Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Anti-cancer cu omega-3

Anti-cancer cu omega-3

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 1256 ori
Conţine: 1766 cuvinte
8.13
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=293

Acizii grasi esentiali, oxigenarea si prevenirea cancerului

de prof. Brian Scott Peskin

Cancerul si bolile de inima pot fi prevenite luand acizi grasi esentiali din familile omega-3 si omega-6 intr-o proportie cuprinsa intre 1:1 si 2,5:1 impreuna cu diferite vitamine si minerale.

Cauza principala a cancerului nu este de natura genetica

Candva cancerul era o boala neobisnuita ce afecta un procent mic de americani. In 1900, doar 3% din populatie a murit de cancer. Dar acum, cancerul a devenit atat de comun incat realmente toata lumea cunoaste pe cineva care sufera de aceasta boala teribila. De fapt, pentru americanul de rand, imbolnavirea de cancer nu este o exceptie; dimpotriva, a devenit o regula. Am ajuns sa acceptam cancerul ca fiind de neoprit, incurabil si chiar ca o parte naturala a vietii. Aceast mod de a privi lucrurile este tragic din moment ce cancerul nu este un proces natural si poate fi prevenit.

Socant pentru majoritatea oamenilor este faptul ca s-a demonstrat stiintific ca aceasta boala este regresiva din punct de vedere genetic si nu predominanta. De fapt, corpul uman este foarte rezistent la cancer. In 1969, profesorul Henry Harris de la Universitatea Oxford a zguduit puternic comunitatea cercetatorilor din domeniul cancerului, cand a demonstrat ca aceste teorii nu sunt adevarate.

Profesorul Harris a luat celule de tesut normal si a infuzat in ele trei tipuri de cancer. In mod sigur, s-a gandit el, celulele canceroase vor pune stapanire pe cele normale si le vor "transforma" in celule canceroase. In mod surprinzator insa, celulele s-au dezvoltat normal.

Contrar opiniei generale, cancerului ii trebuie cateva decenii pentru a se dezvolta la oameni. Datorita acestei perioade lungi de incubatie, stiinta ne poate arata modalitatea de a distruge orice forma de celule precanceroase initiale si de a preveni ca cele canceroase sa produca degradari la scara larga.

Daca credeti in existenta unei baze genetice a cancerului, atunci mai ganditi-va o data. Dr. Robert A. Weinberg de la Institutul de Tehnologie Massachusetts (MIT), unul dintre cercetatorii de frunte ai cancerului si descoperitorul asa numitei oncogene (gena care cauzeaza cancerul), si-a schimbat complet concluziile la care ajunsese dupa ce a descoperit ca "mai putin de o baza de ADN la un milion pare sa fie copiata gresit". Acesta nu este un defect prea mare!

Cuvintele lui exacte sunt urmatoarele: "Ceva a fost foarte gresit. Notiunea conform careia un cancer se dezvolta prin activarea succesiva a unei serii de oncogene si-a pierdut legatura cu realitatea." El a numit descoperirile genetice facute pana in acel punct drept "sterile". Prin urmare, cauza primara a cancerului nu este genetica. Acest lucru a fost anuntat in 1998. Ati auzit de el? Probabil ca nu.

In 2006, conducatorii celui mai mare centru de cercetare a cancerului din Houston, Texas, au anuntat ca principala cauza a cancerului nu este genetica: "Daca s-ar fi putut realiza acest lucru [tratarea cancerului prin genetica] s-ar fi rezolvat deja prin intermediul unor mutatii genetice," a spus William Brinkley, unul dintre vice-presedintii de la Baylor, care spune ca alte cercetari ar trebui sa aiba prioritate fata de proiectul privind genomul cancerului... Dr. John Mendelsohn [presedinte al Centrului pentru cancer M.D. Anderson] declara, "Orice afirmatii referitoare la faptul ca aceasta [cercetarea genetica] va fi cheia in tratarea cancerului nu sunt adecvate."

Astfel, cauza primara a cancerului nu este o mutatie genetica. Chiar daca "exista cancer in familia voastra", exista sperante reale. Din nefericire, geneticienii nu dau inapoi, incercand sa forteze faptele pentru a se potrivi teoriilor lor bazate pe genetica atunci cand acestea nu se potrivesc cu faptele, pentru ca, asa cum demonstra Profesorul Harris cu multi ani in urma, cancerul nu este genetic dominant. Unde ne duce aceasta? Unde putem cauta solutii? Ce putem spune despre solutiile nutritioniste populare in lupta impotriva cancerului?

"Solutiile" populare anti-cancer nu functioneaza

Majoritatea oamenilor urmeaza ascultatori recomandarile expertilor in speranta ca vor castiga razboiul cu cancerul. Din nefericire, aproape nimic din ceea ce ni se spune nu este bazat pe fapte stiintifice. Analizati urmatoarea lista cu presupuse "solutii", impreuna cu data publicarii esecurilor lor, prezentate in revistele medicale de frunte ale lumii. Multi dintre noi nu auzim niciodata retractarile si in consecinta urmam in continuare metode care nu ne protejeaza de contactarea cancerului.

Fructe si legume: Nici chiar legumele cu frunze verzi nu ne protejeaza impotriva imbolnavirii de cancer la san.

Fibrele: Acestea inrautatesc cancerul de colon in loc sa il previna.

Mamografia: Samuel S. Epstein, Doctor in Medicina (presedinte al Coalitiei de Prevenire a Cancerului), Rosalie Bertell si Barbara Seaman au publicat un articol in care expun adevaruri despre mamografie pe care majoritatea femeilor nu le cunosc: "Contrar credintei populare si asigurarilor date de mass-media americana ... mamografia nu este o tehnica pentru diagnosticarea timpurie. De fapt, cancerul la san este prezent de obicei cu opt (8) ani inainte de a putea fi in sfarsit detectat..."

Uleiul de peste: Majoritatea suplimentelor cu ulei de peste nu au nici un efect in prevenirea cancerului si pot fi primejdioase pentru sanatatea dumneavoastra (articole: 1995-2006). Congresul al IV-lea al Societatii Internationale pentru Studiul Acizilor Grasi si Lipidelor (SISAGL), care a avut loc in perioada 4-9 iunie 2000 la Tsukuba, Japonia, a prezentat urmatoarele:

"...Studiile indica faptul ca la nivelurile folosite, uleiul de peste [care contine derivati de omega-3] micsoreaza pe scara larga gama de raspunsuri a celulelor imunitare (activitatile limfocitelor citotoxice T, proliferarea limfocitelor si producerea de IL-2 si IFN-y (1, 2))..."

"...Studii recente au indicat ca niveluri joase ale acizilor grasi omega-3 cu lant lung de carbon (AEP sau DHA) sunt suficiente pentru a cauza unele din aceste efecte represive..."

"...Aceasta diminuare (a proliferarii limfocitelor inhibate si a celulelor cu rol in aparare) cauzeaza cresterea bacteriilor celulare (infectie) si a defectat mecanismul de omorare a celulelor tumorale".

Orice substanta care cauzeaza slabirea abilitatii de distrugere a celulelor tumorale este cancerigena ? opusul a ceea ce dorim noi. Poate fi faptul ca asa multi dintre noi consumam ulei de peste, un alt motiv pentru care rata imbolnavirilor de cancer creste in loc sa scada?

Uleiul de peste este de asemenea nefolositor in prevenirea bolilor de inima, iar Scoala de medicina de la Harvard ne-a prevenit de acest lucru cu ani in urma, dar prea putini dintre americani au ascultat12. Consumarea pestelui in locul uleiului de peste nu a dus de asemenea la nici un rezultat.

Japonezii au o rata a cancerului si a bolilor de inima mai ridicata decat americanii. Cancerul este cauza principala a deceselor in Japonia din 1981. Mass-media populara nu prea dezvaluie aceste date senzationale.

In ianuarie 2006 a fost demascat faptul ca tratamentul cu omega-3 in cazul cancerului este o eroare (JAMA 2006; 295(4)): "Un mare volum de lucrari, care cuprind studii efectuate pe numeroase grupuri, din multe tari si cu diferite caracteristici demografice, nu aduc probe care sa sugereze o asociere semnificativa intre acizii grasi omega-3 si [lipsa] incidenta cazurilor de cancer. Este improbabil ca suplimentarea dietei cu acizi grasi omega-3 sa previna cancerul."

Cea mai cuprinzatoare analiza pana la momentul actual, publicata in British Medical Journal din 24 martie 2006 si care trece in revista 96 de probe dintre care 44 cu suplimente si cinci probe realizate mai ales cu ALA (familia omega-3) obtinut din plante precum inul si din uleiul de peste, confirma esecul acestui tratament: "Nu am gasit nici o dovada ca grasimile omega-3 au vreun efect asupra incidentei cancerului...

Aceasta sistematica trecere in revista a evaluat efectele folosirii acizilor grasi omega-3 (impreuna sau separat) asupra mortalitati, a activitatii cardiovasculare, a cancerului si a infarctelor pe un mare numar de participanti si nu a gasit nici o dovada a unui beneficiu vizibil al acizilor grasi omega-3 asupra sanatatii."

Din nefericire, in ciuda acestor lucruri, majoritatea doctorilor din lumea intreaga recomanda inca uleiul de peste pentru prevenirea atat a cancerului cat si a bolilor de inima.

Soia: Produsele din soia nu va vor proteja nici ele impotriva imbolnavirii de cancer. Nutritionistii, medicii si publicatiile renumite din domeniul sanatatii lauda inca proprietatile soiei, ignorand cu totii descoperirile stiintifice. Exista o latura foarte riscanta in cazul consumului de soia pe care ar fi bine sa o cunoasteti.

Spre exemplu, articolul "Gusa provocata de consumul de soia: prezentarea a trei cazuri" (detaliaza trei cazuri de gusa care s-au dezvoltat la copii care consumau o "formula" pe baza de soia. La doi dintre copii aceasta stare a disparut rapid dupa terminarea "formulei" pe baza de soia. Al treilea copil s-a vindecat cand in alimentatia lui a fost adaugat iodul.

Ce avea formula pe baza de soia a face cu problemele de tiroida (gusa)? Boabele de soia sunt o sursa de izoflavonoide, inclusiv genistein si daidzein. Contrar credintei populare si a ceea ce este adesea consemnat in mass-media, ambele sunt periculoase pentru sanatate. Urmatorul citat este din Farmacologia biochimica (1997; 54:1087-96): "Boabele de soia contin compusi (genistein si daidzein ? "ingredientii activi") care opresc [interfereaza cu] peroxidaza tiroidiana care este esentiala in sinteza [producerea] hormonilor tiroidieni."

Soia nu este buna pentru tiroida! Asa numitii fito-estrogeni, genistein si daidzein, sunt de fapt compusi care submineaza functiile endocrine. Femeile din intreaga lume au fost induse in eroare. Ce legatura are "formula" de soia cu deficienta de iod? Soia contine elemente care "magnetizeaza" si duc la pierderea unor nutrientii esentiali precum iodul.

In zilele noastre, Food and Drug Administration din SUA (FDA), Departamentul pentru Sanatate si Servicii Publice, are o "baza de date privind plantele otravitoare" in care soia este prezenta de 288 de ori (editia revizuita, martie 2006). Site-ul lor web va va soca deoarece veti descoperi ca soia nu este altceva decat o mancare nesanatoasa. http://www.cfsan.fda.gov/~djw/pltx.cgi?QUERY=soy

Soia are efecte negative si asupra sistemului imunitar. In anul 1975, Canadian Journal of Biochemistry a raportat faptul ca boabele de soia slabesc puterea sistemului imunitar. "Tripsina, un inhibitor care se gaseste in boabele de soia s-a descoperit ca inhiba transformarea limfocitelor umane..." Tripsina este o enzima produsa de pancreas si utilizata la digerarea proteinelor; ea este critica pentru producerea anticorpilor. Un inhibitor este ceva ce slabeste, scoate din actiune.

Ganditi-va la el ca si cum ati avea un picior pe acceleratie si altul pe frana masinii dumneavoastra in acelasi timp. Motorul masinii dumneavoastra va exploda. Astfel, tripsina, un inhibitor, va irita pancreasul dumneavoastra, stresandu-l sa produca hormoni chiar si atunci cand nu poate, ducand la o scadere a oxigenarii datorita acestei stimulari.

Soia impiedica digerarea si utilizarea completa a proteinelor pe care le consumati. Sistemul imunitar nu mai poate fi aprovizionat cu anticorpii corespunzatori si cu limfocite ? o dubla problema. Prin urmare soia este cancerigena pentru pancreasul dumneavoastra, iar in general cancerul la pancreas este echivalent cu o condamnare la moarte.

Datorita sfaturilor incompetente, multe femei au scazut cantitatea de proteine animale ingerate in favoarea consumului de soia. Impotriviti-va acestui sfat incorect si minimalizati-va sansele de va imbolnavi de cancer tiroidian sau pancreatic.

continuare in partea a doua



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=293

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Islanda arestează bancherii vinovati de criză
Islandezii au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, au pus bazele unei Constituţii corecte şi au arestat bancherii... iată că se poate!
nota 9.98 din 3414 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting