Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fericirea din 2007

Fericirea din 2007

Publicat de: andrei_comanescu.aim redactor AIM
Publicat la: 12.05.2009
Citit de: 258 ori
Conţine: 1704 cuvinte
Fii primul care apreciază
acest articol cu o notă,
folosind zona galbenă de la final.
Noutăţi:
1053
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
862
Originea democratiei: o poveste cu tilc
482
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3078
Se intampla ceva extraordinar in lume
1186
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1089
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1527
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=33

Tratatul de aderare a României la UE a fost semnat până în prezent de 18 ţări membre UE, respectiv : Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Polonia, Austria, Suedia, Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Malta, Cipru, Spania, Italia, Marea Britanie, Irlanda şi Portugalia.

Ca să o spunem direct, tratatul de la Roma şi amendamentele sale ulterioare decretează că odată ce Bruxelles-ul a câştigat o poziţie de putere asupra statelor semnatare, acea putere nu mai poate fi niciodată pierdută, chiar dacă nu vă place. Este exact ceea ce se numeşte în mod oficial "acquis-ul comunitar".

Corupţie şi putreziciune până la vârf

Este deja cunoscut că cel puţin 10 % din bugetul anual (de 90 miliarde Euro) al Uniunii Europene se pierde prin fraude şi management defectuos. Paul van Buiten a fost auditorul UE care a demonstrat în 1999 că guvernul european condus de Jacques Santer s-a făcut vinovat de fraudă, declanşând cel mai mare scandal financiar din istoria Europei. Van Buiten a reuşit să arate că miliarde de euro au fost "deturnaţi" de către membrii elitei UE, printre care şi comisarul european Edith Cresson care a avut grijă să "binecuvanteze fianciar" chiar şi pe dentistul personal.

În privinţa UE, avem de-a face cu o junglă de interese financiare întreţesute sub masca birocraţiei. Acesta este un adevăr pe care numai orbii nu-l observă. Corupţia europeană este privită ca un act "normal", intrinsec unei supra-structuri bazată pe interese economice şi politice.

UE a câştigat susţinerea sinceră şi deschisă a politicienilor de pretutindeni tocmai pentru că le garantează supravieţuirea şi îi susţine financiar prin deturnare de fonduri chiar şi dacă ei cad de la putere în ţările lor de origine. Tony Blair se consideră un viitor preşedinte al Europei, odată ce va pierde puterea în Marea Britanie.

Philip Day face o analiză dureroasă dar exactă a situaţiei Marii Britanii, care se dovedeşte uluitor de similară cu cea a României. În cele ce urmează am extras câteva din opiniile sale.

"Există un grup de persoane din această ţară (Marea Britanie, nota AIM) care este foarte hotărât să desfiinţeze statul Britanic prin orice mijloace posibile. Ei caută să introducă comunismul în toată Europa, de fapt acest Mare Guvern european, în care conducătorii ignoră cu bună ştiinţă nevoile şi dorinţele popoarelor componente.

Multe dintre aceste "specimene" pot fi gasite în mass-media, guvern, serviciile civile, justiţie, cultură şi în multe alte domenii, şi sunt bine "ancorate" în instituţiile respective. Singurul scop al acestor oameni este instaurarea comunismului european, oficial numit Uniunea Europeană. Dacă stai să te gândeşti şi să analizezi modul de funcţionare al instituţiilor UE, vei ajunge la aceleaşi concluzii ca şi mine.

UE este întruparea ideală a dorinţelor acestor oameni cu "inimi străine" care depun toate eforturile pentru a submina din temelii statul. Aceştia au fost foarte eficienţi în a-şi croi drum până în cele mai înalte poziţii de putere decizională sau de influenţă. "Producţiile" pe care ei le-au pregătit pentru noi, le citim în ziarele noastre în fiecare zi, le urmărim în fiecare seară la televizor.

Folosindu-şi din plin "talentele", au reuşit să ne facă să ne cerem scuze şi să ne fie ruşine cu trecutul nostru ca popor. Au distorsionat şi mutilat dreptul nostru la liberă exprimare, şi au reusit să cucerească şi să corupă instituţiile noastre. Aşa cum demonstrez în noua mea carte, în care dau şi nume, aceşti oameni merită o soartă de trădător, şi cu siguranţă o vor avea.

Nu te lăsa păcălit de ceea ce ţi se spune despre UE. Aceasta construcţie geopolitică este în mod potential o profundă ameninţare pentru stabilitatea şi ordinea de pe continent şi din întreaga lume, fără exagerare. Poate părea draguţ şi roz la început, dar se aruncă un fin praf în ochii noştri pentru a ascunde caracterul totalitar al acestei Noi Ordini.

În articolul 12, capitolul 5 din Protocolul despre Privilegii şi Imunităţi ale UE, se specifică faptul că întregul personal guvernamental european are imunitate totală, pe viaţă, pentru toate actele şi angajamentele semnate sau realizate de aceştia, iar aici se includ zecile de mii de birocraţi şi personalul civil care fac parte din structurile de conducere ale Uniunii. Toţi aceştia au asigurată imunitatea totală, pe viaţă, împotriva pedepsirii lor pentru orice ar putea face.

Aceasta este valabil şi pentru poliţia europeană, Europol, şi comandanţii şi soldaţii noii armate europene. Toate clădirile, birourile, înregistrările, arhivele şi notiţele aparţinând Uniunii Europene sunt inviolabile şi nu pot fi cunoscute sau inspectate de public. Aşa încât întregul personal care serveşte UE se afla deasupra legii, şi exact asta au semnat politicienii (pe care noi, poporul, i-am împuternicit) în tratatele de aderare la UE.

Imensa majoritate a oamenilor habar n-au despre aceste aspecte. O entitate ca Uniunea Europeană, care şi-a făcut o misiune constantă din a elimina orice consultare populară în privinţa acţiunilor sale, care nu permite accesul presei la consultările interne, şi care a cadorisit cu imunitate pe viaţă întregul personal (civil şi militar) împotriva acuzaţiilor pentru orice acţiuni trecute sau viitoare ale acestora, o astfel de entitate este cel puţin suspectă. Ce poate urmări un guvern ca acesta, cu astfel de puteri? Pentru ce şi-au asigurat toate acestea?

Un astfel de monstru politic este aproape sigur că-şi va folosi puterile pe care şi le-a conferit, împotriva propriilor cetăţeni. Dacă nu credeţi, cercetaţi istoria şi observaţi că toate regimurile totalitare şi-au asigurat astfel de puteri înainte de a declara război propriilor cetăţeni. Istoria se repetă. Se întamplă din nou."

Este absolut uimitor cum analiza cercetătorului britanic Philip Day se pliază perfect pe cazul României. Acesta a realizat un excelent documentar care se focalizează pe mecanismele de culise din interiorul UE. Filmul se numeşte "Adevarata faţă a Uniunii Europene" şi a fost produs în 2004.

Cel mai frumos vis al viitorului

UE se auto-proclamă "cel mai frumos viitor", dacă citeşti printre rânduri. Dar, în culise, există un alt plan, o altă agendă, a cărei îndeplinire se urmăreşte pas cu pas. Comunitatea Economică Europeană (CEE) a început pentru Marea Britanie sub forma unui acord de liber-schimb comercial, în 1972. Astăzi, UE avansează periculos de mult pe drumul său de a deveni un superstat federal, având o singură monedă, un singur sistem de legi, o singură armată, forţe poliţieneşti proprii, chiar şi un steag propriu.

În acest nou documentar în care apar comentatori şi personal intern din UE, autorul Philip Day aduce în atenţie istoria şi scopurile Uniunii Europene, ca şi implicaţiile profunde pentru cetăţeanul britanic obişnuit. Indiferent dacă sunteţi pro sau contra integrării în UE, acest film pune întrebări incomode pe care mass-media oficială le trece sub tăcere.

Întrebarea finală pe care oricine şi-o poate pune este: oare poporul suveran va permite distrugerea propriului stat consimţind să fie condus de o autocraţie europeană ne-aleasă democratic şi care nu poate fi controlată? Sau acest popor îşi va impune legal punctul de vedere împotriva propriilor politicieni pentru a păstra ţara independentă, flexibilă, liberă, puternică şi prosperă?

Nimeni nu îndrăzneşte să o numească trădare

Pe 1 ianuarie 1973, conservatorul premier britanic Edward Heath a adus Marea Britanie în Piaţa Comună. El a asigurat Parlamentul şi poporul britanic prin declaraţii explicite că suveranitatea britanică nu va fi afectată şi că este doar un parteneriat comercial.

Apoi au început să apară diferite documente care arătau fără echivoc că Edward Heath cunoştea încă de atunci toate implicaţiile a ceea ce făcuse el. Într-un interviu BBC din 1998, el a admis că ştia că Marea Britanie semnase, de fapt, pentru intrarea într-o Europă Federală.

Prin amendamente succesive ale Tratatului de la Roma, Piaţa Comună originală s-a transformat gradat în Uniunea Europeană de azi. Poporul Britanic nu şi-a dat niciodată consimţământul, şi nici nu a înţeles pe deplin implicaţiile aderării la UE. Majoritatea sunt prea sătuli de politică pentru a mai avea curiozitatea de a face cercetări.

Motivul pentru care guvernele britanice succesive au fost singurii administratori naţionali care au indus în eroare şi au minţit deliberat propriul electorat este pentru că îşi dădeau seama că poporul britanic ar fi fost oripilat şi nu ar fi tolerat distrugerea şi pierderea controlului în propria ţară.

Noul Reich

În 1942, în timpul celui de-al doilea război mondial, un grup de economişti germani s-au întalnit la o conferinţă din Berlin ca să discute un nou concept de integrare politică europeană controlată de nazişti. Conferinţa s-a numit "Comunitatea Economică Europeană". Sună bine? Mai târziu, în 1944, deşi Germania a recunoscut inevitabila înfrângere, acţiunile de integrare politică a Europei din partea naziştilor au continuat. Marea întrebare care se punea la Berlin era: "Cum poate Germania să domine pacea când ea pierde războiul?"

Tratatul de la Roma care a dat naştere UE a fost semnat în 1957. Mulţi dintre arhitecţii care au "fabricat" acest tratat erau foşti nazişti. Tratatul şi amendamentele ulterioare sunt foarte aproape de planurile naziste de federalizare a Europei, de distrugere a Angliei, şi de dominare a întregii Europe de către Germania. Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că Germania este motorul Uniunii Europene, nu numai la nivel economic, dar şi politic.

Vă sună familiar?

Uniunea Europeană este pe cale să-şi construiască o nouă armată europeană care va fi capabilă de acţiuni autonome. Această armată va influenţa stabilitatea militară pe care NATO o asigura Europei şi va permite celor două euro-super-puteri principale (Germania şi Franta) - care deja au demonstrat în trecut că au abuzat de statutul lor de forţă pentru a-şi atinge scopurile economice, declanşând cele două războaie mondiale - să "facă legea" în Europa.

Noua poliţie federală europeană, Europol, are puterea de a opera oriunde în zona Europeană. Ofiţerii şi agenţii săi sunt apăraţi de o imunitate totală, pe viaţă, împotriva oricăror acuzaţii pentru actele lor, conform Articolului 12, Capitolul 5 al Protocolului despre Privilegiile şi imunităţile UE.

Ofiţerii Europol au puterea de a aresta preventiv şi de a extrăda, în ciuda legilor britanice curente, care interzic în mod specific astfel de acţiuni. Sub puterea tratatelor internaţionale, legea britanică este invalidată de legea europeană.

Sediul central Europol adăposteşte aproape 400 de ofiţeri şi se află în vechea clădire fortificată a Gestapo-ului din Haga. Planurile de extindere a forţelor Europol ţintesc spre o suplimentare a acestor efective cu încă câteva sute de poliţişti, cu toţii înarmaţi şi cu acces liber şi neîngrădit în orice zonă a Europei. Unul dintre şefii Europol este fostul ofiţer german de poliţie, Jorgen Storbeck.

Azi, politicienii francezi şi germani pun în pericol echilibrul şi stabilitatea Europei cu o nouă Germanie mare, ca putere dominantă. Atenţie, se întâmplă din nou...

continuare în partea a II-a



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=33

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Andrei Comanescu este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4478 vizite
Peste 2000 vizite
?ncalzirea foarte ?ngrijorătoare a Soarelui
Cu accelerarea dereglărilor climatice, avem sentimentul că de ceva timp ne aflăm pe o pantă care ne conduce, ?ncet, dar sigur, spre o schimbare ?ngrijorătoare. Ne aflăm ?ntr-un anume sens pe muchie de cuţit, dar nu ?ndrăznim să dăm un nume fenomenului, de teama de a nu-l st?rni mai tare. Este un subiect tabu.
nota 9.26 din 3805 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting