Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Apa de ocean (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 834 ori
Conţine: 1347 cuvinte
9.69
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=262


[continuare din partea a doua]

Un sistem de sănătate bolnav

SUA are cea mai proastă stare de sănătate la nivel naţional comparativ cu orice altă ţara industrializată din lume ? în ciuda faptului că se cheltuiesc cei mai mulţi bani pentru cercetările din domeniul sănătăţii şi pentru serviciile medicale.

Aceasta ţară a rămas din păcate în urmă în multe domenii ale ştiinţei medicale, în mod special atunci când cei care profită de pe urma unei ştiinţe proaste sunt chemaţi la arme pentru propria lor protecţie, în momentul în care apar remedii mai sigure, mai eficiente şi mai puţin costisitoare cum ar fi modesta apă oceanică a doctorului Quinton.

Priviţi industria farmaceutică internaţională. Deţine o asemenea bogăţie şi putere încât controlează nu numai FDA-ul dar şi legislaţia şi politica americană legată de sănătate. Luaţi de exemplu cazul poznei cu "colesterolul". În trecut, liniile federale călăuzitoare în cazul colesterolului erau acestea: cineva ce are un regim alimentar ce conţine 300mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru în sânge, era considerat a avea nivele inacceptabile şi avea nevoie de tratament.

Însă sub "ghidarea" puternicei industrii farmaceutice, aceste linii federale călăuzitoare au fost recent modificate. Acum, mai puţin de 200 mg de colesterol pe zi este considerat "acceptabil" şi un nivel HDL (colesterol bun) mai mic de 40 mg pe decilitru este acum inacceptabil (JAMA 2001; 285:2486-2497).

În traducere: conform vechilor linii călăuzitoare, 13 milioane de oameni erau împinşi să folosească medicamente de scădere a colesterolului. Conform noilor linii călăzuitoare, 36 de milioane de oameni cumpără acum aceste medicamente şi aceasta înseamnă venituri suplimentare de ordinul a miliarde de dolari ce intră în conturile companiilor farmaceutice.

În acelaşi timp, aceşti producători de medicamente au ezitat în mod special să publice orice material referitor la efectele unor nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor. Conform anumitor studii printre aceste efecte se numără: apariţia depresiei, comportamentul violent, sinuciderea, creşterea riscului de infarct miocardic şi o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

Spălarea creierului

Totul arată ca şi cum ne-ar fi fost spălate creierele de către un fel de mitologie a medicamentelor şi am ajuns să credem că bolile sunt cauzate de o lipsă de medicamente şi că pot fi vindecate doar prin creşterea consumului de medicamente, şi acestea din ce în ce mai scumpe.

Ce s-ar întâmpla cu toate aceste carteluri internaţionale ale medicamentelor dacă o metodă reală de vindecare a cancerului ar apărea brusc pe piaţă, în afara controlului lor? Din moment ce toate acestea există financiar mai degrabă doar pentru "tratarea simptomelor" (managmentul bolilor) decât pentru a vindeca ceva, este posibil ca întreaga noastră infrastructură medicală/financiară să se prăbuşească drept consecinţă.

Acţionarii companiilor farmaceutice vor profit, nu un remediu pentru a sfârşi mizeria umană şi a stopa fluxul profitului. Auzim povestiri similare referitoare la înlocuitori pentru combustibilii fosili şi despre alte descoperiri ce ar putea schimba vieţile oamenilor, despre invenţii care nu au ajuns niciodată pe piaţa deschisă datorită intervenţiilor venite din partea competiţiei.

În acelaşi mod, un înlocuitor sigur al transfuziilor de sânge ar putea ameninţa prea multe zone bogate şi puternice ale pieţei medicale pentru a vedea vreodată lumina zilei... dar ne putem închipui posibilităţile. Oricum, "viziunea fără acţiune este doar un vis" conform dr. Buche. Consideraţi acest articol începutul acţiunii ? poate al acţiunii tale!

Procurarea solutiei vii

Apa de ocean poate fi ingerată oral sau poate fi injectată. Cu toate acestea, procurarea apei de ocean necesară pentru consum nu este un lucru uşor; trebuie să aveţi cunoştinţele necesare şi echipamenul necesar. Apa de ocean diferă în compoziţie şi nu poate fi adunată la întâmplare. Pregătirea ei variază în funcţie de distanţa faţă de coastă, de climat şi de vegetaţia marină.

În timpul întregului proces, de la ocean la sticlă, apa de ocean nu trebuie să atinga nici un fel de metal; trebuie menţinută rece deoarece încălzirea ei îi distruge proprietăţile fortifiante. Trebuie să fie transportată şi păstrata în vase de sticlă sau în containere de plastic. Apoi trebuie testată şi purificată la rece într-o manieră care previne alterarea ei şi păstrează neschimbată condiţia sa de soluţie vie.

Pentru mai multe detalii despre modul de procurare şi pregătire a apei de ocean accesaţi pagina de internet: http://www.truthquest2.com/oceanplasma.htm.

Apa de ocean în starea sa originară şi primară avea doar un sfert din conţinutul salin pe care îl are acum şi acest lucru este încă reflectat în conţinutul salin al sângelui şi al lacrimilor. Oceanele au devenit mai concentrate de-a lungul timpului şi apele lor sunt acum mult prea sărate pentru a fi băute în cantităţi mari. Pentru a folosi apa de ocean ca plasmă sanguină, ea trebuie diluată cu apă ultra-pură până ajunge la aceaşi concentraţie ca cea a plasmei sanguine: mai exact nouă grame de sare pe litru.

Ca un supliment mineral perfect, poate fi consumată oral sub formă diluată sau în formă naturală de către cei care nu au o sensibilitate la sodiu ? dar numai în cantităţi mici, de exemplu o uncie [0.03 litri] odată, de mai multe ori pe zi dacă este necesar. Oricum, este extrem de important să o diluaţi cu apă pură de izvor, deoarece apa tratată cu clor are ? conform câtorva studii ? asupra apei de ocean acelaşi efect dăunator pe care îl are şi asupra corpului uman.

Francezii au înţeles corect cum stau lucrurile: ei au ozonat apa în loc să adauge în ea soluţii (ieftine) de curăţire. Proprietăţile exacte ale apei de ocean rămân încă un mister pentru ştiinţa modernă. În ciuda expertizelor noastre tehnice avansate, natura completă a apei de ocean sfidează orice analize. Ea are nişte calităţi vii care sunt mai presus de suma părţilor ei. Nu poate fi uscată şi reconstituită sau sintetizată în laborator.

Marele om de ştiinţă francez Antoine Bechamp privea sângele mai degrabă ca un fel de ţesut curgător decât ca un simplu lichid. Apa de ocean are ceva ce o face mai mult decât "doar apă". Ea susţine viaţa, aşa cum a demonstrat laureatul Premiului Nobel Alexis Carrell care a ţinut în ea o bucăţică de ţesut provenit de la inima unei găini, timp de mai mult de 26 de ani, trebuind doar să o schimbe zilnic pentru a scăpa astfel de deşeurile metabolice.

De fapt putem afirma că am internalizat oceanul în interiorul nostru şi că acest mediu bogat în substanţe nutritive este sursa vieţii. Fiecare celulă a corpului este îmbăiată şi se hrăneşte din acest mediu. El preia şi transportă cu sine deşeurile rezultate în urma metabolismului celulelor.

Acest mediu conţine o forţă a vieţii ? spre deosebire de soluţia salină văzuta în familiarele pungi din fiecare spital, care nu este nimic mai mult decât o soluţie de sare de masă şi apă obişnuită. Sarea de masă procesată are puţine asemănări cu sarea de mare brută, neprocesată, bogată în minerale.

Daca ar fi să fiu supusă unei intervenţii chirurgicale aş vrea să văd "plasma oceanică" scurgându-se picătură cu picătură dintr-o pungă situata deasupra capului meu. Lumea are nevoie de cineva cu curaj şi viziune, dornic să iniţieze primele experimente umane de transfuzie cu apă de ocean; lumea are nevoie de cineva să extindă experimentele pe animale realizate de Rene Quinton şi să faca în viitor acel salt ce semnalează adevăratul progres.

Notă: Datorită lipsei de spaţiu suntem incapabili să publicam notele de final şi referinţele ce acompaniază aceast articol. Pentru a le consulta accesaţi pagina de internet a autorului: http://www.truthquest2.com/oceanplasma.htm

Despre autor: Dianne Jacobs Thompson a absolvit în 1976 Universitatea de Stat Western Washington cu o specializare în artă, după care a obţinut o acreditare în jurnalism de la Central Washington State University. Ea a predat la şcolile publice în ultimele două decenii iar din anul 1981 a început să facă cercetări şi să scrie despre medicina alternativă.

Mare parte din articolele şi expunerile sale aveau o natura prea controversată ? în general având de a face cu pericolele medicinii convenţionale şi cu mijloacele alternative de vindecare ? pentru a fi publicate în trecut, dar Internetul a eliminat nenumăratele obstacole ce anterior făceau ca asemenea informaţii să nu fie făcute publice în mass-media şi a permis multor călători accesul la aceasta "super-autostradă informaţionala".

[Articol extras din Nexus Magazine, Anul II, Numarul 9 (octombrie 2006 - ianuarie 2007)]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=262

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol dupa Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Actualul ciclu solar este cel mai slab din ultimul secol
Soarele se află acum la maximul activităţii sale din acest ciclu care durează 11 ani. Dar acest maxim este cel mai "anemic", cel mai slab, iar acest întreg ciclu (24) este comparat cu faimosul ciclu 14 de la începutul secolului trecut, care a fost cel mai slab, conform Space.com
nota 9.62 din 907 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting