profund cu fobia mea referitoare la transfuzii. Am descoperit că au fost realizate experienţe pe câini vagabonzi pentru a se testa plasma oceanică (apa rece de ocean diluată şi filtrată) ca substitut pentru transfuzii. Într-un experiment, Rene Quinton şi echipa sa de medici au golit un câine de tot sângele său şi l-au înlocuit cu apă de mare izotonică (diluată).

V-aţi gândit că acest câine ar fi trebuit să moară imediat, dar câinele a trăit. După transfuzie, în a doua zi, 50% din componentele specifice sângelui au reapărut. Pâna în cea de-a patra zi, aproape 100% din componentele sanguine lipsă au reapărut, ceea ce pare a fi o dovadă a fenomenului de transmutaţie biologică (o transformare a unui element chimic în alt element chimic). Nu numai că sângele s-a regenerat complet, dar curând după procedură câinele sărea prin jur ca un căţeluş, cu o mai mare vitalitate decât înainte şi a mai trăit mulţi ani după aceea.

Gândiţi-vă ce ar însemna pentru întreaga lume un substitut pentru transfuziile de sânge, sigur, eficient şi prezent din abundenţă; fără efecte secundare, fără a fi necesară o potrivire a grupelor sanguine, fără a fi necesară efectuarea unor analize pentru descoperirea eventualilor agenţi patogeni şi, în plus, ar fi o adevărată plasmă ce conţine în sine însuşi proprietăţi vindecătoare deja demonstrate!

Ce s-a întâmplat cu acest nemaipomenit tratament marin? Primul Război Mondial a blocat cercetările medicale iar Quinton a fost recrutat. A murit în 1925. Aceste evenimente au întrerupt cumva continuitatea tratamentului marin în spitale şi clinici (multe spitale practicau acest tratament). Oricum, tratamentul a fost dus mai departe de către colaboratorii săi şi de către adepţii săi ardenţi, şi a renăscut după cel de-al Doilea Război Mondial în mai multe ţări.

Experimente pe animale în care s-a utilizat apa de ocean ca substitut pentru transfuzii au fost repetate în 1969 cu aceleaşi rezultate; dar de atunci "tratamentul marin" a fost folosit doar ca un agent terapeutic pentru oameni, mai mult ca un tratament de bază pentru bolile degenerative cronice. De asemenea a devenit cunoscut ca un supliment mineral lichid complet şi uşor de asimilat şi ca un supliment de microminerale folosit pentru remineralizare, pentru detoxifiere, pentru creşterea energiei şi pentru eliminarea stresului.

Nu au fost niciodată realizate pe oameni experimente de înlocuire a transfuziilor sanguine cu apa de ocean. Cât despre proprietăţile vindecătoare ale apei de ocean, în atmosfera medicală restrictivă din zilele noastre, se poate face referire la apa de ocean doar ca la o "băutură minerală".

Dacă cuvântul "vindecare" ar fi pronunţat sau scris în relaţie cu numele unei mărci de fabrică, "ofensa" ar fi legal acţionabilă în instanţă. Doar un medicament, toxic prin însăşi natura lui, poate fi numit "curativ".

Nici un fel de studii aprobate de FDA nu vor fi sponsorizate sau raportate referitoare la eficacitatea tratamentului cu apa de ocean pentru diversele boli deoarece un supliment poate fi studiat doar în relaţie cu "gradul de reducere al riscului" de îmbolnăvire aşa cum este el definit de către agenţia guvernamentală şi nu ca un tratament pentru o boală reală.

De ce nu am auzit oare de Rene Quinton şi de tratamentul său marin?

[continuare în partea a treia]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=261

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol dupa Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 4.000 vizite
VIDEO: Primele dezvăluiri mass-media despre grupul "Illuminati"
În acest mesaj o să vă spun ce a fost dat aseară la televiziunea... Italia 1 Mediaset. S-au dat primele informaţii clare, fără menajamente despre cine conduce lumea... cu dovezi! UPDATE 13 feb. 2013: Maria a publicat câteva fragmente video din emisiune pe care le oferim la finalul articolului.
nota 9.85 din 6669 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting