Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Anti-cancer cu omega-3 (3)

Anti-cancer cu omega-3 (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 1099 ori
Conţine: 1407 cuvinte
8.13
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=295

continuare din partea a doua

Proportiile dintre omega-6 si omega-3 in corp

Pentru a determina ce uleiuri contin cei mai buni acizi grasi esentiali anticancerigeni trebuie sa examinam continutul tesutului corporal. Studiile patologice arata faptul ca creierul si sistemul nervos contin o proportie de o parte omega-6 la o parte omega-3 (1:1). Unii nutritionisti sugereaza ca aceasta este proportia cea mai buna insa se inseala. Iata de ce.

Majoritatea organelor contin o proportie omega-6/omega-3 de 4:1. Totusi, creierul, sistemul nervos si organele alcatuiesc doar aprox. 12% din greutatea corporala. Pielea contine familia omega-6 in procentaj de 100% si nu contine deloc omega-335, ea reprezinta aproximativ 4% din greutatea corporala. Muschii alcatuiesc cel putin 50% din greutatea totala a corpului si constituie factorul principal care trebuie luat in seama in determinarea proportiei necesare dintre familia omega-6 si familia omega-3.

Un element cheie in privinta structurii musculare este faptul ca muschiul contine de 5,5 pana la 7,5 ori mai mult omega-6 decat omega-3 in functie de conditia fizica. Suntem avertizati cu privire la "supradoza" de omega-6 in dietele noastre si se spune ca trebuie sa consumam multe uleiuri care contin omega-3 pentru a compensa. Ni se spune ca ingeram de 20 de ori mai mult omega-6 decat ar trebui. Acest lucru este gresit iar o analiza mai atenta reveleaza si alte detalii.

La modul stiintific, aveti nevoie de un supliment organic cu o proportie omega-6/omega-3 cuprinsa intre 1:1 si 2,5:1. In cazul acestei proportii foarte eficiente, aveti nevoie zilnic doar de o cantitate minima de 3-4 grame. Aceasta proportie este semnificativ diferita de cea pe care cel mai probabil, medicul, consilierul pe probleme de sanatate, scriitorii sau publicatiile in domeniul nutritiei o sugereaza.

Ei pur si simplu nu cunosc si nu inteleg baza acesteia. Analiza lor consta dintr-un numar semnificativ de erori si sper ca veti examina lucrarea "Calculul stiintific al proportiei dintre omega-6 si omega-3" la adresa http://www.brianpeskin.com (dati clic pe "EFA Report") pentru a intelege acest lucru cat si elementele stiintifice care stau la baza calculului proportiei ideale dintre omega-6 si omega-3.

Astazi, oamenii se gandesc automat la uleiul de peste sau la uleiul de in ca la niste solutii anti-cancer. Uleiul de peste, cu o supradoza de derivati omega-3 poate in realitate produce cancer, iar uleiul de in contine prea mult omega-3.

Majoritatea familiilor omega nu sunt convertite in derivati; ele raman in membranele celulelor si in tesuturi in forma lor originala. Putini cercetatori inteleg acest lucru si putine texte medicale il explica. In plus, procesarea comerciala a hranei distruge o cantitate importanta din acesti acizi grasi esentiali, impreuna cu capacitatea lor de oxigenare.

Alimentele care contin acizi grasi esentiali (AGE)

Mai jos veti gasi o lista ce contine categoriile de alimente ce contin aceste uleiuri esentiale. Este imperativ sa intelegeti ca aceste alimente trebuiesc crescute organic, si, daca este necesar, trebuiesc procesate la o temperatura scazuta si nu cu conservanti artificiali, ? altfel AGE vor fi distruse, cum sunt de exemplu grasimile-trans, hidrogenate, cauzatoare de cancer despre care ati auzit. Comparati-va dieta cu aceste alimente ce contin AGE. Consumati suficiente din acestea?

Lactatele / ouale / branzeturile: branzeturile obtinute din "lapte crud" sunt surse excelente de AGE. Pasteurizat (incalzit) laptele este deficitar in AGE si este daunator pentru copii.

Carnea: carnea provenita de la gaini crescute organic, carnea de vita (crescute cu iarba), carnea de miel, carnea de porc, etc., sunt surse bogate de AGE. Proteina animala este de asemenea importanta pentru vitaminele anti-cancer si minerale si pentru a produce o hemoglobina puternica ce permite transportul oxigenului

Nucile: organice, migdalele crude neprocesate, alunele, arahidele, etc.

Fructele de mare: crevetii, pestii, homarii, crabii, stridiile, etc. Este important sa intelegem ca consumul unei cantitati mari de fructe de mare nu este o solutie anti-cancer. Acestea sunt excesiv de abundente atat in familia AGE omega-3 cat si in derivatii de omega-3. Pestele, in special cel de crescatorie contine in cea mai mare parte derivati ai omega-3; pestele de crescatorie si uleiul obtinut de la pestii de crescatorie trebuie sa fie evitat.

Semintele: semintele de floarea soarelui crescuta organic, susanul, inul, semintele de dovleac, etc.

Urmatoarele alimente nu contin forme de AGE ce pot fi folosite de catre oameni.

Fructelele si legumele: animalele ce au stomacuri multiple pot extrage AGE din plantele ce contin celuloza cum ar fi iarba, dar oamenii, cu doar un stomac, nu pot face acest lucru. Chiar daca am putea sa extragem AGE, nu am putea niciodata consuma volumul care ne este necesar.

Granele/cerealele: oamenii nu pot extrage AGE din acestea

Acizii grasi esentiali ? magneti de oxigen

Ganditi-va la acesti acizi grasi esentiali polinesaturati ca la niste "magneti" care atrag oxigenul. Dovezile acestui fapt pot fi gasite in cele mai renumite carti si jurnale de medicina de la nivel mondial cum ar fi in Harper?s Illustrated Biochemistry (editia a XXVI-a)40 sau in Human Nutrition Clinical Nutrition aparuta in iulie 1984.

AGE sunt parte integranta din structura si functia respiratorie a celulei. Fara o eficienta respiratorie mare, cancerul nu intarzie sa apara. Acesti AGE din membrana celulara atrag oxigenul care se afla in fluxul sangvin si il transfera in celula, exact ca niste mici bureti care absorb oxigenul. Acest proces ar trebui sa se produca in fiecare dintre cele 100 de trilioane de celule ale organismului.

Asa ca indiferent de cat de mult respirati sau cata miscare faceti, daca nu aveti AGE functionali la nivel celular atunci celulele nu vor absorbi indeajuns oxigen din fluxul sangvin si astfel veti fi susceptibili de a face cancer. Amintiti-va ca "pragul" la care cancerul isi face aparitia este o scadere de 35% a oxigenului de la nivel celular.

Fara o aprovizionare continua cu AGE proveniti din alimente, transferul de oxigen la nivel celular este semnificativ redus. Imaginati-va ce s-ar intampla daca ati avea 100 de trilioane de celule care ar fi deficitare intr-o substanta vitala utilizata la absorbtia oxigenului. Iata un exemplu care arata cum absorb aceste grasimi esentiale oxigenul.

La supermarket pestele se strica in cateva zile deoarece uleiul din peste absoarbe foarte bine oxigenul ? el reactioneaza rapid cu oxigenul din aer. Pestele se strica repede deoarece uleiul ce contine acizi grasi esentiali are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de oxigen. Acest proces chimic poarta numele de oxidare. Acest lucru este valabil si pentru alte tipuri de grasimi esentiale.

Ele isi fac datoria de a absorbi oxigenul dar datorita acestei functii au o durata de viata limitata. Ele pur si simplu nu vor mai functiona dupa o scurta perioada de timp. AGE devin "consumati" adica rancezi. De aceea ei trebuiesc inlocuiti zilnic prin intermediul alimentelor ? natura ne-a creat astfel.

Exista mai multe moduri de a imbogati cu oxigen fluxul sangvin, cum ar fi prin exercitii fizice, band apa bogata in oxigen sau respirand aer mai pur. Totusi, aceste solutii partiale sunt insuficiente pentru o protectie maxima impotriva cancerului. Cand deficienta de AGE este solutionata, fiecare organ devine propriul lui "magnet" de oxigen, exact asa cum a intentionat natura.

Cancerul mamar si deficienta de oxigen

La nivel mondial cancerul mamar este cel mai raspandit tip de cancer din randul femeilor. Cresterea numarului de cazuri de cancer mamar poate fi explicata pentru prima oara in lumina descoperirii doctorului Warburg despre deficienta oxigenului din celule.

Sanul este alcatuit dintr-o cantitate exceptionala de tesut gras. O membrana celulara tipica dintr-un tesut muscular este alcatuita din 50% grasime si contine aproape o treime de AGE (care transfera oxigenul). Totusi, tesutul gras cum ar fi cel care alcatuieste sanul contine grasime intr-o concentratie de 80-95%. Aceste componente grase ale tesutului sanului necesita si ar trebui sa aiba o concentratie mai mare de AGE, dar datorita modului modern de procesare a alimentelor acestea nu contin concentratia necesara.

Deoarece organele importante si prioritare cum ar fi creierul, inima, plamanii, rinichii necesita in mod prioritar AGE, s-ar putea sa nu mai ramana cantitatea necesara de AGE pentru tesutul mamar. In acest mod, la nivelul tesutului sanului va exista o deficienta de oxigen semnificativa. Tinand cont de aceasta premisa, putem deduce ca acesta (cancerul de san) ar trebui sa fie (si este) cancerul cel mai des intalnit la femei, la nivel mondial.

Aceasta concluzie explica cresterea masiva a cazurilor de cancer mamar. Doctorul W.C. Willett din cadrul universitatii Harvard ne furnizeaza dovezi. Intr-un studiu referitor la consumul de omega-6 ce a implicat 80.000 de asistente, s-a demonstrat ca grupul care consuma cea mai mica cantitate de acid linoleic (familia omega-6) a prezentat cea mai mare incidenta de cancer mamar (NEJM 1987; 316(1):22-28).

Va spus cumva obstetricianul dumneavoastra ca aveti nevoie de acest nutrient anticanceros miraculos? Ma indoiesc; probabil ca nu stie.

continuare in partea a patra



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=295

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 4.000 vizite
Tolec: Transformările planetare continuă, reptilienii sunt disperaţi (1)
Tolec de la Consiliul Andromeda a participat într-o emisiune radiofonică online, pe 17 mai 2013. Timp de 2 ore el a adus noi informaţii referitoare la evenimentele care se vor petrece pe planeta noastră...
nota 9.85 din 4272 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting