Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Anti-cancer cu omega-3 (2)

Anti-cancer cu omega-3 (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 955 ori
Conţine: 1667 cuvinte
9.25
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=294

continuare din prima parte

Cercetarile anti-cancer ale doctorului Otto Warburg

Multi dintre colegii mei medici au fost socati sa descopere aceste adevaruri. Cati dintre noi au vazut aceste importante descoperiri raportate in mass-media? Din pacate nu prea multi. Nu va deznadajduiti pentru ca exista un raspuns la problema cancerului. Acesta a fost descoperit in 1925 de catre Otto Warburg, dr. in medicina. Dr. Warburg a fost numit cel mai mare biochimist al secolului XX; numarul mare si importanta descoperirilor sale il califica drept cel mai priceput biochimist din toate timpurile.

In anii '20, Dr. Warburg realiza cercetari in domeniul enzimelor respiratorii, anumite vitamine si minerale de care corpul omenesc are nevoie pentru folosirea oxigenului din celule, cercetari care i-au adus premiul Nobel in 1931. Astazi, aceste vitamine si minerale sunt denumite "co-enzime".

Comisia insarcinata cu decernarea premiului Nobel s-a asteptat ca medicina sa beneficieze de pe urma descoperirilor vitale despre cancer ale doctorului Otto Warburg. Din pacate, a intervenit politica si cancerul nu a mai fost indepartat.

In ciuda succeselor si onorurilor sale timpurii, Dr. Warburg a continuat sa faca descoperiri fundamentale chiar in ultimii sai ani de viata, insumand astfel o cariera de 60 de ani de cercetari cu rezultate uimitoare. In plus, dr. Warburg a creat adesea noi instrumente pentru cercetarile sale.

De exemplu, a descoperit o modalitate de masurare a presiunii oxigenului dintr-o celula vie prin dezvoltarea unui manometru special ? o importanta dezvoltare care a condus la o viitoare descoperire a sa: faptul ca presiunea si concentratia scazuta a oxigenului intotdeauna prognozeaza aparitia cancerului.

Importanta realizarilor doctorului Warburg este aceea de a fi izolat principala cauza functionala a cancerului. Decat sa lucreze la un nivel teoretic, mult prea indepartat de realitatile fiziologice ale cancerului pentru a fi capabil sa furnizeze terapii practice si programe preventive, el a descris conditiile reale ale celulelor care instaureaza si cauzeaza cancerul, si astfel a dat altora posibilitatea ulterioara de a dezvolta modalitati practice de a opri evolutia cancerului.

Este de necrezut faptul ca nici un principiu important din numeroasele sale descoperiri nu a fost utilizat de catre comunitatea cercetarilor americani in prevenirea si tratarea cancerului si stoparea remisiei. In ciuda unor dezbateri in privinta directiei si validitatii lucrarilor doctorului Warburg, nici un savant sau cercetator nu a infirmat vreodata validitatea, corectitudinea sau aplicabilitatea acestor importante descoperiri in prevenirea si tratarea cancerului. Chiar si astazi, consensul medical are adesea putin de a face cu stiinta. Politica a risipit eforturile multor cercetatori din domeniul cancerului.

Principala cauza a cancerului

Ne-am obisnuit atat de mult sa ni se spuna ca "intr-o zi" vom descoperi ceea ce cauzeaza cancerul si ca acesta este cel mai mare mister al medicinii moderne incat ceea ce urmeaza ar putea parea greu de crezut.

Dr. Otto Warburg a descoperit si a declarat in mod clar ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula. "In urma experimentelor aflam ca o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficienta pentru a atrage dupa sine o astfel de transformare in timpul dezvoltarii celulei," afirma el in 1966 la o conferinta a laureatilor premiului Nobel in Lindau, Germania.

Asta este! Pare foarte simplu, nu-i asa? Cu mai putin de o treime de oxigen fata decat e necesar, poti contracta cancer. Bazandu-se pe experimentele meticuloase pe care el si multi altii le-au verificat de nenumarate ori, Dr. Warburg a descoperit si a declarat ca principala si cauza numarul unu a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care ajunge in celula (hipoxie).

Odata ce o celula devine canceroasa, ea nu mai poate reveni la normal; trebuie distrusa (Science 1956;123(3191)).

Cand am intalnit prima data aceste informatii nu mi-a venit sa cred. Spre mare mea surprindere, aceste informatii referitoare la legatura dintre cancer si oxigen au fost publicate in numeroase randuri in publicatiile recente dedicate cancerului, ex. Radiotherapy and oncology 1993; 26 (1): 45-50 si 1999; 53:113-17. Oricum, solutia practica in rezolvarea problemei deficientei de oxigen le-a scapat cercetatorilor ? probabil pentru ca nu au stiut de unde sa inceapa.

Luand peroxid de hidrogen, suplimente de calciu, suplimente de ulei de peste, cantitati masive de omega-3, ozon sau asa-numita "apa oxigenata" nu vom rezolva deficienta de oxigen de la nivelul celulelor. Nimeni nu a fost in stare pana acum sa duca mai departe descoperirea dr. Warburg.

Aceasta lipsa de intelegere explica multe dintre activitatile biochimice gresit intelese legate de cancer care irosesc timp pretios si nu conduc de fapt nicaieri. Numai descoperirea anti-cancer a doctorului Warburg prezice atatea rezultate ale vietii reale care nu au fost explicate pana in prezent.

Descoperirea doctorului Warburg a fost verificata de nenumarate ori, atat prin transformarea unor celule normale in celule canceroase cat si prin demonstrarea faptului ca aceasta maladie nu se dezvolta in zone foarte bine oxigenate. In mod surprinzator, medici americani sunt cei care au tras aceasta concluzie in anul 1953 si au confirmat-o in 1955! Goldblatt si Cameron au observat (p.535) (J. Experimental Medicine 1953; 97:535-552) ca odata ce au fost aduse celulei pagube prea mari, nici o cantitate de oxigen nu va readuce la un nivel normal respiratia celulei: aceasta este pentru totdeauna osandita unei vieti canceroase.

Din aceasta cauza preventia este ultima solutie pentru a nu contracta cancer. Oricum, ei au confirmat posibilitatea de a preveni ca o celula precanceroasa datorita "influentei respiratiei" sa devina permanent cancerigena, daca deficienta de oxigen este stopata destul de devreme.

Cauzele secundare ale cancerului

De fapt, fiecare presupusa cauza a cancerului mentionata in zilele noastre in mass-media din domeniul sanatatii si al nutritiei este o cauza secundara.

Cauzele secundare includ elemente cum ar fi mediul inconjurator, chimicale carcinogene , radiatiile medicale si ale mediului inconjurator, grasimile trans, aditivii din mancare, chimicalele din fumul de tigara, virusii si chiar mutatiile genetice.

Sunt nenumarate cauze secundare ale cancerului, si minimalizarea lor si a cauzelor lor poate fi de ajutor in prevenirea cancerului. Dar urmarirea la nesfarsit a unor cauze noi, secundare, cum ar fi fumatul, fara a explica in mod specific efectul comun pe care il au toate acestea asupra celulelor, nu a condus si nu va conduce niciodata cercetatorii la un remediu adevarat pentru cancer.

Dr. Warburg ne-a avertizat de multe ori in legatura cu irosirea unui timp pretios prin urmarirea unor cauze secundare. Nu comiteti greseli in aceasta privinta: elementul pe care fiecare cauza secundara a cancerului il are in comun cu fiecare din celelalte este acela de a conduce, direct sau indirect, la insuficienta oxigenului in celule. Astfel, daca adresam in mod direct intrebarea cum sa ducem suficient oxigen in celule, vom minimaliza pericolul pe care il prezinta fiecare tip de cauza secundara.

Exercitiul nu este o solutie pentru a scapa de cancer

Stiu ce ganditi fiecare dintre voi: "Facand multe exercitii imi oxigenez sangele. Prin urmare lupt impotriva cancerului!" Nu. Toate aceste exercitii nu l-au impiedicat pe campionul mondial la ciclism Lance Armstrong sa se imbolnaveasca de cancer. Este adevarat ca prin exercitii se poate spori nivelul de oxigenare al sangelui. Oricum, procedand astfel, tot nu avem garantia ca oxigenul va fi transferat efectiv fiecarei celule din fiecare organ al corpului.

Dr. Warburg a subliniat in mod clar ca numai oxigenul nu este suficient: "Cancerul se poate dezvolta chiar si in prezenta oxigenului ca si gaz liber in atmosfera, deoarece oxigenul s-ar putea sa nu reuseasca sa patrunda intr-o cantitate suficienta in celulele corpului, sau apoenzimele respiratorii ale celulelor aflate in dezvoltare s-ar putea sa nu fie saturate cu grupele active."

Sunt multi factori care contribuie la lipsa oxigenului din celule, incluzand anumite deficiente despre care vom vorbi in curand. Exercitiul, prin sine insusi, nu reprezinta solutia pentru a nu ne imbolnavi de cancer. Multi oameni, inclusiv atletii, care fac exercitii in mod regulat se imbolnavesc de cancer. Mai mult, o persoana respira de cel putin 17.000 de ori pe zi (12 respiratii pe minut). Chiar credeti ca nu inspirati destul oxigen prin cele 17.000 de respiratii pe zi? Ba da. Alta e problema.

Acizii grasi esentiali si uleiurile care ii contin

Corpul nostru are nevoie de niste grasimi speciale ? ce au un rol cheie si in alte functii ale organismului ? care faciliteaza absorbtia oxigenului in celule prin intermediul membranelor celulare. Aceste grasimi speciale absorb foarte bine oxigenul. Numite acizi grasi esentiali (AGE), aceste grasimi speciale trebuiesc zilnic absorbite din exterior, din alimentatie, deoarece corpul dumneavoastra nu le poate produce de la sine. Exista doua familii de acizi grasii esentiali care permit corpului dumneavoastra sa produca din ele tot ceea ce are nevoie, adica diferite tipuri de "derivati" ai acizilor grasi esentiali.

Familia omega-6 este denumita acid linoleic (AL) iar familia omega-3 este denumita acid alfa linoleic (AAL).

Pentru a consulta tabele cu uleiurile ce contin acizi grasi esentiali impreuna cu procentajele familiilor omega-3 si omega-6 ca si unii derivati ai acizilor grasi esentiali consultati site-ul: http://www.brianpeskin.com.

Cu tot tam-tam-ul creat in jurul uleiului de masline, vreau sa stiti ca el contine in special omega-9, un ulei neesential fabricat chiar de corpul dumneavoastra. Uleiul de masline extra-virgin este in mod traditional neprocesat si astfel necancerigen insa la urma urmei nu va va proteja impotriva imbolnavirii de cancer. Evitati margarina, ea nu se va strica cand este lasata afara din frigider.

Aceasta este dovada faptului ca uleiul hidrogenat nu se mai poate oxigena. Daca el s-ar putea oxigena in momentul consumului ar deveni ranced atunci cand este lasat in afara frigiderului ? exact ca si pestele. Uleiul de rapita si cel de soia nu sunt recomandate, ele nici nu au fost destinate consumului uman ci ca aliment pentru animale in ferme si aplicatii industriale. Multe alimente, in special sosurile pentru salate contin acum ulei de rapita. Incercati sa-l evitati.

Pentru a-si mentine proprietatile nutritive importante, uleiurile nu trebuie sa fie gatite, ci cel mult doar usor incalzite. Tineti cont de faptul ca etichetele unor producatori de suplimente nutritive nu identifica separat si nu fac distinctie intre familia acizilor grasi esentiali si derivatii acestora. Fiti siguri de ceea ce doriti sa cumparati inainte de a cumpara ceva. Asigurati-va ca uleiurile sunt brute, neprocesate si organice si ca nu contin ulei de peste sau orice tip de uleiuri hidrogenate.

continuare in partea a treia



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=294

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Islanda arestează bancherii vinovati de criză
Islandezii au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, au pus bazele unei Constituţii corecte şi au arestat bancherii... iată că se poate!
nota 9.98 din 3414 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting