Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fericirea din 2007 (2)

Fericirea din 2007 (2)

Publicat de: andrei_comanescu.aim redactor AIM
Publicat la: 12.05.2009
Citit de: 289 ori
Conţine: 1484 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1053
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
862
Originea democratiei: o poveste cu tilc
482
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3079
Se intampla ceva extraordinar in lume
1186
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1089
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=34

(continuare din prima parte)

Declaraţii oficiale

Şi, ca totul să fie foarte clar, vă oferim câteva declaraţii ale oficialilor aflaţi în poziţii de putere:

"Parlamentul şi Comisia Europeană sunt aliaţi împotriva statelor membre. Împreună trebuie să împiedicăm statele mebre de a-şi lua puterea înapoi". Preşedintele Parlamentului European, la BBC, 4 iulie 1999.

"Când construim noua casă a Europei, viitorul va fi al Germaniei". Helmut Kohl, vorbind în Germania, fără să ştie că lângă el erau prezenţi reporteri.

"Germania, ca cel mai mare şi mai puternic stat membru, va fi conducătorul Europei, fie că vă place, fie că nu". Theo Waigel, fost ministru de finanţe al Germaniei, 1997.

"Prioritatea principală este de a transforma UE într-un singur stat politic". Joshka Fischer, ministru de externe german, citat în ziarul The Times, noiembrie 1998.

"Niciodată nu va mai trebui să existe un vid de putere în Europa Centrală. Dacă întegrarea europeană nu avansează, Germania va fi nevoită să încerce să realizeze singură stabilizarea, în modul tradiţional". Comitetul parlamentar german al CDU pentru afaceri europene, septembrie 1994.

Cu alte cuvinte, "dacă nu vreţi să vă integraţi, vom face un nou război".

Casa de nebuni

Philip Day continuă cu o evidenţiere a preţului pe care trebuie să-l plătească fiecare cetăţean pentru a intra în UE.

"Statutul de membru în UE al Marii Britanii te-a costat pe tine, plătitor de taxe britanic, 340 miliarde de euro, pentru perioada 1972 - 1997. În prezent contribuim cu 1,8 miliarde euro la fiecare oră. Uniunea Europeană nu a reuşit să obţină certificatul de la Curtea de Auditori pentru propriile conturi financiare timp de opt (8) ani consecutiv, datorită fraudelor şi ilegalităţilor demonstrate.

UE nici măcar nu foloseşte sistemul de registru contabil dublu, cunoscut şi apreciat pentru siguranţa sa şi imposibilitatea fraudării. Uniunea Europeană foloseşte un sistem propriu, bazat pe monedă, care este extrem de deschis la abuzuri. Mulţi cetăţeni sunt suspicioşi în legătura cu UE, şi încă nu cunosc nimic din modul de funcţionare şi nici cum îi va afecta în viitor această Uniune.

Studiile arată că poporul este "hrănit" cu minciuni, în ce priveşte UE, şi evidenţiază că ţara noastră este manipulată şi invadată de către acest "guvern de ocupaţie". Un studiu recent arată ca peste 60 % din populaţie ar vota pentru ieşirea din UE dacă Marea Britanie ar trebui să renunţe la lira sterlină pentru a rămâne în UE.

Se estimează că trecerea la moneda euro va costa fiecare britanic aproape 1000 euro (inclusiv copiii şi bătrânii) şi va determina creşterea taxelor şi a preţurilor, aşa cum s-a întâmplat pe continent în toate ţările care au adoptat deja moneda. Trecerea la euro înseamnă cedarea către Bruxelles a rezervelor de aur şi bani, a rezervelor de petrol, renunţarea la puterea de a stabili nivelul dobânzilor bancare, etc.

Ştiaţi că legislaţia europeană propune:
- să se interzică de la comercializare peste 300 de ingredienţi naturali tradiţionali;
- să se reducă nivelul maxim admis al dozelor unor nutrienţi legali până la valori care îi vor face ineficienţi;
- să interzică remediile vegetale pentru simplul motiv că nu au un istoric de folosire demonstrat ştiinţific, de minim 30 de ani;
- să interzică orice afirmaţii în legătură cu eficacitatea nutrienţilor în ce priveşte bolile;
- să permită guvernului re-denumirea ca medicamente a remediilor naturale "dovedite" eficace, la dorinţă.

Uniunea Europeană îşi arogă puteri statale, conform articolului 191 al Tratatului de la Nisa, care îi permit să interzică partidele politice nedorite sau care se opun UE.

UE a aprobat legi despre rasism şi xenofobie care sunt definite atât de ambiguu şi arbitrar încât ar putea să fie folosite împotriva oricărui cetăţean, grup sau partid politic care se opune UE.

UE poate suspenda dreptul de vot pentru a "pedepsi" orice stat membru care nu se conformează UE. Între timp, acelaşi stat este obligat să-şi plătească contribuţiile către UE ca şi cum ar fi un membru cu drept de vot. Aceasta se numeste taxare fără reprezentare, şi este chiar motivul pentru care coloniile americane s-au desprins de Imperiul Britanic şi au declanşat războiul de independenţă din 1776.

UE adoptă legi şi politici economice pentru a servi intereselor financiare ale grupurilor de influenţă. De exemplu, efectul Politicii Comune de Agricultura (PCA) a adus la moarte fermele britanice, îmbogăţind însă pe cele franceze, destinatarul predilect al acestei legi (PCA).

UE aboleşte procesele judecătoreşti prin juriu, şi prezumţia de nevinovăţie. În noul sistem de "justiţie", un acuzat trebuie să facă faţă unui tribunal profesionist, şi va trebui să-şi dovedească nevinovăţia în faţa maşinariei monstruoase a UE.

Curtea Europeană de Justiţie a renunţat la sistemul clasic care asigura că dacă se dovedeşte că o persoana a fost acuzată pe nedrept de ceva, ea nu mai poate fi din nou acuzată de acelaşi lucru. În această nouă abordare, UE îşi rezervă dreptul de a acuza din nou persoana, folosindu-se de întreg aparatul de care dispune, pînă când reuşeşte să obţină pedepsirea acuzatului. Jack Straw a permis deja procurorilor să facă apel împotriva unui verdict de nevinovăţie.

În noua legislaţie, acţiunile desfăşurate de cei care nu sunt de acord cu UE pot fi catalogate drept subversive, trădătoare şi chiar blasfemiatoare.

Asta doreşti tu pentru tine şi pentru copiii tăi?

Vremea acţiunii

Este pur şi simplu o prostie să susţii că Marea Britanie nu poate să continue să existe ca naţiune puternică, independentă dacă părăseşte UE. Şi totuşi, zilnic, gelozia, interese meschine, şi planuri secrete sufocă ţara noastră. Fermierii noştri, pescarii şi mulţi alţii îţi vor da toate detaliile despre asta.

Aşa că decizia este a ta.

Vei continua impasibil să asişti la transformarea ţării într-o mică şi nesemnificativă parte a unui imperiu franco-german puternic, dur şi neiertător? Sau vei lua atitudine pentru a croi un nou destin pentru ţara ta?

În acest moment monstrul UE ne împinge ţara spre unul dintre cele mai întunecate opţiuni. Ţara are nevoie de tine. Acum."

John Gouriet, preşedintele organizaţiei "Defenders of The Realm" şi editor la London Miscellany, ne împărtăşeşte opiniile sale. Această organizaţie îşi propune să testeze limitele guvernului naţional în judecătorii, pentru a restabili guvernarea legii. Organizaţia crede că guvernele succesive au transferat ilegal suveranitatea ţării către UE prin depăsirea atributiilor şi abuz de putere. John Guriet spune că toate acestea au un efect devastator asupra cetăţenilor, în corp, minte şi spirit.

Pacea sufletului

"Sănătatea începe în cap. O atitudine pozitivă despre viaţă reprezintă deja o jumătate de pas făcut spre o sănătate perfectă. E foarte uşor să devii disperat, să cedezi nervos, sau să fii mereu sub presiune datorită stresului.

Stresul este unul dintre cei mai "discreţi" şi mai eficienţi criminali ai umanităţii. Grijile şi anxietatea conduc la stres, iar acesta afectează sănătatea inimii, a creierului şi armonia spiritului. Stresul prelungit distruge pacea minţii.

Ritmul vieţii moderne, obisnuinţele alimentare dezastruoase (numite adeseori "tradiţii"), drogurile tolerate oficial (alcool, tutun, cafea), presiunea creată de muncă şi călătorie, toate duc a stres. Indisciplina, declinul moral, şi abuzurile de tot felul sunt simptomele prezenţei unui stres galopant. Ele par să fie preţul plătit pentru libertatea financiară, standarde ridicate de viaţă, şi stiluri de viaţă mult mai diverse decât au avut generaţiile anterioare.

Pe de altă parte, există buzunarele săracilor care nu pot fi umplute de administraţia statului. În plus, există lungile liste de aşteptare din spitale pentru diferite tratamente sau operaţii, milioane de oameni care nu pot căuta un remediu legal pentru că nu pot avea o asigurare de sănătate. Toate aceastea ar trebui să arunce o umbră pe obrazul mereu surâzător al politicienilor noştri.

Ce să mai spunem despre fermierii noştri care sunt martori la uciderea milioanelor de oi, porci, vaci, găini, raţe şi curci în timpul "epidemiei" bolii vacii nebune de anul trecut, ştiind că 98 % din animalele lor nu sunt infectate? Ca rezultat, rata de sinucideri în randul fermierilor a crescut îngrijorător în 2001.

Micile afaceri sunt sufocate de regulamente şi legi, cu toţii plătim taxe directe şi ascunse din ce în ce mai mari, însă ne putem "bucura" că suntem urmăriţi foarte bine de autorităţi iar informaţiile despre noi sunt păstrate cu grijă într-o bază de date.

"Ferma animalelor" şi "1984" de George Orwell poate ca s-au grabit cu 20 de ani, însă descrierile autorului se dovedesc a fi de o acurateţe alarmantă. Ne referim aici la orori de genul legii care înlocuieşte prezumţia de nevinovăţie şi judecarea de către un juriu, prin Codul Napoleonic de tip "dovedeşte-ţi nevinovăţia". Marea Britanie este spartă în 12 "euro"-regiuni.

Am fost trădaţi sistematic de către politicienii noştri, din toate partidele, timp de mulţi ani, iar acesta este un fapt demonstrat. Ei au ignorat Constituţia, au încălcat jurămintele asumate faţă de ţara, şi au vândut suveranitatea noastră. În consecinţă, ei nu mai au autoritatea de a ne conduce. De fapt, prin investirea pe care o au, ei ar trebui să fie reprezentanţii noştri, răspunzători pentru legislaţie şi administrare. Suveranitatea este asigurată de popor şi ea nu poate fi "transferată".

Această constantă erodare a drepturilor şi libertăţilor noastre inalienabile este din ce în ce mai accentuată. Oamenii sunt din ce în ce mai frustraţi de minciunile ascunse sub covorul frumos al noii "Uniuni Sovietice a Europei".

Nu mai e nimic de spus. Au rămas însă foarte multe de făcut. Ce ai de gând?



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=34

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Andrei Comanescu este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4478 vizite
Biologia şi istoria - un experiment marginalizat
Dacă titlul acestui articol ar fi fost "Poate fi interpretată (cel puţin parţial) istoria omenirii conform unor legi existente în biologie?", atunci ar declanşa furia (mereu actuală) a celor care neagă evoluţionismul bazat pe ideile lui Charles Darwin.
nota 10.00 din 706 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting